karina_17 20.11.01, 10:53 No to jest i nowy wątek. Tamten faktycznie beznadzijnie się otwierał. Ale słodka piosenka w Zet'ce. Idę, pozdrawiam wszystkich wasza karina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-marek Re: KARINA cd. 20.11.01, 15:21 karina_17 napisał(a): > No to jest i nowy wątek. Tamten faktycznie beznadzijnie się otwierał. > Ale słodka piosenka w Zet'ce. Idę, pozdrawiam wszystkich > > wasza karina - BŁĄD -> POWINNA BYĆ LICZBA POJEDYŃCZA :)) Dzień dobry ! Co z tymi robakami - zaraz i mi się zaczną snić po nocach :), brrrrrr pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KARINA cd. 20.11.01, 22:34 Czemu pojedyncza? Oj men, te twoje nawyki. Miłych robaków ( ściślej mówiąć to nie robaki tylko zwierzęta wielokomórkowe należące do typu płazińców bądź jamochłonów - hahaha, nauczyłam się!). Pa i pozdrawiam wszystkich ( tak na zapas) Odpowiedz Link Zgłoś
m-marek Re: KARINA cd. 20.11.01, 22:46 karina_17 napisał(a): > Czemu pojedyncza? Oj men, te twoje nawyki. > Miłych robaków ( ściślej mówiąć to nie robaki tylko zwierzęta wielokomórkowe > należące do typu płazińców bądź jamochłonów - hahaha, nauczyłam się!). > Pa i pozdrawiam wszystkich ( tak na zapas) Juz nie musze odpisywać, dlaczego liczba pojedyńcza ?:))) Znowu się draznisz ta liczba mnogą ? Jakie nawyki Aniołku ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KARINA cd. 20.11.01, 22:51 Zgaduj zgadula gdzie złota kula. Ja sie drażnię,? hihihi Tym razem tak profilaktycznie pozdrowienia były dla WSZYSTKICH, żeby nie zniechęcać nikogo, kto chciałby coś napisać. Kto wie może poznam wreszcie jakiegoś fajnego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 MEN 20.11.01, 22:43 Chyba faktycznie masz dużo pracy, że dzisiaj nie zaglądasz na forum co kwadrans. Ja ty przeżyłeś bez łamania serc niewieścich na tym forum ( żartuje, to zdanie do mnie nie pasuje). Chciałam napisać - dobrze że cię nie ma , przynajmniej trochę spokoju. Sorki, to wszystko przez te robale... Idę czytać .... hihihihi. karinka Odpowiedz Link Zgłoś
m-marek Re: karinka 20.11.01, 22:50 Może odbiję sobie przy najbliższym wyjeździe do nowych dealerów ?:))) (żartowałem) Dobranoc, i nie czytaj juz wszystkiego, bo oczęta rozbolą :))) Ja i dżentelmen to tak jak 2x2=4 :***** M. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: karinka 20.11.01, 22:55 A 2x2 jest 4 ? Tylko dla racjonalistów. Tu trzeba fantazji...... - tak było w rekamie. Uwielbiam wam ( facetom) dokuczać. Tak słodko sie irytujecie. Dzisiaj o mało co mnie nie pozabijali ... i za co? Za prawdę? Typowo męskie... Odpowiedz Link Zgłoś
m-marek Re: karinka 20.11.01, 22:59 karina_17 napisał(a): > A 2x2 jest 4 ? Tylko dla racjonalistów. > Tu trzeba fantazji...... - tak było w rekamie. > > Uwielbiam wam ( facetom) dokuczać. Tak słodko sie irytujecie. Dzisiaj o mało co > > mnie nie pozabijali Znowu chcesz żebym sie zirytował - miły wtedy chyba nie jestem :))))) > ... i za co? Za prawdę? Typowo męskie... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karinka 20.11.01, 23:07 Wedle zyczenia - tylko jakis sk..urczybyk zarezerwował nick bez zadnego znaczka - niesprawiedliwe, przeciez to mnie sie należało :((( Dobranoc :** (poczta) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KARINA 20.11.01, 23:48 No, to ten tekst z godz. 22.51 (przegapiłem go)był budujący i wcale nieirytujący... Ale w takim razie jutro w ogóle tu nie zajrzę - żeby nie odstraszyć jakiegos "fajnego faceta " :))) Jutro sobie gdzies bryknę "słuzbowo" autkiem w Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KARINA 21.11.01, 18:01 " Bo brykanie , to właśnie to, co tygryski lubią najbardziej..." "Winnie the Pooh"...dla trochę starszych Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KARINA cd. 22.11.01, 20:58 Na kogo Karinka jest taka wkurzona z wieczora ?:)) (powaznie nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KARINA cd. 22.11.01, 21:02 Na samą siebie i pewnego palanta ( nie znasz go). Al epal sześć , to tylko facet. A ty masz dobry humorek. Kogo zasługa? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KARINA cd. 22.11.01, 21:05 karina_17 napisał(a): > Na samą siebie i pewnego palanta ( nie znasz go). Al epal sześć , to tylko > facet. > > A ty masz dobry humorek. Kogo zasługa? Może mojego miłego personelu ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KARINA cd. 22.11.01, 21:08 Może powinieneś zmienić personel. poczta Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KARINA cd. 22.11.01, 21:30 karina_17 napisał(a): > Może powinieneś zmienić personel. poczta Dlaczego Aniołku ? (poczta) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: KARINA cd. - chcesz porozmawiać 22.11.01, 21:37 jestem na czacie, ogólnym Odpowiedz Link Zgłoś