Gość: samanta1 Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:47 A ja moge??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 19.11.01, 23:48 mOZESZ, POTEM JA TEZ COS NAPISZE!!! SAMA POEZJA BEDZIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 23:51 no to do dziela!:))))) tylko nie mowcie, ze jakas tam sie przypiela :)))) witam! Odpowiedz Link Zgłoś
czort POEZJA TERA PT. KROWKA 19.11.01, 23:54 Zeby krowka miala skrzydla no i latac potrafila na twa glowe by nasrala a i jeszcze przywalila. Piekne, co? Tylko cytowalam, ale piekne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:55 To forum to smietnik i burdel niemaly na ktorym sie czesto ludziska pochlaly czasami sie bija i nozem chlastaja ale ogolnie to sie kochaja jeden drugiego wciaz nawoluje a potem milo sie konwersuje I choc wyzywaja nas tu od smieci calkiem przyjemnie czas nam tu leci Eeee....dalej nie bedzie bo nie mam czasu!Innym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 19.11.01, 23:56 Pieknie bylo, kumo, pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:58 I starcy kumo,starcy!innom razom cos wieksego napise o Was wsyckich!No moze nie nie o wsyckich bo lapy by odpadli:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 20.11.01, 00:00 Wsyckim by odpadli? To cym pisac beda? A jak tam moja krowka, kumo, jak? Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier. Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 20.11.01, 11:57 Czasem, kiedy bzdury plotę I z bezsensu na głupotę Przeskakuję bardzo zwinnie Tak bełkocząc całkiem płynnie Sensu ni cholery ni ma... a za oknem u mnie zima, <Eeee skłamałem, już nie pada> Nie mam weny trudna rada. Chyba nic już nie napiszę Lepiej wsłucham się w tę ciszę Co za oknem, albo jeszcze Tym bezruchem się napieszczę O ! Ciekawe, kto napisał Z tym „bezruchem”, com zasłyszał Bo nie moje to są słowa <Oj ja biedny moja głowa> Boli główka, bo zmęczona Pogrążona jest w andronach Pora skończyć wynurzenia Koniec bajki ! Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 20.11.01, 12:06 Nie na taka poezje czekalam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.addcom.de 20.11.01, 17:29 Obiecałem ja poezję Coś o Czorcie skrobnąć nieźle Wziąłem dużo napisałem I do forum też wysłałem Jakaś wredna komputera Zjadła w drodze to cholera I już nie mam wiersza więcej Spracowane bolą ręce Wypić trzeba by coś z żalu Piwko,wódkę,lub co dają Denaturat też przeleci Wszak my forumowe śmieci Pozdrowiaczki-Leziox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.addcom.de 20.11.01, 23:14 Jak kto się chce jeszcze na łamach forum spełnić i podesłać swoje wierszycho,na obojętny temat,to ma okazję.Ihuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 23:26 Smietnikowy to poeta wy go ludzie Leziox zwieta Niezly z niego jast ananas ale przylgnal chyba do nas Gdyby czesciej do nas zajrzal moze bab by nie obrazal? Moze hardosc swoja zgubi i nareszcie nas polubi??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 20.11.01, 23:47 zono, gary brudne stoja, majtki moje nie uprane, a ty biegasz za organem piwnym. O ostojo meza swego buzdyganem byc powinnas. A ty jednak cukru szukasz? Niech na zdrowie nie poszkodzi!!!! To bez rymow. Jutro bedzie z rymami.\ czort Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 00:25 Moja hardość jak opoka Jest dla plebsu wszak nieznana Na gałęzi wrzeszczy sroka Obrażając swego pana Niech pokrzyczy jeszcze trochę Zaraz dowcip jej przeminie Dubeltówkę wyceluję I opadnie między świnie Bez obrazy-moim wujkiem był Adam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 00:30 Wspolczuc takiej doli gdy Bozia jezyk Ci upierdoli Za te obrazy i pomowienia... zegnam pana..Do widzenia! Nieslubna corka Slowackiego!;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 00:35 Kudy ci do Słowackiego Wszak mezalians to nie żarty Na wsi tej on się nie włóczył Wolał dalej jakieś czarty Kraczą nadal ptaki chore Główka boli,czasem cipka Przyjść trzeba z psychodoktorem Może zamknie w klatce grzybka Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 00:35 A jak zaraz kazdemu bozia jezyka nie upierdoli To szczęśniecie w kawalerskiej/panienskiej doli Ale samanta ma czorta, Lexioz konia bije do woli I tak nikogo innego to nie zaboli. Syn z nieprawego łoża Krasickiego Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 00:36 leziox napisał(a): > Moja hardość jak opoka > Jest dla plebsu wszak nieznana > Na gałęzi wrzeszczy sroka > Obrażając swego pana > Niech pokrzyczy jeszcze trochę > Zaraz dowcip jej przeminie > Dubeltówkę wyceluję > I opadnie między świnie > > Bez obrazy-moim wujkiem był Adam M. > Nie obrazam sie, poeto. ze w rodzinie miales wieszcza ja nie mialam. Samorodny talent tu obwieszczam. Tobie i calemu swiatu chce powiedziec za przyczyna pewnych meskich popaprancow czort zeszedl sie z jakas Mina. Kruk krukowi? To nieprawda Sroka sroce nie wykole tego oka. Solidarnosc. Przeciez w swoim sa zywiole. Chyba jakas durna matwa im zamaci we glowinach. Praszczaj Walek - tak zakrzyknie glupia sroka - cielecina. Cielecina to do rymu bylo, ale po zastanowieniu sie - pasuje jak ulal. czort Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 00:43 Trzepać się każdego wola Lub bić konia,jak to motłoch Mówić zwykł przy flaszce wódki Gdzie poezja wzbudza popłoch Coś gdzieś szczeka Tak daleko,że nie widać kundla wcale Cicho tam przebrzydły mopsie Bo bejsbolem wnet przywalę Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 00:47 Wyrabiasz sie powolutku, twa poezja ogniem bucha! Lecz czy Men jest menem? Pomysl! Czy to nie podpucha? dalej bedzie potem, bo wale na czat, ktoras biedaczke trzeba pocieszc. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 00:53 Czorciku kochanie, A co to za na mnie nastawanie wszak juz dziewcze zapomniało ja nam sie ze smutkiem rozstawało Gorąco i czar twych piekielnych mocy Był naszym żarem miłości i gorących nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czort Re: A to tak dla potwierdzenia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.11.01, 00:57 Ze to ten sam Men Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: A to tak dla potwierdzenia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.11.01, 00:58 Idę spac juz mi sie piernicza imiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 00:50 poemat dla siostrzenca Mickiewicza-Lezioxa :((((Kolo Mickiewicza nawet Ty nie stali bo golebie pewnie leb by Ci osrali Czasem wypisujesz takie kretynizmy jakbys sie nawpieprzal zepsutej chinszczyzny! Eeee...spiaca juz jestem ,nie wychodzi Twoja tworczosc mily to nie zadna bomba poeta Ty taki jak z koziej dupy traba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! IP: *.addcom.de 21.11.01, 01:02 Spójrz na swoje rymy babo Zrzucająca na mnie gromy Wszystko dziś ci idzie słabo Aż dostać można oskomy Twa konserwa w główce śpi Nie przysporzy ci już weny By nie zakląć brzydko ci Spadaj dzisiaj już ze sceny Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: KTOS TU POEZJE OBIECYWAL!!!!!!!!!!! 21.11.01, 01:20 Slowa slowa wierszy linie na nic bracie taka mowa slowo zginie babska zmowa. Jutro wstana by od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś