ewelina23-20 28.11.06, 13:34 bo nudze sie cościk ostatnio:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:36 hahaha :) za robote sie trzeba wziac :D a ja wychodze za maz :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:37 shameeka napisała: > hahaha :) > za robote sie trzeba wziac :D > a ja wychodze za maz :D > Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:36 Ewelinko to daj dobry przykład ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:37 nerri napisała: > Ewelinko to daj dobry przykład ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:37 no ja tez chcetnie podchwyce jakis temacik :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:38 rasgeea napisała: > no ja tez chcetnie podchwyce jakis temacik :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:38 chyba tylko my spragnione jesteśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:39 rasgeea napisała: > chyba tylko my spragnione jesteśmy :) ;) aj ....dziś musze wczesniej urwac sie z roboty;( Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:39 Watki ostatnio glownie okolomalzenskie, narzeczenskie i o facetach. hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:41 jakaś plaga czy co?:))) Ewelina? urwac wczesniej?? to skad taka minka?? ja to bym sie cieszyla :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:42 rasgeea napisała: > jakaś plaga czy co?:))) > > Ewelina? urwac wczesniej?? to skad taka minka?? ja to bym sie cieszyla :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:43 hehe, no tak;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:43 ale pamietaj ze kiedys uczen mistrza przerasta) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:45 rasgeea napisała: > ale pamietaj ze kiedys uczen mistrza przerasta) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:46 nie no, Twoje optymistyczne podejście mnie powala z nóg.... to ja mam tutaj podły nastrój :) Poza tym czasem sami nie zdajemy sobie sprawy jakie talenty w nas drzemią :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:46 niestety zgodzić się musze.... nawet sie ostatnio zastanawialam czy to nie aby paradoks...im nas wiecej tym mniej mamy tematów....tzn nie...inaczej....tematow jets duzo,,,,malo wspolnych:( pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:48 monalajza napisała: > niestety zgodzić się musze.... > > nawet sie ostatnio zastanawialam czy to nie aby paradoks...im nas wiecej tym > mniej mamy tematów....tzn nie...inaczej....tematow jets duzo,,,,malo wspolnych: > ( > > > pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:49 braweo dla tej pani:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:50 monalajza napisała: > braweo dla tej pani:) heheheh dobre;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:54 tylko proszę, nie wpadnij w samouwielbienie bo potem kto nam bedzie wytykał paluchem ze nie mamy o czym gadac? no kto?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:55 gadatliwe sie zrobilyscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:56 toż to zakrawa pomału na chaos :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:56 rasgeea napisała: > tylko proszę, nie wpadnij w samouwielbienie bo potem kto nam bedzie wytykał > paluchem ze nie mamy o czym gadac? no kto?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:57 niemam w zwyczaju nikogo podsiadać ani nikogo wyrzucać "ze stołka" :) bądź więc spokojna, najwyżej będziemy mieli wakat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:58 no dobra niech i tak bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:58 ewelinka i samowuwielbienie?? juz chyba niewiele brakuje ;PPP ale jestem dzis wredna....rany, rany....:// Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 13:58 hmm, nie jestem pewna, czy jest dużo tematów - ja też zauważam dominację wątków małżeńsko-narzeczeńskich ;)) a wspólnych mało, bo to nasze pokolenie, jeśli w ogóle coś takiego istnieje, jest bardzo różnorodne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Sumire 28.11.06, 14:00 prabucianka napisała: > Wyzej napisalam to samo:) > a nie to samo tylko podobnie;) haha Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka wspolna watki 28.11.06, 14:00 ale wierze, ze te wspolne teamty istnieja, tylko trzeba zejsc z ciaglego rozwazania kwestii mezow i narzeczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: wspolna watki 28.11.06, 14:01 prabucianka napisała: > ale wierze, ze te wspolne teamty istnieja, tylko trzeba zejsc z ciaglego > rozwazania kwestii mezow i narzeczonych... > Moze zróbmy tak:) kogo nie interesują watki np o chłopach i slubach , to niech wymysli za karę inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: wspolna watki 28.11.06, 14:03 mnie nie interesuja, ale nic nie moge wymyslic... Sumire, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: wspolna watki 28.11.06, 14:09 ewelina23-20 napisała: > prabucianka napisała: > > > ale wierze, ze te wspolne teamty istnieja, tylko trzeba zejsc z ciaglego > > rozwazania kwestii mezow i narzeczonych... > > > > > Moze zróbmy tak:) > kogo nie interesują watki np o chłopach i slubach , to niech wymysli za karę > inny:) > a niby dlaczego za karę? ;))) toż nie ma obowiązku bycia zainteresowaną takim tematem ani w wykonaniu własnym, ani cudzym - poza tym na przykład któraś z nas może być lesbijką :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: wspolna watki 28.11.06, 14:10 sumire napisała: > ewelina23-20 napisała: > > > prabucianka napisała: > > > > > a niby dlaczego za karę? ;))) toż nie ma obowiązku bycia zainteresowaną takim > tematem ani w wykonaniu własnym, ani cudzym - poza tym na przykład któraś z nas > > może być lesbijką :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: wspolna watki 28.11.06, 14:02 popieram....tylko zeby sie nie okzalo ze te wspolne watki to samotnosc i staropanienstwo(chociaz to drugie to juz raczej na po 30-tce!!:)) zarty zartami ale jakie tematy proponujecie...takie powazne? czy razce o zabarwieniu humorystyczno-poprawiajace nastroje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wspolna watki 28.11.06, 14:03 tylko na siłe to też to może być takie...wiecie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: wspolna watki 28.11.06, 14:04 monalajza napisała: > popieram....tylko zeby sie nie okzalo ze te wspolne watki to samotnosc i > staropanienstwo(chociaz to drugie to juz raczej na po 30-tce!!:)) > > hahahahahahhahahah zsikałam sie;) :) > > zarty zartami ale jakie tematy proponujecie...takie powazne? czy razce o > zabarwieniu humorystyczno-poprawiajace nastroje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: wspolna watki 28.11.06, 14:08 moim zdaniem z innej osi w ogole niz malzenstwo- staropanienstwo, sama nie wiem, o planach, wartosciach, marzeniach, zainteresowaniach... wiekszosc juz byla, ale sie upre i wymysle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: wspolna watki 28.11.06, 14:08 prabucianka napisała: > moim zdaniem z innej osi w ogole niz malzenstwo- staropanienstwo, sama nie > wiem, o planach, wartosciach, marzeniach, zainteresowaniach... wiekszosc juz > byla, ale sie upre i wymysle:)) Czekamy :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: podbijam tylko ... 28.11.06, 19:21 monalajza napisała: > zeby grupe b z watkeim zapoznac Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: podbijam tylko ... 28.11.06, 19:23 ale widzisz!! oni sie nie integruja!!!....nie chca sie wlaczyc do dyskusji:P... a mowilas ze wydziwiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: podbijam tylko ... 28.11.06, 19:25 monalajza napisała: > ale widzisz!! oni sie nie integruja!!!....nie chca sie wlaczyc do dyskusji:P... > > a mowilas ze wydziwiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:26 Ewelina, Tobie za to udał się ten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:27 olianka napisała: > Ewelina, Tobie za to udał się ten wątek! heheh no komus musiał sie udac;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:27 i to oczywiscie ....tadam tadam....ewelinie..... <tu fanfary>;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:28 monalajza napisała: > i to oczywiscie ....tadam tadam....ewelinie..... > > > <tu fanfary>;) Wy nie fanfarujcie tu tylko kcuki trzymac za mnie ..jutro ma egzamin:) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:29 i kto tu sie nie uczy:P dobra ja tez uciekam:) see ya! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:30 monalajza napisała: > i kto tu sie nie uczy:P > > > dobra ja tez uciekam:) > > see ya! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:45 Co tak wszystkich na egzaminy teraz wzięło? Przecież to dopiero listopad! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 19:45 olianka napisała: > Co tak wszystkich na egzaminy teraz wzięło? Przecież to dopiero listopad! Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: Cos kurde balans słabe watki wymyślacie ... 28.11.06, 22:12 ja sie zglaszam reprezentatka grupy b:) i wymyslilam watek o ohydnych kolczyklach:) i jestem ciekawa czy grupa a zareaguje, chocby jutro, chocby zeby powiedziec ''bleeeeeeee'' haha:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś