Dodaj do ulubionych

kulig w deszczu

05.01.07, 18:29
na jutro mi się szykuje
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:31
      fantka napisała:

> na jutro mi się szykuje
      hmm bardzoo ciekawy napewno bedzie ten kulig ;P
      • wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:33
        pelerynke przeciwdeszczową weź ,byś nie zmokła <glaszcze>
        • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:39
          ten kulig miesiąc temu załatwiony,
          wtedy nikt nie myślał że zimy nie będzie...
          ale kulig pod parasolem?
          zgroza !
          • wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:41
            pozostaje mieć nadzieje,że snieg spadnie .
            Albo stuczne nasniezanie niech zrobią
            • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:42
              wypijesz grzanca i wtedy bedzie wszystko jedno czy jest snieg czy deszcz ;P
              • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:46
                też mi się tak zdaje,
                grzaniec i bryczki zamiast sań :)
                • wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:48
                  Fantka,tylko nie wypij za dużo tego grzańca:P
                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:49
                    wesola_kicia napisała:

> Fantka,tylko nie wypij za dużo tego grzańca:P
                    heeh
                    po 1 to dziewczyna sobie smaka tylko narobi :P
                    • wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:52
                      <hahaha>
                      wiesz po trzech snieg moze zobaczyc:P
                      • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:53
                        jutro poszaleję,
                        fajne spotkanko sie szykuje :)
                        • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:54
                          fantka napisała:

> jutro poszaleję,
                          > fajne spotkanko sie szykuje :)

zycze udanego kuligu i bez kaca :P;P:P
                      • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:54
                        wesola_kicia napisała:

> <hahaha>
                        > wiesz po trzech snieg moze zobaczyc:P
                        hmm no jak ktos ma slaba glowe ;P
                        mysle ze po 5 mozna widziec podwójnie snieg
                        • wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:58
                          nie mam pojęcia ile Fantka,może wypic:P
                          hehe Fantka,na kuligu
                          a ja na imprezie :d
                          • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:59
                            wesola_kicia napisała:

> nie mam pojęcia ile Fantka,może wypic:P
                            > hehe Fantka,na kuligu
                            > a ja na imprezie :d

a ja w domu ;P;P:P
                            • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:01
                              No to Skorpi zostawimy Cię jutro na dużurze na forum
                              • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:03
                                fantka napisała:

> No to Skorpi zostawimy Cię jutro na dużurze na forum

hmm jak was nie bede to watpie aby ktos tutaj zajrzal ;//
                                • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:05
                                  jak Ty będziesz to zaglądną
                                  na pewno
                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:07
                                    fantka napisała:

> jak Ty będziesz to zaglądną
                                    > na pewno
                                    hmm mam nadzieje ;)
                                    • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:08
                                      tylko bądź na dyżurze :))
                                      • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:10
                                        fantka napisała:

> tylko bądź na dyżurze :))
                                        postaram sie,ale nie obiecuje ;P
                                        • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:15
                                          Sobota jutro Skorpi,
                                          więc też pewnie gdzieś na imprezką pójdziesz ;)
                                          • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:15
                                            Ja w niedzielę wieczorem wrócę
                                          • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:18
                                            fantka napisała:

> Sobota jutro Skorpi,
                                            > więc też pewnie gdzieś na imprezką pójdziesz ;)
                                            nie chodze na imprezy ;P
                                            • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:20
                                              a dlaczego?
                                              nie lubisz?
                                              • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:24
                                                fantka napisała:

> a dlaczego?
                                                > nie lubisz?

nie ma z kim ;P
                                                a zreszta jakos juz sie w swoim zyciu wybawilam ,choc czasem mam chec na zabawe
                                                • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:27
                                                  impreza nie musi być z tzw. osobą towarzyszącą
                                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:29
                                                    fantka napisała:

> impreza nie musi być z tzw. osobą towarzyszącą
                                                    wiem :P
                                                  • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:30
                                                    ja jutro jako singel jestem
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:32
                                                    Fantko bryczka zamiast sań a co zamiast małych sanek z tyłu?? Kajaki??;-))
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:33
                                                    Skorpi ja też nie mam chęci na imprezowanie. Dzisiaj moooże dołacze do
                                                    koleżanek w pubie ale cos mi juz humor zepsuło, więc straciłam ochotę.
                                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:35
                                                    screen napisała:

> Skorpi ja też nie mam chęci na imprezowanie. Dzisiaj moooże dołacze do
                                                    > koleżanek w pubie ale cos mi juz humor zepsuło, więc straciłam ochotę.

zawsze warto sprówac a noz widelec kolezanki poprawia nastroj ;P
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:41
                                                    Powiedziałabym raczej: a kufel kieliszek koleżanki poprawią nastrój;-), tylko
                                                    cóż z tego jak pewnien widok może go całkiem zepsuć.
                                                    No i jeszcze jeden warunek- młody musi szybko dzisiaj zasnąć;-)
                                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:50
                                                    screen napisała:

> Powiedziałabym raczej: a kufel kieliszek koleżanki poprawią nastrój;-), tylko
                                                    > cóż z tego jak pewnien widok może go całkiem zepsuć.
                                                    hmm zawsze mozna isc gdzie indziej by nie spotkac danej osoby ;P
                                                    >
                                                    No i jeszcze jeden warunek- młody musi szybko dzisiaj zasnąć;-)
                                                    -napewno zasnie jak powiesz ze chcesz wyjsc ehehe
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 06.01.07, 16:57
                                                    Ciekawe jak tam kulig Fantki.
                                                    Oby wróciła zadowolona i odprężona
                                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 06.01.07, 17:22
                                                    screen napisała:

> Ciekawe jak tam kulig Fantki.
                                                    > Oby wróciła zadowolona i odprężona

:)) mam nadzieje ze sie pochwali jak bylo
                                                    screen a tobie jak wypad wczorajszy sie udal???????
                                                    masz juz lepszy humor???
                                                    ;P
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 06.01.07, 17:37
                                                    Skorpi było wesoło. Trochę pogadałyśmy przy piwku ale za to miałam ciężki sen,
                                                    bo wróciłam późno i nie miałam już siły myć włosów i czekać az wyschną.
                                                    A wiadomo jak się "pachnie" po powrocie z knajpy;-). Obudziłam się nad ranem z
                                                    bólem głowy, połknęłam tabletkę i poszłam spać dalej. Niestety nie na długo, bo
                                                    synek zgłodniał i krzyczał że chce śniadanie. Musiałam wstawać i lecieć po
                                                    jakieś zakupy.
                                                    Troche posprzatałam, ugotowałam obiadek i teraz mam czas posiedzieć z Tobą;-)
                                                    Głowa nadal boli:-((
                                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 06.01.07, 17:44
                                                    eheh to dobrze ze wypad byl udany
                                                    proponuje moze kefirek wypic ,tez pomaga podobo 2kac ;))

a ja dzis w nocy sie obudzilam gdzies o 4 i 2 godz, sie krecilam i jak zasnelam
                                                    w koncu to o 10.20 sie obudzilam ;P
                                                    w ogole od nowego roku jakos spie do 10 hmm az dziwne ze ja tak dlugo spie
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 06.01.07, 18:28
                                                    Skorpi nie mam kaca.
                                                    Chociaż jak na moje możliwości wypiłam morze piwa- całe 2;-))
                                                    Jedynie wszechobecny zapach dymu z papierosów mnie przesladuje. wszytko już
                                                    wyprałam a teraz idę odmoknąć w wannie z pianką;)
                                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 06.01.07, 18:31
                                                    :)) milego mokniecia w wannie
                                                    :P tylko nie zasnij
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 07.01.07, 19:55
                                                    Moja nieobecnośc od wczoraj nie jest spowodowana zaśnięciem:-)
                                                    Wzięłam do wanny książke i się zaczytałam. Zostało mi jeszcze 20 stron do
                                                    końca. Nawet fajna, więc znikam jeszcze poczytac a potem Wam opowiem;-)
                                                  • skorpionica11 Re: kulig w deszczu 08.01.07, 10:44
                                                    hehe
                                                    czekamy na realcje ;p

screen napisała:

> Moja nieobecnośc od wczoraj nie jest spowodowana zaśnięciem:-)
                                                    > Wzięłam do wanny książke i się zaczytałam. Zostało mi jeszcze 20 stron do
                                                    > końca. Nawet fajna, więc znikam jeszcze poczytac a potem Wam opowiem;-)
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 08.01.07, 19:29
                                                    Czy Fantka wróciłą już z kuligu????
                                                  • screen Re: kulig w deszczu 08.01.07, 19:35
                                                    Książka nosi tytuł: "nie powiesz nikomu?"
                                                    Pozyczyłam ją od siostry, bo widziałam jak sie śmieje czytając.
                                                    Opowiada o młodej kobiecie, która lecąc samolotem, w panice przed katastrofą
                                                    jednym tchem opowiada swoje sekrety facetowi siedzącemu obok.Katastrofy
                                                    oczywiście nie było a biedaczka nie spodziewa się, że jeszcze będzie jej dane
                                                    tego faceta spotkać. Więcej nie opowiem. Przeczytajcie sobie:-)))
                                                    Śmieszna, chociaż nie tak jak Chmielewska;-)
                                                  • fantka Re: kulig w deszczu 09.01.07, 18:54
                                                    Kulig zakończył się deszczowo,
                                                    ale wcześniej zdążyliśmy pojeździć bryczkami
                                                    i potem na ognisku upiec sobie kiełbaski.
                                                    Towarzystwo ekstra, więc było fajnie ;)))
                                                  • fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:33
                                                    Screen, myślisz że aż tyle padać będzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka