Gość: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 13:23 w związku z prowadzonym przeciwko Menowi dochodzeniu, o liczne nadużycia moralno-obyczajowe, w tym uwodzenie małoletnich, proszę wszystkie ofiary jego niecnych praktyk o szczegółowe opisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Men Re: Niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 13:26 A może zaczniesz od Siebie, dasz swój opis ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 13:28 ja prowadze to dochodzenie i nie mogę wpływać na zeznania poszkodowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 13:29 Ale tez jesteś małoletnią ofiarą ?:)) I nie psuj mi na tym forum opinii Jędzo :)) W poniedziałek mam randke z niezłą panienką (pełnoletnią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do ofiar: IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 13:32 men w przeszłósci używał innych, bobatm materiałem dowodym w tej kwestii dysponuje: mina.mina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: ofiar miny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 14:24 Mina do schizofreniczka - w tej chwili przebywa w sanatorium w Belgi, Czort jedzie niedługo ja odwiedzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 13:33 jak to wszystko przeczyta, to może się randka nie odbędzie Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re:do mena 17.11.01, 13:45 Niuniu, zlotko, odbedzie sie, ona nie jest strachliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do czorta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 14:00 anabolami napakowana mało kobieca, to uwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:do niuni IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 14:23 Zazdrość Cie zżera !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do niuni IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 14:26 troska, żeby ta/ten/ Twój anabol zdążyła się ładnie się ogolić przed tą randką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:do niuni IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 15:08 OJ zjada, zjada po troszeczku ... Za każdym razem coraz większy kawałeczek ..:) (dla niezorientowanych -> chodzi tutaj o zazdrość) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:do ninui IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 14:25 Kobieca to mało powiedziane, "SEXI" - BARDZIEJ PASUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:zazdrość i niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 15:10 ale sobie men ubzdurał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:zazdrość i niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 15:14 Gość portalu: niunia napisał(a): > ale sobie men ubzdurał Niech Ci będzie, że sobie ubzdurał. Zadowlona dziewczynka ? To już nie będzie śledztwa - bo siedzę w tej chwili w firmie i tyram na tę potencjalną kaucję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:zazdrość i niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 15:18 będę wątek odświeżać przez tydzień, jak żadne zeznania nie wpłyną, to zamknę dochodzenie i Cię przeproszę, ewentualnie masz prawo domagać się odszkodowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:zazdrość i niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 15:25 A odszkodowanie to moge odebrac w naturze ? Zmykam chwilowo na obiadzik - może to juz jeden z ostatnich na wolności ?))) (tfu, odpukac w nie malowane drewienko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:zazdrość i niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 15:48 mam nadzieję, że nie na moją jędzowatą naturę liczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:zazdrość i niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 18:20 Gość portalu: niunia napisał(a): > mam nadzieję, że nie na moją jędzowatą naturę liczysz Oj, TY wszystko przekręcasz: handel wymienny tj. ciało za ciało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:zazdrość i niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:43 ciało mena, hi,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:zazdrość i niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:46 Gość portalu: niunia napisał(a): > ciało mena, hi,hi,hi tfu, tfu, tfu - to było zanim Karinka mi zdradziła prawde o Tobie niuniek-niunka Odpowiedz Link Zgłoś