mozambique 22.01.07, 15:11 lukamy na czerwony dywan ??? ale sie z emjotyzmem pokrywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: dzis wieczorem telekamery 22.01.07, 15:21 nic sie nie pokrywa bo emjotyzmu nie ma! ale ponoć pyrkosz ma być, czyli zdrów? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: dzis wieczorem telekamery 22.01.07, 15:29 no fakt, cały emjotymz na czerwonym dywanie bedzie pełznął Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dzis wieczorem telekamery 22.01.07, 15:40 mozambique napisała: > no fakt, cały emjotymz na czerwonym dywanie bedzie pełznął PO ZŁOTOM Telekamere! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: dzis wieczorem telekamery 22.01.07, 16:00 oczywiście,że oglądamy to pozycja obowiązkowa trzeba zobaczyc ilu "naszych" zgarnie telekamęrę (prywatnie mam nadzieję,że Handzia jednak nie) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzis wieczorem telekamery 22.01.07, 16:30 ja to sie dziwie ze superkamery nie dadzą ........DŻONY DEPOWI :-D))) on sie robi mocniejszy od czaka nornisia Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: dzis wieczorem telekamery 22.01.07, 16:40 bo dają tylko tym,którzy zgodzą sie je przyjac mam poważne podejrzenie graniczące z pewnością,że Dżonny by na Telekamery nie przyjechał Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: dzis wieczorem telekamery 22.01.07, 18:12 Cały MJM na Telekamery nie przybędzie, albowiem jest bardzo ograniczona ilość zaproszeń na tę szalenie prestiżową;) imprezę :) Odpowiedz Link Zgłoś