siula5 31.01.07, 15:18 na jakiś fajny wątek. Dni nie są ani radosne, żeby można było się czym pochwalić i nie są smutne, żeby można było się pożalić. Hmm a chciałam coś napisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.garstka Re: Nawet nie mam pomysłu 31.01.07, 15:23 to może napisz tak ogólnie - czego byś chciała, o czym marzysz itp.? (skoro nie ma powodów do pisania, to trzeba je stworzyć samemu ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nawet nie mam pomysłu 31.01.07, 15:35 Siulka, to poopowiadaj o swojej ślicznej córeczce! Takie rzeczy się tak cudownie, przyjemnie czyta! Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Nawet nie mam pomysłu 01.02.07, 07:37 Moja córeczka niby taka mała i nie rozumna, a tu okazuje się że ona wszystko rozumie, ja mówię :"wypluj smoczek", ona wypluwa, mówię "chodź na nocnik" ona od razu na niego palcem pokazuje. Już niedługo jej urodziny, mam dylemat jaki torcik zrobić, może macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Nawet nie mam pomysłu 01.02.07, 07:38 siula5 napisała: > Moja córeczka niby taka mała i nie rozumna, a tu okazuje się że ona wszystko > rozumie, ja mówię :"wypluj smoczek", ona wypluwa, mówię "chodź na nocnik" ona > od razu na niego palcem pokazuje. Już niedługo jej urodziny, mam dylemat jaki > torcik zrobić, może macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Nawet nie mam pomysłu 01.02.07, 08:21 Mojej siostry córeczka jak miała roczek, to siostra wymyśliła tort w kształcie kubusia puchatka:) ALe jaki był pyszny..... aż bym zjadła...a oponka rośnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja8549 Re: Nawet nie mam pomysłu 01.02.07, 15:48 no jak to jaki, ??!!ROZOWY!!! koniecznie!!!biszkopt i masa rozowa zabarwiona przetworami z borowek, zawsze taki mialam... raz sie zdarzylo ze zafarbowal na niebiesko bo mama cos przesadziala :) Odpowiedz Link Zgłoś