Dodaj do ulubionych

mailowe figle :)

13.12.06, 15:18
hej! może to nie to forum? Nie wiem, nie będę szukała innego. Ale szukam...
szukam kogoś z kim mogłabym sobie poświnuszyć mailem w godzinach pracy. Ja:
28 l. mężatka, " utrzymana" :) \
Jeśli ktoś ma ochotę, niech się odezwie na maila gazetowego.
Obserwuj wątek
    • crimen Re: mailowe figle :) 13.12.06, 16:51
      Napisz do Schizolka. On tez lubi:)
      • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:11
        crimen napisał:

> Napisz do Schizolka. On tez lubi:)

ja sam napiszę,koleżanka mnie przekonała,że jest "utrzymana";)
        • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:20
          Przynajmniej nie będziesz musiał jej utrzymywać;))))
          • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:24
            ....wlasnie o to mu chodzi:)
            • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:30
              Betty, wiesz kiedy przybyć;))
              • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:33
                Wyczulam dobre towarzystwo, pachnie nim na odleglosc:))))))))))))))
                • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:59
                  "Masz nosa" ;))))
                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:06
                    khinga napisała:

> "Masz nosa" ;))))
                    >

nie podniecaj sie kiniu,bo to było do mnie :))))
                    • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:09
                      schizoo napisał:

> nie podniecaj sie kiniu,bo to było do mnie :))))

Wszyscy wiemy, ze jestes niepoprawnym egocentrykiem :P
                      • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:12
                        wszyscy też wiemy,że twoje marzenia erotyczne są związane tylko ze mną :)))
                        • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:16
                          Moje także:))))))
                          Przez Ciebie mam nieprzespane noce;))
                          • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:21
                            Zeby nie bylo porozumien, Khiniu odstepuje Ci Schizoo;)).....
                            dla taaaaaaaaaakiej kumpeli:)))
                            • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:21
                              sorry, "nieporozumien" chcialam wystukac:)
                              • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:24
                                bettina75 napisała:

> sorry, "nieporozumien" chcialam wystukac:)

hahahaha,ale stety wyszło jak zawsze :)))
                                • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:35
                                  Nie sadzilam, ze moje posty potrafia Cie az tak rozbawic...
                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:40
                                    no to już wiesz :)))
                                    • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:50
                                      :)...wiem, co miales na mysli piszac te slowa....
                                      • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:55
                                        autor nie zawarł tam żadnej ukrytej treści :)))
                                        • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:01
                                          :).. to samo mialam wlasnie na mysli...
                                          • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:05
                                            motasz się bettinko w zeznaniach,
                                            ale nie martw się, czasami czuję też pociąg do twoich ułomności;)))
                                            • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:06
                                              zboczency mnie nie interesuja:PPPP
                                              • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:13
                                                to też wiemy,że tylko po bożemu pod kołderką i w niedzielę :)))
                                                • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:18
                                                  Pod kolderka jest przytulnie, nawet nie wiesz jak!!!...
                                                  ale o niedzieli????????????????... nic nie wiedzialam, ..bo niby dlaczego?
                                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:26
                                                    po bożemu,Ci niedziela mija,
                                                    gdy słuchasz radia maryja:)))
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:29
                                                    Widze, ze nawet rymowanki Ci u ust wychodza.....
                                                    Co za poeta!
                                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:30
                                                    to przecież nie ja jestem autorem,
                                                    to reklama !
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:32
                                                    U mnie nie ma takich reklam, ale teraz wiem wiecej o kochanej Polsce:)
                                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:37
                                                    tak,pamiętam,że TY od 3 miesięcy nie mieszkasz w Polsce;)))
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:42
                                                    Kto Ci dal taka bledna informacje?
                                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 15:15
                                                    ufam tylko sobie :)))
                                                  • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 16:21
                                                    To Twój błąd:))
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 22:03
                                                    schizoo napisał:

> ufam tylko sobie :)))

Powinienes "up to date" wprowadzic:)))

Twoja wiara w siebie jest juz przedatowana :P
                            • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:37
                              bettina75 napisała:

> Zeby nie bylo porozumien, Khiniu odstepuje Ci Schizoo;)).....
                              > dla taaaaaaaaaakiej kumpeli:)))

Myśle, ze we dwie byłoby ciekawiej i bardziej kolorowo;)))
                              • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:47
                                Moze...ale.....klamaka zapadla...zycze Wam milej zabawy..
                                :-))
                                • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:58
                                  Ok...nie będę Cię przekonywała, bo sama tego nie lubię;))
                                  No,ale chyba nie idziesz już?
                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:03
                                    .jeszcze nie, ale....nie zawsze czas na takie figle..:((
                                    • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:18
                                      Oczywiście...na wszystko jest odpowiedni czas:((
                                      • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:20
                                        Dzisiaj mam troche wolnego, ale jutro nie:((((((
                                        • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:52
                                          Musisz wykorzystać w pełni dzisiejsze wolne chwile...nie tylko na net:))))
                                          Ja z małymi przerwami tutaj zaglądam:(
                                          • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:21
                                            Tak samo jak ja:)
                                            • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:22
                                              Pomimo wszystkiego znajdujemy czas na pogaduchy:)))
                                              • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:24
                                                hehe, a co zlego to nie my:)))
                                                • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:28
                                                  to kiedy i gdzie ten trójkącik ???
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:31
                                                    Probonuje przy trojkatnym stoliku w Berlinie, to bedzie w posrodku dla
                                                    wszystkich biorac pod uwage, ze Schizooo to cwany Warszawiak:))
                                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:35
                                                    schizoo to nie warszawiak,
                                                    i schizoo ze swoich lasów raczej się nie rusza :)))
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:37
                                                    ...haha to zbieraj dalej grzybki:)........
                                                    powiem Ci w zaufaniu, ze najlepsze sa te z czerwonym kapeluszem,
                                                    bardzo smaczne:))))))))))))))))))
                                                    Smacznego:)
                                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:39
                                                    z tyłu mam las,a z przodu wode,wolę więc patrzeć przed siebie,
                                                    i zamiast grzybów,wolę rybki :)))
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:43
                                                    Nie wiesz co tracisz, te z czerwonym kapeluszem sa godne polecenia:))))
                                                    Rybki moga byc zatrute rtecia....powiem Ci to, bo martwie sie o Twoje zdrowie:)
                                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 15:16
                                                    skoro tak je polecasz,to jak dane nam bedzie się kiedyś spotkać,to specjalnie
                                                    dla Ciebie przygotuję zupę grzybową,oczy-ście z twoich ulubionych z czerwonym
                                                    kapeluszem :)))
                                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 21:59
                                                    Niestety, te grzybki sa przeznaczone tylko dla prawdziwych mezczyzn....:)))
                                                    no chyba, ze Ty sie do nich nie zaliczasz...:PP
                          • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:23
                            khinga napisała:

> Moje także:))))))
                            > Przez Ciebie mam nieprzespane noce;))
                            >

wiem,wiem.....a wystarczyło tylko odpowiedzieć na mój list miłosny:)))
                            • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:36
                              Najwidoczniej był mało wartościowy, że nie zrobił na mnie wrażenia;))
                              • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:39
                                drugi raz idę przez Ciebie się wypłakać.......
                                • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:46
                                  Ojjj biedaku...hmmm, a kiedy był pierwszy?
                                  • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:54
                                    zacznij pić ziółka to pomaga na pamięć:)
                                    • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:57
                                      Pamięć mam niezawodną, to z Ciebie kłamczuch:)
                                      • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:59
                                        czyżbyś zmuszała mnie do wysiłku i do użycia wyszukiwarki,
                                        aż tak mam się dla Ciebie poświęcać ???
                                      • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:02
                                        khinga napisała:

> Pamięć mam niezawodną, to z Ciebie kłamczuch:)

przyznam,że jestem pod wrażeniem tej niezawodności:))))
                                        p.s. jest jeszcze na gwarancji ??? :))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=53136381&a=53161054
                                        • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:20
                                          Hie,hie...jednak mnie lubisz:)))
                                          Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twego poświęcenia;)))
                                          • menk.a Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:45
                                            piekło nie zamarzło, więc Schizoostom nie robi nic wbrew sobie;))
                                            • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:04
                                              Czasami zaprzecza temu, co pisze;))
                                              No,ale nie może mi sie oprzeć:))))
                                          • schizoo Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:27
                                            co z tego, jak przez Ciebie cierpię z nieszczęśliwej miłości.......
        • menk.a Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:33
          ależ wy się wspieracie, łza się w oku kręci ze wzuszenia ;)
          • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 08:59
            Chusteczkę? ;))
            • menk.a Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:05
              dawaj: wysmarkam Ci się w mankiet;)
              • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 09:18
                Eee, to chusteczka nie będzie Tobie potrzebna;))
          • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:49
            Czasem trzeba zmienić repertuar, aby nie zanudzić widowni;)))
            • menk.a Re: mailowe figle :) 14.12.06, 10:56
              no dobra: tym razem będę w majtkach:PP
              • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:47
                Weź pod uwagę, że z wartości nieprzemijalnych tylko one nam zostały;)))
                • menk.a Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:48
                  sztandar:P
                  • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:51
                    Chroń go. Nie wiadomo kiedy i gdzie, ale zrobimy z niego użytek:)))
            • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:23
              Nocne Marki tez maja tu cos do zanotowania;)
              • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 11:50
                Przyznaję Bettinko, że Twoja nocna aktywność pozanetowa byłaby znakomitym
                uzupełnieniem wątku;)))
                • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 12:03
                  Hmmm,......ja tu wlaciwie nie mnie.... lecz CIEBIE na mysli mialam:)))))
                  • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 12:16
                    Eeee tam...kombatanckie wspomnienia nie zastąpią wyznań kogoś, kto właśnie
                    szczytuje pod każdym względem;)))
                    • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 12:24
                      Podejrzewam, ze Ciebie juz niczym nie zaskocze, nawet gdybym z obrazka
                      wyskoczyla:)))
                      • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 12:38
                        Nie masz racji. Kobiety mnie wiecznie czymś zaskakują. Podejrzewam, że Twój
                        arsenał zaskoczeń jest równie bogaty, co samoodnawialny;)))
                        • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 12:42
                          Czaruj, czaruj, zamiast mow mi jeszcze....:)))

Crimen, od dzisiaj mianuje Cie moim Czarodziejem:))...
                          ...bo lepszego od Ciebie do tej pory (tutaj) nie poznalam:)
                          • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 13:32
                            Tak po cichutku..hihihi:)))
                            • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 15:29
                              No cóż, nagrzeszyłem i teraz wypada mi przyjąć to brzemię ofiarowane przez
                              Bettinkę. Może to nawet jakaś forma wyróżnienia;)))
                              • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 16:23
                                Już nie bądź taki skromny:)))
                                Dobrze wiesz, że to wyróżnienie, które łechce Twoje ego:))))
                                • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 16:30
                                  Czego chce moje ego to ja wiem, ale co knuje Bettinka tego nie wie nikt;))))
                                  • khinga Re: mailowe figle :) 14.12.06, 16:47
                                    Juz ja wiem, co łechce twoje ego:))) Z resztą, jak każdego faceta :PP
                                    Ręczę za Betty, że nic nie knuje:)
                                    • crimen Re: mailowe figle :) 14.12.06, 17:34
                                      A solidarność jajników każe się wam wzajemnie wspierać;)))
                                    • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 21:57
                                      khinga napisała:

> Juz ja wiem, co łechce twoje ego:))) Z resztą, jak każdego faceta :PP
                                      > Ręczę za Betty, że nic nie knuje:)
                                      >

Kingus, dzieki....:-)))))
                              • bettina75 Re: mailowe figle :) 14.12.06, 21:56
                                crimen napisał:

> No cóż, nagrzeszyłem i teraz wypada mi przyjąć to brzemię ofiarowane przez
                                > Bettinkę. Może to nawet jakaś forma wyróżnienia;)))

Ech Crimku-Czarodzieju, czarowanie Aniolow.....moje rozki to Twoja zasluga:)
                                i innych zjaw to Twoje zyciowa misja, sam ja sobie narzuciles...
                                ja ja tylko odkrylam:))))
                                • crimen Re: mailowe figle :) 15.12.06, 00:02
                                  Bettinko, tylko nie wmawiaj mi że przyprawiłem Ci różki. Twój osobisty
                                  czarodziej nie byłby do tego zdolny;)))
                                  • bettina75 Re: mailowe figle :) 15.12.06, 18:23
                                    czaruj, czaruj....:))
                                    moze znikna znowu?
                                    • crimen Re: mailowe figle :) 16.12.06, 14:30
                                      Lepiej niech zostaną. Chyba wolę Cię jako Diablicę;)))
    • pablo10sz Re: mailowe figle :) 21.12.06, 23:17
      hey,
      jesli masz ochote popisac troszke sobie to czekam na Twego maila.
      jestem zonaty, mam 28 lat i chetnie bym z Toba popisal sobie o roznych
      przyjemnosciach.
      pozdrawiam
      Paweł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka