justysbytomianka 06.12.06, 07:46 ...by choć przez krótką chwilę zobaczyć Mikołaja ...tego życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikosz8 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 08:03 Justyś Ty pewno unikasz Św. Mikołaja co? Wiesz że nagrzeszyłaś okrutnie przez ten cały rok. Rózga Ciebie czeka justyś. A od netowego Św. Mikołaja - madejowe łoże i polewanie gorącą smołą!! za popełnienie najgorszego grzechu czatowego - ujawinienie privu. Justyś jesteś bardzo grzesznym moherem i nawet nie myśl o tym dobrym Mikołaju. Gdzieś wyczytałem ze Ci najbardziej religijni i mienniący się dobrymi ludźmi - popełniają najplugawsze czyny. Pasuje to dla Ciebie jak ulał Justyś. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 08:18 ;))a ja Ci życzę leśny Dziadku Mikoszku :)szybkiej sklerozy, byś nie zanudzał na czatach swymi ułańskimi wspomnieniami:)jak to "szabelką" wywijałeś ku uciesze dziewek wszelakich:))( prawdziwy macho?) Odpowiedz Link Zgłoś
moonn Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 08:42 Justys , zycze ci bys miala zawsze oczy otwarte szoroko , by widzialy nas ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 09:14 Ciekawy, o którym św. Mikołaju mówisz Justyś. Tym z supermarketu ? Każdy go zobaczy. Mnie tylko ciekawi, jak przygotują się tutejsi wierzący do świąt Bożego Narodzenia ? Przecież mamy adwent. Nawet w tym szczególnym okresie będziecie wylewać na siebie pomyje ? Do spowiedzi to pewnie w czasie wielkanocnym ;). Cud Bożego Narodzenia i ta okropna Wigilia. Kto to wymyślił takie dobre rzeczy? Nie mogłyby zniknąć, na potrzeby czata ? No, ale to wirtulandia, tu można nienawidzić i nie trzeba się z tego spowiadać ;). Odpowiedz Link Zgłoś
moonn Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 09:33 Kawo jest iskierka ;) 09:00:14 ~Angus: bry justy 09:00:26 ~justyś bytomianka: bry Angus 09:02:19 ~justyś bytomianka: Angus dziękuję za zyczenia jak zwykle szczere i zjadliwe 09:02:47 ~Angus: prosze bardzo , wolisz klamsta ? 09:04:11 ~justyś bytomianka: Angus nie wolę natomiast zastanawiam sie dlaczego? dlaczego skladasz mi w ogóle życzenia 09:05:20 ~Angus: Justys moze mam nadzieje, kto to wie 09:06:10 ~justyś bytomianka: Angus na co? że mnie zmienisz ,że sam sie zmienisz? jedno i drugie dość watpliwe przyszło nam sie spotkac po innych stronach "barykady" 09:07:14 ~Angus: justys ja potrafie sie zmienic , przykro slyszec ze ty nie 09:07:34 ~justyś bytomianka: Angus jak Ty sie zmienisz to ja juz nie będe musiala 09:08:36 ~Angus: justys stwierdzam fakty 09:09:11 ~Angus: a ty wsadzasz kij w mrowisko by potem pisac ze zajadly jak zawsze ? 09:10:20 ~justyś bytomianka: Angusie) a ja stwierdzam ,ze lubisz mnie zaczepiac 09:11:01 ~Angus: justys zawsze po dzien dobry pewna pani rzuca tekst niby od niechcenia 09:12:05 ~Angus: justys ja wrecz twierdze ze ze wzajemnoscia 09:12:09 ~justyś bytomianka: Angusie a pewien Pan z upodobaniem czeka na to niechcenie 09:12:40 ~Angus: hmm <szok> pierwszy kopromis ? 09:18:09 anabew: 09:13:02 ~justyś bytomianka: miłego dnia i duzo prezentów ....pa 09:13:05 Powiadomienie: Pokój opuścił(a) ~justyś bytomianka Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 11:12 A dlaczego Cię to ciekawi, kawo? Tomkwestia indywidualna każdego wierzącego i jego sumienia, a Ty dbaj o czystość swojego. Chyba nie należysz do ludzi, którzy podsłuchują stojąc w kolejce do spowiedzi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 13:24 Ciekawi z czystej ciekawości natury ludzkiej, którą stale analizuję. A dlaczego Ciebie to tak poruszyło ? Mówiłam sobie ogólnie, a Ty już zarzucasz czystość mego sumienia. Dbam o nie Katju, o nie przede wszystkim. Na żadne inne nie mam wpływu, tak znacznego. A dbam nie tylko dlatego, że idą święta ;). Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 13:39 Nieustanna bojaźń boża, Kawo? Ja jeszcze nic od Mikołaja nie dostałem, zdaje się niegrzeczny byłem... Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 16:21 Kawa...:> A cóż Ty takiego robisz, nad czym aż tak głęboko musisz się zastanawiać?:>;) Odpowiedz Link Zgłoś