panisiusia 18.11.06, 20:01 Pokazują relację ze ślubu Cruisea i Holmes? Już od wczoraj... Np. w Faktach % minut relacji, a o nagrodach im. Kisiela tylko wspomnieli, ich laureatów tylko z nazwisk wymienili:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 18.11.06, 20:07 pozwole sobie sie wtrącić mianowicie dlatego, gdyż one-te scjentologi-juz rozrzucili macki w Polsce-w tv kiedys mowili :P Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 18.11.06, 20:10 No tak:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 19.11.06, 12:10 O nagrodach im.Kisielewskiego była tylko wzmianka zaledwie , przeszła niezauważalnie niestety natomiast jakis ślub Cruisea stał sie wydarzeniem dnia w mediach za jakiś czas będziemy zmuszeni dzięki mediom przeżywać jego perypetie rozwodowe bo takimi duperelami zajmują redakcje programów informacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 19.11.06, 12:49 > jego perypetie rozwodowe to jakis obrzadkowy slub, bez mocy prawnej Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 misja, misja 19.11.06, 12:57 Tv przynajmniej mi uświadomila, ze Cruise i jego ślub jest TYM, co powinno mnie interesować. Kaganek oświaty niosą, a wy nic z tego nie rozumiecie. Ciemny lud, ile to trudu jeszcze potrzebuje, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 19.11.06, 13:09 MATKOOOOOOOOOOOOOOO Teraz o sukni "panny" młodej i pokazie fajerwerków. Proszę niech mnie ktoś uszczypnie!!!!!!!!!!!!!! Trzeci dzień z rzędu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 20.11.06, 11:00 a taki fryzjerczyrkowaty brunecik w porannej Panoraei brzdęknął tak " wiedomosc z ostataniej chiwli : limuzyna toma kruza WŁĄSNEI wyruszyła z pałacu " łomatkobosko !!!!! czy to jest najwazniejszy krajowy nius? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 20.11.06, 12:07 Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Dla Mnietki: Dlaczego we wszystkich programac 20.11.06, 12:10 kurrrrrrrrrde napisałam ale mi nie wysłało tylko pusty post się pokazał zara jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka dla mnie? wow - ok:) 20.11.06, 12:16 Bo Tom Cruise to potężna firma. Bo to typowe spełnienie amerykańskiego snu któym my tu tak w Europie się fascynujemy. Oraz dlatego bo każdy czeka na jego potyczkę. Córka ponoć nie jego - tylko byłego chłopaka Katie. Były jakieś jajca z wydaniem aktu urodzenia. Katie ponoć szybciej urodziła niż powiedziano a potem chodziła z poduszką pod koszulą:) Na dodatek Crusie jest ponoć gejem i na to bezpłodnym. To ponoć jeden wielki układ biznesowy i Katie z dzieciem jest ustawiona na życie tylko ma siedzieć cicho. Media mają 100 teorii. Daaaawno temu koleżanka moja znała kobietę która pilnowała dzieci Cruisa i Nicole. Ponoć barrrrrrrrrdzo dziwny dom i para ale mili. No i nikt nie wierzył ze podjęli się projektu z Kubrckiem, bo scenariusz i atmosfera na planie rozwaliłaby psychikę nie jednego człowieka a co dopiero małżeństwo. Co do Ksiela. Coż te nagrody mieszczą się na wyższej półce kulturowej. Tak to już jest że niestety zawsze będziemy się bardziej fascynować tym co za wielką wodą a nie tym co na własnym podwórku. TO odwieczna wojna, mimo że kultura Europejska ma ambitniejszą twarz to zawsze bardziej interesuje sensacja...O Odwieczny konflikt USA-Europa. to tyle moich dyrdymałów :) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: dla mnie? wow - ok:) 20.11.06, 12:21 "Wiszę" Ci jeszcze kilka urodzinowych wątków ;) Zmieniłam plan: ile lat, tyle wątków;) A co Toma i Katie: ponoć we włoskich mediach jest jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś