zielonka16 18.11.06, 21:46 tak się zastanawiam czy palicie,jeśli uznacie to pytanie za zbyt osobiste to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonka16 Re: Czy palicie papierosy 18.11.06, 21:48 A ja zapomniałam napisać że 1.01.07r będzie rok jak nawet dymka z dnia na dzień bez rzadnych plastrów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: Czy palicie papierosy 18.11.06, 21:49 ja paliłam na studiach, potem dlugo nic, potem mialam faze ok 4 miesieczna, a teraz 3 razy w roku palę na imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Czy palicie papierosy 18.11.06, 22:06 A ja nigdy. Nawet nie sprobowalam. Dym papierosowy zawsze mnie odrzucal, a juz wchlaniac toto z wlasnej inicjatywy? O nie! Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Czy palicie papierosy 19.11.06, 00:20 A ja palę i wqrwia mnie jawna dyskryminacja jaką od pewnego czasu obdarzyło się palaczy. Normalnie mam wielkiego nerwa, jak słyszę, że jesteśmy gorsi, przegrani, głupi. Dyskryminacja palczy to takie samo zjawisko jak homofobia czy rasizm... fusk mam takiego nerwa, że zaraz coś rozwalę i oczywiście nasmrodzę dymem papierosowym Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Czy palicie papierosy 19.11.06, 00:44 też palę i też mnie to wnerwia;-) tzn. i palenie i nagonka na palaczy. chcę rzucić, ale wszelkie zakazy i mówienie o tolerancji (sic!) działa na mnie jak mróz na przysłowiowe odmrażane uszy. p.s. w towarzystwie osób niepalących skutecznie się od palenia powstrzymuję... Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Czy palicie papierosy 19.11.06, 13:10 Ja też nie palę w towarzystwie niepalących, no chyba, że nie mają nic przeciwko. Mam taką jedną znajomą, która wdycha namętnie dym,bo sama rzuciła, ale ja do tego ciągnie. W domu też nie pale, także mi nie śmierdzi wszystko. A to, że pale to wqrwia mnie właśnie w momentach jak czytam czy słysze te wszystkie farmazony na temat palaczy...:[ brrr agresja Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan Re: Czy palicie papierosy 19.11.06, 13:20 papierosów nigdy nie, ale na IV roku studiow (8 lat temu ;-)) mialam przygode z Marysią - i nigdy więcej. Po roku miałam dziurki w pamięci. never again Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Czy palicie papierosy 19.11.06, 21:09 Nie! Wsród wielu innych trucizn jest w nich amoniak, jak w moczu, fuj. Ale na studiach paliłam fajkę (czerwoną Amforę:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Czy palicie papierosy 20.11.06, 08:13 ja nie palę. kiedyś tam mnie ciągnęło, ale minęło z wiekiem dojrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś