skoropis 21.12.06, 10:04 I /W\ Ó /WWW\ Ó Ó /WWWWW\ Ó Ó Ó /WWWWWWW\ Ó Ó Ó Ó /WWWWWWWWW\ Ó Ó Ó Ó Ó Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoropis Re: Choinka świąteczna 21.12.06, 10:05 Mmagi bodajże narzekała, że nastroju nie ma, to choinke przyniosłem. Gajowy mnie gonił to tylko pół zostało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia powieszę się 21.12.06, 13:22 skoropis napisał: > I > /W\ > Ó > /WWW\ nutopia > Ó Ó > /WWWWW\ > Ó Ó Ó > /WWWWWWW\ > Ó Ó Ó Ó > /WWWWWWWWW\ > Ó Ó Ó Ó Ó Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: powieszę się 21.12.06, 13:35 A czemuż to, ach czemuż? PS. Kto nas wtedy pyknie? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: powieszę się 21.12.06, 14:27 skoropis napisał: > A czemuż to, ach czemuż? > PS. Kto nas wtedy pyknie? też bys się podwiesił pode mną na tej choince a potem reszta:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: powieszę się 21.12.06, 14:35 ja już się powiesiłem w Bydzi tam szybciej wycięli las a u was to ekolodzy szaleją (ehhh....cała nadzieja w koczisssie, ze ich pogoni ostatecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: powieszę się 22.12.06, 14:31 makbrajd napisał: > ja już się powiesiłem w Bydzi > tam szybciej wycięli las a u was to ekolodzy szaleją > (ehhh....cała nadzieja w koczisssie, ze ich pogoni ostatecznie) > no tak, w bydzi... Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: powieszę się 21.12.06, 14:37 Obawiam się, że moje podwieszenie się na choince byłoby ostatnim podwieszeniem na niej. Więcej by nie wytrzymała. Toteż pozwole innym z tej uciechy skorzystać. Ale dzięki za zaproszenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: powieszę się 21.12.06, 15:12 skoropis napisał: > Obawiam się, że moje podwieszenie się na choince byłoby ostatnim podwieszeniem > na niej. Więcej by nie wytrzymała. Toteż pozwole innym z tej uciechy skorzystać > . > Ale dzięki za zaproszenie. :) ale fajnie byłoby jakby była taka choinka z naszymi nickami:0 ne wezcie się się powieście....:( Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: powieszę się 21.12.06, 15:18 Uległy jestem. Co mi tam. Dla towarzystwa cygan się powiesił, to ja nie mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: powieszę się 22.12.06, 14:27 I /W\ Ó /WWW\ nutopia /WWWWW\ ela0508 /WWWWWWW\ Ó Ó Ó Ó /WWWWWWWWW\ Ó Ó Ó Ó Ó czemuż to, a czemuż nie chcecie się bawić w choinkę? phi! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: powieszę się 21.12.06, 15:19 nutopia napisała: > skoropis napisał: > > > I > > /W\ > > Ó > > /WWW\ > nutopia > > Ó Ó > > /WWWWW\ > > Ó Ó Ó skoropis > > /WWWWWWW\ > > Ó Ó Ó Ó > > /WWWWWWWWW\ > > Ó Ó Ó Ó Ó Odpowiedz Link Zgłoś