Dodaj do ulubionych

Św.Mikołaj

06.12.06, 07:46
...by choć przez krótką chwilę
zobaczyć Mikołaja ...tego życzę
;)
Obserwuj wątek
    • mikosz8 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 08:03
      Justyś Ty pewno unikasz Św. Mikołaja co? Wiesz że nagrzeszyłaś okrutnie przez
      ten cały rok. Rózga Ciebie czeka justyś.
      A od netowego Św. Mikołaja - madejowe łoże i polewanie gorącą smołą!! za
      popełnienie najgorszego grzechu czatowego - ujawinienie privu.
      Justyś jesteś bardzo grzesznym moherem i nawet nie myśl o tym dobrym Mikołaju.
      Gdzieś wyczytałem ze Ci najbardziej religijni i mienniący się dobrymi ludźmi -
      popełniają najplugawsze czyny.
      Pasuje to dla Ciebie jak ulał Justyś.
      • justysbytomianka Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 08:18
        ;))a ja Ci życzę leśny Dziadku Mikoszku :)szybkiej sklerozy, byś nie zanudzał
        na czatach swymi ułańskimi wspomnieniami:)jak to "szabelką" wywijałeś ku
        uciesze dziewek wszelakich:))( prawdziwy macho?)
        • moonn Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 08:42
          Justys , zycze ci bys miala zawsze oczy otwarte szoroko , by widzialy nas ludzi :)
    • kawa3603 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 09:14
      Ciekawy, o którym św. Mikołaju mówisz Justyś. Tym z supermarketu ? Każdy go
      zobaczy.
      Mnie tylko ciekawi, jak przygotują się tutejsi wierzący do świąt Bożego
      Narodzenia ? Przecież mamy adwent. Nawet w tym szczególnym okresie będziecie
      wylewać na siebie pomyje ? Do spowiedzi to pewnie w czasie wielkanocnym ;). Cud
      Bożego Narodzenia i ta okropna Wigilia. Kto to wymyślił takie dobre rzeczy? Nie
      mogłyby zniknąć, na potrzeby czata ? No, ale to wirtulandia, tu można
      nienawidzić i nie trzeba się z tego spowiadać ;).
      • moonn Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 09:33
        Kawo jest iskierka ;)
        09:00:14 ~Angus: bry justy
        09:00:26 ~justyś bytomianka: bry Angus
        09:02:19 ~justyś bytomianka: Angus dziękuję za zyczenia jak zwykle szczere i
        zjadliwe
        09:02:47 ~Angus: prosze bardzo , wolisz klamsta ?
        09:04:11 ~justyś bytomianka: Angus nie wolę natomiast zastanawiam sie dlaczego?
        dlaczego skladasz mi w ogóle życzenia
        09:05:20 ~Angus: Justys moze mam nadzieje, kto to wie
        09:06:10 ~justyś bytomianka: Angus na co? że mnie zmienisz ,że sam sie zmienisz?
        jedno i drugie dość watpliwe przyszło nam sie spotkac po innych stronach "barykady"
        09:07:14 ~Angus: justys ja potrafie sie zmienic , przykro slyszec ze ty nie
        09:07:34 ~justyś bytomianka: Angus jak Ty sie zmienisz to ja juz nie będe musiala
        09:08:36 ~Angus: justys stwierdzam fakty
        09:09:11 ~Angus: a ty wsadzasz kij w mrowisko by potem pisac ze zajadly jak zawsze ?
        09:10:20 ~justyś bytomianka: Angusie) a ja stwierdzam ,ze lubisz mnie zaczepiac
        09:11:01 ~Angus: justys zawsze po dzien dobry pewna pani rzuca tekst niby od
        niechcenia
        09:12:05 ~Angus: justys ja wrecz twierdze ze ze wzajemnoscia
        09:12:09 ~justyś bytomianka: Angusie a pewien Pan z upodobaniem czeka na to
        niechcenie
        09:12:40 ~Angus: hmm <szok> pierwszy kopromis ?
        09:18:09 anabew: 09:13:02 ~justyś bytomianka: miłego dnia i duzo prezentów ....pa
        09:13:05 Powiadomienie: Pokój opuścił(a) ~justyś bytomianka
      • ruda_strzyga Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 11:12
        A dlaczego Cię to ciekawi, kawo? Tomkwestia indywidualna każdego wierzącego i
        jego sumienia, a Ty dbaj o czystość swojego. Chyba nie należysz do ludzi, którzy
        podsłuchują stojąc w kolejce do spowiedzi?;)
        • kawa3603 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 13:24
          Ciekawi z czystej ciekawości natury ludzkiej, którą stale analizuję. A dlaczego
          Ciebie to tak poruszyło ? Mówiłam sobie ogólnie, a Ty już zarzucasz czystość
          mego sumienia. Dbam o nie Katju, o nie przede wszystkim. Na żadne inne nie mam
          wpływu, tak znacznego. A dbam nie tylko dlatego, że idą święta ;).
          • vivalabeer Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 13:39
            Nieustanna bojaźń boża, Kawo?
            Ja jeszcze nic od Mikołaja nie dostałem, zdaje się niegrzeczny byłem...
            • kawa3603 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 13:54
              Raczej świadomość czynów, Viva.
              • vivalabeer Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 16:21
                Kawa...:> A cóż Ty takiego robisz, nad czym aż tak głęboko musisz się
                zastanawiać?:>;)
                • kawa3603 Re: Św.Mikołaj 06.12.06, 16:59
                  Pracuję "gratis" dla Twego Skarba ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka