goscinnie_ino 14.01.07, 16:19 mam sporo pracy papiórowej, w związku z czym postanowiłam wykończyć sylwestrowy alkohol (pijaczka ze mnie jak jasna cholera ;-) kto mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalna_ja Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 16:45 ja poproszę :) mam sporo nauki, na rozluźnienie i otwarcie mózgu by się przydało :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 16:53 bardzo proszę! polewam i stukam w monitor - zdrówko!!! P.S.masz śliczną córeczkę, poczytałam sobie o niej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 17:30 i ja stukam! dziękuję! :) to nie moja córcia :)). tylko córa znajomej z innego forum, ale cieszę się, że tam zajrzałaś :). to może wypijmy za zdrówko Małej? Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 17:46 no to ubrałam Cię w przychówek ;-)))) pijemy za Małą - polewam tez Tobie, Sanyu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 17:59 dziękuję bardzo!! za Małą!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 18:31 Jesssssu, już mi się literki zlewają! wyklinam polską biurokrację i jeszcze raz polewam - za Mała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lounger i ja poproszę :) ... 14.01.07, 18:42 drinka oczywiście a nie biurokrację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: i ja poproszę :) ... 14.01.07, 18:53 a szkoda, bo chętnie bym oddała choć połowę roboty ;-) kolejka dla Ciebie, Lounger! Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: i ja poproszę :) ... 14.01.07, 19:15 dzięki gościnnie_ino, ale wczoraj do 1ej w nocy ślęczałam przy kompie więc dziś od papierów robię sobie wolne :) Odpowiedz Link Zgłoś
guapisima Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 19:17 Mogę się przyłączyć? Zdecydowanie dobrze mi to zrobi, bo właśnie wydałam prawie 50 funtów na bieliznę. Pół biedy gdybym miała ją komu w najbliższym czasie pokazać, ale jeszcze prawie miesiąc. Oj ta moja słabość! Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 19:19 dzięki Dziewczyny!!! pijemy? ja mogę poczęstować pyszną szarlotką :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: ja pierniczek dokladam 14.01.07, 19:27 hehehe, niezła imprezka nam się zrobiła! to polewam jeszcze raz - zdrówko, Dziewczynki!!! gratuluję bielizny i zazdroszczę urlopu od papiórów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: ja pierniczek dokladam 14.01.07, 19:53 pijmy, pijmy :) trzeba się rozgrzać w taką pogodę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: ja pierniczek dokladam 14.01.07, 19:56 mój sąsiad to chyba przesadził z tym "dogrzewaniem" bo "piękną łaciną " jedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 19:58 dawaj:) angielski przede mna:) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 20:10 I ja poproszę:)) Narazie objadam się czosnkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 20:16 ło Jessusssq, sok mi się skończył!!!! chcecie czystej? ja juz odpadam i idę po herbate, bo jutro od rana będę odpowiadać za zdrowie i zycie 6 dzieci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 20:17 Dawaj czystej...soczek mam :)Se wymiszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: polewam drinki - komu?! 14.01.07, 20:19 dawajta w takim razie szkło - ja leje czystą, a Nerri resztę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: mam chęcia na adwokata ... 14.01.07, 20:22 ju podaję :) 6 dzieci??????? jak to??????? Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: normalna_ja 14.01.07, 20:29 no wiesz, myślałam że w sejfiku miałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: normalna_ja 14.01.07, 20:34 u mnie słodycze i alkohol długo nie postoją/poleżą :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: mam chęcia na adwokata ... 14.01.07, 20:37 jestem wychowawcą w domu dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: mam chęcia na adwokata ... 14.01.07, 20:38 no tak - jak zwykle mi nie wyszło! to miał byc wpis pod postem Normalnej, która pytała o "moje" dzieci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri domowe coś...podobne do adwokata:)Pyycha:)) 14.01.07, 20:36 Mogiem dać przepis...prościutki:) Bierze sie dwie puszki mleka skondensowanego - słodzona i niesłodzoną:) Są dwie wersje...słodzona zwykła i niesłodzona zwykła albo słodzona kakaowa i niesłodzona zwykła.Ważne,żeby była słodzona i niesłodzona 1:1 :) Wsadza się to do wody i gotuje na malutkim ogniu koło 4 godzin.Studzi,otwiera,miesza,dodaje spirytusu do smaku i jest super nalewka...kakaowa albo taka podobna do adwokata ciut:) Pycha tylko trzeba trzymać w lodówce(tzn ja na wszelki wypadek trzymałam w lodówce,ale długo nie leżało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: domowe coś...podobne do adwokata:)Pyycha:)) 14.01.07, 20:38 nerri przez Ciebie zejdę na złą drogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: domowe coś...podobne do adwokata:)Pyycha:)) 14.01.07, 20:40 gdzie to forum imrezowe? Jezzzu, znowu nie napiszę tych papiórów przez Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: proszę :) 14.01.07, 20:43 nie mogę wleżć na Twoje forum :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: proszę :) 14.01.07, 20:45 dlaczego? :( p.s.niech to będzie nasze forum a nie moje,oki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: proszę :) 14.01.07, 20:47 jakiś czerwony wykrzyknik w kółeczku mi wyskakuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja spróbuj tak: 14.01.07, 20:48 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45438 Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: gościnnie_ja a może niepełnoletnia jesteś ;) 14.01.07, 20:56 od ponad 10 lat mam uprawnienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: domowe coś...podobne do adwokata:)Pyycha:)) 14.01.07, 20:41 a tam jakimiś duperelami głowy suszycie ;). ja muszę się uczyć, a wieczór spędzam tu z Wami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: domowe coś...podobne do adwokata:)Pyycha:)) 14.01.07, 20:41 Ty?:)Ja jutro popędzę po maleka w puszkach;) 4 pewnie od razu;) I dwa smaki zrobię;)Bo nie potrafię powiedzieć która lepsiejsza:) A jaka nalewna z aroni jest przepyszna:)Też własnej roboty:)Oooo...i jeszcze z pigwy...ale to już mój przyszły ewentualny teść robił;) Odpowiedz Link Zgłoś
guapisima Re: nakarmię zwierzyniec i baluję dalej... 14.01.07, 20:57 Fajny wieczór z wami się zrobił... W dodatku wprost proporcjonalnie do ilości drinków rośnie moje zadowolenie z dzisiejszych zbyt dużych zakupów. A jak się sobie w tym teraz podobam! Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: nakarmię zwierzyniec i baluję dalej... 14.01.07, 20:58 no i tak trzymaj!!! najważniejsze, żeby w lustrze się ładnie przyodziany tyłek odbijał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: nakarmię zwierzyniec i baluję dalej... 14.01.07, 21:04 i jeszcze żeby sam tyłek był ładny! Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: nakarmię zwierzyniec i baluję dalej... 14.01.07, 21:07 normalna_ja napisała: > i jeszcze żeby sam tyłek był ładny! To się samo przez się rozumie że ładny jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: nakarmię zwierzyniec i baluję dalej... 14.01.07, 21:10 chyba że tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: nakarmię zwierzyniec i baluję dalej... 14.01.07, 21:04 A jak się > sobie w tym teraz podobam! I tak trzymać :) Ja mam kilka rzeczy w których się sama sobie podobam ale mężowi niekoniecznie Niestety on też posiada "stroje" których chętnie bym się (przez przypadek oczywiście )pozbyła z szafy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: nakarmię zwierzyniec i baluję dalej... 14.01.07, 21:05 A to chyba zawsze tak jest:)Ja też mam rzeczy,w którychch mi sie P. nie podoba,a on takie,które chętnie by spalił.Hehehe....na pierwszym miejscu spaliłby moje glany...ale się nie daję;)No wszystkie mini;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: polewam drinki - komu?! 16.01.07, 17:53 zostało ci cos jeszcze?;) napiłabym się;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: polewam drinki - komu?! 16.01.07, 20:46 Kupiłam dziś likier czekoladowy<częstuje> :) Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: i jaaaa bym się napiła... 17.01.07, 17:52 normalna_ja napisała: > i jaaaa bym się napiła... a na zajęciach odpowiadałabyś śpiewająco... Odpowiedz Link Zgłoś