angel237 30.01.07, 11:52 KURCZE NIE WIEM PO CO TO PISZĘ ALE COŻ...ZNAJDZIE SIĘ JAKIS PRZYSTOJNY PAN W WIKEU 28-36 Z WIELKOPOLSKI.JA JESTEM ŁADNIUTKĄ BLONDYNECZKĄ I CHOLERNIE BRAKUJE MI SEXU W DOBRYM WYDANIU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darczanelli Re: szukam przystojnego mężczyzny 30.01.07, 12:38 Witaj.W lutym skończę 37,więc może akurat.Teraz jestem samotny i też mi tego brakuje....Myślę że brzydki nie jestem i siły witalne też mam,jak chcesz sama sieprzekonaj.Pozdrawiam...D.S. Odpowiedz Link Zgłoś
darczanelli Re: szukam przystojnego mężczyzny 30.01.07, 14:19 mail: darczanelli@yahoo.pl jak sie odezwiesz to pośle fotki.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
cynergy Re: szukam przystojnego mężczyzny 30.01.07, 19:25 dolny slask tez bierzesz pod uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szukam przystojnego mężczyzny 31.01.07, 01:53 kurcze, nie krzycz pewnie wiekszosci osobom tego samego brakuje co innym, tylko nie kazdy potrafi otwarcie o tym otwarcie mowic... powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polo014 Re: szukam przystojnego mężczyzny 28.02.07, 05:14 Podaj adres to pokorespondujemy Odpowiedz Link Zgłoś
polo014 Re: szukam przystojnego mężczyzny 28.02.07, 05:17 Oczywiście, że jestem, napisz coś więcej, mój adres to polo014@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dziki761 Re: szukam przystojnego mężczyzny 28.02.07, 23:22 mamy ten sam problem ...prawie bo ja szukam kobiety no i jestem raczej ciemnowlosy ale kochac mi sie chce ja nie wiem co a moja pierwsza partnerka ktora dorwe ma zapewnione zlizanie z lozka szkoda ze mieszkasz w poznaniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: szukam przystojnego mężczyzny 05.03.07, 11:07 Zlizanie z łóżka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ witam 01.03.07, 09:59 a ja jestem brzydki i na dodatek ze sląska ale za to oprócz sexu w podłym wydaniu moge dać Ci troche węgla:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do tygryska 02.03.07, 08:08 dziekuje rokita ale wiesz , taki całkiem miły to ja nie jestem:) poznaje kobiety, odzieram z godności i zostawiam:) PS. jesteś córką J.M. Rokity ???:) Odpowiedz Link Zgłoś
rokita36 Re: do tygryska 02.03.07, 21:54 To nie może być prawda !!! Czytam Twoje wypowiedzi i już Cię lubie. Diabeł we mnie siedzi ale córką diabła to ja nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do tygryska 05.03.07, 09:57 rokita to najszczersza prawda uwierz! jestem podły jak mało kto! tak podłego zwierza jeszcze dotad nie znałaś:) szaki poświadczy to swoim ciałem:) mówie Ci rodzina Mansonów to przy mnie domowe przedszkole:) Odpowiedz Link Zgłoś
strip-tease-rka Re: do tygryska 05.03.07, 11:05 Nie rozumiem takich problemów. Jak się chce dobrego sexu, to się poprostu to robi! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro67 Re: do tygryska 05.03.07, 13:06 Coraz bardziej Cię kocham.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ do rokity 06.03.07, 09:21 czy Ty i to "zorro" to ta sama osoba ??? hehehe kurde Ci powiem ze ten nick nie wybralaś za dobrze , bo jak pisze do "rokity" to sie czuje jak Tusk ,a jak do "zorro" to jak jakiś pedzio hahaha nie mogłabyś zmienic nicka np na: "kochająca_tygryska" ?? hehehe a tak w ogóle dziewczinko to nie pisz ze mnie kochasz bo nie wiesz co robisz... wykorzystam Cie, zranie, porzuce i na co Ci to??:) a ja bede miał kolejne suicide na sumieniu? hehe ------ szaki poświadczy własnym ciałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zorro67 Re: do tygryska 06.03.07, 09:51 bo ja jestem facetem, to jak się masz czuć? Przykro mi ,ale nie jestem z tej opcji.NO to pa,he,he,he.Niebierz Sobie tego do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do tygryska 06.03.07, 09:54 nie biore sobie, jedyne co biore to LSD hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zorro67 Re: do tygryska, 06.03.07, 10:00 To wpiszę CIę na listę moich przyjaciół, i zmienię login na prosiaczka albo osiołka, ok?. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro67 Re: do tygryska, 06.03.07, 10:18 Chyba jeszcze nie doszedłem do tego rozdziału, ale do tej pory nie doczytałem się żeby prosiaczek,osiołek czy nawet Krzysio miał takiego przyjaciela, no chyba że tygrysek. szybko poczytam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś