Dodaj do ulubionych

Grypa szaleje!

14.11.06, 22:23
Wzięłam i złapałam :))))
Jestem pociągająca

Uważajcie moi drodzy!
Obserwuj wątek
    • ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 15.11.06, 06:09
      Stanowczo za dużo się Ciebie wszystkiego czepia. Antybiotyki,ostatnio modna
      szczepionka i "RUMJANEK" postawią na nogi. Rum stary ,Janek młody i po grypie.
      • imlardis2 Re: Grypa szaleje! 15.11.06, 14:09
        Ha ha ha, ale ani rumu ani żadnego Janka nie mam pod ręką :))))
      • marta979 Re: Grypa szaleje! 16.11.06, 06:25
        Wiem cos o tym, niestety Rysiu moj rum jest mlody a "Janek" stary (hahahaha).
        • ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 16.11.06, 08:42
          A ja myślałem ,że znacie wesoły wierszyk o "RUMJANKU" i wymienionych w nim
          środkach pomocnych w grypie. Dlatego go użyłem ale nie odważę się go teraz
          zacytować.
    • imlardis2 Re: Grypa szaleje! 17.11.06, 19:24
      Polepsza mi się!!!!

Będę żyć (mam nadzieję)
      • ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 18.11.06, 06:33
        Może Ci grypa szybciej minie. O Marzenie na wesoło.Z netu "Po inicjacji
        seksualnej często zmienia orientację seksualną. Starość spędza w miejskim
        autobusie razem z niebezpiecznymi psami. Marzena bardzo często organizuje
        strajki. Marzena uczy innych polerować bezwartościowe długopisy. Jej chłopakiem
        staje się bez powodu ekshibicjonista. Prawie zawsze ma poglądy jak świrnięta.
        Marzena - należy rozumieć dosłownie jako skrzyżowane królicze łapki. Jej pasja
        to śmianie się kiedy inni płaczą. Dziewczynka truje zwierzęta. Swoje otoczenie
        raczy niespodziewanym chrząkaniem i uważa to za powód do dumy."

• ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 18.11.06, 06:54
          Nie wiem ,czy te można uznawać za "egzotyczne": Adamina ,Adelajda, Augustyna,
          Balbina, Benedykta, Bernardyna, Demetria, Euzebia, Eleonora, Filipina,
          Geraldyna, Hildegarda, Hermenegilda, Ignacyna, Ksantypa, Ksaweryna, Kunegunda,
          Konstantyna, Klotylda, Leopoldyna, Manfreda, Mechtylda, Minodora, Niegosława,
          Oswalda, Placydia, Potencjana, Pulcheria ,Scholastyka, Szczęsna, Toma, Ubalda,
          Wyszeniega, Zbyluta, Żegota.
          Z góry przepraszam którzy mają na imię jak tu, ale czy takie są egzotyczne?
          Przypadło mi do gustu - Potencjana albo Zbyluta. Zamiast Marzeny któreś z tych
          imion i z miejsca po grypie. :-)))
          • imlardis2 Re: Grypa szaleje! 18.11.06, 15:32
            Nie no, te imiona są bajeczne!!! :)
            Ale chyba bym się powiesiła jeszcze w dzieciństwie, gdybym nosiła któreś z
            nich :)))) Chociaż, nie - Eleonora nie jest takie mocno "egzotyczne". A z kolei
            Konstantyna byłoby bliskie do Konstancji, a tak miała na imię moja prababka :)))

Dzięki Rico
            • ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 18.11.06, 18:33
              Konstantyna - Konstantynka - a starsza Kostka, Kostusia czy Kostucha. Brr!!!
              U mnie też w pra-linii męskiej wystepuje to imię. Ale Potencjana - Potencjusia -
              Potencjanka - Potencjo ty moja,kochanie. Zbylutko - Zbylucio - Zbytko. Chyba
              dawniej kawalerowie szukali dziewczyny wg imion ??? :-)))
              • ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 02.12.06, 00:41
                Sezon grypowy się zaczął. Czy macie Bliźniaki skuteczne środki z apteczki
                babuni,oprócz gorącego mleka z masłem,miodem i czosnkiem,czy płukaniem
                gardziołka słoną wodą albo herbatki po góralsku/spiryt w herbatce/?Jestjeszcze
                gorące rozpuszczone masełko w spirytusiku. Polecam,próbowałem - nie pamiętam
                czy się wyleczyłem, ale smakowało.
                • imlardis2 Re: Grypa szaleje! 02.12.06, 15:22
                  Mój ojciec jako lekarstwo na zaziębienie stosuje syrop z cebuli (brrr...!) Smak
                  jak z koszmarów sennych, ale pomaga :)
                  • monika25lbn Re: Grypa szaleje! 02.12.06, 22:01
                    Syrop ale taki z cukrem?Bo ten to niebo w gebie-robie synkowi i tez moze go pic
                    caly czas tylko pozniej troche cebulka jedzie...
                    • imlardis2 Re: Grypa szaleje! 02.12.06, 23:41
                      Dokładnie, taki z cukrem. Dla mnie ohyda, tak jak mleko z miodem i czosnkiem,
                      fe.
                      • ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 03.12.06, 08:03
                        Czyli znowu wszystko bee i wracamy do rumianku /hahaha/.

Co jest najlepsze na grypę?
                        - Rumjanek!
                        Rum się wypije, Janek wyrypie i po grypie.

• imlardis2 Re: Grypa szaleje! 03.12.06, 19:31
                          Tylko - gdzie ten Janek???
                          • ryszardo43 Re: Grypa szaleje! 03.12.06, 21:54
                            Janek tylko dla chorych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka