ewa.x 11.12.06, 20:50 jednym MAŁYM piwkiem buuu. We łbie zamęt mam. Dziewczęta! Co za wstyd...dobrze, że we własnym domu;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boo-boo Re: Uwaliłam się...no kurde... 11.12.06, 20:54 Szkoda, że ja kurwa do pracy zapierdalać muszę za chwilę bo też bym się chętnie najebała i to do nieprzytomności, ale kto wie w czwartek mam te zasrane urodziny to kto wie, do pracy zawsze mogę zadzwonić i poinformować, że mam ich w dupie i że dzisiaj się nie zjawię i to bez żadnych konsekwencji. Tak chociaż na chwilkę zapomnieć o tym jebanym świecie i problemach życia codziennego. Congratulation. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Uwaliłam się...no kurde... 11.12.06, 21:11 No nie powiem Ekonomicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Uwaliłam się...no kurde... 11.12.06, 21:20 Też bym tak chciała, u mnie to pewnie butla wińska i jeszcze jakiś wspomagacz :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Uwaliłam się...no kurde... 11.12.06, 21:22 Ja tez tak chce! Tylko od kilu dni chodzi za mna ohydny, slodki, rozowy dziewczynski drink. :) Chyba sobie musze zakupic skladniki... Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Uwaliłam się...no kurde... 11.12.06, 21:45 Polciu,camparii zakup,lub zleć zakup w charakterze prezentu,mówię Ci,masz powiew luksusu,egzotycznych wakacji z jakimś czipendalsem i na brzuszek robi dobrze,a jaka pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Uwaliłam się...no kurde... 11.12.06, 21:49 to dopiero wstyd że we własnym domu i bez odstawiania hahahahahh :))) Odpowiedz Link Zgłoś