anka1 16.11.01, 14:01 nie dosc ze dostalam hiobowe wiesci o redukcjach jakie sie u mnie szykuja w pracy to jeszcze nikogo mi nie wylosowalas ! ide strzelic sobie w leb! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Jasmina dobilas mnie !!! 16.11.01, 14:02 a już myślałam, że to Neo założył ten wątek Ho, odetchnęłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! IP: 193.178.143.* 16.11.01, 14:03 naprawdę spytaj sędziego! anka1 - man huuuuuuuuuuraaaaaa!!!!! zapomniałam dopisać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 14:08 nie pociszaj mnie i tak siedze przy kompterze i becze ! jak ja przezyje bez Was ? przeciez niektorzy sa na forum w takich godzinach ze nawet jak sobie komputer kupie to i tak z nimi nie pogadam! buuuu(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 14:09 Anka, nie rycz, przecież to na raZie tylo wieści, anie wypowiedzenie! Może wszystko będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 14:13 przepraszam ale nic nie widze przez lzy! wroce jak sie uspokoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 14:54 Aniu, nie płacz :(((( Kupimy komputerk, w jakim chcesz kolorze ?:)) Praca nie zając, jak ucieknie, to przybiegnie druga Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:07 Uśmiechnij się jutro bedzie lepiej - może ktoś Cię pokocha? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja ANKA! TO NIC NIE WIDŹ, ALE BĄDŹ PRZY NAS - 16.11.01, 15:10 Lepiej być przy nas, przecież my i tak nie widzimy, że płączesz! Z ludźmi łątwiej! Albo idź do tych prawdziwych, niech Cię pocieszą!!! Nie daj się! Bardzo Cię kochamy i mamy nadzieję, ze wszystko będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: ANKA! TO NIC NIE WIDŹ, ALE BĄDŹ PRZY NAS - 16.11.01, 15:12 Ja też nie mam się najlepiej po losowaniu malena+ czy ktoś taki istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ANKA! TO NIC NIE WIDŹ, ALE BĄDŹ PRZY NAS - IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:14 Co jest? czy Anke juz zwolnili??? O rany,Ania nie placz ,bo mi sie od razu miekko w zoladku robi :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: ANKA! TO NIC NIE WIDŹ, ALE BĄDŹ PRZY NAS - IP: 106.24.0.* 16.11.01, 15:14 Anka, nie przejmuj sie!! Nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej!! Nie placz gluptasie. NIC nie jest warte twoich lez. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:16 Aniu, no właśnie, na razie to pogłoski. Nie przejmuj się.... Głowa do góry. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:33 jestescie kochani . niech mi ktos jeszcze sucha klawiature podrzuci... Mario odchodzi nic tylko sie schlac z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:38 Bo to zawsze tak kurwa jest. Człowiek się przywiązuje, a potem dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:42 wlasnie((( tylko co zrobic? co na to poradzic ? nie przywiazywac sie? to chyba trzeba byc pozbawionym jakichkolwiek uczuc. a przeciez nawet psy je maja... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:46 anka1 napisał(a): > wlasnie((( tylko co zrobic? co na to poradzic ? nie przywiazywac sie? > to chyba trzeba byc > pozbawionym jakichkolwiek uczuc. a przeciez nawet psy je maja... .. no wlasnie dzieki ... nawet pieski .. maja uczucia.... .. nic sie nie martw ... wszyscy maja pieskie zycie !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Enancjo 16.11.01, 15:49 ja w tej chwili to chyba mam bardziej pieskie niz inni. mialam racje z ta emerytura. siedzialabym w domu jakies pieniadze by byly. na forum moglabym byc ile i kiedy bym chciala. w dodatku emeryta teraz chetniej ktos zatrudni niz mlodego. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Enancjo 16.11.01, 15:53 anka1 napisał(a): > ja w tej chwili to chyba mam bardziej pieskie niz inni. mialam racje > z ta emerytura. > siedzialabym w domu jakies pieniadze by byly. na forum moglabym byc i > le i kiedy bym > chciala. w dodatku emeryta teraz chetniej ktos zatrudni niz mlodego. .. no chyba ... trzeba byc wiernym jak pies .. ale niestety nie idealom, Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:48 zeby Was cholera!Juz sie uspokoilam ,zaczelam czytac i znowu chlip,chlip..czemu ja mam oczy w takim mokrym miejscu?:( Ania,trzymaj sie dziewczyno!Moze Cie ominie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Samanta 16.11.01, 15:50 nie wiem. boje sie. i dalej becze... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Samanta 16.11.01, 15:53 Ania, znowu do Ciebie długiego lista, głuptasie napisze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:53 Zasrany zywot! Pewnie ze sie boisz,kazdy by sie bal.... Nawet nie wiem co Ci powiedziec zeby jakos Cie pocieszyc...... Nie placz na zapas.Tak niepewna masz pozycje? Za duzo tego na jeden dzien .Jestes fantastyczna dziewczyna ,zebym mogla to bym Cie usciskala ...i to akurat na Ciebie padlo!:( Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:54 Będę tzrymał za Was kciuki podczas swoich wywczasów w Zakopcu - pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie do przeczytania za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina :-((((( IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:56 Info dla Enancjo - moje życie jest takie cudowne!!!!!! info dla reszty - moje życie jest takie okropne buhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: :-((((( IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:58 No to mamy zaryczane Kolko Rozancowe:( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 15:58 chyba sobie wycieraczki na monitor zamontuje ... jestescie najcudowniejsi na swiecie! nie wiem jakie komplementy moge Wam jeszcze powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:00 a ja osmarkalam sobie koszule a mam isc do lekarza:( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 16:01 matko kochana Samanta jestes chora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:06 na glupote jeszcze lekarswa na razie nie wymyslili ...ide sie szczepic na grype Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 16:08 a czy na frustracje i dekadencje- mnaciejakąś szczepionę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:09 nie ..dlatego tak tu wesolo:( Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 16:11 to ja powoli stąd się wynoszę miłego weekendu! PA! PS Olejcie, a najlepiej oblejcie smutki! Ja chyba dziś tak zrobię, wsiądźcie w rakietę i do mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! 16.11.01, 16:09 no odetchnelam! juz myslalam ze ten wstretny dzien niesie same zle wiesci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:13 spadam kobietki.Musze zmienic osmarkana na nieosmarkana i czerwony nochal upudrowac.trzymaj sie Aniutka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Samanta 16.11.01, 16:15 dziekuje Samanta! jestes warta tyle platyny ile wazy wieloryb. trzymaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Samanta 17.11.01, 01:17 Samanto, platyna w cenie! Aniu, jutro ta sprawa będzie wyglądać inaczej, optymistyczniej. Na tej jednej pracy świat się nie kończy. Jesteś fajną dziewczyna i na pewno sobie poradzisz. Pozdrawiam Cię ciepło i wierzę, ze jakoś Ci się ułoży Janek Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: sorry!!!! wylosowałaś!!!!!!!!!! Janek 19.11.01, 10:22 Janeczku pewnie masz racje i dzieki za slowa otuchy... tylko ze nie zmienia to faktu ze czuje sie tak jakbym stracila pewny grunt pod nogami. pzodrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Anka !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 16:12 Co tam u Ciebie? Wyjasnilo sie cos ? jak nastroj? Buziaczki ciepluchne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia do Anki1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 16:17 to tak jakbyś nikogo nie wylosowała, bo to men ogólnego użytku i żadnej indywidualnej pociechy dać nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Samanta 19.11.01, 18:02 sprawa w zawieszeniu.teoretycznie nikt nie wie. plotki kraza coraz bardziej ponure... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:05 stopery w uszy i chlej z nami!!!glowa do gory!jak Cie zwolnia to zwolamy pospolite ruszenie forumowe i nastukamy im!!!!!! Kurna!!! Urzne im cos!jak mi mily Bog bede amputowac!Doktorowa Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Anka1 19.11.01, 18:08 Kobieto, rusze na pomoc, a noz widelec mi sie uda. Jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Anka1czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:10 to ja ide kose naoscyc! ociec a widly u nas som???? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Dziewczyny 19.11.01, 18:11 gdybym miala Was w pracy nikt by nas nie ruszyl szkoda ze tak nie jest. pisze to z usmiechem i lzami w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:23 I cego bucy??? Mysli ze nas pobijom? My w kupie a kupy nikt nie rusy!nawet Lord Nick nas juz nie ruso a co dopiero jakis szef! dawaj psubrata do klawiatury! Pogodom z nim chwila i zezre dran te carnom liste zwolnien! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Dziewczyny 19.11.01, 18:25 musialbys kilku pozwac:) to dzialanie zespolowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Dziewczyny IP: 213.76.59.* 19.11.01, 18:32 no to zespolowo siendom psy stole i zezrom liste!Moze sracki dostanom od niej?????? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Dziewczyny 19.11.01, 18:26 Aniutek, trzymaj się!!! Jakby co to pisz maila a pomoge Ci na ile będę mogła (prawnie). Pozdrowienia Maleńka:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Dziewczyny Pomeranka 19.11.01, 18:28 zaraz znowu bede ryczec przy komputerze. tym razem ze wzruszenia... dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Dziewczyny IP: 213.76.59.* 19.11.01, 18:29 Ty ,Modlicha!to moze wywalczysz mi wyzsze alimenty od mojego ex.co???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:45 Do tych sukinsynow od Ciebie z pracy??Baaardzo chetnie!Wezme sobie do pomocy Mine ona lepiej klnie od konia dorozkarza!!!:)))) A tak serio to nie dzisiaj bo !)musze sie uuuuczyc(w sobote zjazd a to juz finisz sie zbliza)2) musze troszke czasu poswiecic Cukiereczkowi poki jest:))) Ale odezwe sie z pewnoscia! (no i masz przerabane!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Dziewczyny 19.11.01, 18:49 Sam, nie zajmuje sie prawem rodzinnym, choć wiem o nim troche, skadinąd. Walczyć nie mogę, bo to domena papug zwanych adwokatami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:46 Ha!Ale przeciez gdzies tu krazy kakadoooo!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś