anulkina 28.11.06, 17:45 ciasteczka znaczy takie :D siedze w pracy zmeczona, głodna, ale na szczescie poszłam do naszej szafki z przysmakami i wytargałam te murzynki :) i sobie je własnie jem :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaqus Re: murzynki :) 28.11.06, 23:00 ja mam przed sobas wielką puszkę korzennych ciasteczek0- nie moich i tylko resztki przyzwoitości powstrzymują mnie przed zjedzeniem ich wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 okrutnice!!!:))) 28.11.06, 23:17 Ja tu o suchym pysku siedzę!!! a jak tylko zobaczę gdzieś słowo "słodycze", tgo mnie ściska!!!<beczy> Podzielić się z ciężarną,ale to już:P wirtualnie to mogę, nie przytyję i cukier nie podskoczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: okrutnice!!!:))) 28.11.06, 23:30 i dały Ci? ja tam cały czas czekam... fiufiufiu fiufiufiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: okrutnice!!!:))) 28.11.06, 23:38 chodź ze mną, zabieram Cię na <trzask> małe wyjadanko <chrup> mam tu drobne <chrup> zapasy <okruch> smacz-%*^%^%&-nego <mlask> Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: murzynki :) 29.11.06, 08:01 przecież pisałam, że nie moje :((( nie mogę tak nimi dobrowolnie rozporządzać : ( Odpowiedz Link Zgłoś
cinderella3 Re: murzynki :) 28.11.06, 23:58 ale mi zrobiłyscie smaka, no wiecie co! chyba musze szybko zasnąć zeby mnie nie pokusiło;-) Odpowiedz Link Zgłoś