magdajeden 12.11.06, 16:13 (znaczy ja, dla tych bystrych inaczej) założyła tu kilka nowych wątków? jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadziejkaa Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 16:14 Magdo! Ja się cieszę! I wypowiem się w każdym Twoim wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 16:18 nadziejko, nie odpowiedziałas mi. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 16:20 Może nadmiar kofeiny na Forum, nie wiem magdo. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 22:35 No właśnie madziu, dlaczego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 23:02 Madziu, powiem szczerze, nie wiem. Powodów może być kilka: 1)może masz dość Wielkiej Wojny Czatowej i tych wszystkich zrzutów 2)może poczułaś się zagrożona aktywnością kawy - do tej pory Ty byłaś tutaj tą kontrowersyjną osobą zachodzącą Procowi za paznokcie 3)może stwierdziłaś,że to forum trzeba wywindować w górę w rankingu. 4)może masz dziesiątki pytań na które nie znasz opowiedzi. Ale dobrze,że pytasz, bo jak mówi przysłowie- kto pyta nie błądzi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 23:06 wanda_rybka napisała: > Madziu, powiem szczerze, nie wiem. Powodów może być kilka: > 1)może masz dość Wielkiej Wojny Czatowej i tych wszystkich zrzutów to fakt, mam serecznie dosc tego > 2)może poczułaś się zagrożona aktywnością kawy - do tej pory Ty byłaś tutaj tą > kontrowersyjną osobą zachodzącą Procowi za paznokcie kawa jest kontrowersyjna??? > 3)może stwierdziłaś,że to forum trzeba wywindować w górę w rankingu. rankingi? co to są rankingi? > 4)może masz dziesiątki pytań na które nie znasz opowiedzi. oczywiscie, ze mam, ale nie zasypię was wszystkimi. mam jeszcze odrobinę litosci w sobie > Ale dobrze,że pytasz, bo jak mówi przysłowie- kto pyta nie błądzi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 23:13 Madziu, kawa ostatnio bardzo zaznaczyła swoją obecność na Forum, to i może poczułaś się zagrożona. Mowiąc o rankingu mialam na myśli lokowanie się tego Forum na liscie najbardziej aktywnych . Ale bardzo się cieszę,ze ruszyłaś towarzystwo, bo już zastanawiałam się czy tylko Wojną Czatową ludzie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 23:18 wanda_rybka napisała: > Madziu, kawa ostatnio bardzo zaznaczyła swoją obecność na Forum, to i może > poczułaś się zagrożona. eeee tam. > Mowiąc o rankingu mialam na myśli lokowanie się tego Forum na liscie > najbardziej aktywnych . wiem co miałas na mysli, nie interesują mnie notowania > Ale bardzo się cieszę,ze ruszyłaś towarzystwo, bo już zastanawiałam się czy > tylko Wojną Czatową ludzie żyją. jak mnie ktos jeszcze raz nazwie spamerką to sie obrażę i nie bede u was pisac i rankingi, ze zacytuję wieszcza "ch.j strzeli" Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 23:15 Magda a dlaczego nie chcesz pytać ? Pytaj, przecież sama, do cholery, na wszystko sobie nie odpowiesz... A nawet jeśli, to zajmie Ci to dużo więcej czasu. Ja nie walczę o kontrowersyjność z nikim ani też o żadne funkcje czy zaszczyty. I chetnie poczytam Twoje pytania. Może nudnie czasem nawet na nie odpowiem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 23:19 jak nie bedziesz wklejac 50 linijek z netu to ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: dlaczego magdajeden 12.11.06, 23:36 Magdo, ja na konkretne pytania, do mnie adresowane, zawsze odpowiadam własnymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś