03.01.07, 19:31
czy znajdzie sie chetna kobieta wybrac sie ze mna na pile 3 w niedziele do
multikina w krakowie?))
Obserwuj wątek
    • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 20:49
      Ależ Ty romantyczny jesteś mój drogi;)
      nie ma mniej drastycznego repertuaru?;)
    • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 20:52
      jerzy1973 napisał:

> czy znajdzie sie chetna kobieta wybrac sie ze mna na pile 3 w niedziele do
      > multikina w krakowie?))

Idzie sie do kina albo na film ... :}
      • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 20:55
        autor wątku nie powiedział co miał na myśli...kino czy film?;)))
        • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 20:57
          monnia3 napisała:

> autor wątku nie powiedział co miał na myśli...kino czy film?;)))

Ja odpadam nie mieszcze sie w podstawowym kryterium ...
          • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 20:59
            No ja właściwie też nie mogę być brana pod uwagę...
            • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:00
              monnia3 napisała:

> No ja właściwie też nie mogę być brana pod uwagę...

Do niedzieli duzo czasu ...
              • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:02
                Do kina to moge i w swoim mieście śmignąć aż do Krakowa jechać...
                romantyczniej będzie na wiosnę...
                • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:05
                  monnia3 napisała:

> Do kina to moge i w swoim mieście śmignąć aż do Krakowa jechać...
                  > romantyczniej będzie na wiosnę...

Moze Jurek ma szybki samochod ? ... i popcorn stawia ,,,
                  • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:07
                    Jakoś ucichł skromnie...
                    a tak na marginesie to nie cierpie jak mi ktoś za plecami chrupie albo
                    siorbie;))) nie mogę się wtedy skupić na filmie...;)
                    • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:10
                      monnia3 napisała:

> Jakoś ucichł skromnie...
                      > a tak na marginesie to nie cierpie jak mi ktoś za plecami chrupie albo
                      > siorbie;))) nie mogę się wtedy skupić na filmie...;)

To tez zartuje ... a Multikino to mekka popcornu ...
                      • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:12
                        Nie mógł zaproponować teatru?;)
                        ależ ja malkontentką jestem...
                        • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:17
                          monnia3 napisała:

> Nie mógł zaproponować teatru?;)
                          > ależ ja malkontentką jestem...
                          >

Niedawno bylem u studentow na "Procesie" - szal pal - majstersztyk - mlodziez ma wiele pomslow dzisiaj ...

"Prawy do lewego"
                          mistamef.blox.pl/html
                          • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:23
                            A na jakiejś współczasnek sztuce byłeś?
                            może widziałeś np. ,,Kolacje u przyjaciół,, ?;)
                            • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:32
                              monnia3 napisała:

> A na jakiejś współczasnek sztuce byłeś?
                              > może widziałeś np. ,,Kolacje u przyjaciół,, ?;)

Najczesciej ide jak mnie ktos zaprosi - nie, nie widzialem ...
                              • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:34
                                Ulalala skromny jesteś niesłychanie:)
                                choć ja zazwyczaj również w takich okolicznościach się wybieram kulturalnie
                                spędzić czas...
                                • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:37
                                  monnia3 napisała:

> Ulalala skromny jesteś niesłychanie:)
                                  > choć ja zazwyczaj również w takich okolicznościach się wybieram kulturalnie
                                  > spędzić czas...

Kiedys mialem roczne karnety ale mi juz nieco schudlo ,,, mysle ze nie wiekiem ...
                                  • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:39
                                    No ba... nie samym chlebem człowiek żyje:)))
                                    • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:42
                                      monnia3 napisała:

> No ba... nie samym chlebem człowiek żyje:)))
                                      >

ale studentow lubie bo eksperymentuja ,,, i nie o kase im chodzi ...
                                      poza tym sale maja bardzo kameralna ...
                                      • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:51
                                        A zatem lubisz eksperymentować...hmmmm
                                        w igloo np?;)))
                                        • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 21:56
                                          monnia3 napisała:

> A zatem lubisz eksperymentować...hmmmm
                                          > w igloo np?;)))

Betti pokrewna dusza ... zrobie sobie faka z tej naszej rozmowy ... na pamiatke ....
                                          • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 21:58
                                            mistamef napisał:
                                            >
                                            > zrobie sobie faka z tej naszej rozmowy ... na pamiatke
                                            > ....
                                            co znaczy faka??

>
                                            >
                                            >
                                            >
                                            • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 22:04
                                              monnia3 napisała:

> co znaczy faka??
                                              >

Poprostu wyswietle tresc wszystkich postow - skopiuje wkleje do Worlda ,,, poukalam , wywalajac wtracenia ,, poprawie literowki ... itd ...
                                              • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 22:05
                                                Ach to...
                                                jak tak sobie robię z ciekawymi wierszami z forum:)
                                                • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 22:09
                                                  monnia3 napisała:

> Ach to...
                                                  > jak tak sobie robię z ciekawymi wierszami z forum:)

Nie ktore mysli sa fajne ., a nasza ostatnia rozmowa stala sie kanwa do mojego najnowszego wierszyka ...
                                                  • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 22:20
                                                    O to masz nawet w niej muzę:)))
                                                    całkiem nieżle się zaczął ten rok prawda?:)))
                                                  • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 22:21
                                                    monnia3 napisała:

> O to masz nawet w niej muzę:)))
                                                    > całkiem nieżle się zaczął ten rok prawda?:)))

"Szczesciu trzeba pomagac" ... :)
                                                  • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 22:42
                                                    Zgadza się:)))
                                                    niektórzy troszkę wspierają...
                                                  • mistamef Re: pila 3))) 03.01.07, 22:54
                                                    monnia3 napisała:

> Zgadza się:)))
                                                    > niektórzy troszkę wspierają...

Lubie uczciwosc , jak do kina to do kina , jak na film to na film ,,, :)
                                                  • monnia3 Re: pila 3))) 03.01.07, 23:50
                                                    a jak w góry to na narty?;)))
                                                  • mistamef Re: pila 3))) 04.01.07, 01:42
                                                    monnia3 napisała:

> a jak w góry to na narty?;)))

Jak w gory to polowac na Yeti ... :) ...
                                                  • monnia3 Re: pila 3))) 04.01.07, 10:33
                                                    Kłusownik;)PPP
                                                    mało Ci zwierzyny?;)
                                                  • mistamef Re: pila 3))) 04.01.07, 17:56
                                                    monnia3 napisała:

> Kłusownik;)PPP
                                                    > mało Ci zwierzyny?;)

Na Yeti płci wiadomej zawsze zapoluje ... nie koniecznie w Himalajach ...
                                                  • monnia3 Re: pila 3))) 04.01.07, 18:10
                                                    Oj polujesz polujesz...
                                                    a zwierzyna jakaś nieplochliwa jakby;)
                                                  • mistamef Re: pila 3))) 04.01.07, 20:14
                                                    monnia3 napisała:

> Oj polujesz polujesz...
                                                    > a zwierzyna jakaś nieplochliwa jakby;)
                                                    >

Z yeticą chyba dobrze pisze moga byc problemy ,,, :) ...
                                              • monnia3 nie mogę... 04.01.07, 19:03
                                                przekopiować Twojego wiersza do worda:(
                                                czemu tak ie trudności...?;)
                                                • bettina75 Re: nie mogę... 04.01.07, 19:06
                                                  Ciekawe, mnie sie udalo bez klopotow...
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 04.01.07, 19:08
                                                    Hmmm a który kopiowałaś?;))
                                                    próbuję w takim razie jeszcze raz...
                                                  • bettina75 Re: nie mogę... 04.01.07, 19:09
                                                    Przeczytalam Twoj post i sprobowalam.... ten Tobie dedykowany:))
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 04.01.07, 19:15
                                                    Dziwne...pewnie ja mam tylko taki feler:(
                                                    robię kopiuj a potem chcę wklieić i mi się w ogólke nie wyświetla ta opcja...
                                                    wcześniej nie miałam problemów:(
                                                  • bettina75 Re: nie mogę... 04.01.07, 19:18
                                                    Moniu, otworz sobie dwa okna i tylko zmieniaj tzn: w jednym opcje kopiowania a
                                                    w drugim wpisywania, sprobuj jeszcze raz, powodzenia:)
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 04.01.07, 23:13
                                                    bettina75 napisała:

> Moniu, otworz sobie dwa okna i tylko zmieniaj tzn: w jednym opcje kopiowania
                                                    a
                                                    > w drugim wpisywania, sprobuj jeszcze raz, powodzenia:)

W końcu się udało:)
                                                    otworzyłam nowy dokument....wcześniej żle otwierałam worda...;)
                                                    gapcio ze mnie czasem;)
                                                • mistamef Re: nie mogę... 04.01.07, 20:11
                                                  monnia3 napisała:

> przekopiować Twojego wiersza do worda:(
                                                  > czemu tak ie trudności...?;)

Nie kopiuj wysle Ci skan rekopisu ... :) ...
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 04.01.07, 21:42
                                                    Super...:)))
                                                    dziekuję po raz drugi...
                                                  • mistamef Re: nie mogę... 04.01.07, 21:45
                                                    monnia3 napisała:

> Super...:)))
                                                    > dziekuję po raz drugi...

I tak nic nie przecztasz mam fatala pismo ,,, :) ...
                                                  • mistamef Re: nie mogę... 04.01.07, 21:46
                                                    mistamef napisał:

mecze sie z przypisami ... juz ,,,
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 04.01.07, 22:53
                                                    Przypisy nie są niezbęne...uzupełnię je:)))
                                                  • mistamef Re: nie mogę... 05.01.07, 01:41
                                                    monnia3 napisała:

> Przypisy nie są niezbęne...uzupełnię je:)))
                                                    >

ok mecz sie z nimi sama ...
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 05.01.07, 09:22
                                                    A jednak nie musze się z nimi meczyć sama..;)))
                                                    szybko się uporałeś...:)
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 05.01.07, 09:21
                                                    Dziekuję za autograf:)))
                                                    jesteś leworęczny czy mi się wydaje?;)
                                                  • mistamef Re: nie mogę... 05.01.07, 11:20
                                                    monnia3 napisała:

> Dziekuję za autograf:)))
                                                    > jesteś leworęczny czy mi się wydaje?;)
                                                    >

Dawno nie pisalem recenzji, tak dlugiej ... zwykle to bylo kilka zdan ... napisz @ ,,,, jestem praworęczny ...
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 05.01.07, 11:29
                                                    Zaskakująco szybko Ci poszło:)))
                                                    cóż ja nie jestem tak uzdolniona...
                                                    napiszę @ (patrz MF u Girl)...
                                                  • mistamef Re: nie mogę... 05.01.07, 11:37
                                                    monnia3 napisała:

> Zaskakująco szybko Ci poszło:)))
                                                    > cóż ja nie jestem tak uzdolniona...
                                                    > napiszę @ (patrz MF u Girl)...

Zawsze to lepiej gdyby trzeba bylo poprawic -
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 05.01.07, 15:06
                                                    Malutkie popraweczki musimy wprowadzić;)
                                                    kurcze ja bym sie tak nie postarała...
                                                    i weż tu człowieku nie miej kompleksów;)

Patrz @ :))
                                                  • mistamef Re: nie mogę... 05.01.07, 17:07
                                                    monnia3 napisała:

> Malutkie popraweczki musimy wprowadzić;)
                                                    > kurcze ja bym sie tak nie postarała...
                                                    > i weż tu człowieku nie miej kompleksów;)
                                                    >
                                                    > Patrz @ :))

Mysle,ze teraz jestem precyzyjniejszy - choc bardzo nie lubie slowa -
                                                    > usotosunkować < czy > odstosunkowac < wole slowo np >odniesc sie< - :0))
                                                  • monnia3 Re: nie mogę... 05.01.07, 17:14
                                                    Nic dodac nic ująć...:)
                                                    @ -:)))
                                                  • mistamef Re: nie mogę... 05.01.07, 17:16
                                                    monnia3 napisała:

> Nic dodac nic ująć...:)
                                                    > @ -:)))

Czytalem, nie odpisalem ,,, na razie ... :)
    • nietykalny102 Re: pila 3))) 03.01.07, 22:04
      marudzicie niechcecie to nie bez laski))))))))))))0
      • menk.a Re: pila 3))) 04.01.07, 09:54
        no i laski w kinie Ci nie zrobią;))
        • bettina75 Re: pila 3))) 04.01.07, 10:36
          Menk.a, jak zwykle wszystko bierze "doslownie" :))))
          • barad Re: pila 3))) 05.01.07, 11:42
            a jak to sie robi ? ;)
            • jerzy1973 Re: pila 3))) 06.01.07, 00:45
              popodniecaliscie sie a tu sie okazalo ze kobiet chetnych zalew ,a wy dalej
              wałkujcie to samo i sie podniecajcie na monitorze)))pozdrowka
              • t-rex33 Re: pila 3))) 06.01.07, 00:48
                Stary, nie dziwie sie. Co, jak co, ale na "pile 3" to sam chetnie bym z Toba
                sie wybral :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka