pan-z-listy 16.11.01, 15:14 w p .., spać. I jak tym przebiegłym babom wierzyć - znowu tylko czarowały !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: ŚWIZDU, GWIZDU i WYNIKI LOSOWANIA POSZŁY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:17 a mi ciagle jest smutno ..Anka ryczy,mario pojechal, cukiereczek daleko,Woland sie olal.....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ŚWIZDU, GWIZDU i WYNIKI LOSOWANIA POSZŁY 16.11.01, 15:18 i ja na spotkanie dzsiaj nie mogę pójść... Też mi jakoś nie tak z tym wszystkim, mimo że zrazu zabawa była zajmująca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ŚWIZDU, GWIZDU i WYNIKI LOSOWANIA POSZŁY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:20 masz racje.Moja babcia zawsze mowila,ze kto rano sie smieje ten wieczorem placze... Biedna Anka!:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: no dobra na drugie dali mi Cukiereczek 16.11.01, 15:19 A w końcu twój los tez zwiał, przestraszył się twojego slangu czy bizona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: no dobra na drugie dali mi Cukiereczek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:23 predzej mnie! Jestem gorsza od Baby jagi...:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: no dobra na drugie dali mi Cukiereczek 16.11.01, 15:39 A masz chatkę na kurzej łapce wyłożona cudownymi pierniczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: no dobra na drugie dali mi Cukiereczek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:50 kiedys mialam ,ale jak to mowia w p..poszla:( Odpowiedz Link Zgłoś