wielorak 13.11.06, 15:28 kupujecie coś swoim drugim połówkom na Mikołajki? jakiś drobiazg czy konkretny prezent? pytam w określonym celu ale najpierw chcę poznać wasze zdania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azazela Re: MIkoŁAjki 13.11.06, 15:30 na "mikolajki" nigdy w zyciu!! na Mikolaja i owszem, jakis drobiazg pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: MIkoŁAjki 13.11.06, 15:31 na mikołajki jakiś słodki łakoć :) choć jak juz mówiłam mój luby ma ur.2, im.4 grudnia, Mikołajki są 6 wiec prezent jest jeden porządny na te trzy okazje :] Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: MIkoŁAjki 13.11.06, 15:34 haha, a my się zastanawiamy, czy naszemu Maleństwu nie dać na imię Mikołaj:-) A co do prezentu, to na pewno jakiś drobiazg dostanie...Ale NIE MAM POMYSŁU< jak zwykle zresztą. i tak zostaje mi jedynie allegro, Internet, bo jestem leżąca:/ może macie jakiś zabawny pomysł??? Chciałaym mu kupi,ć jakiś zabawny gadżet związany z wind/kite surfingiem, ale czy coś takiego w ogóle istnieje.. hmmmm Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: MIkoŁAjki 13.11.06, 16:43 Tak. Wykorzystuję wszystkie okazje do dawania prezentów ^_^. Na Mikołajki w mojej rodzinie dostawało się zawsze drobiazgi, ale konkretne. ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś