fantka 03.12.06, 15:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36214&w=43709347 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesola_kicia "Twoje pocałunki" 03.12.06, 16:02 Twoje pocałunki słodkie jak miód, rozpalają stęsknione me usta . Całuj za dnia ,całuj też w nocy, niech setny rozpali też ciało. By noc grzała nas dwoje . Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: "Twoje pocałunki" 03.12.06, 16:09 piekne :)) wesola_kicia napisała: > Twoje pocałunki słodkie jak miód, > rozpalają stęsknione me usta . > Całuj za dnia ,całuj też w nocy, > niech setny rozpali też ciało. > By noc grzała nas dwoje . Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: "Twoje pocałunki" 03.12.06, 16:52 Kiciu Twoje pocałunki piękne są brawo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia najpierw wyjaśnienie!!!!! 15.12.06, 19:46 Pisze to dziś bo nie wiem czy będe mieć dostęp do neta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "Wesołych Świat" 15.12.06, 19:50 Małymi kroczkami,czas świąt nadchodzi. Niesie dla nas opłatek,a razem z nim: radość,szczęście,miłość,spokój ducha, poczucie bezpieczeństwa,wiary,przebaczenia. Dziele się z Wami ,białym opłatkiem, by w Waszych sercach,spokój zagościł. Wesołych i spokojnych świąt Wam życze:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: "Wesołych Świat" 16.12.06, 17:51 Dziękuję za życzenia Kiciu Całusy a życzenia potem ;) bo jeszcze się zobaczymy, napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "Twym śladem" 01.01.07, 15:45 Podążam pustymi drogami, szukając ciszy,spokoju. Ide nie myśle o niczym, spoglądam na gwizady . Świecą się złotem, blaskiem nadzieji. Jedna malutka gwiazdeczka, spadła i sier rozprysła. Tak samo jak nasza miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "Nadzieja" 01.01.07, 15:50 Przy świetlistej choince, male dziecko stoi. Spogląda na nią, i łezki ma w oczach. To nie jest smutek, to szczęście malutkie. Spogąda z nadzieją , na lepszy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: "Nadzieja" 02.01.07, 18:12 już dwa wiersze w tym roku, czekamy na następne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "Nadzieja" 02.01.07, 18:38 wiesz jestem troszke zapłakana więc może coś uda się machnąć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: "Nadzieja" 02.01.07, 18:40 Kiciu Ciebie trzeba szczypać żebyś płakała ;))) bo wtedy płodność Twoja wzrasta ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "Nadzieja" 02.01.07, 18:56 nie wystarczy ze moje kochanie bedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "Noc i dzień" 03.01.07, 20:40 Nadchodzi noc ,cicha, spokojna, za oknem wiatr cichutko wieje. Spoglądam na ciemne niebo, jedynie co widać to pustke. Nastaje poranek,huk sie roznosi, to ludzie swych skoróp , na drogi wyszli. Noc cicha spokojna , radość oddaje, by w sercu ciepło nastało. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "Amor" 03.01.07, 20:43 w noc cicha spokojna zasypiam deszcz cichutko puka w me okno otwieram je a tam nie deszcz tam maly chłopiec cichutko płacze płaszcze bo szczęscie zagubił to łzy pukały w me okno by oddać me serce pod Twoja opieke Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "Twoja obecność" 23.01.07, 20:46 Po długich,ciężkich miesiącach, spoglądam w twe oczy. Widze w nich miłość i spokój, bije z nich radość i szczęście. Dotykam twą twarz z czułocia, uśmiechasz się delikatnie. Twoje usta niosą rozkosz, twe dłonie oddają ciepło. I choć Cię już nie ma, tuż obok mnie. Czuje twój dotyk, widze twe oczy. Jesteś obecny w sercu mym, i drże na każde miłe wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "Twoja obecność" 23.01.07, 20:58 hm no wiesz ,nowe emocje,nowe pragnienia,to i nowe wiersze Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "ulotna krew" 04.05.07, 20:18 W pamięci smak twych ust mam , w sercu miłość twoja jest. W głowie głos twój brzmi, przed snem wspominam cię. Gdy widze cię,krew ulatnia się. Snem jesteś ty,koszmarem ja, lecz serce me ,szalenie kocha cie. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "ulotna krew" 04.05.07, 20:29 Fantko,tego nie da od tak opisać. Chciałam by odbiorca sms`a z tym bazgrołem troche pomyślał Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "ulotna krew" 04.05.07, 20:35 tak troche oszczędze Tobie i innym szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: "ulotna krew" 06.05.07, 19:03 przepraszam, nie czytalam calego watku jedno jest pewne; najwazniejsze, zeby pisac materializowc mysli i dzielic sie nimi z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "ulotna krew" 06.05.07, 19:25 zgadzam sie z Tobą Helgo , tylko czasem trudno dac wyjasnienie .Dlaczego takie słowa są napisane a nie inne Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: "ulotna krew" 06.05.07, 20:41 e tam, to słodka tajemnica poety, co mial na mysli o ile w ogole on sam to wie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "ulotna krew" 06.05.07, 20:46 powiem ci szczerze ,że czasem sama się zastanawiam nad tym co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: znam to uczucie :) 07.05.07, 10:10 teraz musze pomoc komus napisac kryminal to jest wyzwanie, biorac pod uwage, ze nawet nie czytam tego rodzaju literatury moze byc smiesznie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: znam to uczucie :) 07.05.07, 18:40 w tym kryminale to morderstwa będą? rozboje, czy raczej tylko kradzieże? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia "Światło" 25.05.07, 19:42 Oczy me mokre od łez- serce złamane na pół. Na ustach pocałunki twe są- na dłoni papierek leży . W śnie wciąż widze cię - twa śmierć zabrała też mnie . Światło prowadzi nas w dal - błękintny tunel rozdziela nas . Ty wracasz na ziemie - ja zostaje w niebie . Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "Światło" 26.05.07, 11:16 na @ masz krótkie wyjasnienia :) ps.to była smierc serca nie osoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: "Światło" 26.05.07, 11:19 dzięki, bo czytałam kilkakrotnie i bez wyjaśnienia nie mogłam zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś