mala_mi80 06.12.06, 21:04 by nie zaglądać za długo chcać wyszukać obecnych ;) czekam chętnych do kontaktu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 06.12.06, 21:20 no i wy jesteście, a mi sieć przerwało :( ale witam radośnie każdą z osobna i wszystkie razem ;) dobra... to teraz trzeba coś dalej :P Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: dla tych, co są... 06.12.06, 21:23 dalej dalej...zapodajcie temat ja sie chetnie do dyskusji wszelakich wlacze;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:26 coby nie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:29 ja mam prosto - sieć mi zaczyna szwankować i zamiast się hachać, ze wątek zalożyłam, to się typowo zimowo w odśnieżanie bawię ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:34 można, bo ja nic innego teraz nie robię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:38 u, to przykro (głask, głask) :) nastepna teraz narzekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:45 oj to był taki żarcik już z wkurwu .... wejdę na inne forum - działa, wątek napiszę, odpiszę wchodzę tu... wyrzuca mnie z sieci :( olijanko tulę Cię mocno ;) kraków ciepłą jesienią też ma swoje uroki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:55 Kraków jesienią ma mnóstwo uroków ;) ja niby jestem, ale jednak wolę na van der Sara łakomie spoglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:59 aaa ja zauważyłąm w tej wypowiedzi taki skromny promyk: ja niby jestem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 22:06 proszę, 2:1. aż miło patrzeć. zwłaszcza że obie drużyny urodziwe. a do tego tradycyjnie sprzątam, gotuję i jem kolację jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 22:08 a co to za spotkanie 2:1 bo jać dziś nie kumata jestem ;( poza tym walczę ciągle z logowaniem się na stronie :( Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 22:18 ManU z Benficą, czyli jedna z miłości mojego życia, Edwin van der Sar ;) po raz pierwszy od soboty włączyłam telewizor li w tym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 22:23 rozumiem, koleżanka widzi tylko faceta z kulką ;) miłych podniet oraz rozniecających przeżyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: W tak sympatycznym wątku można narzekać? 06.12.06, 21:56 rozumiem ;) ja wczoraj się po Stolicowie spokojnie włóczyłam zakupy skromne (Mikołaj był dla Arka bardziej przychylny finansowo) ale chyba w weekend większe zakupy nas czekają, bo po nowym roku go na 3 m-ce do Włoch poślę :( Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Olianno! 06.12.06, 22:12 po pierwsze primo..... szkoda ze nie ma mnie wten weekend w krk bo moglybysmy sie spotkac i te kadarke na zywo w koncu wypic:((....ale to nadrobimy mysle;)) po drugie primo.... zakupów w krakowskiej nie polecam bo wczoraj probujac sie przedostac przez tłum o malo nie stracilam reki....na szczecie skonczylo sie hna dreobnych siniakach.... ja nie iem czy tam cale poludnie Polski zakupy teraz robi??!! tragedia!... mysle ze w kaziemierzu spokojniej bedzie...a plaza to pewnie juz w ogole opustoszala:)) a po trzecie tule mocno:** Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 06.12.06, 22:15 oj, koleżanki, ściskam Was mocno jutro dzień domowy, więc zajrzę wcześnie może wtedy kontakt z forum będzie czytelny bo teraz tylko login i hasło jak mantrę powtarzam ;( śpijcie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 06.12.06, 22:19 k-wa k-wa żeby się pożegnać, to ładuje bez problemu (świnia) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 06.12.06, 22:24 oj chyba muszę policzyć do trzech i nacisnąć klawisz... teraz wszystko dziła ;( buuu! Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: dla tych, co są... 06.12.06, 22:30 oj chyba musisz ! z nami zostac;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: dla tych, co są... 06.12.06, 22:34 ni bydzie mnie w polednie ani nawet w popolednie....bo w podrozy ku rodzicom sie wybieram....a tm....uwaga! ni ma neta:(( tymczasowo...ale jednak:((....wiec pewnie dopiero w poniedzialek:(... Papa MI:* Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 06.12.06, 22:36 uuu! widzę, że kolejna koleżanka, co to z obecnością szaleje ;) coż, udanego, odprężającego spotkania w domku rodzinnym;) (to może Ty rno się jeszcze ozwiesz) :) papapapappapap! pa Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 07:16 ja też już jetsem;) Dzien dobry dziewczyny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 07:17 witaj ;) praca/ domek? kawka/ herbatka? Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dla tych, co są... 07.12.06, 09:50 i ja jestem :D ppawie,ze zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 09:53 Jak można to ja poprosze herbatke, z lyzeczka cukru :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 09:54 własnie będę robic herbatke do śniadania... jaką chcesz : zwykłą czy owocową?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 09:58 hmm.. owocowa, trzeba nastawic sie pozytywnie od rana do zycia, a nie podejsc do niego jak do zwyklego nastepnego dnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 10:04 to ja herbatkę do tostów czarną może być aromatyzowana ... karmelem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 10:23 Lepiej mnie pocieszcie, nigdzie nie chca mi namalowac poduszki z osiolkiem :( Chcialam zeby to byla Nasza podusia a nie zeby dostal taka jak tysiace innych facetow..dupa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 10:26 kurcze, muszę poszukać... miałam gdzieś namiary na ludzi, co robili na pewno napisy, ale czy obrazki na poduchach...? a w wyszukiwarce szukałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 10:27 Probuje namowic firme na allegro ktora robi takie podusie, moze za dodatkowa oplata sie zgodza na moj wzor. Trzymajta kciuki!Prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 10:31 trzymamy, trzymamy;! Mi co z tym tościkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 10:35 się robią z keczupem? :) a na wieści o firmie czekamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: dla tych, co są... 07.12.06, 10:56 Ja sobie zjadłam hamburgera domowej roboty na śniadanko;p Jak tam wczorajszy wieczorek?Mi się jakoś nigdy nie uda dojść do kompa wieczorem...zaraz jest,że komp ważniejszy;p Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 11:01 rozumiem znam ja mam teraz mnóstow roboty wieczorem na kompie więc sobie pozwalam na dodatkową ikonkę :) taaa Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 11:19 też znam "ja przyjeżdżam do ciebie a ty na tym forum siedzisz i gadasz z jakimis dziewczynami" !! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: dla tych, co są... 07.12.06, 11:33 ja znam ale ......z facetami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: dla tych, co są... 07.12.06, 11:39 Ja się z facetami nagadam na uczelni;p Mam 7 dziewczyn na roku;) Egh...P. wie gdzie pisze,na jakim forum,że są same kobitki i słysze raczej,że tule sie do kompa zamiast do niego,a on taki biedny i czeka na mnie.A przecież ogląda film i jak do iego przyleze to potem będzie: " nooo tak bo ja chciałem oglądać film i mi nie dałaś" I jak tu chłopa zrozumieć?;p Poszłam sobie,żeby pooglądał,przyszłam do niego bo sobie fukał pod nosem,że siedze w drugim kąciku pokoju,oczu mu nie zasłaniałam a od rana słysze,że nie dałam mu(pewnie złośliwie;p ) filmu oglądać;p Pasqd a nie facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die Re: dla tych, co są... 07.12.06, 15:42 czy autorka wątku pisała po polsku? ;) bo ja tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 jakem autorka 07.12.06, 15:48 tak po polskiemu ale przeinaczać lubię i pisałam jeszcze na starej klawiaturze co mi się częściej zacinała i o literówki latwiej było mam nadzieję, iż koleżanki to nie odrzuci i rozmowę o ile nie w tym wątku, to z koleżankami na forum pokontynuuje :) Odpowiedz Link Zgłoś