beatanu 08.01.07, 11:21 więc podsyłam taką poniedziałkową, przedpołudniową zabawę na rozjaśnienie gąb (to od gęby :) ponieważ niebo rozchmurzyć się nie chce... memoriter.net/flash/test.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 11:59 ja właśnie odkryłam, że oblałam test na sprawdzanie poczty na gazecie:((( sie poprawie, aaa Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 12:03 to sprawdź jeszcze raz, bo za chwilę coś napiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 12:21 hesus, toz to straszny staroc to juz krazylo po sieci jak jeszcze nie bylow necie grafiki, a li i jedynie literki ;) ale i tak sobie zrobilem najbardziej spodobalo mi sie to, ze dla mnie seks jest gorzki :D Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 12:31 kubissimo napisał: > hesus, toz to straszny staroc > to juz krazylo po sieci jak jeszcze nie bylow necie grafiki, a li i jedynie > literki ;) No wiesz, podobne "testy" robiło się w zamierzchłych latach osiemdziesiątych ubiegłego wieku, na papiórze, kiedy o sieci jeszcze nie marzyliśmy. Ze nie wspomnę o starożytnych Rzymianach, którzy pewnie już też coś tam kiedyś bardzo dawno, też bez grafiki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 12:38 w moich latach 80tych sie tego na papiorze nie robilo. wtedy krolowaly zeszyty ze zlotymi myslami, gdzie zadawalo sie dziesiatki pytan, tylko po to, zeby dowiedziec sie dwoch rzeczy: 1. czy masz sympatie? (podaj inicjały) 2. co myslisz o mnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ash3 Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 14:02 Pierwszy raz ten test robiłam kilka lat temu na angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 12:52 Dla mła seks jest hot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 13:02 seks to mały pikuś - mocny ma być i tyle, ale my own personality = ogon, bo mnie się z psem ogon kojarzy i to ogon destrukcyjny szczególnie dla kubków.Idę się zabic :( Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 13:07 Mła wyszedł pies, że niby friendly, co mię lekko zaniepokoiło... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 15:30 a mnie, ze bez charakteru :D Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 17:04 sex mam czarny, a personality wazeliniarską:P P:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 18:45 przynajmniej sex mam tasty:)))hehe a wrogowie wyszli mi ze madrzy som oni:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 19:57 moi inteligentni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 19:20 dal mnie psy są hałasliwe ;) dobrze, ze kawa aromatyczna. najbardziej mnie rozwaliła informacja, ze pomyslane zyczenie wyraznie stawiało jedną z opicji na pierwszym planie. zupełnym przypadkiem oakzało sie, ze tego zwierzecia najbardziej nie lubię i wstawiłam je na koncu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo test 2 08.01.07, 12:22 www.seductiveshorts.com/#goods/quiz bardzo mila zabaweczka i fajne wyniki (fajne, ze mozna poczytac wszystki koncowe wyniki, nie tylko swoj wlasny) pzdr Libertyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: test 2 08.01.07, 13:25 Hahaha, umarłam ze śmiechu. Nie wiem jakim cudem wyszło mi, że jestem "The bubble" :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: test 2 08.01.07, 13:55 To znaczy tez jestes bardziej rozkoszna niz koszyk pelen kociakow? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: test 2 08.01.07, 14:06 Taaak. Ciekawe czy ktokolwiek, kto mnie zna, tak by o mnie powiedział :) Wątpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater here comes 08.01.07, 17:14 the tantric master... żeby to jeszce ino prowda była:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: here comes 08.01.07, 19:42 tantric master.. hehe a co ci sie brajanku nie zgadza? 'lovers banging on your door'? nie ma czego załowac - spac nie dają spokojnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: here comes 08.01.07, 21:03 banging to teżś, ale skąd u mnie, spokojnego chopa z porzadnej katolickiej rodziny (no prawie), że niby jakieś perverted? nie rozumim, reszta mniej więcej pasuje:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: here comes 08.01.07, 23:49 ej, ja sie perverted nie przejelam - a ja jestem z bardziej porzadnej katolickiej rodziny. ale wstydze sie, ze polecają mi Poradnik Grzesznika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 13:33 No nie, podlamaliscie mnie tym testem. Ja tu walcze sama ze soba o przywrocenie starej swojej hierarchii, a tu co wychodzi? Rodzina, duma, milosc! A co z kariera i pieniedzmi? ja sie tak nie bawie! Poza tym seks jest dla mnie pachnacy - i w zasadzie sie zgadza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 08.01.07, 17:54 No coz, mnie wyszlo The Escape Artist, i chyba tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: dawno nie poddawaliśmy się testom... 09.01.07, 20:21 zostałam zdemaskowana :) nr 1: kariera nr 5: pieniądze -> to by się w sumie zgadzało... w końcu jestem bardzo zaangażowanym, ale jednak tylko nauczycielem-realistą... seks to dla mnie pasja, a życie to wakacje :)) ech, życie... pozdrawiam Kwiecienka i Dobre Winko Odpowiedz Link Zgłoś