Dodaj do ulubionych

Księga gratulacji.

11.11.06, 07:03
Dzięki za piękny pomysł założenia forum Klanu Bliźniaków.Właśnie mija rok jak
Marta wymyśliła to forum.A jest nas ponad 320 forumowiczów ,nie wszyscy są
zbyt aktywni ale po prostu są bo wiadomo ,że nas czytają.Całuję i gratuluję
pierwszej rocznicy istnienia forum Bliźniaków.
Obserwuj wątek
    • grandis_bosman_rozy Re: Księga gratulacji. 11.11.06, 09:56
      Bukiet kwiatów dla Marty! I buziaki (jeśli przyjmie). :-****
      • imlardis2 Re: Księga gratulacji. 11.11.06, 14:11
        Dołączam się do gratulacji i przede wszystkim podziekowań za to forum.
        Początki były trudne, forum nie chciało się rozkręcać... Ale dzięki takim
        wspaniałym bliźniakom (przede wszystkimm Rico-dobry duch i Marta) którzy
        aktywnie uczestniczyli w tworzeniu forum, jesteśmy tu i jest fajnie!

Czy może w końcu uda się zrobić nasz zlot? Może w karnawale? A może
        zorganizujemy naszego sylwestra razem?
        • marta979 Re: Księga gratulacji. 12.11.06, 14:36
          No Kochani nie spodziewałam sie, bardzo serdecznie Wam dziękuję, rzeczywiście
          początki były bardzo trudne tak naprawdę jakby nie Marzenka a później Rico
          forum by juz nie istniało, cos co mnie na ostro ciągle wkurza to brak
          udzielania sie w temacie ze szpilka (czyli zlot), bardzo bym chciała żebyśmy
          sie mogli poznać nie tylko wirtualnie i myślę ze w końcu nam sie uda.
          Tak naprawdę to forum istnieje dzięki naszym wspólnym staraniom.
          jednym słowem
          G R A T U L A C J E
          dla nas wszystkich.
          Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych.
          • lemikki Re: Księga gratulacji. 13.11.06, 00:20
            spóźnione, ale szczere podziękowania dla Was wszystkich! bardzo wiele się tutaj
            nauczyłam o zdefiniowaniu siebie, poznałam wirtualnie podobne rozbiegańce i
            bardzo Was szanuję. również mam nadzieję na poznanie Was w całej krasie. wspólny
            Sylwester? - why not, może być całkiem fajnie, w karnawał też. jestem jak zwykle za!
            Bussis
    • goldenwomen Re: Księga gratulacji. 13.11.06, 09:29
      wszystkim Blizniakom zycze wszelkiej pomyślności!!!!!!!!!!!!!!!!!! cmok, cmok,
      cmok :)
      • ryszardo43 Re: Księga gratulacji. 14.11.06, 07:29
        Oczywiście pierwsze forumowiczki to imlardis2, savanah i epona1.Te dziewczyny z
        Martą rozkręcały forum. Savanah /wówczas kończąca studia/gdzieś zniknęła,
        eponka/nasz filozof/ odzywa się rzadko.Pozdrawiam. Pozostała oprócz Adminki -
        Imlardis2,wierna i wielowątkowa ,kontynuatorka ciągłego z Martą rozkręcania ,o
        czym świadczą przeprowadzane badania na ilość postów / są rekordzistkami/. A
        ja? Dopiero po kilku miesiącach do Was dotarłem i to z przerwą docierającą.
        Z pewnością Wielka Kapituła Bliźniaków przyznaje Admince Marcie i Współadmince
        Imlardis2 stosownie do artykułów na tą okoliczność Brylantowe Kolie Bliźniacze
        i jako kombatantkom wraz z w/w - odznaczenie Pulsujące Bliźniacze Serducho.
        Brawa, dziękujemy a teraz część artystyczna. Czekamy na zgrabne wierszyki,
        toasty, piosenki i inne prezenty z okazji pierwszej rocznicy forum i na cześć
        Marty i Marzeny.

• imlardis2 Re: Księga gratulacji. 14.11.06, 14:21
          No, nie powiem - jest mi prze- przemiło - to bardzo słodkie, aż łezkę
          uroniłam :)))
          • ryszardo43 Re: Księga gratulacji. 16.11.06, 00:00
            Tak po temacie "ja pierwsza" myślę,że dzień powstania forum był 1.11.05 godz 14
            z groszami. Data może niefortunna ale ustalilismy później ,że najważniejszy dla
            Bliźniaków jest Dzień Bliźniaka. Aczkolwiek zaczątki krystalizowania się forum
            z przerwami zaczynają być już w sierpniu 05 i później jako nieśmiałe próby,
            pierwsze tematy o Bliźniakach na "Pokrewieństwa,krewni" czy coś w tym stylu.
            Tak to wygląda ze spojrzenia archeologii. I oczywiście w tamtych tematach nasze
            Adminki.
            KU PAMIĘCI!!! 1.11.2006 minęła pierwsza rocznica oficjalnego forum Bliźniaków.
            • ryszardo43 Księga gratulacji i życzeń 17.12.06, 02:19
              Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia
              wszystkim Bliźniakom katolickim, niekatolickim i wszystkkich relgii i nie-
              religii składają Bliźniacy wszystkim Bliźniakom.
              • lemikki Re: Księga gratulacji i życzeń 17.12.06, 13:33
                tak tolerancyjne zyczenia swiateczne moglby zlozyc tylko blizniak Rico :D
                dziekuje, bo nie mieszcze sie w typowych dla naszego kraju ramach religijnych,
                nie obchodze nawet swiat i w ogole nie zaliczam sie do chrzescijan, a mimo
                wszystko zrobilo mi sie bardzo milo po Twoich slowach. oczywiscie bardzo szanuje
                te dni, ktore maja dla wielu znaczenie i zycze Wam rowniez - niezaleznie od tego
                w jaki sposob je spedzicie - pieknych, cieplych i radosnych świąt.
                • imlardis2 Re: Księga gratulacji i życzeń 17.12.06, 15:15
                  Ja też się dołączam do życzeń.Pod tym co napisał Rico podpisuję się dwami
                  ręcami.
    • tatianna1 Re: Księga gratulacji. 23.12.06, 23:10
      G R A T U L U J E - POMYSLU, KONSEKWENCJI I SKUTECZNOSCI :) GRATULUJE I
      DZIEKUJE ZA ATMOSFERE JAKA TU PANUJE. NIGDY WAS NIE OPUSZCZE :) CHOC NIE
      GWARANTUJE, ZE BEDE BEZ PRZERWY - JAK MNIE DOPADNIE DEPRECHA.

BO WSZYSCY BLIZNIACY TO JEDNA RODZINA - alez sie rozspiewalam ;))
      • ryszardo43 Re: Księga gratulacji.i życzeń 23.12.06, 23:52
        Witajcie tymczasowo pogubieni na forum. Poczytajcie co Was ominęło.
        Pouzupełniajcie co należy. Jak to fajnie i trafnie, że chociaż przy tak
        tradycyjnych świętach jesteśmy razem. Zapomnijmy o samotności, o troskach, o
        złamanych sercach. Wywalcie TU trochę z siebie kłopotów ,wszak jesteśmy jak
        wielka rodzina - może nie pomoże ale nie zaszkodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka