Gość: carper IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carper Re: szukam niuni....... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 20:40 Niunia!ja kobieta jestem,odpowiedz mi!plzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carper Re: szukam niuni....... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 20:54 ja tylko chcialam zaznaczyc ,ze wielbicielkomTwojom jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: szukam niuni....... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 13:15 a masz jakies problemy i jestes pewna, że mnie szuasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carper Re: szukam niuni....... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 20:47 problemow niet,chcialam tylko,abys wiedzial ze skryta(no moze teraz juz nie) wielbicielke masz w mojej skromnej osobie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: szukam niuni....... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 20:50 Gość portalu: carper napisał(a): > problemow niet,chcialam tylko,abys wiedzial ze skryta(no moze teraz juz nie) > wielbicielke masz w mojej skromnej osobie. > pozdrawiam O W MORDE, TO NIUNIA JEST FACETEM - Qrwa m., nie jadę do Opola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carper Men -do Ciebie IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 21:26 wyluzuj,ta niunia do ktorej ja pisze,to NA PEWNO nie ta niunia:)a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.na pewno sa dwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: do kogo? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 21:28 No, ble, ble, ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: szukam carperki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 21:24 miło mi, po prostu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carper Re:do niuni IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 21:27 milo Ci?a jak mi jest milo ,ze Tobie jest milo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: szukam carperki-men IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 21:31 men lekko przygłupiasty i tego nie łapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carper Re: szukam carperki-men IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 21:41 a tam,Menami sie nie przejmuje:)sledze Twoja "tworczosc"forumowa od dawna i jestem pod wrazeniem(bez lizusostwa).bardzo mi odpowiada Twoje poczucie.....humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
carper Re: szukam niuni....... 17.11.01, 22:09 niunia!chcesz- napisz,nie chcesz -nie pisz!ale ja czekam na malutkiego maila:) Odpowiedz Link Zgłoś