Dodaj do ulubionych

Kitek, a co się Tobie mój lowelek

08.04.03, 17:36
nie podoba, hę ?:))
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 17:42
      Mnie się nie podoba, bo uneczka to ciągle go chyba czyści, oliwi i pompuje.
      I nie ma jej :(
      • men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 17:44
        jest ładny, czerwony, sliczny ..- a Uneczki ni ma :)
        • maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 17:47
          A kiedy będzie?
          A szybko sie na nim jeździ??
          • Gość: onlyania Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:01
            sorry, ale mnie sie skojarzylo.....
            jesli chodzi o unke to moze ona woli pompowac mena a potem na nim jezdzic......
            • men_ Oj Only.., ja to nie 08.04.03, 18:06
              konik.., na których lubisz jeździć :)

Gość portalu: onlyania napisał(a):

> sorry, ale mnie sie skojarzylo.....
              > jesli chodzi o unke to moze ona woli pompowac mena a potem na nim
              jezdzic......
              • Gość: onlyania Re: Oj Only.., ja to nie IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:09
                sie znaczy ze jestes starym rowerem, i lubisz krecic pedalami???
                • men_ Ty Onlontko zawsze swoje.., 08.04.03, 18:19
                  może zrób Sobie format "c" dysku..," albo móżdzku :)

> sie znaczy ze jestes starym rowerem, i lubisz krecic pedalami???
                  • Gość: onlyania Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:20
                    patrzac na ciebie to dysk c masz do wymiany, a mozg tez, nie tylko sam
                    mozdzek....
                    • men_ Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., 08.04.03, 18:23
                      stać mnie na to ..;

p.s.: może wymienię :)
                      • Gość: onlyania Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:25
                        zrob to, i to szybko,
                        bo nie kazdego stac na to zeby go znosic....
                        • men_ Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., 08.04.03, 18:34
                          jak widzę, to Ciebie nie stać :)

> zrob to, i to szybko,
                          > bo nie kazdego stac na to zeby go znosic....
                          • Gość: onlyania Re: Ty Onlontko zawsze swoje.., IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:38
                            ja sie do swojego przyzwyczailam...
              • Gość: onlyania lub lepiej to ujawszy....... IP: *.kabel.telenet.be 08.04.03, 18:10
                kreca cie pedaly????
          • men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:05
            1/. Wyjechała ..;
            2/. Bardzo szybko !
            :)

maryjo2 napisała:

> A kiedy będzie?
            > A szybko sie na nim jeździ??
            • maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:10
              1)Ale wróci?
              2)I przerzutkami można przerzucać? Ile ma kół zębatych? A dzwoneczek też ma,
              czy trabkę?
              • men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:21
                1/. Może wróci ?:)
                2/. Można :)
                • maryjo2 Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:27
                  1. Chciałabym, żeby wróciła.
                  2. Co tam jest jeszcze ciekawego, w Twoim rowerku?
                  • men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 08.04.03, 18:31
                    1/. Nie wiem, Oona myśli..,
                    2/. Manetki przerzucane rączkami :)

maryjo2 napisała:

> 1. Chciałabym, żeby wróciła.
                    > 2. Co tam jest jeszcze ciekawego, w Twoim rowerku?
                    > :)
                    • kitek1 a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek......... 08.04.03, 18:33
                      czy tego,
                      tez nie wiesz, hę?
                      • misio_ Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 18:37
                        wiem i zadzwonię :)
                        • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 18:42
                          Jak będziesz dzwonił do Uneczki, to pozdrów ją koniecznie ode mnie, bardzo Cię
                          proszę.
                          Dobrze?
                          • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:17
                            dzieci lubią misie,
                            misie lubią dzieci..:)
                            • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:19
                              Uneczka??
                              :))))*
                              • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:20
                                Maryjko dziwisz się,
                                jakbyś ducha ujrzała:))
                                • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:23
                                  Bo...bo...
                                  Z tego wszystkiego przesłodziłam sobie herbatę :))
                                  No - Ciebie uszczypnąć nie mogę, siebie uszczypnę.
                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:26
                                    miś-żartowniś w jakąś podróż mnie,
                                    zdaje się ,wysłał:)
                                    • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:28
                                      Zdaje się, żartował?
                                      Niedobry miś, napędził mi strachu.
                                      • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:33
                                        misio zły,bo wyszedł z gawra,
                                        a tu zima niespodziewanie wróciła...no i na rowerku
                                        sobie nie może pojezdzić:)
                                        • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:34
                                          Oj, przecież jeszcze nie jest czas na "muchy w nosie" u misiów.
                                          Muchy jeszcze śpią :)
                                          • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:37
                                            widocznie kilka łatwowiernych much też się
                                            dało nabrać na koniec zimy:)
                                            • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:39
                                              Ale żeby tak od razu włazić misiowi do nosa????
                                              To jest niegrzeczne.
                                              • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:42
                                                może schroniły się przed zimnem,biedactwa:))
                                                • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:44
                                                  Mogły sobie poszukać większego nosa!
                                                  Znam takie, mogłabym im pokazać.
                                                  Ciekawe, czy przed wejściem chociaż zapukały?
                                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:54
                                                    po co się bawić we Francję-elegancję,
                                                    i tak posiedzą w misiowym nosie tylko do
                                                    pierwszego kichnięcia:)
                                                  • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 22:58
                                                    To trzeba wziąć piórko, delikatnie zbliżyć do nosa misia, (najlepiej, kiedy
                                                    miś już śpi), i poruszać nim tam. Miś kichnie, muchy wylecą, i będziesz się
                                                    mogła przejechać misiowym rowerkiem :)
                                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:05
                                                    oby tylko muchy nie wleciały do pierwszego
                                                    napotkanego nosa...czyli mojego,bo wtedy marny
                                                    będzie los misia:))
                                                  • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:07
                                                    Jesteś bardzo niebezpieczna z muchami w nosie?
                                                    Tak niebezpieczna, żeby przystawić misiowi lufę do skroni?
                                                  • mario2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:10
                                                    Dobranoc...
                                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:10
                                                    nawet jeśli-bardzo łatwo daję się,niestety,
                                                    rozbroić:(
                                                  • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:14
                                                    I składasz broń dobrowolnie, czy dopiero jak miś zamacha białą chuysteczką?
                                                  • mario2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:14
                                                    maryjo2 napisała:

> I składasz broń dobrowolnie, czy dopiero jak miś zamacha
                                                    białą """"chuysteczką"""""?

uwielbiam chuysteczki :o)))
                                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:19
                                                    ech,a cóz to za broń,pistolet na wodę...

maryjo2 napisała:

> I składasz broń dobrowolnie, czy dopiero jak miś zamacha białą chuysteczką?
                                                  • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:21
                                                    Zawsze można z niego psiuknąć prosto w oko, by zyskać na czasie
                                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:24
                                                    albo w ucho-a to nieprzyjemne bardzo:))
                                                  • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:27
                                                    Bardzo, brrr... Misie mają bardzo delikatne uszy, mogłyby potem nie słyszeć,
                                                    gdzie muchy brzęczą :(
                                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:30
                                                    chyba bardziej nadsłuchują brzęczenia pszczół?,
                                                    gdzie pszczoły tam miodek...
                                                  • maryjo2 Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... 08.04.03, 23:34
                                                    Takie to już są te misie, prawdziwe łasuchy :)
                                                    Chyba pójdę już spać, Uneczko. Jakieś natrętne muchy brzeczą mi w głowie :(
                                                    Dobranoc :)

P.S. Fajnie, że ... no wiesz.
                                                  • Gość: oona Re: a ty bedziesz meniku w wawawce w czwartek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:40
                                                    łasuchy i kłamczuchy,
                                                    i pewnie wcale nie lubią dzieci

dobranoc:)
    • men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 09.04.03, 11:26
      hę ?:)

men_ napisał:

> nie podoba, hę ?:))
    • men_ Re: Kitek, a co się Tobie mój lowelek 09.04.03, 14:32
      hę ?:)
      • kitek1 podoba, podoba................... 09.04.03, 16:33
        mam nadzieje,
        ze dasz mi pojedzic po swoim parku,
        tam gdzie chodza prawdziwe laseczki,