Dodaj do ulubionych

Ostatni post na FT

07.04.03, 10:55
Hej,
W chwili, gdy na dole strony nacisne guzik "wyslij", nastepujace nicki
skoncza swoj byt na FT:
grooszek
_grucha
_norka
_ugly_kid
cos_futerkowego
I inne, ktorych w tej chwili nie pamietam.
Dziekuje tym, ktorzy sa mi zyczliwi, za wspanialy czas - zrestza i tak sie
poznajdujemy pewnie na innych forach. natomiast z FT odchodze - nawet nie
wiem, przez kogo. Po prostu nie lubie anonimowych maili bez tresci,
przymilnosci, "przyjacielskich" podszeptow oraz "z glebi serca plynacych"
rad... Od tego mamy wlasne zycie, by sie nim zajmowac, a nie wpychac nochala
w cudze, bez zaproszenia.

Bawcie sie dobrze, czego Wam naprawde z calego serca zycze.

Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Ostatni post na FT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 11:16
      To bardzo przykre, co Cię spotkało, groszku.
      Jeszcze bardziej przykre jest to, że niestety, nie jesteś pierwszą osobą,
      która odchodzi z FT z takich właśnie przyczyn.
      Szkoda, że jak do tej pory nikogo niczego to nie nauczyło.
      Pozdrawiam Cie serdecznie.
      • Gość: martuha Re: Ostatni post na FT IP: *.chello.pl 07.04.03, 11:52
        Grooszek, nie odchodz, plizzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!
        • iwusia Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:18
          Synku no cóż jak ktos ma ubogie własne zycie to za bardzo interesuje się
          cudzym. Należy tylko współczuć, bo to cios poniżej pasa. ale wierze w mądrość i
          dalekowzrocznośc osób....
          • czort Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:25
            ale mi jezdes tatus potrzebny i to dzisiaj! meskie ramiem potrzebne jezd
            koniecznie:)
    • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:23
      Tak- i Ciebie dopadla zemsta, lub czar forumkowych pieniaczy, zfrustrowanych
      plotkarzy, zawodowych podszeptywaczy, maniakow wpieprzania sie we wszystko!

Gdybym ja o tym wczesniej wiedzial i gdybym mial taka wiedze jak teraz o FT, na
      pewno NIGDY nie podalbym adresu tej stronki komus na kim mi baaardzo zalezalo.

Trzymaj sie stary!
      • megan_vonberger Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 19:19
        mario2 napisał:

> Tak- i Ciebie dopadla zemsta, lub czar forumkowych pieniaczy, zfrustrowanych
        > plotkarzy, zawodowych podszeptywaczy, maniakow wpieprzania sie we wszystko!
        >
        > Gdybym ja o tym wczesniej wiedzial i gdybym mial taka wiedze jak teraz o FT,
        na
        >
        > pewno NIGDY nie podalbym adresu tej stronki komus na kim mi baaardzo zalezalo.
        >
        > Trzymaj sie stary!

DOKŁADNIE, NIE PODAWAĆ TEJ STRONKI OSOBIE KTÓRĄ SIĘ KOCHA
        • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 19:22
          ona juz ponoc przestala kochac. Chociaz ja ciagle wierze...
    • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 12:41
      no jak to,
      to my na forum juz sie nie kochamy
      tylko w skandaliki gramy???
      no trza to gdzies wielkimi literami wypisac, drukowanymi, i najlepiej jak mowi
      przyslowie sadza w kominie.....
      • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:45
        powiedz, ze o tym nie wiedzialas.... Zaplotkowane Forum Intrigantum, ktorego
        uczestnicy nawet wlasny nos w cudza dupe wsadza, by moc mieszac w czyims zyciu!
        • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 12:51
          ja to tam nigdy nie doswiadomiona jestem.....
          • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:53
            to przynajmniej nadal szczesliwa jestes. Ale nie mow o tym glosno. Plotkarze
            juz sie czaja, a falszywi doradcy rece zacieraja!
            • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 12:55
              he, juz dawno podjelam taktyke obronna....
              • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:59
                Tak- obrona Czestochowy tez sie na nic nie zda. Uszy tych plotkarzy znanych mi
                z nicka, imienia i nazwiska oraz z wygladu - sa wszedzie. Doniosa tez wszystko
                wszystkim. Jesli nie beda mieli co donosic- wymysla sobie i podadza dalej.
                • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 13:03
                  no prawde mowiac, to jest tak:
                  juz wiadomo ze cos sie stalo, wiec zacieram rece jak mucha plujka na widok
                  gowna z uciechy ze zaraz beda nowe szczegoly....
                  • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:10
                    Ja szczegolow nie znam, ale doskonale moge sie ich domyslec... Cwiczylem juz to
                    i na mnie cwiczono, wiec to nic nowego...! A kurewskie plotkarstwo tylko rece
                    zaciera i wypatruje nowej ofiary!
                    • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 13:13
                      a to dlugo czekac na szczegoly???
                      hehee, nim kogut trzy razy zapieje poznasz szczegoly.....:)
                      • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:21
                        ja ich nie chce znac!!! Znam metody, wiec moge sie domyslac. :o)
                        • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 13:32
                          ha, a to malo wazne ze nie chcesz ich znac, hehheh
                          jak tylko sie dowiem gdzie o tym pisza to dam ci znac, i moze jeszcze
                          zrelacjonuje, i dodam kilka szczegolow od siebie zebym nie musiala sie tak
                          zupelnie powtarzac...:)
                          • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:39
                            to moze od razu zapisz sie do tego klubu. Wpisowe- to tylko 2 ploty na tydzien,
                            plus jedna intryga na miesiac! :o)
                            • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 13:54
                              to nie wchodzi sie do tego klubu automatycznie jakby????
                              • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:59
                                ja nie znam zasad rekrutacji. Moze spytaj u zrodel- prezeska, lub
                                prezeske... :o)
          • mawyr Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:56
            może ktoś by mi wyjaśnił o co tu chodzi, nie wiem jaka pozycję mam przyjąć,
            czy wypiety zadek czy wypiety nos ;)
            • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 12:59
              Trzymaj dystans- powinno wystarczyc :o))
            • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 13:00
              no ja jeszcze nie wiem, ale tak sobie mysle ze juz niedlugo wszystko bede
              wiedziala.....znajac forum towarzyskie.....
              z drugiej strony jak nastawiasz tylek to ci nos sie wystawia jednoczenie.....no
              chyba ze dupe i nos masz po jednej stronie......
              • mawyr Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:03
                jest jeszcze garderoba, trochę może przeszkadzać
                • Gość: onlyania Re: Ostatni post na FT IP: *.kabel.telenet.be 07.04.03, 13:06
                  nosisz kombinezon jak na wypadek ataku chemiczno-biologicznego??
                  • mawyr Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:11
                    to był by atak raczej analno-oddechowy;)
                    • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:13
                      a zastosowany gaz to dwupierdzian grochu?
                      • mawyr Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:18
                        dwukapuścian grochu :))
                        • mario2 Re: Ostatni post na FT 07.04.03, 13:22
                          podlozony jako cichacz fotelowy lub podkoldernik jadowity :)
    • Gość: pom Re: Ostatni post na FT IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 21:55
      Gruszku, wprawdzie się nie znamy, ale słyszałam o Tobie same superlatywy i
      naprawdę żałuję, że nie będziesz już sobie radośnie ćwierkał na FT. Ale chyba
      to zdrowy odruch u zdrowego człowieka, który nia ma ochoty na babranie się w
      czymś, co mu uprzekrza życie poza forum. Tym bardziej szkoda, że to dotyka też
      takich fajnych istot jak Ty.
      Buziaki i uszy do góry.:))
      • Gość: leziox Re: Ostatni post na FT IP: *.ipt.aol.com 08.04.03, 16:06
        I znowu oto jesteśmy świadkami kolejnej paranoi,uskarżania się
        płaczliwego,marudzenia,narzekania na strasznych plotkarzy i skurwysynów w
        cieniu się czających co tylko czekają aby człowieka ujebać a potem ręce
        zacierać.Każdy udaje że wie o co chodzi i podaje to dalej,nie troszcząc się o
        podanie przy tym szczegółów,bo szczegółów to taki jeden z drugim też nie zna.
        Gruszek,czy jak cię tam,za mało w tobie wytrwałości,chłopie,jeśli bierzesz
        sobie do bani jakieś forumowe bzdury,to tym bardziej życie kopać cię będzie w
        dupę bo też będziesz się nim tak przejmować.
        A bez napływu świeżej krwi ft zdycha niestety,a szkoda,bo bywało tu też całkiem
        fajnie.
        Miłego trwania w innych wymiarach,Gruszek.
        • grooszek Re: 09.04.03, 17:57
          Poczulem sie wywolany przez Lezioxa do odpowiedzi - ale juz jako obserwator, a
          nie uczestnik FT. Podziekowania dla wszystkich, ktorzy mysla o mnie dobrze
          (choc czasem nie wiem, dlaczego? :) ).

Leziox - nie masz racji. Podalem jasne powody, dla ktorych odszedlem. Nie
          podawalem nazwisk ani tresci, poniewaz to moja prywatna sprawa. Nie uskarzam
          sie tez - po prostu dokonalem wyboru.
          Forumowych bzdur nie biore sobie do bani - tymi sie nie przejmuje. Bardzo
          wyraznie oddzielalem moje zycie prywatne od bytu forumowego. To drugie nie bylo
          nigdy moim drugim domem, bytem rownoleglym, etc. Traktowalem FT jak dobra
          zabawe z fajnymi ludzmi. Zabawe, o jasno okreslonych zasadach. To tak, jakbys
          gral w monopol z grupa znajomych, a w penym momencie bys zauwazyl, ze ktos Cie
          probuje oszukac, np. wyciagajac spod stolu ekstra kase. Co zrobisz w takiej
          sytuacji? Ja wstane od stolu i podziekuje za dalsza gre. I nie bede nazywal
          monopolu gra dla zlodziei.
          Wytrwalosci mam wiele - ale wole ja wykazywac w innych, bardziej tego wartych
          sytuacjach. Sa inne fora, gdzie (tak mi sie na razie wydaje) ludzie graja fair,
          mam dziewczyne, ktora kocham, grupe bardzo dobrych znajomych, z ktorymi zawsze
          chetnie spotykam - i o to bede walczyl zawsze, niezaleznie od opinii innych.
          Nie wiem, czy to jest problem jednej osoby, czy kilku. Chodzi o to, ze Jan
          Kowalski ze swiata realnego i grooszek z portalu gazety to dwa zupelnie
          oddzielne istnienia. Chocby nawet byli blizniaczo podobni, chodzili jeden za
          drugim i przezywali tak samo te same sytuacje w tym samym czasie, to pozostaja
          dwoma roznymi istnieniami. Bo jeden jest w rzeczywistosci, a drugi to ciag
          znakow na ekranie. To, ze gruszek lubi igreka na forum nie znaczy, ze Jan
          kowalski bedzie lubil realnego igreka.
          Na zakonczenie:
          zawsze bylem nieskromny i taki pozostane:). Na moim odejsciu ja wygralem, a
          stracilo FT. Ci, ktorzy w to watpia, niech przesledza, ile nickow ostatnio z FT
          praktycznie zniknelo (niektore przede mna), ile mniej postow, watkow i nowych
          nickow sie pojawia.

Dziekuje za zyczenia - tez Ci zycze milego trwania w roznych swiatach.
          • men_ młody wyluzuj.., 09.04.03, 19:25
            nie było nas, było forum.., itede :)
            • saqqara prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 10:20
              bo cos ostatnio wielu osobom zwieracze juz piszcza z przepracowania.

A wracajac do meritum...poki wiemy gdzie jest granica miedzy netem -czytaj
              zabawa, a realem czytaj zyciem to jest ok. Jasne, mozna tu poznac kogos, z kims
              sie pozniej tworzy to "prawdziwe" zycie, ale "tu" jest jedynie poczatek, a
              reszta jest "gdzies tam". I to "gdzies tam" to juz nie jest czesc "tego tutaj".
              To juz jest zupelnie inna bajka. Ostatnio jednak te "bajki" za mocno sie na FT
              wymieszaly. A skoro nie mu tu zabawy, bo kazde nasze slowo nastukane na FT moze
              zostac wykorzystane przeciwko nam w realu, to nie ma co sie zastanawiac.
              I ja sie nie zastanawialam. A ze zagladam? mam sentyment do kilku osob, ktore
              maja zdroworozsadkowe podejscie do monitora. I te osoby BARDZO serdecznie
              pozdrawiam.
              • maryjo2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 10:44
                Serdecznie Cię pozdrawiam, Saqqara, i powiem Ci, że moim zdaniem
                niektóre "afery plotkarsko-intryganckie", o których nie raz tu trąbiono, w
                rzeczywistości nie były niczym innym, jak chorym wytworem wyobraźni
                najgłośniejszych trębaczy, którzy sami dwoili się i troili, żeby nadać im
                pozory rzeczywistości. Trudno sie dziwić, że potem obróciły sie przeciwko nim
                samym.
                Ja osobiście nie padłam ofiarą żadnej. ŻADNEJ.
                :)
                Maryjka
              • tygrysek_ Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 10:47
                ten sentyment to chyba do mnie cio????;-)))))))
                • saqqara Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 11:30
                  Maryjko,

masz racje z tymi "intrygami", dlatego to co czytalam, szczegolnie
                  w "weekendowych" watkach (nb. b. szybko przestalam to robic) dzielilam przez
                  10. Ale i tak to, co zostalo, bylo niesmaczne. Natomiast jeszcze wiekszym
                  obrzydzeniem napawa mnie fakt, ze ktos z prywatnego zycia innych robi sobie
                  zabawe. W takiej sytuacji zostaje jedno: podziekowac.

Tajger
                  no baaa!:)
                  • mario2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 11:34
                    Szaki- zazwyczaj tak jest, ze ci niedotknieci stawali w samym centrum
                    wydarzen. Nie powiem by je inspirowali... ale- doskonale o nich wiedzieli.
                    Teraz dotknieci amnezja... coz, zdarza sie. Czasami lepiej nie pamiietac tego,
                    na co sie bywalo wscieklym...
                    • maryjo2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 11:39
                      Mario, nie przesadzaj. A jeśli mówisz prawdę, niech choć jedna osoba wskaże na
                      mnie jako na intrygantkę. Poza Tobą oczywiście, bo że Ty to zrobisz, to pewne.
                      Może też obwinisz mnie za to, co opisuje grooszek?
                      • mario2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 11:45
                        Przeczytaj jeszcze raz co napisalem. NIGDY nie insynuowalem Tobie inspirowania
                        do takich zachowan. Znam Ciebie i wiem, ze nie jest to do Ciebie podobne.
                        Natomiast moge wykazac pewna Twa podatnosc na takie czyny.
                        Na temat afery Grooszka nie wiem nic ponad to, co sam napisal- ale znajac
                        charakter i podlosc plotkarzy tutaj- moge sobie wyobrazic co przezywal i jak
                        sie czuje...
                        • maryjo2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 11:49
                          Podatna, to ja byłam głównie na ciebie i twoje czyny i wyczyny :o)
                          • mario2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 11:53
                            Nieprawda! Zreszta czynow bylo nie za wiele. Szczegolnie do konca grudnia.
                            Podatnosc na plotki? Byla- sama o tym wiesz. Nawet na plotki majace nic
                            wspolnego z rzeczywistoscia, a wymyslane nie wiadomo z jakich powodow. Tylko
                            nie mow, ze z luboscia nie wsluchiwalas sie w to, co szepcza ci na uszko. lub
                            telefon rozni tacy... :o)
                            • saqqara LUDZIEEEEE!!!!!!!!!!!!!! 10.04.03, 11:56
                              pliz....
                              • maryjo2 Re: LUDZIEEEEE!!!!!!!!!!!!!! 10.04.03, 11:59
                                Spokojne, Saqqarko, nic złego sie nie dzieje.
                                To tylko takie drobne przekomarzanki :)

saqqara napisała:

> pliz....
                                • mario2 Re: LUDZIEEEEE!!!!!!!!!!!!!! 10.04.03, 12:01
                                  No wlasnie! Przeciez nie oskarzam Marujki o nic... No prawie o nic. Troszke o
                                  podatnosc. Gdyby reagowala inaczej... :o)
                                  • saqqara zaraz sie potne 10.04.03, 12:03
                                    a Was oboje pogryze, jako wampir to mowie
                                    • mario2 Re: zaraz sie potne 10.04.03, 12:07
                                      do niej masz blizej- zacznij wiec od niej- chyba zasuluyla na pocalunek
                                      wampirka :o)
                            • maryjo2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 11:57
                              No wiesz, jak to kobieta, bywałam po prostu o Ciebie zazdrosna :o)
                              • mario2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 12:00
                                NIEPRAWDA. Bylas podatna na to co inni opowiadali. Odbijalo sie to na nas-
                                musisz przyznac. Zreszta dopuszczalas, by ktos swe brudne lapska wciskal tam
                                gdzie nie potrzeba. I robilas to z luboscia :o)

Na zgode:

Nikt nie zna ścieżek gwiazd,
                                Wybrańcem kto wśród nas?
                                Zapukał ktoś - to do mnie gość!?
                                Włóczyłem się jak cień,
                                Czekałem na ten dzień
                                Już stoisz w drzwiach jak dziwny ptak.

Więc bardzo proszę wejdź,
                                Tu siadaj, rozgość się
                                I zdrać mi, kim tyś jest, Madame?
                                Albo nie zdradzaj mi,
                                Lepiej nie mówmy nic.

Nieśmiało sunie brzask,
                                Zatrzymać chciałbym czas;
                                Inaczej jest - czas musi biec.
                                Gdzieś w dali zapiał kur,
                                Niemodny wdziewasz strój
                                Już stoisz w drzwiach jak dziwny ptak.

Więc jednak musisz pójść
                                Posyłasz mi przez próg
                                Ulotny uśmiech twój, Madame
                                Lecz będę czekać, przyjdź!
                                Gdy tylko zechcesz, przyjdź
                                Będziemy razem żyć
                                Ja będę czekać, przyjdź
                                Gdy tylko zechcesz, przyjdź
                                Będziemy razem żyć.
                                • maryjo2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 12:04
                                  Hej! Nikt mi nigdzie łapek nie pchał oprócz Ciebie! Wypraszam sobie!!!
                                  • mario2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 12:06
                                    Maryjko- to tylko przenosnia! Pchal lapki miedzy nas- to wystarczy!
                                    • maryjo2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 12:12
                                      Maryjka ma do Ciebie prośbę. Obydwoje wiemy, jak było, każdy wie swoje. Nie
                                      mówmy już o tym, bo nam się do reszty Towarzyskie znerwicuje, a tego chyba
                                      żadne z nas nie chce.
                                      Co było a nie jest niech się już nie pisze w rejestr. Co Ty na to?
                                      • mario2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 12:14
                                        Zgoda. Przynajmniej nie na forum :o)
                                        • maryjo2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 12:16
                                          Dziękuję :)
                                          • saqqara ja w iimieniu znerwicowanego FT 10.04.03, 12:16
                                            i swoim wlasnym tez:)Wam obojgu:)
                                            • mario2 Re: ja w iimieniu znerwicowanego FT 10.04.03, 12:18
                                              Olewam FT. Nie zrobilem tego dla tego zbiorowiska... Zrobilem to na prosbe
                                              Maryjki :o)
                                            • maryjo2 Re: ja w iimieniu znerwicowanego FT 10.04.03, 12:19
                                              Buziaki Saqqarko.
                                              Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, uwierz mi :))
                                              • saqqara Re: ja w iimieniu znerwicowanego FT 10.04.03, 12:23
                                                Maryjko
                                                mam nadzieje ze to "zle" juz sie konczy. pozdrawiam Cie bardzo, bardzo
                                                serdecznie:)))

Marys
                                                wiesz co. powiem tylko jedno... bede wdzieczna za dalsze olewanie. w swoim
                                                imieniu to mowie.
                                                • mario2 Re: ja w iimieniu znerwicowanego FT 10.04.03, 12:25
                                                  Nie rozumiem- moze mi wyjasnisz o co chodzi?
                                          • mario2 Re: prawie kazdy powinien tu wyluzowac 10.04.03, 12:17
                                            Nie ma za co- dla Ciebie wszystko- wiesz przeciez :o)

P.S. ..... i tak wiem dlaczego ta Twoja prosba :o))
    • mario2 No prosze 10.04.03, 12:36
      poszedlem na uklad i juz ze mna nie gada :(((
      • maryjo2 Re: No prosze 10.04.03, 12:37
        Huuuu?
        Ja??
        :P
        • mario2 Re: No prosze 10.04.03, 12:42
          NU, a kto? Przeciez od razu sobie stad poszlas :(((
          • mario2 Re: No prosze 10.04.03, 13:18
            Nie to nie. Szkoda. Ja zmykam. Wam zycze szampanskiej zabawy wieczorkiem i
            jutro itd. Takze na rowerkach. Pa

czekam na @
            • maryjo2 Re: No prosze 10.04.03, 13:20
              I nawzajem.
              • mario2 Re: No prosze 10.04.03, 13:22
                ja nie miewam takich okazji- niestety. Proza zycia... ehhh

pa
              • maryjo2 Re: Nawzajem, 10.04.03, 13:23
                tzn. szampańskiej zabawy, bo nie ma to, jak zabawa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka