Dodaj do ulubionych

Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety??

07.01.07, 10:10
Ostatnio nie wiem dlaczego ale trafiam na dziewczyny, dla których liczy się
tylko wygląd zewnętrzny, pieniądze itp. Nie wiem ale dla mnie ważne jest, że z
tą osobą się dobrze czuje i miło spędzam czas nie nudząc się. Na którą mogę
liczyć i której mogę ufać.
Nie wiem może źle trafiam, widziałem, żę tu na forum jest wiele normalnych
kobiet/dziewczyn, szkoda tylko że nigdzie ich nie widać :|

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bia111 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.01.07, 10:54
      Chyba troche przesadzasz, albo wybierasz nieodpowiednie miejsca. Ja znam
      mnóstwo dziewczyn dla których wygląd i tzw. kasa nie maja
      znaczenia....hm...może tylko faceci są tak na tym punkcie przewrażliwieni???
      A gdzie można nas spotkać?? na pewno nie na dyskotekach dla nastolatków...w
      jakims miłym klubie, na ulicy...przeglądając kasiażki w empiku :-)
      pozdrawiam,
      • agata3511 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 08.07.07, 20:35
        jeszcze sa normalne dziewczyny tylko sa juz unikatami tteraz liczy sie kasa
        ocenia sie ludzi po zawartosci ich portfela jest to zalosne ale prawdziwe
        • joasinska1 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.10.07, 16:29
          Może zanim ktoś odpowie na twoje pytanie z jaki kobietami się spotykałeś że
          nabrałeś takiego przekonania??? Czy wybierając je nie kierowałeś się urodą,
          wyglądem, tym w co są ubrane? jeśli podchodzisz do pięknej, "zrobionej" i
          ubranej za gruba kasę dziewczyny to czego oczekujesz? Że szuka brzydkiego lub
          średniego i biednego materialnie ale bogatego duchem chłopaka?
          • soul.brother Do Wszystkich panów!!!! 29.12.07, 19:10
            Szczerze odradzam szukania dziewczyn w Internecie! Internet jest domeną mężczyzn
            proporcje są jak 1 do 20. Proszę sobie wyobrazić klasę w które jest jedna
            kobietka i 20 chłopa. :p
            Tym którzy szukają miłości. dobrze rozejrzyjcie sie w swoim otoczeniu, może w
            pobliżu mieszka sąsiadka która można zaprosić na imprezę, może któryś z kolegów
            ma ładną siostrę?
            • szarobura87 Re: Do Wszystkich panów!!!! 29.12.07, 20:03
              Internet domeną mężczyzn?! Żarty? Wśród szukających partnera w Internecie
              znaczną większość stanowią kobiety. Na forach też większość to kobiety. więcej
              kobiet niż mężczyzn wysyła maile. Akurat ryzyko trafienia na Geja (czy to słowo
              obraźliwe? ) Ok. innej orientacji seksualnej(?) nie jest aż takie duże. Bardziej
              można się obawiać facetów, którzy szperają po serwisach randkowych. Oni tam nie
              szukają partnerki na całe życie tylko najczęściej laski na jedną noc. Natomiast
              kobiety szukają tam przeważnie partnera na całe życie. I to jest konflikt
              interesów. W każdym bądź razie mam wrażenie, że łatwiej facetowi znaleźć fajną
              uczciwą dziewczynę w necie niż dziewczynie faceta.

pl.youtube.com/watch?v=m72vvGFjt8s
    • gwiazdkaznieba Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.01.07, 16:22
      No pewnie, że tak, bez obaw:) ale rzeczywiście, trzeba się w odpowiednich
      miejschach rozglądać
    • someonee1 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.01.07, 17:37
      Mam nadzieje, że kiedyś wkońcu spotkam jedna z tych normalnych. Narazie to mam
      pecha na to wychodzi :/
      • nadia261 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.01.07, 17:43
        zadałeś prowokujace pytanie. i pewnie masz tego swiadomość. jeśli uwazasz , ze
        Ty jako Ty nie masz nic do zaoferowania, to potrzebna ci psychoterapia, a
        nie "normalna" dziewczyna. badz po prostu soba, nie szukaj nikogo na siłę,
        rozejrzyj sie wokół. a moze w Twoim otoczeniu od dawna przebywa Ktos, kto tylko
        czeka, abyś go zauwazyl?
        powodzenia
        a! i koniec uzalania się nad sobą!
        • someonee1 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.01.07, 18:23
          Mam świadomość tego jakie zadałem pytanie.
          Psychoterapia nie jest mi potrzebna zapewniam, jestem naprawdę normalnym facetem
          mogącym wiele zaoferować, ciesze się życiem i napewno nie użalam nad sobą
          wystarczy ze mną chwile porozmawiać aby się przekonać.
          Jeśli coś takiego wynika z mojego pierwszego postu to widać został źle
          odczytany. Poprostu spotykam ostatnio takie a nie inne kobiety i dlatego zadałem
          takie a nie inne pytanie :]

Aaa i nie szukam nikogo na siłę :]
          • nadia261 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 08.01.07, 19:36
            no to zacznij zwracać uwage na te mniej błyszczące, mniej rzucające sie w oczy
            dziweczyny. ja znam wiele świetnych, ładnych, madrych i zabawnych wolnych
            dziewczyn.
          • bia111 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 08.01.07, 20:37
            Jak tak o tym wszyskim myślę to problem jest po obu stronach: fajne kobiety
            zadają sobie pytanie gdzie spotkać fajnych facetów, a ci fajni faceci pytają
            gdzie są te normalne kobiety...może by tak w końcu ustalić raz na zawsze gdzie
            można sie spotkać i problem z głowy- ile szczęśliwych par!!
            Spotykaniem nieodpowiednich kobiet sie nie przejmuj- dobrze, że wiesz, że są
            nieodpowiednie, to już coś! Może po prostu zaryzykuj i zagadaj w zupełnie
            jakimś przypadkowym miejscu do kobiety, która Ci sie spodoba, przecież nigdy
            nic nie wiadomo!
            • marcin_25 swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie;)))) 08.01.07, 21:26
              wszystkie normalne dziewczyny i wszyscy normalni faceci;)
              • aeiou2 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 09.01.07, 17:33
                to jest świetny pomysł. gdzie i kiedy?
                • marcin_25 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 09.01.07, 20:43
                  superrr...kazdy wpisuje swoje miasto...spotykamy sie tam gdzie bedzie blizej
                  kazdemu;))))) termin zgloszen uplywa za 14 dni od dzisiaj....zapraszamy
                  wszystkich normalnych ludzi....ja wpsije pierwszy....BYDGOSZCZ CITY;)))
                  • bia111 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 09.01.07, 20:52
                    hm..na moje zupełnie hipotetyczne rozwiązanie problemu kilku milionów ludzi w
                    Polsce prosze jakie konkretne rozwiązanie,no, no, nie ma to jak
                    działanie...ciekawe co z tego wyniknie, ja zapraszam do Poznania :-)
                    • aeiou2 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 10.01.07, 08:04
                      ja warszawa, ale w poznaniu np. często jestem. niestety ja na weekendy nie mogę
                      sie wyrywać ze stolicy .bo pracuje w styniu i w soboty i wniedziele. do
                      poznania jade w lutym ,ale zawsze do wawy jest wszystkim po równo
                      • nadia261 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 10.01.07, 15:31
                        ja też Bydgoszcz.
                        • marcin_25 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 10.01.07, 21:39
                          pozostalo 13 dni na zglaszanie swojego udzialu...;)))
                          • marcin_25 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 11.01.07, 20:28
                            smutne to jest...ze tak malo osob zainteresowanych
                            spotkaniem...ehhhh.........zawsze tak jest....;(
                            • marcin_25 mamy juz 4 osoby;))))) 13.01.07, 22:13
                              ....3 kobiety i 1
                              mezczyzne....aeiou2....bia111....nadia261....marcin_25.....zapraszamy
                              chetnych...koniecznie normalnych;))))))
                              • bia111 Re: mamy juz 4 osoby;))))) 16.01.07, 20:18
                                Hm...ktos tu jest w zdecydowanie uprzywilejowanej sytuacji :-)
                                • marcin_25 Re: mamy juz 4 osoby;))))) 16.01.07, 23:17
                                  coz...taki los...ale pilnie poszukujemy plci meskiej....
                            • a1d0 Re: swietny pomysl...czyli organizujemy spotkanie 19.01.07, 09:54
                              witam dopisuję siebie jeśli spotkanie jeszcze aktualne
                              bydgoszcz
                              • marcin_25 juzzzz 6 osób....zainteresowanych spotkaniem.... 20.01.07, 09:13
                                ....zapraszamy kolejne...zapisy do czwartku....;))))))
                                co z tego wyjdzie...zobaczymy....
                                • nel9999 Re: juzzzz 6 osób....zainteresowanych spotkaniem. 21.01.07, 23:57
                                  Jestem tu po raz pierwszy. Czy zapraszacie na spotkanie tylko osoby samotne?
                                  Czy możemy się również dopisać jako para, mogąca potwierdzić, że istnieją udane
                                  związki i możliwe jest znalezienie kogoś "normalnego"?
                                  • marcin_25 Re: juzzzz 6 osób....zainteresowanych spotkaniem. 22.01.07, 20:36
                                    pewnie ze mozecie...im wiecej osob tym lepsza impreza....tylko czy to w ogole
                                    wypali....;)))) wpisz miasto w ktorym mieszkasz....ustalamy wstepnie optymalne
                                    miejsce na spotkanie;))))
                                    • nel9999 Re: juzzzz 6 osób....zainteresowanych spotkaniem. 22.01.07, 21:43
                                      Mało osób tu zdaje się zagląda, ale przegladając inne temety, zauważyłam, że są
                                      tu również stali bywalcy. (Hehe - m.in. Ty). Może zamiast czekać na
                                      zainteresowanie warto by do nich po prostu wysłać wiadomość z propozycją
                                      spotkania? Z tego, co zauważyłam wielu ludzi szuka tu znajomych, a podejrzewam,
                                      że rzadko kiedy coś z tego wychodzi. Być może nikt nie wierzy w powodzenie
                                      całego przedsięwzięcia, ale jestem przekonana, że wielu chętnie poznałoby
                                      nowych ludzi. Mieszkam w Krakowie, ale mogę być gdziekolwiek. Uwielbiam się
                                      przemieszczać :)))
                                      • marcin_25 Re: i co z tego wyjdzie????? 26.01.07, 22:57
                                        reasumujac....cos ostatnio nikt tu nie zaglada...niestety takie sa uroki spotkan
                                        netowych...
                                        po pierwsze....aeiou2 chyba poderwala juz kogos na silowni...tej pani nie ma tu
                                        najdluzej.....;))))
                                        po drugie....bia111 poderwala chyba kogos w poznaniu...moze ktos polknal haczyk
                                        i odpowiedzial na jej post;)))
                                        zostaja nam: nadia261 BYDGOSZCZ, a1d0 BYDGOSZCZ, salsia WARSZAWA, nel9999 NIE
                                        WIEM SKAD + CHLOPAK;), no i marcin_25 BYDGOSZCZ....
                                        pozostaje nam tylko i az!!!! wybrac czas i miejsce...a zapewne bedzie to bardzo
                                        skomplikowane;))))) dla zainteresowanych wysylam gg na maila;)
                                        • marcin_25 gdzie sie podziały te wszystkie zainteresowane.... 03.02.07, 15:17
                                          ....spotkaniem kobiety......
                                          niestety takie sa uroki netowych znajomosci;((((
                                          • bia111 Re: gdzie sie podziały te wszystkie zainteresowan 04.02.07, 12:37
                                            Hej, już się zgłaszam!!! Nie poderwałam nikogo, co za sugestie :-))) nie
                                            powiem, miłe, miłe...a tu tylko prozaiczny brak czasu i tyle :-))
                                        • aeiou2 Re: i co z tego wyjdzie????? 12.02.07, 10:18
                                          ach . drogi marcinie 25, niestety na silowni nikogo nie poderwałam, teraz
                                          zajmuje sie umartwianiem nad tym ,że nikogo nie poznałam. tzn poznałam ale nikt
                                          nie okazal sie odpowiedni.a nie pisze dlatego ,że też zauważyłam ,że tutaj cos
                                          przycichło. myślę,że wiekszość z nas ma teraz zimowego doła i dlatego nie
                                          piszą:). no dobra, to ponawiam propozycje zorganizowania spotkania, w celu
                                          wspólnego zastanowienia sie nad tym w czym tkwi nasz problem. propozycja dla
                                          wszystkich warszawiaków, no chyba że bydgoszcz chce tu dojechać.
      • zoselin Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 24.02.07, 22:43
        Muszę CIę pocieszyć... Nie Ty jeden ;D
      • linka.iv Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 12.10.07, 21:05
        Ja jestem wolna i raczej normalna. A gdzie mnie można spotkać - na pewno w
        EMPIKu :). Uwielbiam czytać! W kawiarni, na spacerze w parku :). Wystarczy
        troszkę odwagi!! Podejdź, zagadaj... na pewno nie pożałujesz ;). Pozdrawiam
        cieplutko..

Ps. Ja tez czekam na normalnego faceta :)
    • aeiou2 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.01.07, 19:47
      Ja jestem normalna dziewczyna:)
    • marcin_25 te normalne sie ukrywaja...ehhhhh... 07.01.07, 20:20
      ...tak to z nimi bywa...no a niestety w oczy rzucaja sie te pindeczkowate;))))
      • aeiou2 Re: te normalne sie ukrywaja...ehhhhh... 07.01.07, 20:29
        co masz na mysli pisząc pindeczkowate?:))) to ciekawe określenie, czy chodzi tu
        o białe kozaczki itp. No właśnie jak wygląda pindeczkowata dziewczyna:)i
        dlaczego faceci zwracaja na nią uwagę?
        • marcin_25 Re: te normalne sie ukrywaja...ehhhhh... 07.01.07, 20:53
          dlaczego zwracaja.....hihihihihi....nie martw sie...to nie jest
          zachwyt...poprostu im wspolczuja.....;)))
          pindeczkowatym Paniom mowimy glosno NIE!!!;)))
    • nie_bezimienna Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 10.01.07, 19:31
      Tytuł posta trącił stereotypem. Ja mogę dziś zapytać, czy są jeszcze normalni
      faceci? Wierzę, że są. Szkoda, że wszyscy zajęci.
      Chociaż "nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy czai się szansa na przeżycie czegoś
      niesamowitego".
      • bossa13 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 12.01.07, 23:00
        Ja mysle ze nie wszyscy fajni sa juz zajeci :))
        • nie_bezimienna Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 21.01.07, 16:27
          Na to cały czas liczę ;)
    • brzeczyszczykiewicz81 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 13.01.07, 21:22
      na tak postawione pytanie "Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety??"
      odpowiadam NIE MA! bo albo sa wytapetowanymi idiotkami (przewaznie blond) albo
      leca na kolesi w dresie/skorze/nazelowanych gogusiow

proste! :-/
      • marcin_25 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 13.01.07, 22:09
        ale tekst..........ty chyba nie spotkałeś....normalnej dziewczyny;))))
        • bossa13 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 13.01.07, 23:50
          po prostu pewien typ mężczyzn lubią tylko takie dziewczyny :))
      • o_kropka Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 16.01.07, 23:46
        ;D Gdzie Ty poznajesz te dziewczyny. Na imprezach dla nażelowanych gogusiów?? ;>
    • alexxa6 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 15.01.07, 12:19
      szukajcie a znajdziecie mówi pismo :-)

vanilla-cafe.net/
    • tajemnicza.dama Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 17.01.07, 23:40
      Oczywiście, że jest dużo normalnych, miłych i inteligentnych kobiet;-)tylko
      trzeba właściwą spotkać:-)więc głowa do góry:-)Na pewno taką
      znajdziesz:-)Powodzenia:-)
      • salsia Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 19.01.07, 16:35
        o ja jestem normalna................ :)))
        To co WARSZAWA ??:D:D
    • e1982 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 27.01.07, 21:48
      ja mam podobny problem, ale z mężczyznami :)
      • macadamia26 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 28.01.07, 18:30
        Kobiety sa, problem tkwi w facetach,
        bo jak tylko slysza o powaznych planach to biora nogi za pas, i znikaja od
        razu,
        a gdzie mozna och spotkac, ? nie wiem sama zadaje sobie to pytanie , internet
        odpada, imprezy dyskoteki, tez praktycznie juz w nie nie wierze, do kina czy
        cafajki idac nawet z kolezankami - trudno o poznanie,
        to juz tkwi w naszej mentalnosci ze faceci sa malo odwazni, a jak juz sie
        znajdzie ten odwazniejszy to zazwyczaj taki podrywacz ktory mysli tylko o skoku
        na 1 raz, oj szkoda gadac, pozdrawiam
        ale moze podroze -???
        nie wiem mozna by zalozyc odrebny watek, pozdrawiam
        papa
        • buhaj_z_rogiem Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 15.03.07, 15:18
          macadamia26 napisała:

> do kina czy
          > cafajki idac nawet z kolezankami - trudno o poznanie,

Jak idziesz z koleżankami to nie licz na poznanie kogokolwiek "normalnego"
          albo sie kolezanki zaczna licytowac przed facetem, ktora lepsza, albo zaczna go krytykowac i osmieszac na potege, zeby przypadkiem zadna nie odwazyla sie okazac nim zainteresowania, a i zeby on nie czul sie za pewnie
          pomijam ten drobiazg ze normalny facet nie bedzie probowal wylawiac jednej panny ze stada suczek, bo wie ze to wysilek skazany na niepowodzenie
          jak chcesz kogos poznac, to w pojedynke!
    • blueska3 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 03.02.07, 20:52
      someonee1 napisał:
      > Nie wiem może źle trafiam, widziałem, żę tu na forum jest wiele normalnych
      > kobiet/dziewczyn, szkoda tylko że nigdzie ich nie widać :|

Hah.. własnie dlatego ich nie widać, bo siedzą na forum :D

A tak na powaznie to może właśnie trafiasz na nieodpowiednie kobiety? A może
      tylko na takie zwracasz uwagę?
    • apokryf80 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.02.07, 13:33
      Bardzo dobre pytanie,i na czasie - dla mnie
      napisze jakas normalna Pani do mnie ? prosze.
      • marcin_25 a moze tak sam napiszesz...;) 04.02.07, 17:14
    • aniutek11 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.02.07, 19:26
      Są. A ponieważ nie są jak to ktoś ujął "pindeczkowate" to i w oczy się nie
      rzucają. Do góry ręce panowie - kto chociaż raz zwrócił uwagę na dziewczynę,
      która była ubrana normalnie (kolor inny niż różowy) bez tony make upu,
      beznadziejnego uśmiechu przyklejonego do twarzy, bez rozbieganego wzroku z
      pytaniem "czy wszyscy mnie podziwiają bo przecież błyszczę". Na taką, która
      niekoniecznie jest szarą myszką, ale jest stonowana w wyglądzie i zachowaniu,
      nie zawsze ma długie nogi i platynowy blond na głowie, a twarz ma przeciętną
      (nie mylić z brzydką), czym nie przykuwa zbytnio uwagi mijających ją panów. No
      kto? BTW normalność to pojęcie względne. Pozdrawiam
      • marcin_25 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.02.07, 19:57
        jaaaaa podnosze reke.....zwracam uwage codziennie;)))))
      • apokryf80 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.02.07, 21:13
        aniutek11 04.02.07, 19:26
        Do góry ręce panowie - kto chociaż raz zwrócił uwagę na dziewczynę,
        która była ubrana normalnie (kolor inny niż różowy) bez tony make upu,
        beznadziejnego uśmiechu przyklejonego do twarzy, bez rozbieganego wzroku z
        pytaniem "czy wszyscy mnie podziwiają bo przecież błyszczę".

Ja Aniolku,ja,cztery lapki podnosze,niepytaj na czym stoje
        lecz w celu jak najbardziej powaznym na to forum wszedlem,-jakos zadna z
        Pan niemoze uwierzyc w moje uczciwe zamiary ...

Piekne jak sloneczne niebo lecz z patyna mlodosci na twarzach,z oczkami
        rozbieganymi za "samczykami" widze cowieczor na przyjeciach i disco ,
        niemoga jednak pod warstwa swierzosci na twarzach ukryc ze poluja ,
        ze "demo ladys" - nieinteresuja mnie takie Panie
        tylko normalna Polska Dziewczyna ..,zeby nasze przyszle dzieci po niemiecku
        nieszwargotaly.
        Przyjechacdo kraju,poznac dziewczyne - rownie ryzykowne jak "miss´ki" z disco,
        zdaje sie na i-net,moze cos zaiskrzy , moze przestane nocami do ksiezyca wyc-
        jak Wilk bez sfory .
        Smutno mi ,jeszcze jedna samotna noc mnie czeka .. a ksiezyc w pelni .
        • marcin_25 wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 04.02.07, 21:15
          • joaska83 Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 10.02.07, 00:26
            No wlasnie ja tez nie mam pytan...:P Alez tu cisza zapanowala, widocznie
            wszyscy normalni faceci spotkali juz normalne dziewczyny...Albo temat sie
            wyczerpal...Wiec co ja tu robie ;) ???
            • marcin_25 Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 11.02.07, 21:44
              >Alez tu cisza zapanowala, widocznie
              > wszyscy normalni faceci spotkali juz normalne dziewczyny...Albo temat sie
              > wyczerpal...Wiec co ja tu robie ;) ???

to wlasnie wszystkie dziewczyny gdzies zniknely....juz znalazly;)
              • blata Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 11.02.07, 22:46
                nie znalazły... (jeszcze?)

nie zniknęły, wychodzą do ludzi, ale może nie do tych, co trzeba :/
              • joaska83 Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 12.02.07, 16:40
                marcin_25 napisał:

> >Alez tu cisza zapanowala, widocznie
                > > wszyscy normalni faceci spotkali juz normalne dziewczyny...Albo temat sie
                > > wyczerpal...Wiec co ja tu robie ;) ???
                >
                > to wlasnie wszystkie dziewczyny gdzies zniknely....juz znalazly;)

Hehehe, normalne dziewczyny daly sobie kolejna szanse, poszly na impreze, a na
                imprezie po raz kolejny sie okazalo, ze klub to tylko i wylacznie miejsce na
                ciekawe obserwacje psychologiczno-socjologiczne;) Wiec teraz dyskutuja o tym z
                przyjaciolmi, bo nic innego im nie pozostalo;)
                • marcin_25 Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 12.02.07, 22:47
                  i jakie wnioski z tych obserwacji?????
                  • joaska83 Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 12.02.07, 23:27
                    marcin_25 napisał:

> i jakie wnioski z tych obserwacji?????

Wnioski raczej konstruktywne i niestety niezmienne: przychodze na impreze zeby
                    potanczyc i posmiac sie ze znajomymi. Absolutnie nie szukac faceta.
                  • joaska83 Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 12.02.07, 23:35
                    P.S. Przypuszczam, ze takich wnioskow sie spodziewales? Czy moze sie myle:P?
                    • marcin_25 Re: wowwwwwwwwwwwww....nie mam wiecej pytan;)))) 13.02.07, 23:38
                      niestety...wyczulas mnie...ehhh;))))
    • zlosnica_magda Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 15.02.07, 12:51
      Witam, trafilam niedawno na to forum. I jestem normalna dziewczyna!! Ktora
      niestety nie umie spotkac normalnego faceta... Ehh... Pewnie wszyscy tacy sie
      gdzies pochowali ;/
      • marcin_25 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 15.02.07, 21:17
        zlosnica_magda............cudownie....uwielbiam zlosnice;))))))
        faceci sie nie pochowali...to kobiet brak;(!!!

moze cos wiecej o sobie nam opowiesz?????? uwielbiamy nowych gosci....;)))
        • zlosnica_magda Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 16.02.07, 08:39
          Nieeee, to facetow brak (normalnych), a przynajmniej w moich okolicach...
          A ja, no coz... Mieszkam sobie na Slasku, studiuje na bardzo ciekawym kierunku i
          kocham lato :D
          • seej Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 17.02.07, 14:24
            Myślę, że chyba każdy facet chce mieć przy sobie ładną, mądrą,...dziewczynę.
            Może powinieneś coś zmienić w sobie? lub bardziej pracować nad związkiem, nie
            poddając się za szybko(kryzysy dopadają wszystkie). Pomyśl też czego tak
            naprawdę w niej szukasz??? że ciągle to nie to. Czasem trzeba dać z siebie dużo
            dużo więcej, potem widać efekty starań... pozdrawiam
            • zoselin Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 24.02.07, 22:51
              A witam witam. Przybyłam, poczytałam i wnioski wyciągnęłam ;) ps. Ciekawy ten
              wątek :D
              Pozdrowionka
              • marcin_25 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 25.02.07, 21:25
                kiedys byl ciekawy, niestety ze spotkania nic nie wyszlo...wszystkie chetne
                osoby pewnie juz kogos poderwaly;))))))

pozdrowka dla adama...jedyny ktory sie odezwal;)
                • lfgirl Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 26.02.07, 13:35
                  Zaufaj mi, sa jeszcze normalne kobiety:)
    • muza_poezji Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 23.03.07, 12:11
      "widziałem, żę tu na forum jest wiele normalnych
      kobiet/dziewczyn, szkoda tylko że nigdzie ich nie widać :| "
      widziałem, ale ich nie widać
      Widziałeś na forum? Naprawdę? Jakim to cudem, bo ja patrzę i widze tylko słowa,
      ale fakt, one moga świadczyć o normalności
      normalnośc - pojęcie względne
      ja nie jestem normalna - jestem wyjątkowa :)
    • eliza332 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 22.04.07, 20:42
      ja jestem normalna przecietna dziewczyna i mam normalnego przecietnego faceta i
      wszystko jest ok. wiec szukaj dalej a napewno znajdziesz swoja wybranke serca
    • lilivampire Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 27.04.07, 18:04
      jasne, że są takie, cała masa, ale faktem jest, że jeszcze więcej jest takich w stylu "blachar"
      • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 30.04.07, 13:41
        Oczywiście, że są takie. Ja niedawno poznałem taką na forum gazetowym. Trzeba
        tylko dobrze patrzeć. Życzę udanych poszukiwań innym.
        • grzanka23 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 30.04.07, 15:16
          Pewnie ,ze sa.Ja jestem normalna kobieta.
    • edzia1983 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 05.05.07, 14:53
      Cześć. Jestem przekonana, że są normalne dziewczyny, przynajmniej myśle tak o
      sobie.
      Od jakiegoś czasu mam podobny problem i zaczęłam wątpić, że gdziekolwiek
      spotkam taką osobę, oczywiście płci przeciwnej.
      Jeśli będziesz chciał nawiązać znajomość odezwij się.

Pozdrawiam :-)
    • beti001 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.07.07, 15:10
      someonee1 napisał:

> Ostatnio nie wiem dlaczego ale trafiam na dziewczyny, dla których liczy się
      > tylko wygląd zewnętrzny, pieniądze itp. Nie wiem ale dla mnie ważne jest, że z
      > tą osobą się dobrze czuje i miło spędzam czas nie nudząc się. Na którą mogę
      > liczyć i której mogę ufać.
      > Nie wiem może źle trafiam, widziałem, żę tu na forum jest wiele normalnych
      > kobiet/dziewczyn, szkoda tylko że nigdzie ich nie widać :|
      >
      > Pozdrawiam

no chyba zle stwierdzenie z Twojej strony...bo raczej jest odwrotnie ze to
      faceci patrza na wyglad:)

• kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.07.07, 19:24
        Kobiety patrzą na wygląd, ponieważ chcą przytulać się do atrakcyjnego faceta.
        Natomiast mężczyźni patrzą na elementy tego wyglądu, aby mieć czym się
        podniecać. Różnica tkwi w czasie tego zainteresowania. Mimo wszystko można
        spotkać normalne kobiety. Moja też patrzy na wygląd oraz na coś jeszcze na
        szczęście. Takich kobiet życzę wszystkim.
        • beti001 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 05.07.07, 16:35
          no wlasnie...jednak sa jeszcze takie osoby
    • magda210682 Ja jestem- chyba!!!!!! 05.07.07, 17:17
      :-);-)
    • gryzelka26 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 06.07.07, 12:13
      witam.widze że źle trafiasz, a może typ który obrałeś sobie za obiekt
      westchnień, to może właśnie takie dziewczyny.rozejrzyj sie dookoła a
      zauważysz,że jest wiele normalnych , fajnych dziewczyn.nie wiem czemu ale
      mężczyźni naogół zwracaja uwagę tylko na bardzo reprezentatywne dziewczęta
      (blond włosy, dużę cyce, długie nogi i mini) a pamiętaj ,że nie zawsze złoto to
      co się świeci.spójrz czasem na tą szarą myszkę obok, a zobaczysz wewnętrzne
      piękno.
      • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 06.07.07, 18:39
        Najfajniejsze są właśnie szare myszki. Kiedy śmieje się ona lub ochoczo rozmawia
        z Tobą, może to właśnie Twój wpływ na nią. Wykrzyczana dziewczyna/kobieta nie
        doceni takich rzeczy.
        • kasiekgo Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 15.07.07, 23:02
          Według mnie jeszcze takie są.
          • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 16.07.07, 17:46
            Spora część osób wzdycha w samotności, pisząc jakie to one są normalne. Gdzie
            ich szukać i gdzie można je spotkać? Może zajęte już są, albo nie wierzą w
            znajomości internetowe? Każdego wszędzie można poznać, jeśli otworzymy się na
            nowe znajomości . Czemu nie widać na forum propozycji spotkań? Chcecie zachować
            swoją normalność do piachu? Czemu nie dacie poznać się innym? Znajomych nigdy za
            wiele, lecz należy starannie dobierać sobie ich.
            • beti001 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 20.07.07, 13:53
              kruz7 napisał:

> Spora część osób wzdycha w samotności, pisząc jakie to one są normalne. Gdzie
              > ich szukać i gdzie można je spotkać? Może zajęte już są, albo nie wierzą w
              > znajomości internetowe? Każdego wszędzie można poznać, jeśli otworzymy się na
              > nowe znajomości . Czemu nie widać na forum propozycji spotkań? Chcecie
              zachować
              > swoją normalność do piachu? Czemu nie dacie poznać się innym? Znajomych nigdy
              z
              > a
              > wiele, lecz należy starannie dobierać sobie ich.

jasne ze najlepiej zaczac samemu dzialac bo wtedy napewno pozna sie wiecej
              osob:)
              ja jestem ochoczo nastawiana na poznanie nowych ludzi:)
              • magda210682 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 20.07.07, 16:46
                to tak jak ja.....
                • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 20.07.07, 18:55
                  A coś więcej wynika z tego moje drogie panie?
                  • magda210682 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 20.07.07, 19:16
                    Zalezy co chciałbys zeby wynikało...:-)
                    • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 20.07.07, 20:01
                      Jakiś ruch chciałbym zobaczyć, żeby coś działo się. Nie widzę żadnych propozycji
                      spotkań. Każdy pewnie tylko siedzi i chipsy wsuwa a potem narzeka na figurę.
                      • magda210682 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 20.07.07, 21:48
                        Skad ty to wszystko wiesz? Siedze własnie przed kompem i jem chipsy popijajac piwkiem. Jednak musze cie zasmucic...Nie moge narzekac na figure nie mam powodow. Ale jak masz ochote to napij sie ze mna...
                        • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 21.07.07, 11:49
                          Ja też nie mogę narzekać na figurę, poza brakiem kilku kilogramów. Chipsów nie
                          lubię a alkoholu nie piję żadnego. Nie świadczy to, że jestem jakiś ułomny.
                          Takie moje postanowienie.
                          • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 21.07.07, 11:50
                            Mam ochotę poznać normalną kobietę.
                            • magda210682 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 21.07.07, 12:14
                              W sumie nie wiem czy jestem normalna.
                              Palę i pije piwko ewentualnie pyszne drinki.Uwielbiam Chipsy i frytki itp.
                              Jastem drobna i kilogramy mi nie zaszkodza.:-)
    • asskela Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 17.07.07, 13:01
      jasne, sama znam ze 3 (nie licząc mnie oczywiście)
      • ka2ja3 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 10.08.07, 22:19
        napewno gdzies sa ,moze zle poprostu szukasz?
        • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 10.08.07, 23:35
          Chyba pójdę do okulisty po okular, gdyż ciężko jakoś znaleźć drogę tą właściwą.
          Ja zaczynam poszukiwania za granica.
          • cpt1 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 04.10.07, 20:23
            Ja jestem normalna:) i tez szukam i nie moge znalezc...
            • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 05.10.07, 20:10
              Znajomość za znajomością i coraz trudniej mi uwierzyć w normalne kobiety.
    • wredddna Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 11.10.07, 21:58
      Są, ale zajęte :P. Tak poważnie- są, ja np. jestem normalna (tak mi się wydaje) hehe.
      • unama Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 12.11.07, 23:34
        Witam wszystkich:) Tak z ciekawości weszłam sobie na to własnie forum
        (nowicjuszka:D) i zabawnie czyta sie wątek, który w przybliżeniu można by
        określic jako spór między kobietami i mężczyznami dotyczący deficytu normalnych
        osób płci przeciwnej:) Ale trzmając się z kobietami- uważam się za normalną, a
        facetów normalnych to rzeczywiście brakuje:p
        Pozdrawiam i chyba będę tu częściej zaglądac:)
      • ania34-73 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 29.11.07, 19:12
        normalność jest kwestią względną...
        kiedyś myślałam, że jestem całkiem normalna, ba nawet przeciętna, ale kiedy
        mówię, że skończyłam 2 kierunki to patrzą na mnie jak na UFO. Więc nie jestem
        normalna z cała pewnością, choć się za taka uważam...
        • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 05.12.07, 22:16
          Spotykam się z tym samym u siebie w szkole. Patrzą na mnie dziwnie, odkąd
          powiedziałem, że studiuję już drugi kierunek. Ludzie ledwo kończą jeden i chyba
          dlatego tak patrzą. Mało osób u mnie chce uczyć się. Większość jest dla
          papierka. Najbardziej rozbraja mnie pomysł ucieczki przed alimentami. Nie dziwię
          się po tym, że brak normalnych dziewczyn/kobiet skoro tacy faceci trafiają się.
    • betina02 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 29.10.07, 15:43
      ja tez jestem normalna i tez szukam normalnego faceta i tez nie moge
      znalezc a ostatnio swierdziłam ze nie ma juz prawdziwych mezczyzn
      którzy nadają sie na partnera zyciowego większosc tylko liczy na
      seks i przygodę... gg 1697858
      pozdrawiam cieplutko
      • schroedingers_cat Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 29.10.07, 16:46
        betina02 napisała:

> ja tez jestem normalna i tez szukam normalnego faceta i tez nie moge
        > znalezc a ostatnio swierdziłam ze nie ma juz prawdziwych mezczyzn
        > którzy nadają sie na partnera zyciowego większosc tylko liczy na
        > seks i przygodę... gg 1697858
        > pozdrawiam cieplutko

Ooo, a ja mam wrażenie, że nie ma już prawdziwych kobiet ;) Acha, nie dla
        każdego faceta liczy się tylko seks uwierz mi. Przed wszystkim liczy się dla
        mnie intelekt i postrzeganie kobiety jako partnera ale to taka moja subiektywna
        opinia :)
        • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 29.10.07, 19:17
          Normalne kobiety pewnie, że są. Poznałem taką jedną. Najpierw sama chciała
          czułości w pierwszym dniu znajmości, po kilku spotkaniach zarzuciła mi, że "nie
          jest babą na jedną noc". Było coś tam między nami i owszem. To nie była na pewno
          normalna kobieta. Teraz mam uraz do kobiet. Seks wbrew powszechnym opiniom nie
          jest najważniejszy. Są faceci, którzy patrzą na coś innego jeszcze. Dlaczego moi
          znajomi nie mają kobiety na stałe? Są zbyt wymagajacy? To kobiety nie wiedzą
          czego chcą. Konkretnie stąpającą po ziemi ciężko teraz znaleźć. Nastała moda na
          bycie singielką.
          • betina02 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 30.10.07, 07:30
            nie można wzrucac wszystkich do jednego worka, Na pewno są i
            normalni faceci i normalne kobiety ktorzy są poszukiwani w
            dzisiejszych czasach jakby sie tak odnalezli swiat stałby sie
            piekniejszy. Zyczę nam wszystkim powodzenia.
            • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 30.10.07, 18:31
              Norrmalne dziewczyny/kobiety są tam gdzie my chodzimy. Pozostaje tylko nadzieja.
              Trzeba pamiętać moje drogie panie, że wygląd to nie wszytko.
              • betina02 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 31.10.07, 07:27
                bardzo słuszna uwaga, musi być śliczna z nogami do samej szyi i
                majętna... a przeciez do licha opakowanie sie nie liczy
                tak? !!!!!!!!!! czy moje serce i to ze nie jestem blondynką:) ktos
                ktoś moze docenic. Ta samotnośc i pusta to jest straszne!!!!
                • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 31.10.07, 18:16
                  Nogi do samej szyi raczej odpadą, ponieważ zbyt dużo pracy przy nich w pewnej
                  sytuacji. Większość facetów to leniuchy, którzy nie lubią tracić czasu ani
                  zapału na zbędne ceregiele. Są jednak i normalni, doceniający długość i kształt
                  nóg. Ten element kobiecego ciała jest bardzo ważny, gdyż stanowi podwaliny
                  reszty. Na ich podstawie wyrabia się zdanie częściowo. Wygląd bardzo często
                  sprawia, że wzbudza pewne odczucia. Od nas tylko zależy, jaki szczegół utkwi
                  komuś w głowie. Nikt nie chciałby usłyszeć o sobie "ładna/y, ale przygłup."
                  Bardzo często kobiety zachęcają swym wyglądem. W trakcie znajomości okazuje się,
                  że nie mają nic do powiedzenia, poza "postawisz mi jeszcze jedno piwo?".
                  Ulubionym tematem kobiet jest obgadywanie innych kobiet. Nie zwracają uwagi na
                  obecność mężczyzn. Faceci są nie lepsi, jak zobaczą kobietę w spódniczce mini
                  lub z czymś tam na wierzchu. Przestała liczyć się jakość a górę bierze właśnie
                  ten kiepski nie rzadko wygląd. Dlaczego kobiety nie pokażą, że są mądrzejsze od
                  facetów? To dzięki nim firmy osiągaja najlepsze wyniki, pozostawiając daleko w
                  tyle swoich muskularnych przedsiębiorców. Pracują na 3 etaty przez całą dobę i
                  mają ciągle siłę, gorzej tylko z chęcią.
                  Powoli zaczynają przebijać się kobiety, wychodzić z cienia dyktując warunki
                  współżycia. Nie każdy facet pozwoli sobie na to, więc często są samotne. Brak
                  nici kompromisu między stronami, powoduje wypaczenia osobowości u obu płci.
                  Potem ciężko być z kimś dłużej i być jeszcze normalnym.
                  • betina02 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.11.07, 13:22
                    a ja jestem normalna ale sie zareklamowałam hihi
                    • kruz7 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 07.11.07, 17:23
                      Nie wierzę.
                      • betina02 Re: Czy są jeszcze normalne dziewczyny/kobiety?? 30.11.07, 08:32
                        uwierz, uwierz kruz7.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka