skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:31 fantka napisała: > na jutro mi się szykuje hmm bardzoo ciekawy napewno bedzie ten kulig ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:33 pelerynke przeciwdeszczową weź ,byś nie zmokła <glaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:39 ten kulig miesiąc temu załatwiony, wtedy nikt nie myślał że zimy nie będzie... ale kulig pod parasolem? zgroza ! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:41 pozostaje mieć nadzieje,że snieg spadnie . Albo stuczne nasniezanie niech zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:42 wypijesz grzanca i wtedy bedzie wszystko jedno czy jest snieg czy deszcz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:46 też mi się tak zdaje, grzaniec i bryczki zamiast sań :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:48 Fantka,tylko nie wypij za dużo tego grzańca:P Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:49 wesola_kicia napisała: > Fantka,tylko nie wypij za dużo tego grzańca:P heeh po 1 to dziewczyna sobie smaka tylko narobi :P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:52 <hahaha> wiesz po trzech snieg moze zobaczyc:P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:53 jutro poszaleję, fajne spotkanko sie szykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:54 fantka napisała: > jutro poszaleję, > fajne spotkanko sie szykuje :) zycze udanego kuligu i bez kaca :P;P:P Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:54 wesola_kicia napisała: > <hahaha> > wiesz po trzech snieg moze zobaczyc:P hmm no jak ktos ma slaba glowe ;P mysle ze po 5 mozna widziec podwójnie snieg Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:58 nie mam pojęcia ile Fantka,może wypic:P hehe Fantka,na kuligu a ja na imprezie :d Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 18:59 wesola_kicia napisała: > nie mam pojęcia ile Fantka,może wypic:P > hehe Fantka,na kuligu > a ja na imprezie :d a ja w domu ;P;P:P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:01 No to Skorpi zostawimy Cię jutro na dużurze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:03 fantka napisała: > No to Skorpi zostawimy Cię jutro na dużurze na forum hmm jak was nie bede to watpie aby ktos tutaj zajrzal ;// Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:07 fantka napisała: > jak Ty będziesz to zaglądną > na pewno hmm mam nadzieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:10 fantka napisała: > tylko bądź na dyżurze :)) postaram sie,ale nie obiecuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:15 Sobota jutro Skorpi, więc też pewnie gdzieś na imprezką pójdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:18 fantka napisała: > Sobota jutro Skorpi, > więc też pewnie gdzieś na imprezką pójdziesz ;) nie chodze na imprezy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:24 fantka napisała: > a dlaczego? > nie lubisz? nie ma z kim ;P a zreszta jakos juz sie w swoim zyciu wybawilam ,choc czasem mam chec na zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:27 impreza nie musi być z tzw. osobą towarzyszącą Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:29 fantka napisała: > impreza nie musi być z tzw. osobą towarzyszącą wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:32 Fantko bryczka zamiast sań a co zamiast małych sanek z tyłu?? Kajaki??;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:33 Skorpi ja też nie mam chęci na imprezowanie. Dzisiaj moooże dołacze do koleżanek w pubie ale cos mi juz humor zepsuło, więc straciłam ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:35 screen napisała: > Skorpi ja też nie mam chęci na imprezowanie. Dzisiaj moooże dołacze do > koleżanek w pubie ale cos mi juz humor zepsuło, więc straciłam ochotę. zawsze warto sprówac a noz widelec kolezanki poprawia nastroj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:41 Powiedziałabym raczej: a kufel kieliszek koleżanki poprawią nastrój;-), tylko cóż z tego jak pewnien widok może go całkiem zepsuć. No i jeszcze jeden warunek- młody musi szybko dzisiaj zasnąć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:50 screen napisała: > Powiedziałabym raczej: a kufel kieliszek koleżanki poprawią nastrój;-), tylko > cóż z tego jak pewnien widok może go całkiem zepsuć. hmm zawsze mozna isc gdzie indziej by nie spotkac danej osoby ;P > No i jeszcze jeden warunek- młody musi szybko dzisiaj zasnąć;-) -napewno zasnie jak powiesz ze chcesz wyjsc ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 06.01.07, 16:57 Ciekawe jak tam kulig Fantki. Oby wróciła zadowolona i odprężona Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 06.01.07, 17:22 screen napisała: > Ciekawe jak tam kulig Fantki. > Oby wróciła zadowolona i odprężona :)) mam nadzieje ze sie pochwali jak bylo screen a tobie jak wypad wczorajszy sie udal??????? masz juz lepszy humor??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 06.01.07, 17:37 Skorpi było wesoło. Trochę pogadałyśmy przy piwku ale za to miałam ciężki sen, bo wróciłam późno i nie miałam już siły myć włosów i czekać az wyschną. A wiadomo jak się "pachnie" po powrocie z knajpy;-). Obudziłam się nad ranem z bólem głowy, połknęłam tabletkę i poszłam spać dalej. Niestety nie na długo, bo synek zgłodniał i krzyczał że chce śniadanie. Musiałam wstawać i lecieć po jakieś zakupy. Troche posprzatałam, ugotowałam obiadek i teraz mam czas posiedzieć z Tobą;-) Głowa nadal boli:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 06.01.07, 17:44 eheh to dobrze ze wypad byl udany proponuje moze kefirek wypic ,tez pomaga podobo 2kac ;)) a ja dzis w nocy sie obudzilam gdzies o 4 i 2 godz, sie krecilam i jak zasnelam w koncu to o 10.20 sie obudzilam ;P w ogole od nowego roku jakos spie do 10 hmm az dziwne ze ja tak dlugo spie Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 06.01.07, 18:28 Skorpi nie mam kaca. Chociaż jak na moje możliwości wypiłam morze piwa- całe 2;-)) Jedynie wszechobecny zapach dymu z papierosów mnie przesladuje. wszytko już wyprałam a teraz idę odmoknąć w wannie z pianką;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 06.01.07, 18:31 :)) milego mokniecia w wannie :P tylko nie zasnij Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 07.01.07, 19:55 Moja nieobecnośc od wczoraj nie jest spowodowana zaśnięciem:-) Wzięłam do wanny książke i się zaczytałam. Zostało mi jeszcze 20 stron do końca. Nawet fajna, więc znikam jeszcze poczytac a potem Wam opowiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: kulig w deszczu 08.01.07, 10:44 hehe czekamy na realcje ;p screen napisała: > Moja nieobecnośc od wczoraj nie jest spowodowana zaśnięciem:-) > Wzięłam do wanny książke i się zaczytałam. Zostało mi jeszcze 20 stron do > końca. Nawet fajna, więc znikam jeszcze poczytac a potem Wam opowiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: kulig w deszczu 08.01.07, 19:35 Książka nosi tytuł: "nie powiesz nikomu?" Pozyczyłam ją od siostry, bo widziałam jak sie śmieje czytając. Opowiada o młodej kobiecie, która lecąc samolotem, w panice przed katastrofą jednym tchem opowiada swoje sekrety facetowi siedzącemu obok.Katastrofy oczywiście nie było a biedaczka nie spodziewa się, że jeszcze będzie jej dane tego faceta spotkać. Więcej nie opowiem. Przeczytajcie sobie:-))) Śmieszna, chociaż nie tak jak Chmielewska;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 09.01.07, 18:54 Kulig zakończył się deszczowo, ale wcześniej zdążyliśmy pojeździć bryczkami i potem na ognisku upiec sobie kiełbaski. Towarzystwo ekstra, więc było fajnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: kulig w deszczu 05.01.07, 19:33 Screen, myślisz że aż tyle padać będzie? Odpowiedz Link Zgłoś