Dodaj do ulubionych

"40-stki" oczami procesa

08.12.06, 19:23
Z racji tego, że jestem "czatowym" reporterem w spódnicy spędzam dużo czasu w
pokojach tlenowych. Obserwuję, notuję, wyciągam wiele ciekawych i
zaskakujących wniosków. Czytam wnikliwie to, co ludzie piszą. Czasem jest to
wielki chaos, a czasami, między tą nic nie znaczącą pisaniną, można (o
dziwo), wyłapać jakieś "perełki".
I tak też właśnie, siedząc dużo na czatach, już niejednokrotnie spotkałam się
z opinią, że proces jest doskonałym znawcą kobiecej urody. Zresztą, próbkę
swojego talentu w postaci obiektywnej oceny walorów kobiecych, dał już proces
na tym Forum w wątku.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=50720717
Wtedy to, oceniana była uroda "30-tek"

Bardzo często byłam świadkiem tego, jak kobiety rozmawiały między sobą, że
bardzo chciałyby zostać "ocenione" przez procesa. Dla nich, byłoby to swego
rodzaju wyróżnienie, że proces, Danton czata, zechciałby poświęcić swój cenny
czas na to, żeby dokonać wnikliwej analizy ich urody.
Dlatego też pomyślałam sobie, że skoro wątek z "30-tkami" cieszył się tak
dużą popularnością, to teraz czas na "40-tki". I kiedyś właśnie "rzucił" mi
się w oczy link galerii pokoju "I znowu 40stki".

Galeria www.juliszka40.za.pl/galeria.html

Po oglądnięciu fotek Pań, doszłam do wniosku, że są one doskonałym obiektem
do oceny ich urody przez procesa. Dlatego też, mam wielką prośbę do procesa o
skomentowanie urody pań z tego linku.
Wiedząc, że proces lubi duże wyzwania, wierzę, że moja prośba zostanie przez
niego spełniona.

P.S. Mam jeszcze dla Ciebie procesie coś specjalnego. Godnego szczególnej
uwagi. No po prostu rewelacja. Cztery gracje...

www.kukurychu.net/lesny18.html
Obserwuj wątek
    • proces7 Re: "40-stki" oczami procesa 09.12.06, 01:47
      Gracje są rewelacyjne, postaram sie odnieść krytycznie do galerii, reporterze.
      Przejrzałem pobieżnie i powiem, że takiego skupiska garmażerki czatowej dawno
      nie widziałem. Czy ci ludzie nie wiedzą, nikt im nie powie? Przecież to jest
      dramat. Nie chodzi tu tez tylko o wybitna szpetotę, ale i o wyjątkowo
      nieinteligentne twarze. Porażka!
      Niebawem zaczne komentować, póki co jest mi niedobrze.
    • proces7 Re: "40-stki" oczami procesa 09.12.06, 19:26
      No jak widzę tę parę:
      www.juliszka40.za.pl/galeria/sosna%20i%20maryn.x.p.jpg
      Przecież ta sosna to ma łapska stworzone do banów, no i ten papuć obok niej. Nie
      wiem, czy będę komentował, bo to naprawdę jest żałosne. Pomyśleć, że oni ten
      link wieszali w publicznych "40-tkach" w temacie. Skandal! Wieszali link do
      galerii, a komu się nie podobało, to banowali.
      Myślicie, ze maryn uprawia z sosenką seks oralny? Ach ten wąsik w G punkcik
      sosnowy;). Igiełki sosnowe w łechtaczce.
      Chciałem podziękować smutasowi1 (snick'owi) i Termitkowi za pomysł podania tu
      linka do galerii, im to zawdzięczamy. Chodzili za mną, męczyli mnie, w końcu
      reporter odnalazł i podał.
      • ruda_strzyga Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 18:01
        Procu, oczywiście wybrałeś rodzyneczki. A ja zawsze myślałam, że sosna to taka
        fajna zdrowa dupa, co najmniej jak ja:(
        Ale nic to, zakasuj rękawy i do roboty, może trochę ubarwisz te smutne obrazki,
        jesteś w tym niezrównany;)
        • proces7 Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 20:36
          Katju, widzę, że utrzymujecie ten wątek na topie, manipulując mną i zmuszając
          mnie do komentowania. Mnie już przekupili Termitek i smutas1. Zrozumiałem ich
          przekaz tak: ty proces zareklamujesz naszą galerię, a my damy sobie spokój z
          nachodzeniem was w Lokomotywie.
          Więc sami widzicie, że nie chcę, ale muszę.
          Oczywiście ja daję sobą manipulować, żaden ze mnie indywidualista, ot
          przeciętniak. Nie to, co te wszystkie niezależne i wyindywidualizowane, które
          zawsze mają swoje zdanie, takie samo, jak wszystkie inne indywidualistki.
          • t_ermitek Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 21:12
            Ciebie nie trzeba przekupywać Procek, wystarczy Cię ignorować...i Twoje plugawe
            kłamstwa, dobrej zabawy Ty czatowa kanalio.
    • koneser-realista Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 08:17
      justysia, czytałem i nie umiem wyjśc z podziwu.. do czego zdolna jest kobieta,
      by zyskać ciut zainteresowania? czyzby realne tak dało ci w dupe? ,że z kobiety
      pozostały ci tylko organy płciowe? bo to co robisz świadczy o tym ,ze do
      kobiet nie mozna cie zaliczyć!!! widziałem ciebie .. ale jakos nie komentuje
      twej," urody" jesli tak mozna to nazwać a co do zdjęć które dałaś gnomowi
      prockowi to kobieto postaraj sie o nowe.. reporterka.. z ciebie marnej
      jakości..znam te kobiety .. i zaręczam ,ze wole z nimi 5 minut porozmawiać niz
      z toba 5 godzin.. marnośc nad marnościami.zero polotuskomentuje twoja twórczośc
      fraszka.. nie napisze czyja bo znasz (zarzucało zero ,zeru,ze mu brak
      charakteru) pasuje do ciebie... żegnam cie ..i czasem pomysl czy warto?
      • justysbytomianka Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 11:13
        Koneserze - realisto ;) zapewne znam Cię pod innym nickiem,ale wrodzona
        skromność nie pozwala Ci ujawnić tego;)i skryć sie pod nic mi nie mówiącym ,
        obcym:)
        o urodzie trudno dyskutować i to już zauważyli starożytni, nie płaczę w
        poduszkę nad swoją a Tobie moge jedynie poradzić nie patrz , nie oglądaj ,
        wyrzuć i zapomnij:) jest tyle pięknych pań, u których pewnie masz szalone,
        wirtualne powodzenie;)że moja uroda nie powinna zaprzatać Ci głowy:)zostaw ją
        dla tych, którym sie podoba:) chyba chciałeś mi zrobic bezinteresowną
        przykrość :) ale nie zrobiłeś niestety i to az z dwóch powodów, jakich domyśl
        się ;)
        za fraszkę nie podziękuję bo nijak sie ma do rzeczywistości, ale potrafię
        docenić włożony trud , więc sie odwzajemnie :)
        "Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn."
        Organy płciowe owszem posiadam i dodam nie tylko te :) inne również, ale jesli
        i to Cie rozczarowało to w seks szopach sa dmuchane lale :)polecam :)
        a na koniec dodam,zeby móc oceniac kobiety trzeba choc odrobinę je znać:)
        a nie tylko o nich czytać ;)
        i specjalnie dla Ciebie w prezencie fraszka:)
        "Raz słowik śliczne pienia wywodził na żerdzi,
        A obok usiadł śmierdziel, wypiął się i śmierdzi.
        Przestań - błaga go słowik - bo mnie tu szlag trafi.
        Trudno - odrzekł śmierdziel - każdy robi co potrafi."
        Miłego dnia śmierdzielu:)

• sprawa7 Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 11:21
          justysiu, pięknie dowaliłaś tumanowi, tylko taki głąb może podważać Twoją urodę.
          To pewnie ten maryn, procesa się boi, to do Ciebie strzela ślepakami. ;)
        • nadziejkaa Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 11:29
          Justysiu, ale o co chodzi? Dlaczego koneser zwraca się do Ciebie w tym wątku?
          Czy to Ty jesteś reporterem w spódnicy?
          • justysbytomianka Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 11:33
            Nadziu :) koneser jest idiotą ;) i jak słusznie Melunia zauwazyła nie ma
            gustu;)))
            • nadziejkaa Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 11:35
              Justyś, jak coś, to cycem go i po sprawie (sprawo7, wybacz ;))
              • justysbytomianka Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 11:38
                Nadziu ja tyczką do fasoli go nie dotknę;) ewentualnie mam takie cos w areozolu
                na karaluchy i inne robactwo;)
                psik psik;)
    • martapina Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 17:45
      witaj reporterko . Jestem na czacie od niedawna ,ale widze jakie chamstwo
      czasami tutaj jest ,brak szacunku dla drugiego czlowieka .Stwierdzanie ,ze to
      tylko czat jest conajmniej dla mnie nie zrozumiale ,bo jakze mozna dawac aplauz
      dzisiejszym poczynaniom Mark czy Alladynki czy juz w gorszym wydaniu
      Ank@.Powtorze tutaj za kims ,kto juz to stwierdzil,ze za nick'ami sa normalni
      ludzie ze swoimi klopotami ,radosciami ,i ulomnosciami .Kazdy chce chwile
      odskoczni od samotnosci .Ale tez sa i tacy co chodza celowo by jatrzyc szukac
      zaczepek a potem szukac falszywie oklaskiwanej skromnosci i placzu "dlaczego i
      za co dostala/em bana .Czelsi stwierdzila ,dzisiaj ,ze agresja rodzi
      agresje ,..tak ale czy my mamy milczec przyklaskiwac agresji?? udawac ,ze jej
      nie widzimy? Wchodzi Mark,Alladynka na coraz nowszych nick'ach po to by wpisac
      swoje zdanie ublizajace adminom i my patrzac na to mamy dawac przyzwolenie??
      Dziwi mnie fakt ,ze to pokoj po 40-tce a zachowanie conajmniej nastolatkow. Czy
      nie potrafimy znalesc jakiego tematu tylko w wiekszosci
      pobytu ,dogadywac "wladzy" czy robi dobrze czy zle? Kazdy kreuje sie na
      wzorowego czatowicza a za chwile "juz jest soba ".Czy na czacie nie mozemy byc
      normalni? dlaczego ubieramy sie w piekne stroje, slowa i wogole jestesmy piekni
      a inni w wiekszosci to "cos gorszego"? chocby WLASNIE tWOJ Twoj komentarz do
      galerii osob z jakiegos balu .Jezeli czytalas ocene procesa ludzi z 30-tek i
      nadal twierdzisz ,ze robi to obiektywnie ,to ja chcialabym widziec Ciebie i
      procesa ,jak Wy wygladacie . To straszne by czlowiek smial sie z drugiego
      czlowieka tylko dlatego ,ze tak dana osoba wyglada .Reporterko umiesc swoja
      fotke i popros procesa by Ciebie ocenil.Ale tego nie zrobisz ,bo latwiej Ci sie
      nasmiewac z ludzi ,najgorsze jest to ,ze jak piszesz jestes kobieta .Pytam kto
      dal Ci prawo do wysmiewania sie pod plaszczykiem procesa innych ludzi ? nie
      wiesz droga co jutro Cie spotkac moze .Mozesz wpasc pod samochod ,mozesz
      uczestniczyc w pozarze ,jaka gwarancje masz czy tak sie nie stanie??gdyby
      wypadek oszpecil Ci twarz czy milo by Ci bylo gdyby ktos smial sie z Ciebie ??
      czy "perelka " ktora wylapalas to "ocena procesa kobiet z 30-tek"?.Cieszyl
      sie popularnoscia tak duza?? wlasnie u takich jaka jestes Ty . Juz mnie nie
      dziwi ,ze mlodziez zachowuje sie tak jak slyszymy. Jesli maja taki przyklad z
      matek jaka jestes Ty to nic dziwnego. zrozumialas? czy nadal jestes dumna ze
      swojej "perelki"? a to cos szczegolnego co polecasz procesowi tak bardzo Cie
      zachwycilo?? ja widze cztery Panie ,ktore potrafia sie bawic milo na
      imprezie ,ktore sa szczesliwe czego Tobie brakuje i wlasnie to jest dla Ciebie
      dziwne ,ze mozna sie fajnie wspolnie bawic ,a nie skakac sobie do oczu i
      jatrzyc . Przestan reporterko obserwowac innych skup raczej uwage na siebie ,a
      moze dojrzysz ,ze swiat nie musi polegac na drwinach ,kpinach z bliznich .
      "spieszmy sie kochac ludzi , tak szybko odchodza "
      • gagatka8 Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 17:55
        Marta, jesteś niesprawiedliwa albo nieuważnie czytasz czat. Alladynka akurat
        nie pisze przeciw administracji. Wręcz przeciwnie.
        • martapina Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 18:10
          szkoda,ze Cie nie bylo dzisiaj kiedy to mialo miejsce ,kiedy wyzywala angeline
          razem z Mark.
          • gagatka8 Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 19:07
            Alladynka wyzywała angelikę? Brawo, Alladynka! :D
      • ruda_strzyga Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 18:19
        Alladynka jest niespełniona czatowo i niezrównoważona emocjonalnie, stąd
        występują czasami "nierównomierności" jej w zachowaniu. Najczęściej jednak
        wchodziła bez mydła kolorowym w ostatni odcinek przewodu pokarmowego, ponieważ
        jej życiową ambicją jest bycie opką w pokoju dla staruchów.
        Ja nie wiem, ale może ona marnuje swoje talenty i powinna się postarać o
        zatrudnienie w domu spokojnej starości, skoro pasjami lubi niańczyć i zabawiać
        ludzi w podeszłym wieku? Może by sie tam czuła nareszcie na właściwym miejscu?;)
      • pinda13 Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 19:18
        hmmm marta - z tego co przeczytałam zrozumiałam że jestem wulgarna na czacie..
        czy możesz podac przykład tej mojej wulgarności czy tylko potrafisz pisac
        bzdury?:) Ank@
      • kawa3603 Re: "40-stki" oczami procesa 10.12.06, 20:56
        Martapina, masz rację zupełną, co do komentowania tych fotek. Tylko ja uważam,
        że proces powinien skomentować najpierw nie tylko fotkę "reportera w spódnicy"
        ale także fotki wszystkich osób tak zachwycających się komentarzami procesa
        odnośnie pań z 30-stek. A komentarze mamy tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=50720717
        Co do swojej osoby proces nie musi robić komentarza. Wystarczy, że wklei swoje
        zdjęcie ;).
    • neyck Re: "40-stki" oczami procesa 11.12.06, 11:23
      Proces ma wybrać, Proces ma się wypowiedzieć. Słuchajcie Procesa, czytajcie
      Procesa. A dlaczego nie? każdy ma prawo pisać o kimś. Jest jednak subtleność.
      Tej procesowi brak. Rzeczywiśćie gdyby analizować fizjonomie procesa bez
      subtelności można by napisać i tak; tłusty warchoł, z uśmieszkiem idioty, czoło
      zwiatujące być może w trzecim pokoleniu, Boże tylko nie to:D, cechy homo
      habilis. Można też subtelnie, zastraszony inteligent z cehami
      małomiasteczkowości, z uśmiechem cynika, nie pojmującego cynizmu, chory na
      netomanię i obrażanie innych. A tak naprawdę to głosuję na Torę.;):)
    • proces7 Dzina11 12.12.06, 19:48
      Państwo wybaczą, ale muszę odreagować te bany na genrale i al_jazeera. Dlatego
      liścik dedykuję dzinie11 od Staregopryka. Nie wiem, z kim Pryk na "40-tkach" się
      kumpluje, zatem walę póki co na oślep.
      Dzina z młodym kochankiem czy z synem?
      www.juliszka40.za.pl/galeria/dzina.x.p.jpg
      Stara, 50- letnia czarownica z młodym facetem, obojętne czy to synek czy
      kochanek, mamuśka dzina. Jakże trudno sobie wyobrazić zamiatającą na czacie 50
      latkę. Te wąskie wredne i fałszywe wargi. Małe przekrwione oczy czatowej hieny.
      Hipokryzja kapiąca z fizjonomii. Czy ona myśli, że jak sfotografuje się z jakimś
      20 letnim matołkiem, to ten trampek ją odmłodzi i złagodzi ostrość rysów wrednej
      karierowiczki? Jajogłowa świńska blondyna, to typowe dla pustych i bezwzględnych
      jędz. W jej oczach widać, że tego kochasia czy synalka obok, papucia,
      sprzedałaby za karierę opa na czacie, by mieć kontrolę.
      Dzina prezentuje fizjonomię kobiety pozbawionej jakichkolwiek ludzkich
      instynktów i uczuć. Ot, zimna i wyrachowana lafirynda. Kobiety tego typu nie są
      zdolne do miłości, stąd dzina spędza całe dnie na czacie, a czerwona czcionka i
      kolory, które zawsze na czacie zdobywała bezwzględnie zwalczając nawet
      "przyjaciół" mają ją niejako uwiarygodnić, dodać barw tej pustej fizjonomii,
      zupełnie pozbawionej wrażliwości idiotki czatowej.
      • martapina Re: Dzina11 13.12.06, 18:00
        Justysiu ,no coz bylas dla mnie najwiekszym autorytetem na czacie ,na
        forum .Nawet nie wiesz jak bardzo ,mnie zawiodlas tą wypowiedzą. pozegnala,m
        sie wczoraj z czatem ,a dzisiaj zegnam sie z Forum .Nauczycielka ..pedagog- a
        uchowaj Boze by naki pedagog uczyl moje corki. Nic dodac nic ujac .Tak
        Lokomotywa to zdecydowanie ,dobre mjejsce dla Ciebie i takich jak proces,jeden
        ten sam poziom .Jak mozesz pisac takie straszne slowa na mlodego
        chlopaka ,....a czemu On jest winien?? a czemu winna Dzina11 ? bo zwalcza
        chamstwo??

" 20 letnim matołkiem, to ten trampek ją odmłodzi i złagodzi ostrość rysów
        wredne
        > j
        > karierowiczki? Jajogłowa świńska blondyna, to typowe dla pustych i
        bezwzględnyc
        > h
        > jędz. W jej oczach widać, że tego kochasia czy synalka obok, papucia,"""

najgorszy lump spod budki z piwem nie uzyl by takich slow wobec drugiej
        osoby ,ale Ty Justysiu? Pani pedagog? Wstrząsające !!! przesle ten Twoj wpis
        do Twojego dyrektora ,do gazety "fakt" moze czytelnicy osadza na czym polegaja
        blogi i czy ja nie mam racji ...Jestem bardzo zawiedziona na Tobie
        Justysiu ...bardzo!!!
        • gagatka8 Re: Dzina11 13.12.06, 18:04
          Zanim wyślesz ten wpis gdziekowiek, martopino, upewnij się, że to jest wpis
          Justyś. Bo jak dla mnie to chyba obszczekujesz niewłaściwe drzewo (to takie
          powiedzonko Angoli).
          • martapina Re: Dzina11 13.12.06, 18:09
            Justysiu bardzo Cie przepraszam , no tak .wybacz . nie wiem dlaczego z jagi moj
            wzrok przerobil na justysie . Klekam na kolana przed Toba.bardzo sie
            zdenerwowalam ,bo Wlasnie jak pisalam jestes dla mnie najwiekszym
            autorytetem ,i nie moglo mi sie pomiescic w glowie ,ze taki tekst wyszedl od
            Ciebie . moje niedopatrzenie .Justysiu wybacz .Przepraszam Cie .Marta
        • justysbytomianka Re: Dzina11 13.12.06, 18:08
          Pinuś :) ale co ja takiego złego Ci lub komus uczyniłam?
          • martapina Re: Dzina11 13.12.06, 18:14
            Justysiu ,blagam wybacz .nie wybacze sobie ,ze tak mnie wzrok omylil. tak jak
            pisalam ,jestes dla mnie najwiekszym autorytetem tutaj i chyba mylac nick'i
            nie moglam przebolec ,ze taki tekst "wyszedl "od Ciebie .Justysiu jeszcze raz
            padam na kolana przed Toba proszac o wybaczenie Cie,za moja pomylke straszna.
            nie mam nic na swoje usprawiedliwienie ,po za tym,ze chyba przez moment Pan Bog
            Mi wzrok odebral .Bylam przekonana ,ze przeczytalam "Justysia " Wybacz mi .Marta
            • justysbytomianka Re: Dzina11 13.12.06, 18:27
              ;)) wybaczone:)
              Kiedys juz z Magda dyskutowalyśmy jak bardzo kontroweryjne, jest to co robi
              Proc , czyli komentarze pod zdjęciami. Komentarze nie dość ,że krytyczne to
              jeszcze w potwornie krzywym zwierciadle.
              Nie oceniam u nikogo urody , co nie znaczy że wszyscy mi sie albo podobaja albo
              nie :) Nie oceniam bo ;
              - mam kompleksy
              - bo nie od nas zależy nasze piękno zewnętrzne
              - bo każdy ma swój gust
              Procek robi to w scisle określonym celu i nie zostałam upoważniona by to
              wyjawiać czy omawiać.Natomiast sama nie znajduje ani odwagi ani potrzeby
              komentowania kto jak wygląda. Liczę ,że dzina ma poczucie humoru, własna
              samoocenę na tyle mocną by nie przejmować się tym krzywym zwierciadłem;)
              ps. zastanawiam się jak zareaguję , gdy przeczytam o sobie opinię Procesa;)
              czy śmiech będzie szczery czy udawany;))
              • martapina Re: Dzina11 13.12.06, 18:33
                Justysiu dziekuje. I to sie nazywa klasa!!!I jak Cie nie szanowac i nie
                powazac? Jeszcze raz dziekuje ,(a teraz jest mi wstyd za siebie )Jeszcze raz
                przepraszam .Marta
              • proces7 Re: Dzina11 13.12.06, 18:42
                Z tymi komentarzami to jest tak: wszyscy się cieszycie, bo:
                proces.superhost.pl/wp/?p=359
                Znacie mnie trochę i przecież wiecie, że mógłbym to robić tak jak jakaś
                martapina, pinda13 czy ka_tona. Wybrać nick "herkules111" albo "chlodną_dupą" i
                wtedy jechać po galeriach. Doskonale wiecie, że potrafię takie rzeczy robić. Wy
                uwielbiacie komentarze tego typu, cieszycie się tylko, że to nie Wy. Jeśli
                umielibyście komentować tak precyzyjnie fotografie innych, oddając przy tym całe
                wnętrze komentowanego obiektu, to robilibyście to na zmienionych loginach, jak
                wielu spośród nas tu pisuje. Napisałem "spośród nas", bo ja też czasem pisuję,
                ale tak naprawdę, to nie mam czasu na to za wiele. Wy i tak myślicie, że pisuję,
                nawet myślicie, że jestem teraz na czacie i coś wklejam albo kogoś podglądam. W
                momencie, gdy ja wcale nie jestem zalogowany w tlenie. Prawda jest też taka, że
                nie mam więcej niż 15 loginów w tej chwili, po przeinstalowaniu tlenu. Zapewniam
                Was, że dawniej miałem około 150. Gdy mnie natrętnie banowano. Te kilkanaście,
                które mam, w zupełności mi wystarczają. "Produkuję" teraz średnio może 2-4
                loginy na miesiąc.
              • proces7 Re: Dzina11 13.12.06, 19:00
                justysbytomianka napisała:

> Procek robi to w scisle określonym celu

Cel jest chyba jasny i wyrazisty, prawda? Jest odpowiedź na ban Staregopryka na
                mnie.
      • proces7 Re: Dzina11 13.12.06, 23:04
        Bollard teraz pisze w Lokomotywie:
        22:58:38 ~bollard: zeby kazda 50-aka miala taka figure jak dzina...
        22:59:55 ~bollard: gdyby proces zatanczyl z dzina cikawe ile wytrzymal by z nia
        w tancu, chyba po 15 minutach polegl by jak zdechly pies

Fakt, wczoraj troszeczke byłem podenerwowany tymi banami i nie byłem do końca
        bezstronny. Dzina istotnie ma ładną figurę. Jest bardzo zgrabna, to fakt. No i
        dobrze się trzyma. Mogę krytykować, ale byłbym niesprawiedliwy, dzina faktycznie
        jest szczupła i zadbana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka