maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 17:42 Mnie się nie podoba, bo uneczka to ciągle go chyba czyści, oliwi i pompuje. I nie ma jej :( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 17:44 jest ładny, czerwony, sliczny ..- a Uneczki ni ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 17:47 A kiedy będzie? A szybko sie na nim jeździ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:01 sorry, ale mnie sie skojarzylo..... jesli chodzi o unke to moze ona woli pompowac mena a potem na nim jezdzic...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Oj Only.., ja to nie 08.04.03, 18:06 konik.., na których lubisz jeździć :) Gość portalu: onlyania napisał(a): > sorry, ale mnie sie skojarzylo..... > jesli chodzi o unke to moze ona woli pompowac mena a potem na nim jezdzic...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Oj Only.., ja to nie IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:09 sie znaczy ze jestes starym rowerem, i lubisz krecic pedalami??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ty Onlontko zawsze swoje.., 08.04.03, 18:19 może zrób Sobie format "c" dysku..," albo móżdzku :) Gość portalu: onlyania napisał(a): > sie znaczy ze jestes starym rowerem, i lubisz krecic pedalami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:20 patrzac na ciebie to dysk c masz do wymiany, a mozg tez, nie tylko sam mozdzek.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., 08.04.03, 18:23 stać mnie na to ..; p.s.: może wymienię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:25 zrob to, i to szybko, bo nie kazdego stac na to zeby go znosic.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., 08.04.03, 18:34 jak widzę, to Ciebie nie stać :) Gość portalu: onlyania napisał(a): > zrob to, i to szybko, > bo nie kazdego stac na to zeby go znosic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:38 ja sie do swojego przyzwyczailam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania lub lepiej to ujawszy....... IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:10 kreca cie pedaly???? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:05 1/. Wyjechała ..; 2/. Bardzo szybko ! :) maryjo2 napisała: > A kiedy będzie? > A szybko sie na nim jeździ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:10 1)Ale wróci? 2)I przerzutkami można przerzucać? Ile ma kół zębatych? A dzwoneczek też ma, czy trabkę? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:21 1/. Może wróci ?:) 2/. Można :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:27 1. Chciałabym, żeby wróciła. 2. Co tam jest jeszcze ciekawego, w Twoim rowerku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:31 1/. Nie wiem, Oona myśli.., 2/. Manetki przerzucane rączkami :) maryjo2 napisała: > 1. Chciałabym, żeby wróciła. > 2. Co tam jest jeszcze ciekawego, w Twoim rowerku? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek......... 08.04.03, 18:33 czy tego, tez nie wiesz, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
misio_ Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 18:37 wiem i zadzwonię :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 18:42 Jak będziesz dzwonił do Uneczki, to pozdrów ją koniecznie ode mnie, bardzo Cię proszę. Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:17 dzieci lubią misie, misie lubią dzieci..:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:19 Uneczka?? :))))* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:20 Maryjko dziwisz się, jakbyś ducha ujrzała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:23 Bo...bo... Z tego wszystkiego przesłodziłam sobie herbatę :)) No - Ciebie uszczypnąć nie mogę, siebie uszczypnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:26 miś-żartowniś w jakąś podróż mnie, zdaje się ,wysłał:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:28 Zdaje się, żartował? Niedobry miś, napędził mi strachu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:33 misio zły,bo wyszedł z gawra, a tu zima niespodziewanie wróciła...no i na rowerku sobie nie może pojezdzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:34 Oj, przecież jeszcze nie jest czas na "muchy w nosie" u misiów. Muchy jeszcze śpią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:37 widocznie kilka łatwowiernych much też się dało nabrać na koniec zimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:39 Ale żeby tak od razu włazić misiowi do nosa???? To jest niegrzeczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:42 może schroniły się przed zimnem,biedactwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:44 Mogły sobie poszukać większego nosa! Znam takie, mogłabym im pokazać. Ciekawe, czy przed wejściem chociaż zapukały? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:54 po co się bawić we Francję-elegancję, i tak posiedzą w misiowym nosie tylko do pierwszego kichnięcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:58 To trzeba wziąć piórko, delikatnie zbliżyć do nosa misia, (najlepiej, kiedy miś już śpi), i poruszać nim tam. Miś kichnie, muchy wylecą, i będziesz się mogła przejechać misiowym rowerkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:05 oby tylko muchy nie wleciały do pierwszego napotkanego nosa...czyli mojego,bo wtedy marny będzie los misia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:07 Jesteś bardzo niebezpieczna z muchami w nosie? Tak niebezpieczna, żeby przystawić misiowi lufę do skroni? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:10 Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:10 nawet jeśli-bardzo łatwo daję się,niestety, rozbroić:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:14 I składasz broń dobrowolnie, czy dopiero jak miś zamacha białą chuysteczką? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:14 maryjo2 napisała: > I składasz broń dobrowolnie, czy dopiero jak miś zamacha białą """"chuysteczką"""""? uwielbiam chuysteczki :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:19 ech,a cóz to za broń,pistolet na wodę... :) maryjo2 napisała: > I składasz broń dobrowolnie, czy dopiero jak miś zamacha białą chuysteczką? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:21 Zawsze można z niego psiuknąć prosto w oko, by zyskać na czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:24 albo w ucho-a to nieprzyjemne bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:27 Bardzo, brrr... Misie mają bardzo delikatne uszy, mogłyby potem nie słyszeć, gdzie muchy brzęczą :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:30 chyba bardziej nadsłuchują brzęczenia pszczół?, gdzie pszczoły tam miodek... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:34 Takie to już są te misie, prawdziwe łasuchy :) Chyba pójdę już spać, Uneczko. Jakieś natrętne muchy brzeczą mi w głowie :( Dobranoc :) P.S. Fajnie, że ... no wiesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:40 łasuchy i kłamczuchy, i pewnie wcale nie lubią dzieci :) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 09.04.03, 11:26 hę ?:) men_ napisał: > nie podoba, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 podoba, podoba................... 09.04.03, 16:33 mam nadzieje, ze dasz mi pojedzic po swoim parku, tam gdzie chodza prawdziwe laseczki, a nie te, twojo-motorkowe skladaki, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ składak jesteś.., 09.04.03, 16:35 a Ty ?:) kitek1 napisał: > mam nadzieje, > ze dasz mi pojedzic po swoim parku, > tam gdzie chodza prawdziwe laseczki, > a nie te, > twojo-motorkowe skladaki, Odpowiedz Link Zgłoś