szepa11 02.12.06, 21:18 Własnie doświadczyłam apogeum mojej choroby. Jakieś 20 minuty temu zsiadłam z motoru w formie sopelka i uświadomiłąm sobie że jest -3C. Czy któras jeszcze jeździ?? szepa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.jos Re: Jazda zimą 03.12.06, 12:44 400km????? Wow!!! Shodowka niezle sie spisuje. Nie przewialo Cie?? Jaka byla predkosc przelotowa? Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Jazda zimą 03.12.06, 13:49 Nie jechałem shadowką. Jechałem suzuki gsx 750 inazuma. Kolega kupił, a ja przyprowadziłem mu. Prędkość przelotowa 140 - 160 km/h , ale dało się też i 190 :) Szkoda tylko, że całkowity golas, bez nawet najmniejszej szybki. Nie zmarzłem, grunt to dobre ubranie. Bardzo przyjemna podróż. A sam mototocykl ? No cóż, coś wspaniałego. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Jazda zimą 03.12.06, 20:43 Sławek! Jak mogłeś być rzut beretem od nas i nie zajechać?? ... Miałbyś z 50 km więcej (nie mówiąc już o tym, że odmrozilibyśmy Cię, nakarmili i napoili ... Żeby mi to było ... hm... co najwyżej przedostatni raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Jazda zimą 04.12.06, 18:42 Gdyby to była inna pora roku, to byśmy wstąpili, ale chcieliśmy wrócić jak najszybciej, żeby nie zmarznąć i nie ciągać się po nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jos Re: Jazda zimą 03.12.06, 12:41 Do zimy jeszcze 3 tygodnie ;) Wczoraj smigalam sobie troche po okolicach gostyninsko-plockich w skorzanym wdzianku :) Zrobilam prawie 100km, ale juz po kilkunastu kinutach jazdy moje place zaczynaly sztywniec. I tu wychodzi wyzszosc chopperkow i golasow, bo cieplo z silnika moze pelnic funcje przenosnego grzejnika ;) Juz sobie obiecalam, ze w styczniu w Lodzi koniecznie kupuje dobre rekawice, bo to podstawa. Przed chwilka ogladalam pogode. W srode bedzie nawet 14oC!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: Jazda zimą 03.12.06, 23:02 Ja jako plecaczek na razie:p. Dziś skromnie ok 100 km (Koszalin - Kołobrzeg, Bałtyk zimny:p), ale dwa tygodnie wcześniej było trochę więcej (Koszalin - Szczecin), zaś tydzień temu mój partner sam pojechał w niedzielę na Westerplatte. U nas nie było tragicznie, jakieś 5 stopni ciepła:))) Pozdrowienia dla śmigających o tej porze. Dorota:))) Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: Jazda zimą 04.12.06, 09:35 a ja moi mili zrobilam w sobote pierwsze 20 km na swoim nowym (starym) motorku, pierwsza samodzielna jazda po otrzymaniu prawka, oczyiwscie z asekuracja w postaci mojego narzeczonego w autku za mna ( a odstawialam motorek do garazu na zimowanko), zmarzlam, nie powiem, nery mi przewialo, ale to nic, nareszcie jest moj i oby do wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaaaaa1 Re: Jazda zimą 04.12.06, 10:15 masiwa napisała: > > zimowanko), zmarzlam, nie powiem, nery mi przewialo, ale to nic, nareszcie jest ja do dzisiaj mam problemy z nerkami jak mnie kiedys na moto przeewiajo :/uwazajscie na nerki! Odpowiedz Link Zgłoś