Dodaj do ulubionych

przyjedz zrób mi tuli tuli

22.01.07, 10:45
niech to trwa na dlugi czas.
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 10:48
      wesola_kicia napisała:

> niech to trwa na dlugi czas.
      hmmm
      czyzyby kicia sie rozmarzyla ;P
      • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 10:50
        hmm no jasne :P
        mniam mniam :d
        • kiki1102 Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 16:43
          Jakie to miłe ,tak wtulić się mocno ....aż tchu zabraknie:)
          • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 17:40
            kiki1102 napisała:

> Jakie to miłe ,tak wtulić się mocno ....aż tchu zabraknie:)

Święte słowa,bardzo miło :D
            • basia9981 Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 18:11
              miło jest też kogoś przytulić. Może to być zwierzątko typu homo sapiens, jak
              również jakaś inna przytulanka wzięta np. z ulicy lub schroniska dla zwierząt.
              Pełno ich tam.
              • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 18:13
                Basiu,masz racje ,miło jest utulić zwierzątko ,bo sama mam kilka w domu.
                Ale chciałabym ,żeby moje Słoneczko,mnie codziennie tuliło
                • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 19:45
                  <tuli> <tuli> <tuli>
                  • basia9981 Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 19:47
                    A moje Słoneczko utuli mnie już jutro!!!!!
                    • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli /odp.zbiorowa 22.01.07, 19:53
                      Fantko,dziekuje :)
                      Poczekam na to własciwe tuli tuli aż do 27 lutego ,i nie wypuszcze go z ramion .
                      Basiu,to fajnie ,napewno bedzie to ekscytujące tuli tuli
    • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 23:07
      ale z was są ciepłe kluchy :))))
      • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 22.01.07, 23:12
        Jelonku,no wiesz :P
        tuli tuli nie zawsze to samo oznacza :P
        • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 12:15
          ciepłe kluseczki wcale nie są złe , tak samo ciepłe buły i inne przysmaki :))
          • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 13:09
            to zależy jakie przysmaki :P
            • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 15:21
              smaczne przysmaki :) ciastka ciepłe francuskie , ciasto kokosowe prosto z
              piekarnika słodko pachnące :)
              • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 16:03
                Tego kokosu to ja Ci nie daruje :P
                smaka mi tylko narobiłes
                • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 16:46
                  i szarlotka świeżutka :)
                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 16:54
                    i ciepłe bułeczki z mlekiem :D
                    • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 17:03
                      a te bułeczki to z marmoladą ...
                      • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 17:17
                        z białym serem :D
                        • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 17:20
                          z jabłkiem ;)
                          • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 17:22
                            z budyniem :)

albo
                            gorące usta Słoneczka :D
                            • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 18:56
                              widze już tu całą cukiernie i piekarnie :)))
                              • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 19:00
                                ja jakoś nie widze :P
                                • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 19:08
                                  czego brakuje do szczescia ? :)))
                                • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 19:08
                                  budyń czekoladowy bym zjadła ;)
                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli /Jelonku 23.01.07, 19:16
                                    do szczescia brakuje Mi RAFAŁA :P
                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 23.01.07, 19:17
                                    posypany wiórkami kokosowymi <mniam>
                                    • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 22:13
                                      i oblany ciepla, slodka czekoladą ;)))
                                      ale to chyba jakis specjalny Rafal , bo nie jednemu Rafalowi Rafal na imie :)

• wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 22:18
                                        a no specjalny :D
                                        • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 22:34
                                          wersja limitowana ;)
                                          • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 22:36
                                            oczywiście:d
                                            wykradlam go z nieba :D
                                            • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 22:47
                                              myślisz że ujdzie Ci to na sucho ? :)) :P
                                              deficyt aniołów jest widoczny :))
                                              • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 22:50
                                                Jelonku,mam się bać?;)
                                                co mi grozi za porwanie ?
                                                • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 22:55
                                                  może ktoś na górze sie zdenerwuje , gdy zobaczy że najlepszy aioł zniknął :)))
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 24.01.07, 23:49
                                                    ech on znowu taki najlepszy nie jest:D
                                                    więc nie zauwarzą
                                                  • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 17:38
                                                    braki w aniołach zawsze są zauważalne,
                                                    więc w niebie zauważą od razu ;)
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 18:22
                                                    jak zauważą to niech sobie go zabieraja
                                                    tyle mam do powiedzenia
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 18:27
                                                    sie nie denerwuj :)
                                                    nie chcemy Tobie zabierać twojego skarbu :)) :P
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 18:34
                                                    i tak bym wam go nie oddała :P
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 18:41
                                                    nie to nie , laski bez :PPPP ;)
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 18:56
                                                    hehe :P
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 19:01
                                                    tylko żebyś później nie mówiła że nie chciałem go zabrać :P ;-))
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 19:04
                                                    póki co sama go potrzebuje,a go nie ma :(
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 19:09
                                                    to moze w inny sposób zaspokój swoje potrzeby :))
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 19:14
                                                    sama z soba nie będe rozmawiać :P
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 19:26
                                                    rozmawiasz ze mna :))
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 25.01.07, 19:36
                                                    ale tobie nie powiem,że kocham
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 27.01.07, 10:34
                                                    no tak , nie maasz mojego numeru telefonu ;//
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 27.01.07, 10:47
                                                    <głaszcze>

a no nie mam ,ani Ty mojego
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 31.01.07, 19:21
                                                    zamiast numeru tel. mozesz mi podac numer buta , zobaczymy kto ma wieksza
                                                    stope :))
                                                  • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 31.01.07, 19:37
                                                    Witaj Chani-nr1 :)))
                                                    Już tu byłaś na forum a ja Cię nie przywitałam,
                                                    dlatego śpieszę naprawić ten mój nietakt :)))))
                                                    serdecznie pozdrawiam :)
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 01.02.07, 00:52
                                                    Witaj witaj Fantko,
                                                    tak, masz racje ,już tu byłam na tym forum wcześniej ;))
                                                    również serdecznie pozdrawiam :))))
                                                  • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 01.02.07, 19:36
                                                    Jelonku czy Ty jesteś Chani-nr1 ?
                                                    bo to Chani-nr1 nie przywitałam w odpowiednim czasie.
                                                    A Ty już jesteś tu zadomowiona...
                                                    i witana kiedyś serdecznie :))))
                                                    Jelonku czy zaglądasz czasem do czarodziejskiego lustereczka?
                                                    I czy lustereczko działa prawidłowo?
                                                  • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 05.02.07, 19:06
                                                    tak Chani mieszka tu jakiś czas.
                                                    I niech dalej mieszka :)
    • chani-nr1 Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 28.01.07, 17:49
      przyjedz zrób mi <tuli tuli> to okreslenei jest zastrzezone:) przykro mi - ale
      na cichej byli pierwsi:) z "tuli,tuli"

pozdrawiam all
      • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 28.01.07, 18:02
        no jak miło ,że zawistałaś wsród nas :D
        tylko nie o takie tuli tuli chodzi jakie mówi córka Twojego brata :P
        • chani-nr1 Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 30.01.07, 21:33
          przecież wiem i zartuje:) sobie tylko. A czasam itu gdzies jestem - raczej z
          dala i czytania niz pisania, zreszta jak na innych forach - ja tylko słucham;) i
          czasem swoje 3 grosze wrzucę
    • cosminka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 06.02.07, 15:59
      Ja tez cche tuli tuli i nie ma mi ktos zrobic :/
      strasznei tak bez tuli tuli kilka miesiecy zyc.
      ale moze juz niedlugo...:)
      • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 06.02.07, 20:07
        wiem,że wolisz inne tuli
        <tuli>
        ech ja to sobie poczekam
        • fantka Re: przyjedz zrób mi tuli tuli 07.02.07, 18:10
          <tuli>
          • wesola_kicia Re: przyjedz zrób mi tuli tuli i zbałamuć mnie :d 07.02.07, 19:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka