Dodaj do ulubionych

Czy na Forum istotna jest ...plec?

19.11.01, 10:39
Rozmowy sie tocza i jesli watek jest podjety przez Kobiete i przez Mezczyzne.
Malo wazne sie wydaje prowokacyjne, czasem calkiem udanie, podszywanie sie i
zamienianie plcia. Ale tak serio to czy ma to jakies znaczenie, wlasnie na
Forum, gdzie po prostu przychodzicie sobie pogadac. Jak partnerzy bez wlasciwie
potrzeby okreslania plci...
Tak sobie pytam
krm
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 10:41
      Krzysiu tylko dla tych, którzy wchodzą tu z założeniem, że a nóż może tu kogoś sobie znajdą. Ja
      uwielbiam rozmawiać ze wszystkimi.... Wszystko zależy od tego, kto ma co do powiedzenia i jak to
      robi, a nie kim jest.... tylko z facetami gada Lola :-)))))))
      • krzysztof.r.m Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 10:45
        Kogo sobie znajda? I gdzie ta Lola?
        Pozdrawiam Cie bardzo celowo
        krm
        • Gość: Zetka Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? IP: *.*.*.* 19.11.01, 10:53
          Mysle, ze ma zwlaszcza na tym forum towarzyskim, dla tych, ktorzy szukaja tu
          czegos wiecej niz bratniej duszy w slowach (o polityce moge pogadac z kazdym,
          choc oczywiscie i tu moga tkwic pulapki). Glupio flirtowac przez pol roku z
          kims kto za chwile okaze sie osobnikiem plci tej samej (no czasami to rzecz
          gustu i upodoban:).
        • jasmina_tdi Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:00
          Znajdą sobie KOGOś :-)))) kogo szukają i nie mogą nigdzie znaleźć....
          A Lola tu jest... cały czas :-)))))
          Masz od niej buziaka :-))))

krzysztof.r.m napisał(a):

> Kogo sobie znajda? I gdzie ta Lola?
          > Pozdrawiam Cie bardzo celowo
          > krm

• de_ska Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 10:49
      istotnie - jest nieistotna!

chociaż z drugiej strony, to forum nazwano towarzyskim, co nam sie kojarzy z
      agencją towarzyska, ogłoszeniami towarzyskimi, etc, a w tych wymienionych
      instytucjach płeć gra ogromną rolę.
      dlatego nie dziwne, że zdezorientowani członkowie dyskusji, nie rozumiejący
      podszywania się pod odmienną płeć(przewaznie nowi na forum) pytają, czy tu
      można zamieścić Poważne ogłoszenie typu "szukam dziewczyny, szukam mężczyzny".
      odpowiedź - nie ma sensu, bo tutaj płec traktujemy jako dobrowolną deklarację,
      a nie konkretny fakt.
      pozdrowionka
      • krzysztof.r.m Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:02
        Towarzyski, towarzyska, towarzyskie.
        On, ona albo spotkanie. Sympatyczne, moje, Twoje, szemrane albo przyjazni
        jakiejs z kims innym ...towarzystwo.
        Towarzyski to taki , ktory lubi przebywac towarzystwie innych osob, nie lubi
        samotnosci.
        Wiec znaczyloby to , ze sprowadzenie tego Forum jedynie do funkcji swatki,
        byloby jego ograniczeniem. Nie znaczy to , ze niemozliwe sa narodziny jakiegos
        ukladu nawet bardzo bliskiego, ale towarzyskie - spotkam, poznam, polubie,
        to chyba jeszcze nie wylacznie miejsce do kojarzenia zwiazkow.
        krm
        • Gość: Zetka Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? IP: *.*.*.* 19.11.01, 11:12
          Masz racje nie chcialam sprowadzac forum do funkcji swatki li jedynie, aczkolwiek
          w moim przypadku zupelnie przypadkowo za takie posluzylo :)
          Ale czy to glupie, ze lepiej sie czuje kiedy wiem z jaka plcia rozmawiam ?

> Wiec znaczyloby to , ze sprowadzenie tego Forum jedynie do funkcji swatki,
          > byloby jego ograniczeniem. Nie znaczy to , ze niemozliwe sa narodziny jakiegos
          > ukladu nawet bardzo bliskiego, ale towarzyskie - spotkam, poznam, polubie,
          > to chyba jeszcze nie wylacznie miejsce do kojarzenia zwiazkow.
          > krm

• krzysztof.r.m Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:25
            Zetka, naturalnie tak jest. Wydalo mi sie po pierwsze dosc ograniczajacym
            zawezanie Forum do wspomnianej roli, a takze jakby prawie nieistotnym czy to
            taka czy inna plec. Sam stawiam sobie pytanie czy to dobrze.
            Wez np. taka sytuacje gdzie wdzieczy sie ...jakis no powiedzmy, ze mezczyzna,
            przyoblekajac sie w postac Damy. Takich tu spotkasz . Albo na odwrot, Dame, co
            to operuje jezykiem bliskim rynsztokowemu .
            I to wlasciwie tyle. Czy to mnie niepokoi, albo czy stanowi dla mnie roznice?
            Nie o to chodzi, mam ochote to rozmawiam z kim mi sie podoba. A nie to nie.
            Oczywiscie takze i funkcje swatajaca tego typu spotkania moga stanowic. Nie ma
            tu znaczenia ani fakt, ze spotkaja sie mezatka i chlopak stanu wolnego czy na
            odwrot czy dwoje ludzi pozostajacych w zwiazkach. jesli tak sie zdarzy? To
            przeciez moze byc i dobrze...
            Ale dla samych towarzyskich rozmow? To plec nie ma znaczenia, tym bardziej , ze
            Forum w swojej formie korzysta jedynie ze slowa i to slowa pisanego...
            Pozdrawiam
            krm
            • Gość: Zetka Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? IP: *.*.*.* 19.11.01, 11:44
              Dla samej pogawedki nie musi miec znaczenia plec forumowicza. Nieczesto tu
              wpadam, milo sie czyta niektore wypowiedzi, przekomarzania smieszne
              uszczypliwosci. Gorzej kiedy ktos (naiwny?) wchodzi tu bo jest samotny , a
              odpowiedzia na jego poszukiwanie jest caly zestaw dowcipnych uwag stalych
              forumowiczow, dla ktorych to sa tylko slowa, slowa, slowa....

> Ale dla samych towarzyskich rozmow? To plec nie ma znaczenia, tym bardziej , ze
              > Forum w swojej formie korzysta jedynie ze slowa i to slowa pisanego...
              > Pozdrawiam
              > krm

• aniela_ Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:14
      nieistotna. ja np jestem bezpłciowe. rodzaju nijakiego.
      • Gość: Zetka Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? IP: *.*.*.* 19.11.01, 11:17
        Trudno zaprzyjaznic sie czyms/kims (???) co jest bezplciowe .... a moze sie myle

aniela_ napisał(a):

> nieistotna. ja np jestem bezpłciowe. rodzaju nijakiego.

• aniela_ Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:20
          może się mylisz :)
          • krzysztof.r.m Re: Czy na Forum .......Aniela 19.11.01, 11:28
            Anielo droga, nie jest konieczne podkreslanie oczywistosci.
            Witam Cie cieplo z calym szacunkiem naleznym bezplciowcom.
            Dbaj jedynie aby Ci sie to nie dawalo we znaki w zyciu pozaforumowym.
            krm
            • Gość: Zetka Re: Czy na Forum .......Aniela IP: *.*.*.* 19.11.01, 11:33
              Co dla jednych oczywistoscia jest dla drugich byc nia nie musi. I niekoniecznie
              musi to wynikac z glupoty .....
              Mialam wrazenie, ze zostalo zadane pytanie otwarte. Okazalo sie, ze calkiem
              nieslusznie bo sprawa jest oczywista. Po co wiec pytanie ?
              Pozdrawiam

> Anielo droga, nie jest konieczne podkreslanie oczywistosci.
              • Gość: kiciaf Re: Czy na Forum .......Aniela IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 11:39
                HI hi, Aniela moi drodzy jest forumowym aniołem o ziemskim jak najbardziej
                charakterze... Znam ją jak zły szeląg. :)
                Aktualnie nudzi się chyba bardzo bo ze śmiertelnikami gada...
                • aniela_ Re: Czy na Forum .......Aniela 19.11.01, 11:48
                  aha kiciaf szłaś moimi śladami widzę. utartymi ścieżkami po linii najmniejszego
                  oporu. liczyłaś na szybką kradzież cudzych konii ?
    • mag_nolia Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:44
      Krzyś oczywiście, że ważne....
      Nie wyobrażam sobie, bym miała flirtować...z kobietą...
      Co nie oznacza, że nie lubię z nimi rozmawiać, dzielić smutki i radości...
      Krzyś, jeśli jesteś kobietą podszywającą się pod KRM..., to...mów od razu!!!
    • malena+ Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:44

Powiem tak:
      nick zenski - powoduje ze mezczyzni sa milsi , niektore kobiety mniej mile
      nick meski - powoduje ze odpowieda ci szybko kilka kobiet a w przypadku gloszenia
      niepopularnych teorii niektorzy mezczyzni obrzuca cie niewybrednymi epitetami.

Nick obojetnoplciowy powoduje ze niektorzy sie zastanowia nad tematem zanim
      napisza odpowiedz. Czasem pozwala uniknac zaszeregowania.

Teoretycznie wszyscy przychodza tu porozmawiac, w praktyce niewiele odbiega to od
      schematow z rzeczywistosci , o partnerskie rozmowy tak samo nielatwo czasami .
      Zaspakajanie potrzeb "towarzyskich" -szeroko pojetych! Rozne osoby szukaja tu
      roznych spraw i maja do tego takie same prawa. A flirty miedzyplciowe sa
      bardziej popularne i dodaja pikanterii. ;)

• aniela_ Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 11:51
        osoby bezpłciowe są jak te z grupą krwii zero. flirtować mogą z każdą płcią. .
        • krzysztof.r.m Re: MAGNOLII 19.11.01, 12:25
          Magnolio mila , zapytalem na Forum o problem plci, wylacznie w forumowej
          eksploatacji. Zapytalem czy i jak szeroko czytelne sa wlasnie proby
          wykorzystywania takich zabaw jak podszywanie sie czy zagalopywanie wlasciwsze
          potocznie plci tej brzydszej, ale ja sam dziewczynka nie jestem, nie bylem i
          nie bardzo mialbym szanse aby stac sie.
          Ja jestem Krzysztofem, chlopcem od samego poczatku i od dosc dawna te
          swiadomosc wykorzystuje. Rownolegle ze swiadomoscia wykorzystuje cechy jakie
          plec mi przydzielona do wykorzystania przyniosla. Tak juz jest.
          Pozdrawiam z meskim akcentem na podniesienie temperatury takze przez bliskosc
          fizyczna, Ciebie Magnolio pozdrawiam tak smialo , bo tys jest KOBIETA
          krm
          • mag_nolia Re: MAGNOLII 19.11.01, 12:27
            ...odetchnęłam...
            ...a może jestem facetem...i podszywam się...???
            • krzysztof.r.m Re: MAGNOLII 19.11.01, 12:33
              Nie jestes i nie podszywasz sie. Jestes dziewczynka.
              Natomiast ja spojrzalem w lustro i jesli ogolilbym sie dokladnie,
              poprawil makijaz to...bylbym nieciekawa dziewczynka i troche za duza.
              A wogole jak na dziewczynke niezgrabna ze mnie postac...
              krm
              PS . Co do ogolenia sie to brode musze przystrzyc bo dosc zaroslem.
              Jak cap cholera...
              • mag_nolia Re: MAGNOLII 19.11.01, 16:02
                ...a jak na chłopca, to czy jesteś zgrabnym chłopcem...???
            • malena+ aniele 19.11.01, 12:35
              aniela_ napisał(a):

> osoby bezpłciowe są jak te z grupą krwii zero. flirtować mogą z każdą płcią. .

Flirtowac... owszem..
              Ale sprowokowane do wypowiedzi dluzszej niz dwa zdania na ogol stylem
              wypowiedzi zdradzaja wlasciwa plec , wnikliwy obserwator nie ma
              z rozszyfrowaniem wiekszych problemow ;))
              pozdr.
              • aniela_ Re: aniele 19.11.01, 12:50
                chyba żebym mówiła niskim, zmysłowym głosem ;) albo taki krm piskliwie się
                wypowiadał. wątpię czy być się zorientowała :)
                • malena+ Re: aniele 19.11.01, 13:10
                  aniela_ napisał(a):

> chyba żebym mówiła niskim, zmysłowym głosem ;) albo taki krm piskliwie się
                  > wypowiadał. wątpię czy być się zorientowała :)

Aniolku!! ale wypowiedzi mialy byc dluzsze niz dwa zdania!! ;))
                  Czy watpisz w moja kobieca intuicje? ;))

Wlasciwie czesto za nickiem widzimy nie to co faktycznie jest tylko to co chcemy
                  zobaczyc.
                  Aha! zapomnialam! ja tu wlasciwie szukam potencjalnych kandydatow na partnerow
                  zyciowych! no ale przy okazji moge sobie porozmawiac z innymi ;))))

• aniela_ Re: aniele 19.11.01, 13:14
                    dwa zdania potrafię powiedzieć na wydechu, potem chwyta mnie bezdech i milknę.
                    partnerem jestem wyłacznie nieżyciowym więc ze mną ewentualnie rozmawiaj.
                    • krzysztof.r.m Re: rozmowcom a wlasciwie rozmowczyniom 19.11.01, 13:22
                      Zobaczcie Panie jak to jest, zapytalem czy plec wazna, i ...
                      okazuje sie bardzo wazna. W tym watku bezwzgledna przewaga ( chlopczyk bylem
                      tylko chyba jeden) zwyciezaja PANIE.
                      Nie jest to odpowiedz na pytanie o plci waznosc, ale zawsze cos pokazuje.
                      Pozdrawiam i nie spierajcie sie zbyt dlugo. Szkoda czasu. Lepiej pogadajmy o
                      czymnkolwiek, a plec jak przyjdzie pora i tak swa role odegrac musi...
                      pozdrawiam
                      krm
                      • aniela_ Re: rozmowcom a wlasciwie rozmowczyniom 19.11.01, 13:26
                        kłotliwa jestem więc wszczynam awantury. a Ty w pól przerwałeś nam słowa. teraz
                        jest remis.
                      • malena+ Re: rozmowcom a wlasciwie rozmowczyniom 19.11.01, 13:26
                        Nie spieramy sie !! Aniela_ jest wdziecznym rozmowcom .
                        A ze pan na tym forum wiecej niz panow... to niestety tez wiem ;))
                        Pozdrawiam.
                      • Gość: Zetka Re: rozmowcom a wlasciwie rozmowczyniom IP: *.*.*.* 19.11.01, 13:46
                        Moze Panie lubia po prostu wiedziec z kim gadaja.... :))
                        Pozdrawiam
                        • krzysztof.r.m Re: rozmowcom a wlasciwie rozmowczyniom 19.11.01, 14:05
                          Kiedy rozmawiasz z kims telefonicznie i zlozmy, ze to pierwsza rozmowa, to
                          przedstawiasz sie. Czy tak? zawsze przeciez w rozmowie gdy nie ma mozliwosci
                          zobaczenia rozmowcy, przedstawiamy sie. To przedstawianie sie to calkiem
                          skuteczna forma dla pierwszych wyjasnien. Tak uczy etykieta. Tutaj, na Forum,
                          ona takze obowiazuje, ale z roznych powodow rozni ludzie o tym nie pamietaja.
                          Czasem nie chca pamietac. Stad juz blisko do takich zakademizowanych rozmow.
                          Tymczasem podejmujac temat myslalem o czyms innym. Wlasciwie to jest to temat
                          dotyczacy istoty tego Forum, ale moze to tylko mnie sie tak wydaje.
                          Przyjrzyjcie sie jakie ono jest naprawde.
                          Jesli jest to tylko forma slownego porozumienia i jest to slowo napisane, to
                          naprawde na drugi plan schodzi to kto Cie wsparl, kto sklal, kto polubil i
                          dalej z Toba gada...
                          Zmienia sie sytuacja jesli rozmowa ta daje nadzieje na dalszy ciag poza
                          forumowy, no ale wowczas to przeciez wszystko staje sie jasne zanim do
                          ewentualnego spotkania bezposredniego dojdzie. Wiec?
                          krm
                          • aniela_ Re: rozmowcom a wlasciwie rozmowczyniom 19.11.01, 14:15
                            jeżeli chodzi o mnie jestem anielskiej urody międzynarodowa modelka o boskim
                            ciele (żeby nie było że się nie prtzedstawiałam)
    • marseille30 Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 14:08
      Zwykle to panie lubią mówić, a panowie - działać. Poza tym, panowie rzadko
      kiedy znajduja w sobie determinację i odpowiedni pretekst, żeby w ogóle zacząć
      pisywac na forum, a kiedy nawet zaczną, żeby tą swoja "działalnośc" na dłuższą
      metę kontynuować. Oczywiśćie i od tej reguły istnieją przyjemne wyjątki..
      A swoją droga wystarczy porównać liczbę postów na części Mężczyzna i części
      Kobieta...
    • marseille30 Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? 19.11.01, 14:15
      Nie denerwuj się Krzysztofie- od teraz każdy wysyłany post będę zaczynać
      słowami-" Jestem kobietą., " albo" Jestem kobietą i dobrze się czuję we własnej
      skórze" , albo jeszcze coś w stylu" Wszystkim zainteresowanym i
      niezainteresowanym, wtajemniczonym i tym , co nie wiedzą, ogłaszam i
      przypominam, że jestem kobietą." W wypadku skarg, wniosków, zastrzeżeń lub też
      watpliwośći, zapraszam do odwiedzenia mojej skrzynki, adres powyżej. W razie
      czego, na swoją obronę i dowód rzeczowy, służę fotkami własnej osoby.
      Pozdrawiam
      • Gość: Zetka Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? IP: *.*.*.* 19.11.01, 14:33
        Akurat Krzysztof twierdzil, ze przedstawianie sie na forum nie jest konieczne, to
        ja sie tego czepialam nieco, ale juz mi przeszlo

marseille30 napisał(a):

> Nie denerwuj się Krzysztofie- od teraz każdy wysyłany post będę zaczynać
        > słowami-" Jestem kobietą., " albo" Jestem kobietą i dobrze się czuję we własnej
        >
        > skórze" , albo jeszcze coś w stylu" Wszystkim zainteresowanym i
        > niezainteresowanym, wtajemniczonym i tym , co nie wiedzą, ogłaszam i
        > przypominam, że jestem kobietą." W wypadku skarg, wniosków, zastrzeżeń lub też
        > watpliwośći, zapraszam do odwiedzenia mojej skrzynki, adres powyżej. W razie
        > czego, na swoją obronę i dowód rzeczowy, służę fotkami własnej osoby.
        > Pozdrawiam

• krzysztof.r.m Re: Czy Marseille rzeczywiscie 19.11.01, 14:34
        jest kobieta?
        Pewnie tak, choc miast mowic woli czynic. Podobnie Aniela, juz to dzis o boskim
        ciele jeszcze nieodlegle anielskim.
        Chcecie chyba koniecznie sklonic mnie do wycofania tego o czy napisalem.
        Pierwsze, Marseille sugerujesz ze niby co takiego jesli mezczyzna podejmuje
        rozmowe, jesli w niej bierze udzial, cos wtraci...wskazujesz Forum KOBIETA i
        MEZCZYZNA powolujac je jako ?
        No wlasnie jako co? Dokumentuja cos? Zdarzy sie , ze zagladam i w tamte strony,
        powiem tak, rzadko w strawny sposob brna tam rozmowcy przez zadane sobie tematy.
        Czesto niestety spotyka sie tam, tak watki proponowane w formie malo powiedzmy
        eufemistycznie eleganckiej, i takiez komentarze. Nie jestem spod szklanej kuli
        i takze sam niekiedy okraszam swoje wypowiedzi ordynarnymi akcentami, ale tez
        nie jestem z takiej grupy aby znajdowac w tym upodobanie lub miec zaszczyt
        jedynie takim zasobem operowac. Jesli wiec nie musze, to?
        Owszem niekiedy zbyt ugrzeczniona forma kloci sie z tresciami i to
        usprawiedliwia charakter wypowiedzi , ale jesli nie?
        Wiec istota tego co chcialem tutaj przegadac tkwi nie w przerosnietym formalnie
        przedstawianiu sie , i nie w ustalaniu jaka forma jest lepsza, ale wlasnie w
        tym, ze dla nikogo - co zgrabnie Panie dokumentujecie ta rozmowa i takoz tego
        dowodzicie- nie jest w tych rozmowach, plec czyms wagi pierwszej. O podjeciu
        rozmowy stanowi temat, Wasze nim zainteresowanie i to czy chcecie wrzucic wen
        swoje pare groszy. I tyle.
        Zycze przyjemnych rozmow plciowoscia ociekajacych , a jak kto lubi to
        bezplciowych.
        Glownie ze swojego punktu widzenia , zycze kontaktow heterowerbalnych i aby
        przechodzily gladko w satysfakcjonujace kontakty heteroseksualne. Te zas niech
        owocuja pomyslnymi i udanymi zwiazkami emocjonalnymi , aby kolejne pokolenia
        internautow ....
        Zycze smacznego obiadku z deserkiem i bodaj krociutkiej sjesty
        krm
        • aniela_ Re: Czy Marseille rzeczywiscie 19.11.01, 14:39
          wygadany jak nie przymierzając kobieta. i to nie byle jaka, sycylijska
      • malena+ Krzysztof 19.11.01, 14:43

Krzysztof. Dla mnie forum jest czyms szerokim i otwartym . Etykieta forum...
        kazdy wchodzi tu ze swoja etykieta i zasadami wyniesionymi z realu...wiec... a
        miejsce sprzyja prowokacjom .

Poznalam tu kilka osob , kilka polubilam , z kilkoma rozmawiam prywatnie.
        Sa tez osoby z którymi w realu raczej nie byloby szans na znajomosc czy
        blizsza sympatie bo ich swiat który tu pokazuja jest zbyt odmienny od mojego.

Ale nie znaczy to , ze tutaj nie mogę z nimi spokojnie porozmawiac...

Wlasnie to tu lubie , ze mogę ! Z drugiej strony – jeśli mój dobry znajomy
        zacznie na tym forum np. kogos obrazac czy /moim zdaniem/ krzywdzic opinia
        innych - to nie będę mu potakiwac /wrecz przeciwnie/ tylko dlatego ze lubie
        go prywatnie.
        Wlasnie w imie "istoty" forum ktore sluzy do rozmowy ludzi roznych.

Taka jest moja wizja forum i pomimo wszystko usiluje się jej trzymac, chociaz
        nie zawsze mi to wychodzi ..ot, taka typowo czlowiecza przypadlosc ;).
        • krzysztof.r.m Re: Malena 19.11.01, 14:49
          I na to zgoda. Wlasnie to co CZLOWIECZE, LUDZKIE ma tu miejsce pierwsze, zas
          plciowosc jest juz czyms kolejnym, nastepnym. Przyjmujac takie rozumowanie ta
          watkowa plec na Forum ma znaczenie mniej istotne...
          krm i pozdrawiam Cie jak chlopiec dziewczynke
          • malena+ Re: Malena 19.11.01, 14:55
            ojejjj , w tym momencie sie zarumienilam i zatrzepotalam rzesami...
            z chlopcami sie tak milo rozmawia...;)

Pozdrawiam.
            pa
            • krzysztof.r.m Re: Malena 19.11.01, 14:58
              Jak duzy chlopiec , duza dziewczynke. I zycze milego popoludnia i smacznego
              ciasteczka po obiadku.
              Lubie ciasteczka, a najbardziej orzechowy torcik, ale musi byc prawdziwy...
              krm
    • Gość: niunia FORUM NIE ŁÓŻKO IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:56
      ja forumki dzielę na bystre i bystre-inaczej,
      • aniela_ Re: FORUM NIE ŁÓŻKO 19.11.01, 14:59
        aha ja nie dzielę, ja łączę. wspólnym śpiewem, trzymaniem za ręce. jako wspólny
        wróg mogłabym się Wam ujawnić zeby Was połaczyć ściślej. za miskę ryżu bym to
        zrobiła.
        • Gość: niunia Re: FORUM NIE ŁÓŻKO IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 15:01
          a może byś się ze mną w ciemno połaczyła ?
          • aniela_ Re: FORUM NIE ŁÓŻKO 19.11.01, 15:04
            niech Cie pomacam pogrzebaczem chociaż żebym wiedziała ktoś Ty zacz.
            • Gość: niunia Re: FORUM NIE ŁÓŻKO IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 15:08
              lepiej mi pogrzeb pomacaczem, to będzieśz wiedziało, kto ja zacz
              • aniela_ Re: FORUM NIE ŁÓŻKO 19.11.01, 15:09
                znaczy w kieszeni Ci pogrzebię w której portfel zwykłaś trzymać. to mi wiele
                powie o Tobie i perspektywach naszego związku.
                • Gość: niunia Re: FORUM NIE ŁÓŻKO IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.11.01, 15:13
                  znaczy forum finansowe bardziej Ci odpowiada, a przynajmnie łączysz ludzi
                  bezpłatnie
                  • aniela_ Re: FORUM NIE ŁÓŻKO 19.11.01, 15:17
                    bezinteresownie zupełnie łaczę ich więzami. i niesformalizowana jestem, nie to
                    co taki onz. przewagę nad nim odczuwam.
    • grapefruit_dead plec?:) 19.11.01, 15:11
      dobry plec a może lepiej dobre plecy! czasami sie przydają! ;]
    • Gość: randolf Re: Czy na Forum istotna jest ...plec? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:22
      Nie,obojniaki tez sa mile widziane,rowniez embriony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka