menk.a 08.12.06, 09:20 na przeszczepy.... ktoś coś reflektuje? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 09:58 No nie wiem .Pomysle jeszcze ;ppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:26 Zachowaj serce dla kolegi, a dla mnie zostaw tylko biust;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:41 że też nikt moją szarą komórką się nie interesuje;))) tylko te cycki:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:47 Najpierw mówisz "bierz co chcesz", a jak biorę, to zajmujesz się reglamentacją;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:58 oj tak tylko się głośno zastanawiam:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:15 To dorzucisz jeszcze hymen i się dogadamy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:28 bierz jak dają, uciekaj jak biją;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:05 Interesy z Tobą to czysta przyjemność;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:01 crimen napisał: > To dorzucisz jeszcze hymen i się dogadamy;))) Crimuś, Ciebie jeszcze TAKIE rzeczy kręcą??? Na groma Ci hymen??? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:07 Dla Bigosowej na sąsiedni wątek z Mistamefem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:09 Dopiero teraz przeczytałam. Ale się uśmiałam... :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:13 Szkoda Menki. Nie oddamy jej na zmarnowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:37 Niech się dłużej zastanawia, a najlepsze "kawałki" sprzątną jej, sprzed nosa.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:38 prawda? kto późno przychodzi, ten swojej (_._)ie szkodzi ;)) Nezja, słyszysz?:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:48 Kręcisz maleńka. Ja byłam pierwszy, i co mi oferujesz???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:11 crimen napisał: > Kręcisz maleńka. Ja byłam pierwszy, i co mi oferujesz???;))) Widze , ze pierwsze próby czynisz by siebie okreslic kim bedziesz po przeszczepie.Bardziej on czy bardziej ona juz?! "Ja byłam pierwszy "... hym czy to nie bedzie podlegac pod zaburzenia osobowosci?.Przemyśl to jeszcze;ppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:17 > Widze , ze pierwsze próby czynisz by siebie okreslic kim bedziesz po > przeszczepie.Bardziej on czy bardziej ona juz?! Wszystkiego trzeba spróbować, a kobietą jeszcze nie byłem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:22 crimen napisał: > > > Widze , ze pierwsze próby czynisz by siebie okreslic kim bedziesz po > > > przeszczepie.Bardziej on czy bardziej ona juz?! > Wszystkiego trzeba spróbować, a kobietą jeszcze nie byłem;) Boshe , jako facet proponuje bys sie na ta szarą komórke meneczk.i rzucił .Zadna sie wtedy nie bedzie opierac Tobie.Az ciekawe jaka mieszanka wybuchowa wtedy by była stworzona.Ja sie na komórke nie rzucam bo wtedy juz nikt tak pyskatej baby by nie zdzierżył:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:25 Nezja takich 3 jak nas 2 to ani 1 :PPPPPPPPP pyskate, wyszczekane :DD Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:26 Nezja takich 3 jak nas 2 to ani 1 :PPPPPPPPP pyskate, wyszczekane :DD No własnie to powiedzenie skłoniło mnie do "głebszych " przemyslen , wniosek nasunął sie jeden .NIe moge ;-( ;ppp;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:31 cóż, Ty ideał, ja ideał, ach och, ech:P Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:29 Menka bez szarej komóreczki straciłaby cały swój urok i wdzięk. Wolę się rzucić na nią, niż na jej komórkę, zwłaszcza że pyskatych na FT dostatek i przez swą mnogość przestały być postrachem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:40 crimen napisał: > Menka bez szarej komóreczki straciłaby cały swój urok i wdzięk. Wolę się rzucić > > na nią, niż na jej komórkę, zwłaszcza że pyskatych na FT dostatek i przez swą > mnogość przestały być postrachem:))) Własnie o to chodzi . Kobiet takowych nie brak . Mi sie marzy choć jeden tak pyskaty ...crimen , plissss wes te szare komórki plisssssss ...crimen czy zauwazyłes , ze mowa tu o przeszczepach , a nie o 'produkcie'/przepraszam meneczk.o ale rozumiesz chyba ze to interesy;- )))?/w całosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:49 > ...crimen czy zauwazyłes , ze mowa tu o przeszczepach , a nie > o 'produkcie'/przepraszam meneczk.o ale rozumiesz chyba ze to interesy;- > )))?/w całosci ? Teraz zauważyłem swój życiowy błąd. Połakomiłem się na biust, zamiast brać całość. Po co mi szare komórki po fakcie???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:10 crimen napisał: Po co mi szare komórki po fakcie???;)))) No własnie po to ...by nic Tobie nie umykało malenki ;ppp;-)...bierz je jeszcze nikt sie nie połasił na nie /ja nie moge , ech;-)/ Ech - tak zawsze wam trzeba pokazywac palcem , tłumaczyc jak dziecku .CHOC TY JEDEN OKAZji nie marnuj:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:18 Po głębokim namyśle biorę tę szarą komórkę. Zawsze to powiększenie stanu posiadania, choć do pakietu kontrolnego jeszcze sporo mi brakuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:34 crimen napisał: choć do pakietu kontrolnego jeszcze sporo mi brakuje:))) Nie jestes zbyt zachłanny ?!....choc nie wiem czegóz jeszcze Tobie byłoby brak ...jako facet z takim intelektem /w połaczeniu z szarymi komórkami meneczk.i / byłbys wygrany nawet bez uroku .Kurcze czegóz Ty jeszcze chcesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:47 > Nie jestes zbyt zachłanny ?!....choc nie wiem czegóz jeszcze Tobie byłoby > brak ...jako facet z takim intelektem /w połaczeniu z szarymi komórkami > meneczk.i / byłbys wygrany nawet bez uroku .Kurcze czegóz Ty jeszcze chcesz?! Oczywiście że jestem zachłanny. Jak kochać, to księżniczki. Jak kraść to miliony. Tylko całkowita kontrola mnie satysfakcjonuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:52 Autor: crimen Data: 08.12.06, 13:47 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- > Nie jestes zbyt zachłanny ?!....choc nie wiem czegóz jeszcze Tobie byłoby > brak ...jako facet z takim intelektem /w połaczeniu z szarymi komórkami > meneczk.i / byłbys wygrany nawet bez uroku .Kurcze czegóz Ty jeszcze chcesz?! Oczywiście że jestem zachłanny. Jak kochać, to księżniczki. Jak kraść to miliony. Tylko całkowita kontrola mnie satysfakcjonuje:) Nie no !!! Nic nie kapujesz ! Przeciez własnie wtedy bedziesz miał kontrole nad wszystkim /wziąłes juz te komórki menk.i.....wiec wszczep je sobie chłopie i to szybko ;ppp bo tłumaczem nie jestem ;-)/ Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:01 > Nie no !!! Nic nie kapujesz ! > Przeciez własnie wtedy bedziesz miał kontrole nad wszystkim /wziąłes juz te > > komórki menk.i.....wiec wszczep je sobie chłopie i to szybko ;ppp bo tłumaczem > > nie jestem ;-)/ O ile wiem, kobieta potrafi świetnie funkcjonować także bez swoich szarych komórek, więc nie mam gwarancji czy w przypadku Menki nie bedzie podobnie:))) Zero szans na pełną kontrolę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:14 O ile wiem, kobieta potrafi świetnie funkcjonować także bez swoich szarych komórek, więc nie mam gwarancji czy w przypadku Menki nie bedzie podobnie:))) Zero szans na pełną kontrolę:)) hahahaha -dobre! Nikt nie funkcjonowałby bez nich , a to co powiedziałes śwadczy tylko o jednym .MY kobiety jestesmy mądrzejsze od was panowie;p;-) Tym oto opytmistycznym akcentem przestawiam swój humor/ a raczej jego brak / na weekendowe nastawienie:-))))czego i wszystkim zycze;-D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:43 Trzymaj się. Do tematu jeszcze wrócimy;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:34 > na przeszczepy.... > ktoś coś reflektuje? :P a co chcesz sobie przeszczepic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:37 ja siebie chcę poświęcić zn zahandlować;) mnie nic nie tzreba przeszczepiać, wsio jt ok:P Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:58 > ja siebie chcę poświęcić zn zahandlować;) juz po premii? ;) > mnie nic nie tzreba przeszczepiać, wsio jt ok:P a lustro ma? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:00 premia już sie rozeszła;) lustro ma:PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:11 > premia już sie rozeszła;) nic nowego ;) > lustro ma:PPPPPPPPP to niech czasem zerknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:21 > patrzę i podziwiam ;)))):P wlasnie! a kup takie normalne, nieznieksztalcajace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:23 wówczas nie mogłabym oczy i ust oderwać od tafli zwierciadełka:P Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:36 > wówczas nie mogłabym oczy i ust oderwać od tafli zwierciadełka:P od czego jeszcze oderwac ust korale masz problemy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:38 wszystko w swoim czasie, dowiesz się:P Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:39 > wszystko w swoim czasie, dowiesz się:P wolalbym wiedziec zanim sie przyssiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:51 ż tak masz wrażliwą małżowinę uszną? nie odgryzę:PP Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:39 I co będzie, jak się rozkawałkujesz i zabraknie Ci kilka kluczowych narządów??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:40 ale za to bę blisko innych 'stategicznych' narządów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:42 Nadal mnie to nie przekonuje, a może mózgownica dziś nie działa jak należy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 10:59 Goldie:PPP mnie dzis nie działa;))))) obwody siadły:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:45 menk.a napisała: > ktoś coś reflektuje? :P zostało jeszcze cos oprocz pokusy ? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:53 niech no sie podotykam tu i ówdzie i sprawdzę, co jeszcze jt :P Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:56 ok. to biore. gdzie i kiedy moge odebrac corpus delicti ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:59 cóż, miejsce i czas to omówienia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:57 menk.a napisała: > niech no sie podotykam tu i ówdzie i sprawdzę, co jeszcze jt :P Pewno tego nie wiele juz ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 11:59 no nieiwele, idzie to jak woda:P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:02 menk.a napisała: > no nieiwele, idzie to jak woda:P Tak to jest jak sie dlugo spi ... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:06 Nie handluj paluszkami, żebyś miała czym pisać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:08 Kilka innych detali też może się przydać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:10 Ekhm... wyrazilem sie jasno biore wszystko ;). licytacja skonczona panowie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:14 Byłem pierwszy. Biustu nie oddam. Silikony muszą Ci wystarczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:18 silikony sa nierozerwalna czescia biustu. przebilem Cie bratku w przedbiegach ;). moja ci ona cala Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:24 Nie ustąpię. Biust jest mój. Możemy ewentualnie ponegocjować, gdybyś chciał mieć całość. Co, albo kogo możesz za to zaoferować?:) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:28 Cindy Crauford. znudzila mi sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:29 pozbędziesz sie tego plakatu znad łóżka? ja zamiast niej??? :PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:30 ba. nie ma co porownywac. TY zamiast niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:30 Nie chcę Cindy, chcę MENKĘ!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:32 za pozno "moja ci ona moja" juz chuste kupilem do zarzucenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:36 Jestem w trudniejszej sytuacji, ale utrzymuję stan posiadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:39 na razie z tego co wiem stan u Ciebie jest zerowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:48 Panowie, na ubitą zienmię idźcie i na gołe klaty się zmierzcie. Zwycięzca bierze wszystko ;))) Ja Wam pokibicuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:52 Biust jest ostemplowany i zajęty przeze mnie. A Ty Goldi nie kibicuj, tylko przygotuj się do licytacji. Będziesz następna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:57 He, he... In your dreams! Nie dam się zlicytować! Poza tym, jak mnie rozczłonkujecie, to marzenia przestaną się spełniać!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:58 Ty pójdziesz w całości, jako gadająca złota rybka z opcją spełniania życzeń;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:03 Jakbym widziała osła ze Shreka... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:08 Nie doceniasz wolicjonalnej strony mojej natury;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:23 Cokolwiek to znaczy - ufam Ci... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:37 goldenfisz napisała: > Cokolwiek to znaczy - ufam Ci... :))) Krzywdy Ci chyba nie zrobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:23 A mnie zlicytujesz? Szkoda tylko, że nikt za mnie nic nie da :))) Musiałbyś jeszcze dopłacić żeby brali :P Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:46 Podaj tylko numer swojej komóry, a zobaczysz ile propozycji dostaniesz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:59 Numeru nie dałam, a propozycja jest :)) Na biednego misia niestety się nie nabieram :))) A numer kto powinien mieć, ten ma ;) Reszta niech się stara... Oby nie za wielu, bo grafik napięty Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 15:06 Zawsze jestem pod wrażeniem bezwzględnosci, z jaką traktujecie samczyki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 15:12 Ty tak nie byłeś traktowany :)) A reszta? No cóż... Jak ktoś o 5:30 puka, no to na co liczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 15:22 A tak niewiele potrzeba, aby kobiety do szału nie doprowadzać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 15:37 I jeszcze się dziwisz? :))) Przecież to było straszne, ale w sumie mogłam pospać :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 15:54 Ijąłem to w formie ogólnej, a nie szczególnej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 16:04 A mnie tylko szczegóły doprowadzają do szału :) Staram się dążyć do perfekcji :))) We wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:54 ale z Ciebie wspaniałomyślna kobieta...:)) i tak oddasz??? za darmo???? czy jak???? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:57 A Ty co, też zainteresowana??? Ty swoje przeznaczenie już spotkałaś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:05 Crimuś... TY i tylko Ty... cieszę się, że nie pragniesz ideału...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:19 Zrobię z Ciebie ideał i nawet po te bułeczki będę chodził;))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:29 jeden ideał w stadzie wystarczy..:))) chodzi mi o Menkę...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:35 To przedstawiamy ją jako wzorzec ogólny:) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:37 powiem Ci na uszko, że owy ideał próbował mnie własnie oszukać, wmawiając mi umiejętność czytania w cudzych myslach...:)))) nie udało się jej i nie chce się przyznac do błędu...:)) ale ja jestem za żeby wraz ze swym sztandarem była wzorcem...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:42 Cokolwiek by nie powiedzieć, Nenka jest naszą sztandarową postacią i jako taka, godna jest najwyższego szacunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:46 i takiej wersji bedę się trzymała...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:49 No to zeznania mamy uzgodnione. Nie złapią nas na kręceniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:59 ukryjemy sie w razie czego....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:02 W szafie, czy na strychu?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:57 czy jak zapewne ;) goldi mnie nie interesuje ma byc menka ta i zadna inna ;) na klaty nie ide bo slabszym pomagam a nie obijam ich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:00 a wiec bire co moje i znikam coby sie zaszyc w mej bezpiecznej przystani i skonsumowac ;) co sie da Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 12:59 Dorze, biorę Goldi, zachowując udziały w Mence;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:05 Crimuś, na Ciebie zawsze mogę liczyć :)* Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:09 W końcu masz jeszcze spełnić kilka moich życzeń;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:00 Ot, i przykrość mi sprawił... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:01 crimen wiedzialem ze mozna sie z Toba dogadac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:08 no crimus ugrales widze dwie panie ale ja nie jestem zazdrosny wole ideal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:09 Crimek to mój przydział....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:11 Oddam go Złociutkiej... bo ją lubię...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:20 My się zawsze dogadamy. Wszyscy będą zadowoleni ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:21 goldenfisz napisała: > My się zawsze dogadamy. Wszyscy będą zadowoleni ;))) Rozumiem, że o mnie nie zapominacie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:22 Crimek, o Tobie zapomnieć???? NIGDY!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:02 Zawsze Ci to mówiłam i zdania nie zmienię ;) Kiedy znowu wpadniesz do w-wy na kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:04 Nawet nie byłabys w stanie. Zawsze o sobie przypominam;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:20 Czy ja mam tu jeszcze coś do powiedzenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:05 Lepiej dużo robić, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:08 Jeśli ktoś się czuje na siłach...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:49 Dla Ciebie warto się starać;) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:28 ewentualnie w dni nieparzyste bedziesz Złociutkiej a w parzyste mój.. albo na odwrót... ja lubie się dzielić...:))) co chciałes powiedzieć Kochany???? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:52 Tylko to, że od Goldi do Ciebie kawał drogi. Zajeżdżę się na śmierć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:58 :))) trzeba się troszkę poswięcić... spróbuję sie rozejrzeć za jeszcze jednym domkiem... namówimy Złociutka na przeniesienie sie w piękne strony lubuskie, i będziemy żyli jak wielka, szczęśliwa rodzina....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:06 Tylko po bułeczki będę musiał jeździc autkiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:09 całkiem przyjemnie chodzi sie do piekarni...:)) niedaleko jest...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:10 Ale duża rodzina potrzebuje dużo buleczek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:13 faktycznie....:))) nie ma to jak świeża bułeczka każdego ranka....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:50 Chyba trafiam w dobre ręce;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:07 Oj, tak, tak!!!! Tylko jeszcze załatw sponsora, ktory ten domek kupi i będzie łożył na moje utrzymanie. Będę cała Wasza... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:08 a czy jak poprosze Złotą Rybkę, to sie da???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:11 No to się zapętliłam.... Można spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:14 zapomniałam, że od Ciebie nic nie będe żądać.... jak wygram w totka, to zasponsoruje Ci taki domek w okolicy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:16 Aż mnie zatkało... Naprawdę wydałabyś tą kasę na mnie??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:18 w zalezności od wygranej.... przydłaby mi się fajna sąsiadka.... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:09 Może być niemieckojęzyczny?;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:12 Mogę spikać albo parlać. Ze szprechaniem nic mi nie wychodzi. Może jakiś italiano? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:52 To nie ta granica. Nauczysz się. Jestes zdolna:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:13 Zawsze jestem konstruktywny i otwarty na propzycje. Ideał to zawsze wizja indywidualna, a nie wzorzec ogólny:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:22 barad napisał: > no crimus ugrales widze dwie panie ale ja nie jestem zazdrosny wole ideal ;) Crimuś na dwa ideały :P A Ty? Zaczniesz marudzić za jakiś czas, że nudno... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 13:43 > Crimuś na dwa ideały :P > A Ty? Zaczniesz marudzić za jakiś czas, że nudno... ;) watpie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:09 Menka, może to faktycznie niezły matariał??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:17 Goldie, śmiesz w to jeszcze wątpić ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 15:04 Oczywiście myślałam o Baracie. Co do Ciebie nie mam żadnych wątpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 15:36 Barad to cud miód malina:PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 14:52 Wątroba jeszcze wolna??? bo nie chce mi sie czytac całego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio oj reflektowalbym na sporo :) 08.12.06, 15:29 Ale czy nie za duzo bedzie kosztowalo? Wiesz, zona wydziela mi nieduze kieszonkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: oj reflektowalbym na sporo :) 08.12.06, 15:34 Jasiek, ja się na futro od Ciebie doczekać nie mogę;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: oj reflektowalbym na sporo :) 08.12.06, 16:06 badz dobrej mysli. szef od lutego obiecal mi podwyzke, a bank na to, ze wtedy dadza mi wreszcie dogodny kredyt na ten kozuszek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: oj reflektowalbym na sporo :) 08.12.06, 16:11 łoj, gdybym Ci wierzyła, zimą chodziłabym w kapciach i z gołym tyłkiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: oj reflektowalbym na sporo :) 08.12.06, 16:24 menk.a napisała: gdybym Ci wierzyła, musisz mi uwierzyc i jeszcze troche poczekac. Wiesz, jak to jest z prawdziwymi uczuciami, Aniele. Czesto, aby dotrzec do Nieba, trzeba przejsc przez Czysciec :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: oj reflektowalbym na sporo :) 11.12.06, 13:04 tyle starania się i nic pewnego z tym Niebem :PP droga do zbawienia jt długa, kręta i ciernista:P Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 16:10 menk.a napisała: > na przeszczepy.... > ktoś coś reflektuje? :P Nie chce mi się wszystkiego czytać,ale czy zostało coś na galaretę z tzw. "zimnych nóżek":PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: ***** mam idealne ciało 08.12.06, 19:18 girl32 napisała: Przeważnie jest tak, że gdy nie potrafi atakować się myśli, atakuje się jej autora. Girl fajna sygnaturka, ale czy przypadkiem nie ma w niej błedu? W/g mnie powinno być: Przeważnie jest tak, że gdy nie potrafi atakować myśli, atakuje się jej autora. za dużo o jedno się w jednym zdaniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 11.12.06, 13:20 gdzie Ty byłeś, kiedy Cię nie było?;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** mam idealne ciało 11.12.06, 13:23 nie było mnie.. bo .... dotąd nie było takiego wątka z Twojej strony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** mam idealne ciało 11.12.06, 13:29 Ciągle na Ciebie :) i Twoje ciało Jak oddajesz to wstępnie jestem zainteresowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** mam idealne ciało 11.12.06, 13:29 "się oddajesz"... rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 11.12.06, 13:34 oczywiście, absolutnie masz rację;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** mam idealne ciało 11.12.06, 13:56 przekazałaś komuś już kawałek swojego ciała/serca? czy dostanę Cię nie naruszoną? :))) .. no oczywiście oprócz pewnego aspektu który pewnie utraciłaś kilka dobrych lat temu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** mam idealne ciało 11.12.06, 14:32 hmmm na razie ten , kto był pierwszy i chciał całość również - nie zgłosił się, gdyż poległ w.... łóżku:PPP zatem właściwie Ty jesteś 2 w kolejce i hmm.... mozna by przyjąć, iż po nie dotrzymaniu terminu przez tego pierwszego przejmujesz pałeczkę;)) a o tamtym aspekcie... już zapomniałam.. ładnych parę lat temu:P Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** mam idealne ciało 12.12.06, 11:52 poległ w łóżku? strach się bać :) ... w takim wypadku z łóżka rezygnuję a skupię się na teście organoleptycznym. Jesteś na niego gotowa ? Odpowiedz Link Zgłoś