fantka 24.11.06, 19:34 na portalu randkowym, co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesola_kicia Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 19:35 czemu nie:d raz na necie lepsze zdjecie dałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: własne zdjęcie w necie 05.12.06, 16:51 ... fantka - zawsze możesz wysłać zdjęcie wybranym ... Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 19:36 no własnie czemu nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 19:37 zbyt dużo osób mnie zna w realu Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 19:38 Fantka,wolisz akt dać na neta,czy profil twarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 19:44 More teraz nie masz, poprzednio to było Twoje zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 19:46 Ja nie mam zdjęcia w necie. Oprócz tego na wizytówce;) Ale za to chyba za dużo o sobie gadam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 19:46 Kiciu ja nie chcę nic dać na net, pracuję, jestem poważna nie mogę robić takich rzeczy (chociaż mnie korci) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: własne zdjęcie w necie-Fantko 24.11.06, 19:47 zdjecie to nic złego,kazdy ma prawo do szczęscia i miłości. Nie ważne w jaki sposób Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie-Fantko 24.11.06, 19:48 Kiciu nie pracujesz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: własne zdjęcie w necie-Fantko 24.11.06, 20:39 Fantko,pracowałam jako kurier,jako opiekunka,i nie tylko.Teraz obecnie nie. Wiem o co Ci chodzi,co by powiedzieli klijenci i znajomi jak by zobaczyli Twoje zdjęcie. Ale powiedz co komu do tego?? to jest Twoje,życie nie ich. Ja Cię rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie-Fantko 24.11.06, 20:41 niby to prawda że co komu do tego, ale zawodowo byłoby to samobójstwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: własne zdjęcie w necie-Fantko 24.11.06, 20:47 nikt Cię nie zmusza,to tylko Twoja decyzja:) Albo dasz zdjęcie jak bedziesz na emeryturze:P Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 20:26 fantka napisała: > Kiciu ja nie chcę nic dać na net, > pracuję, jestem poważna > nie mogę robić takich rzeczy (chociaż mnie korci) > no właśnie ;))...niektórzy tak mają! Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 20:33 Fantko,możesz przecież dac anons bez fotki.Jak już sobie kogos upatrzysz to wtedy dasz mu fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 20:38 fantka napisała: > rozumiesz mnie ! bardzo dobrze rozumiem !!! ...nawet nie chcę myśleć o tym, bo by było gdbym dała swoje zdjęcie w necie...katastrofa zawodowa ;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 20:40 Dziewczyny ja Was rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 21:44 jest portl www.fotka.pl no i tam mam konto i ze zdjeciem :P heheh tak -> pani powazna studentka prawa.. a coo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 21:51 tam żeby oglądać to trzeba się zalogować? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 21:53 nie - nie trzeba sie zalogowac by ogladac- by czytac opisy, dane, nawiazac kontakt, dac ocene, komentarz -> tak trzeba byc zalogowanym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:09 more.words napisała: > jest portl > > www.fotka.pl > no i tam mam konto i ze zdjeciem :P > heheh > > tak -> pani powazna studentka prawa.. a coo ;P > no widzisz gdybym była jeszcze studentką...nawet poważną to ok :)), ale poważna pani mecenas to już jest mały problem ;)...zobaczysz za kilkanaście lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:11 hehehehe no no... za pare lat bede powazna pani mecenas własnie -> to zlikwiduje konto9 :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:12 More czy takiego bardziej szczegułowego linka byś mi nie podesłała? No bo jak ja Cię tam znajdę inaczej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:17 ale Ty mała masz facetów oglądać... a nie mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:19 a mojej niezdrowej ciekawości to nie chcesz zaspokoić? Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:20 fantka napisała: > a mojej niezdrowej ciekawości > to nie chcesz zaspokoić? i mojej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:23 ujakie to to zachłanne :P Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:27 <nieugięty> Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:27 przynajmniej dzis.. bom zmeczona ;P Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:20 hrhrhhrhrhrh ;PP trza Cie z niej wyleczyć ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Fantko !! na Fotce.pl ;P mam zdjęcie ;) 24.11.06, 23:31 Risk! proś, proś, może Tobie uda się zmiękczyć jej serce Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 23:34 Staraj się staraj, bo ciekawość mnie zżera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 24.11.06, 23:43 More poszła sobie, ale może wróci i coś nam pokaże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 26.11.06, 19:10 kto ma zdjęcie w necie? 1. z własnej woli, wklejone w jakimś portalu 2. bez własnego udziału, po prostu przy jakiejś informacji, artykule itp Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 26.11.06, 22:55 ja mam i to parę ;).....ale na swojej stronie firmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 13:15 ja tez mam na fotce i sympatii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 16:21 rozumiem że linek nie dostaniemy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 18:16 Ale prosze :-)nie mam nic do ukrycia www.witamponownie.fotka.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 18:22 318 ocen ! i to bardzo wysokich, ekstra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 18:24 wiesz akurat te oceny traktuje z przymrozeniem oka,bo czesto dziewczyny loguja sie i daja 1 Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 18:25 jesteś bardzo ładna :) na pewno masz moc propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 18:27 jestem normalna, propozycje gasze moim opisem na fotce duzo osób nie ma poczucia humoru i nie podoba im sie to co tam napisałam ...co do propozycji to mam,ale i tak jak widzisz zycie mi sie nie układa.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 18:32 nie loguję się tam wiec nie wiem co napisałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_ohara Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 20:17 fantka napisała: > rozumiem że linek nie dostaniemy ;)) na link ode mnie nie licz ;) oprócz zdjęcia byłyby powszechnie znane, wszelkie moje dane adresowe, a nawet najwięksi moi kontrahenci więc ... taka odważna/głupia to ja nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 20:33 jesli jestes na tyle głupia aby podawac na portalu towarzyskim dane adresowe to faktycznie nie podawaj...poza tym to pytanie nie było chyba do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 21:20 verona81 napisała: > jesli jestes na tyle głupia aby podawac na portalu towarzyskim dane adresowe to > > faktycznie nie podawaj...poza tym to pytanie nie było chyba do Ciebie :)) na tyle głupia nie jestem, żeby na portalu towarzyskim podawać dane adresowe jestem jedynie na tyle rozstargniona, że nie przelogowałam się....a pytanie było jednak chyba do mnie mam 2 nicki: scarlett_ohara=legal_blonde pod pierwszym nickiem korzystam z poczty gazetowej, gdzie część osób zna mnie w realu i...wolę pisać na forum pod innym, ale...przestępstwo to chyba nie jest. widzę ,że tolerancja jest Ci obca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 21:30 nie nie jest mi obca.....tyle ze obraziłas mnie pierwsza nazywajac głupia ze podałam link Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 21:36 Moje Kochane dziewczynki, coś Was emocje ponoszą. Nikt tu nikogo nie obraża. Na moje oko zaszło małe nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 21:49 Masz racje -przepraszam Cie Blondi,dzis mam zły dzien:-( Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 22:09 Verono, nie nazwałam Cię głupią !! przeczytałam przed chwilą cały wątek i z całą stanowczością podkreślam, że nie było w moich wypowiedziach ani jednej ocennej wypowiedzi pod adresem Twoim ani żadnej innej osoby wypowiadającej sie w tym wątku. odniosłam się jedynie do swoich wcześniejszych wypowiedzi i tyle , fakt nie przelogowałam się i stąd pewnie nieporozumienie. A gdyby wspólnik jakiejkolwiek spółki (osobowej of course ;))podawał na forum link do swojej strony dotyczącej jego pracy zawodowej to uznałabym za brak profesjonalizmu, a nie nazywała go głupim. ja baaardzo staram się odzielić moje życie prywatne od życia zawodowego i osoby znające mnie jedynie zawodowo uważają mnie za stanowczą, twardą (no czasami wredną)kobietę, podczas gdy wrażliwa ze mnie osóbka ;) Nie gniewam się i życzę poprawy nastoju btw ja mam dobry nastrój ,bo planuję zakup nart ;) Fantka jak myslisz Head HoT Thang czy SALOMON Rush N8 ? widziałaś test nart 06/07 ? www.skionline.pl/austria-skitest/index.php?ids=&co=test2006&sezon=06/07&kategoria_testu=Allround%20kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 22:19 Ok rozumiem i raz jeszcze przepraszam,zycze udanego zakupu a ja zmykam zanim jeszcze kogosc obraze dobranoc wszystim Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 22:28 głowa do góry, bywają naprawdę ciężkie dni ;(...na szczęście zawsze po burzy jest słońce. uwierz mi, że nie ma takich rzeczy po których nie można się podnieść i żyć dalej z uśiechem na ustach ..jeżeli numerek przy nicku to Twój rok urodzneia to mam prawie 10 lat więcej, a czasami myślę że mam doświadcznie życiowe 60 latki jak nie lepiej, ale i tak się nie poddaję ;) jeżeli ja sama nie będę wierzyć w siebie i swoje szczęście to przecież nikt inny tego za mnie nie zrobi. czy mogę Ci jakoś pomóc żeby poprawić Ci nastrój ? chcesz napisać na priv ? mnie dziecko prawie wyprowadziło wieczorem z równowagi, ale...to tylko dziecko i ono też ma swoje humorki ;) uściski Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 22:34 Dziekuje to naprawde milo z Twojej strony.Widzisz ja mam ten problem,ze na tym ze ja jestem zdenerwowana cierpi własnie moje dziecko,ktore czasem nie jest niczemu winne:-(Mimo ze cyferki przy nicku to moj rok urodzenia,tez mam spory bagaz doswiadczen..rozwodze sie po 7latach szarpaniny,zdrad,alkoholizmu...itd...poza tym wszystkie zwiazki(prawie) w jakie wstepuje koncza sie cisza....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde przykro mi... 27.11.06, 22:45 i chyba publicznie na forum nie wiele wiecej mogę powiedzieć. wierzę, że Ci ciężko, ze strzępów informacji wynika, że wyszłaś wcześnie za mąż, a potem niewiele dobrego C isię przydarzyło...mój zawód to taki "ksiadz" który słucha często spowiedzi tylko rozgrzeszenia nie daje ;( no ale i mnie i księdza tajemnica zawodowa obowiązuje.... wiesz dopóki sama nie poukładasz sobie na spokojnie wszystkiego, nie przeżyjesz "załoby" rostania, nie rozliczysz się z przeszłością nie będizesz miała szansy na nowy, zdrowy związek i...proszę nie traktuj tego jako przemądrzania, ale wskazówkę osoby, która dobrze Ci życzy...wiem jak wiele pracy kosztuje powrót do normalności ;( uściski Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 28.11.06, 19:15 scarlett_ohara napisała: > fantka napisała: > > > rozumiem że linek nie dostaniemy ;)) > > na link ode mnie nie licz ;) > oprócz zdjęcia byłyby powszechnie znane, wszelkie moje dane adresowe, a nawet > najwięksi moi kontrahenci więc ... taka odważna/głupia to ja nie jestem :) Witaj Scarlett !! nie musisz nic o sobie pisać, ani linki podawać, bo ja wiem o Tobie wszystko ;)))) Znam Twoje najskrytsze sekrety ;) Scarlett nie licz na to że nie czytałam Przeminęło z wiatrem... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 28.11.06, 19:43 Młode dziewczyny śmiało podają na forum (szoroko pojętym) swoje zdjęcia. Nie ma w tym nic złego. Tych zdjeć jest tak dużo że trudno wyłuskać tam zdjęcia znajomych. Trudno też skojarzyć te zdjęcie z innym na innej stronie - jeśli taka jest ;) Blonde pisze o czymś innym. Pisze o tym, że po kilku latach pracy można mieć dorobek zawodowy, niektórzy określają to karierą... wtedy w necie na wielu różnych stronach pojawiają się informacje, artykuły, zdjęcia, wypowiedzi, adresy, dokładne dane osobowe... Taka osoba nie może pozwolić sobie na opublikowanie swojego zdjęcia na jakimś portalu towarzysko-randkowym. Bo: - "oprócz zdjęcia byłyby powszechnie znane, wszelkie moje dane adresowe, a nawet najwięksi moi kontrahenci więc ... taka odważna/głupia to ja nie jestem :)" - byłoby to samobójstwo zawodowe ;))) W całej rozciągłości zgadzam się z Blonde. Prawdopodobnie wystarczy jak wpisze Ona swoje nazwisko w gogle, to w odpowiedzi otrzyma kilka stron linków... ...takie życie... hahaha ...a mówi się o ochronie danych osobowych... Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 29.11.06, 13:50 czytasz w moich myślach :))...nie tylko wiesz wszystko o scarlett :)) ale i o blondi :) kurcze obawiam się, że pozwoliłam odejść/sama odeszłam ;( od sojego Retta Butlera, więc więcej nierozważnych decyzji życiowych przynajmniej w tej dekadzie popełnić nie zamierzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 29.11.06, 16:40 a czy on faktycznie był Rettem? czy był nim tylko w Twoich oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 29.11.06, 16:59 na łóżu śmierci może będę znała odpowiedź na to pytanie ;)... teraz pozostaje mi nadzieja, że jeszcze mój Rett gdzieś istnieje, ale obawiam się, że tak właśnie Scarlett już ma, że docenia faceta dopiero jak traci mężczynę, który naprawdę ją kochał...bo goniła za marzeniami...cóż takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 01.12.06, 18:20 Blonde Scarlett na końcu jest jednak z Rettem, więc nie trać nadziei ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 01.12.06, 18:51 to chyba ja znam inny koniec :( ...bo II część to już nie to i jak powrównywać do real life to moze chodzi o moje drugie wcielenie ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 01.12.06, 18:52 myślę o II części, pierwsza część zostawia żal w sercu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adasg Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 22:58 niestety ja tez mam. Na szczęście to jest artykuł którego się juz raczej nie da odkopać, mam nadzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
adasg Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 23:21 :))) chociaż, wielkiego dymu raczej nie będzie, ale głupoty jednak bredziłem. No to znikam. Miłej nocki, Buziaki trzy Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 23:24 adasg napisał: > :))) chociaż, wielkiego dymu raczej nie będzie, ale głupoty jednak bredziłem. > No to znikam. > Miłej nocki, > Buziaki trzy tylko tyrzy :) ? a nas tu tak wiele kobietek ;)))...chyba że liczysz tylk ote co nie śpią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 23:41 adasg napisał: > no to buziaki po trzy > Dobranoc teraz zdecydowanie lepiej :) dobranoc...chociaż ja jeszcze spać nie idę... Odpowiedz Link Zgłoś
sara1969 Re: własne zdjęcie w necie 01.12.06, 12:49 Ja miałam na Sympatii, jakiś czas tamu skasowałam, poznałam tam kogoś bardzo wartościowego, już nie musze szukać. To prawda że jak umieści się zdjęcie na portalu randkowym ma sie wiele propozycji ale jak wybrac tę właściwą? Ciesze się że mi się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 01.12.06, 18:31 Ja nie mogę pozwolić sobie na umieszczenie zdjęcia w necie, dlatego chyba bez sensu jest umieszczenie swojego ogłoszenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sara1969 Re: własne zdjęcie w necie 04.12.06, 09:15 Nie koniecznie, ja długo nie umieszczałam swojego zdjęcia bo miałam obawy właśnie z pracą związane. W tym czasie rownież poznałam kilka osób. Zdjęcie to nie gwarancja spotkania się z kimś, w ciemno też mozna się umówić. Dla mnie wygląd nie ma więkiszego znaczenia, umówiłam się w ciemno nie wiedząc jak On wygląda i udałao mi się. Zawsze możesz przesłać zdjęcie tylko wybranej osobie i nie koniecznie musi być ono aż tak aktualne. Moje nie było :). Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 04.12.06, 16:25 jeszcze nie jestem na etapie odwagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 18:59 brawurka600.sympatia.onet.pl/ tu nie trzeba sie logowac aby przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 19:08 w [pierwszym momencie było ze 100 na dzien teraz z 8/9 Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 19:13 to w tej powodzi cieżko wyłuskać tych sensownych, na czoło wysuwają się miłe słówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 27.11.06, 19:29 tia i błedy ortograficzne typu zkad klikasz i mam poczucie chumoru.... Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: własne zdjęcie w necie 01.12.06, 13:40 chciałam powiedziec ze Verona ma bardzo ładne zdjecia na necie :d wiem bo patrzyłam.. i czytałam.. heheh ;P pozdrooffka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 01.12.06, 19:48 Dziekuje tym bardziej mi miło ze pisze to kobieta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 02.12.06, 11:47 Ver ja już Ci pisałam, że jesteś ekstra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: własne zdjęcie w necie 02.12.06, 16:25 Wiem Fanto podwójnie mi milo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 04.12.06, 16:32 ładnie się tak śmiać ze strachliwej ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: własne zdjęcie w necie 04.12.06, 16:34 kto strachliwy ?? a ja sie nie smieje tylko uśmiecham :D Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: własne zdjęcie w necie 04.12.06, 16:37 mnie sie nie boj - toż ja anioł jestem -> czyste dobro, radość i miłosć ;P hieheiehiehiehiehieieih :P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: własne zdjęcie w necie 04.12.06, 16:39 ja się nie Ciebie boję Aniele, tylko niewiadomego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: własne zdjęcie w necie 04.12.06, 16:45 uhhhhhhh ale mała - ziany ogólnie sa nieuniknione :P po co sie bac ;P Odpowiedz Link Zgłoś