bad_habit Hej Nutka i Kopytki!!! 09.01.07, 15:50 ja jem hapi, kurcze, jedno kolokwium mam już za sobą, drugie przed, ale jak pomyślę o tym, że 25 dni ferii mnie czeka to nic nie jest ważne jak to!!!Yuppie!!!:)Zwolnili mnie z egzaminu!!!!Aaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Hej Nutka i Kopytki!!! 09.01.07, 15:52 Szczere gratulacje z powodu zwolnienia z egzaminu! Cieszę sie z Tobą. A jaki to egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit higiena i epidemiologia-porąąąąąąąbane 09.01.07, 16:00 ale dobrze że już po!!!:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: Hej Nutka i Kopytki!!! 09.01.07, 15:55 bad_habit napisała: że 25 dni ferii mnie czeka to nic nie jest ważne jak to!!!Yuppie!!! > :)Zwolnili mnie z egzaminu!!!!Aaaaaaaaaaa biorac pod uwage uczelnie - to bardzo wielkie gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Hej Nutka i Kopytki!!! 09.01.07, 16:01 :-) Uff, jak na razie nowy rok zapowiada się całkiem nieźle:-) oby tak dalej... Ale smutne jest to, że za minut kilka będę musiała Was pożegnac na jakiś czas...:-( Odpowiedz Link Zgłoś