Dodaj do ulubionych

ja jestem pan Tik-Tak

IP: *.chello.pl 15.04.03, 07:17
ten zegar to moj znak,
tak tak tak, to ja Tik-Tak,
a zegar to moj znak.
kiedys we wtorki lecial Tik-Tak, tak mi sie milo skojarzylo z dzisiejszym
dniem. Za oknem wiosna i ptaszki spiewaja, a w radio Wilki spiewaja.
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 07:19
      o god!! kobieto Ty sypiasz w ogóle????;-)))
      • Gość: martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak IP: *.chello.pl 15.04.03, 07:25
        czasami mi sie zdarza, nie za czesto. czyms musze tlumaczyc moj wyglad
        zombie ;))
        cmoki dla Ciebie
        • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 07:28
          dzieńdoberek wszystkim z rana.....
          ale piekna pogoda.....podobno ma być 20 stopni......na razie jest 10 .....
          poczekamy zobaczymy....:))))))))
        • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 07:33
          cmok Martusiu!;-)), tzn zombie-martusiu:))
          • Gość: martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak IP: *.chello.pl 15.04.03, 07:35
            hehe, Tygrysku, to bylo dobre!
            • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 07:54
              ale Tyś jest zombie co ma nieźle w trombie!:-))))
              • martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 09:24
                hehe, to ja mam trabe?
                gdzie jest dziewczyna co trabe ma? lalalalala
                • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 09:30
                  hehe... tromba + tromba = bomba:-)))
                  • martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 09:33
                    uuuuuups, ale po angielsku napisalabym poprawnie.
                    dzieki za errate ;))
                    • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 09:38
                      ni mo za co dzioucha !;-))))
                      • martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 09:42
                        alez nalegam :)))
                        • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 09:47
                          to ja jestem ciotka klotka z tymi duzymi okularami:)
                          hejka:)
                          • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 09:56
                            hehe.... dobrałaś Iwa jak ulał!! wypisz wymaluj Ciocia Klocia z Ciebie!!:PPPP
                            • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 10:06
                              no widzisz jak ja mądra jestem:) ona chyba jeszcze jakos tak latac potrafiła:)
                              • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 10:31
                                no coś tam umiała,..aleś Ty i tak lepsza jezd!! umiesz z Travoltą tańczyć!:PPP
                                • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 10:49
                                  bo ja jestem jak Travolta!!!!!! te ruchy bioder, ta grzyweczka spadająca na
                                  czoło i ten zniewalający dołeczek.....eee dołeczka ni mam ale wydziargam:)
                                  • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 10:51
                                    phi tam! chuj z dołeczkeiem! za to masz tyłeczek:-)))))
                                    • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:04
                                      i lepiej rozbudowana klate:)
                                      • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:08
                                        hehehehehehehehehehehehehehehe
                                      • tygrysek_ Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:11
                                        no baaaaaaaaaaaa!!!, klata jak u pirata!!!!:-))))
                                        • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:13
                                          tygrysek_ napisał:

> no baaaaaaaaaaaa!!!, klata jak u pirata!!!!:-))))

"piratka - jaka gładka".....:))))))))))
                                          pamiętasz to iwa ??????
                                        • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:15
                                          klata jak u pirata, a w srodku wata...
                                          • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:19
                                            hola hola!!!!! ja nie mam owłosionej klaty więc porównanie do pirata jest jak
                                            najbardziej niestosowne!;)
                                            Szkodnik jasne ze pamiętam, kofany Leziu mnie tak ładnie określił:))
                                            • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:20
                                              ....ciekawe o co mu chodziło z tą gładkością.....:))))))
                                            • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:21
                                              A jaka masz klate...? Jesli wybaczysz moja ciekawosc?
                                              • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:32
                                                Szkodnik nie wiem, spytaj jego.
                                                barabas...nie wybacze, powiem tylko że ładną.
                                                ;)
                                                • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:34
                                                  Szkoda...jestem niepocieszony...
                                                  Nie uchylisz nawet rabka tej slodkiej tajemnicy?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:37
                                                    jak sam stwierdziłes to słodka tajemnica więc niech taka pozostanie:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:44
                                                    Ale marzenia potrzebuja nieustannie nowej pozywki...
                                                    Tak chcialbym wiedziec, o czym moglbym marzyc... i wiedziec, jaki raj sie w
                                                    wierzbowym lesie kryje...
                                                  • martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:48
                                                    w zaufaniu powiem, ze panowie maja co podziwiac w Iwusi,
                                                    a panie maja czego zazdroscic ;))
                                                    ja zazdroszcze tych dluuuuuuugasnych nog ;))
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:52
                                                    martuha!!!!!!!!!
                                                    a wcale nie!!! bo ja jestem mała, gruba, ruda i wredna!o!
                                                    :))))))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:55
                                                    Czyli wszystko to, co tak lubie...
                                                    Naturalne blondynki...to uskrzydla...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:02
                                                    no widzisz juz masz teraz o czym marzyć:))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:09
                                                    o Okrutna...
                                                    rozpalasz moja wyobraznie...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:11
                                                    nie jest to przyjemne?
                                                    ;)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:18
                                                    tak, tak...wiecej i wiecej...
                                                    Naprawde jestes naturalna blondynka?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:21
                                                    ja tylko napisałam że jestem ruda, nic o blond włosach nie wspominałam:)
                                                    a jaka jest prawda?.....:))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:32
                                                    hm...a ja pytalemm, czy jestes naturalna blondynka...
                                                    Czyzbys farbowala wlosy?
                                                    Jakiego koloru lakieru do paznokci uzywasz?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:37
                                                    po co ci ta wiedza?
                                                    moze nie maluje paznokci...
                                                    moze mam rude popalone włosy od kolejnej trwałej, paznokcie poobgryzane do
                                                    zywego i odpryskujący rózowy lakier....hmmm co ty na to?;)))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:46
                                                    szkoda by bylo...wiec Ci nie uwierze...

A jako szminke uzywasz?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:52
                                                    zdadziłam szminki na rzecz błyszczyków, a tak naprawde to tylko krwista
                                                    czerwień, super pasuje do błekitu na moich powiekach;)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:59
                                                    Ufff...mi jest coraz gorecej...
                                                    Jakiego koloru sa Twoje oczy?
                                                  • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:07
                                                    Aleś ty dziwny.....dlaczego po prostu nie poprosisz jej o zdjęcie ?
                                                    hehehehehehehe..........
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:15
                                                    to byloby za proste...
                                                    droga jest celem...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:21
                                                    iść ciągle iść w strone słońca...:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:26
                                                    isc... az po horyzontu kres...
                                                    (i zajrzec za krawedz horyzontu... Zdradz, Dziewczyno...)
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:32
                                                    sam przecież wiesz że nie da rady az po horyzontu kres...
                                                    zdradzić? chyba już i tak za dużo napisałam...:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 14:24
                                                    nie poweidziaals nic...:-((
                                                    Dlatego tak strasznie cierpie...
                                                    Moja wyobraznia...schnie tak strasznie...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 14:53
                                                    gdybym powiedziała cos, to dopiero byś cierpiał...:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:07
                                                    "mocniejszy jestem, ciezsza podajcie mi zbroje"
                                                    Sprobuj...prosze...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:19
                                                    Zacznij moze od siebie...:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:29
                                                    mam Cie postraszyc moim opisem?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:35
                                                    trudno mnie wystraszyć, więc czekam:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:40
                                                    Ale jestes odwazna...
                                                    Mail juz jest w drodze...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:44
                                                    tak myslisz? zaraz się przekonamy:)
                                                    ps. a moze to ty jestes odważny?:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:48
                                                    Odwazny? Nie! Smialy...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:58
                                                    Tylo nie mów że masz na imię Bolesław:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:59
                                                    I do tego Krzywousty...
                                                    Nie nosze bibilijne imie...A Ty?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:25
                                                    To nie ja byłam Ewą Adamie, a moje imię chyba słowiańskie jest...zresztą spójrz
                                                    w górę:)
                                                    ps. oczywiście nie jestem pan tik-tak:))))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:29
                                                    OK. Myslalem raczej o Nowym Testamencie... Kefas

Hm...Iwona? Z Burgundii?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:34
                                                    nie poprostu Iwona:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:52
                                                    Czy to naprawde slowianskie imie?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:16
                                                    szczerze? nie wiem, chyba staroniemieckie od iwo, ale nie zagłębiałam się w
                                                    to :)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:19
                                                    Tez mi sie tak cni...
                                                    Studiowalas germanistyke?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:21
                                                    nie, genralnie nie lubie nawet niemieckiego ale lubię swoje imię:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:35
                                                    szkoda...ja uwielbiam niemiecki...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:19
                                                    szkodnik tylko niech ci głupie myśli nie przychodzą do głowy...
                                                  • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:25
                                                    :PPPPPPPPPPPPPP
                                                  • poziomka_zajac Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:21
                                                    szkodnik1 napisał:

> Aleś ty dziwny.....dlaczego po prostu nie poprosisz jej o zdjęcie ?
                                                    > hehehehehehehe..........

a to już nie randius mężus czy jakoś tak?
                                                    ;P
                                                  • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:27
                                                    oczywiście że randius mężus.......:)))))))))
                                                  • poziomka_zajac Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:30
                                                    sygnaturka!!
                                                    :)
                                                  • szkodnik1 Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:41
                                                    poziomka_zajac napisała:

> sygnaturka!!
                                                    > :)

....sygnaturka to nie wszystko......mam jeszcze obrączkę, akt małżeństwa,
                                                    podbite oko....... i ochotę na sex......z moją żoną....:))))))))
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:26
                                                    oczy? piękne błyszczące, jak to ze szkłem bywa...;)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:29
                                                    blyszczacy jako kolor zawsze mi sie podobal...
                                                    Mow, mow dalej...Twoje rece? Dlugie, eleganckie palce...?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:34
                                                    nawet nie wiesz jakie piękne protezy teraz robią....;)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 14:26
                                                    Protezy palcowe? Czytalem w "Spieglu" - sa podobno bardzo drogie i wytrzymuja
                                                    tylko 10 lat...
                                                    Co jeszcze masz sztucznego? Wbyacz moja ciekawosc...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 14:48
                                                    ...inteligencje?...jestem sztucznie wygenerowanym tworem, zyję tylko w
                                                    wirtualnej rzeczywistości;)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:06
                                                    A to dramat...
                                                    Ja nie zyje w wirtualnej rzeczywistosci...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:17
                                                    a dla mnie to nie dramat bo na szczęście w rilu nie mam rudych spalonych
                                                    włosów, poobgryzanych pzanokci i błękitu na oczach:)))) a inteligencja sztuczna
                                                    nie jest:)))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:30
                                                    Tak przypuszczalem...a nawet bylem pewny...
                                                    tak...tak to sobie wyobrazalem...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:36
                                                    czyżbyś zobaczył mnie w szklanej kuli?..:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:39
                                                    w szklanej kuli?
                                                    Nie, Ty uwiezilas mnie w szklanej pulapce...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:43
                                                    alez nie jestem w stanie pozbawic kogoś wolności...
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:48
                                                    Pozbawic wolnosci? To bylaby slodka niewola...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:58
                                                    hmmm czyżbyś lubił niebanalne przyjemności?:))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:27
                                                    niebanalne? Czy to jakis kod?

Ja caly jestem niebanalny...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:29
                                                    czyli mogłbys być sam niebanalną przyjemnością?...:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:31
                                                    Falszywie uzyty tryb przypuszczajacy...
                                                    Radze przejsc na tryb oznajmujacy...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:36
                                                    tryb oznajmujacy wskazywałby iz posiadam niezbedna wiedze w tym temacie, co nie
                                                    jest prawdą:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:53
                                                    A jakie jest Twoje doswiadczenie? Jak na razie?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:03
                                                    w tym temacie? jak narazie ok 115 postów:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:13
                                                    To duzo? Czy malo?
                                                    Niestety jestem taki niedoswiadczony...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:20
                                                    jesli do okreslenia czy jesteś niebanalną przyjemnością w określonym kontekście
                                                    to mało:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:28
                                                    Masz racje...
                                                    To ja chcialem wyludzic pochwale...za caloksztalt...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:39
                                                    barabas napisał:

> Masz racje...
                                                    > To ja chcialem wyludzic pochwale...za caloksztalt...

:) ogólnie całokształt nie powiem, podoba mi się:) stwierdzenie bądź
                                                    pochwała...wybieraj:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:20
                                                    Musisz pracowac? Czy nie lubisz di Caprio? Czemu nie idziesz do kina?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:38
                                                    musze dzieckiem sie opiekować, i żałuje że nie moge iśc do kina, bo bardzo chcę
                                                    zobaczyc ten film. A boski leo? hmmm podobno w tym filmie naprawde jest boski
                                                    ale ja zdecydowanie wole męzczyzn w typie Daniela Day Lewisa:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:48
                                                    Kto to jest? W jakim filmie wystepowal?
                                                    A co z G.Clooney?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:53
                                                    no własnie w tym na który miałam dzisiaj pójść razem z Leo "Gangi NY"
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:58
                                                    hmm... nie kojarze go...
                                                    Ale film jest podobno dosc slaby...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 18:02
                                                    podobno, ale jest to subiektywne odczucie każdego z widzów, ja wole sama się o
                                                    tym przekonać, gdyz nie raz moja opinia była diametralnie rózna od opini ogółu.
                                                    Teraz znikam, jade do domu:)
                                                    pa pzdr:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 18:03
                                                    Przyjemnego wieczoru!
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 18:03
                                                    wzajemnie:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 09:34
                                                    I jaki byl ten wczorajszy wieczor?
                                                    Przy swiecach i z Elton John'em w tle?
                                                    W kominku wesolo plonie ogien...a potem...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 09:48
                                                    aż tak wyobraźnia mi nie zadziałała, spędziłam ten wieczór nad papierami i
                                                    lamentach ilez to ja musze fiskusowi oddać. W kinie byłoby znacznie przyjemniej.
                                                    A jak Tobie minął wieczór?
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 12:46
                                                    Ach tak...przeciez zbliza sie termin oddania PIT-ow...
                                                    Ja tez siedzialem do 21.00 nad bilansem - nie moim...

Sklep na dole juz byl dawno zamkniety, wiec moglem zajac sie obserwacja wiatro
                                                    w mojej lodowce...Wreszcie zjadlem lody, wypilem kawke, obejrzalem dziennik i
                                                    wpadlem w czarna dziure...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 13:26
                                                    no to wieczór miałes nie za bardzo porywający:) A nie ciekawiej by było
                                                    wyskoczyc gdzies na kolacje albo do pubu? zamiast oglądać puste półki w
                                                    lodówce?:))))
                                                    no w końcu jesteś podobno kompletnie niebanalny:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 13:48
                                                    Jesli o 8-ej zaczyna sie szychte, to o 21-ej marzy sie tylko o tym, by zrzucic
                                                    garnitur i krawat, te niewygodne, acz szykowne lakierki, zamiast isc do knajpy
                                                    na Ku'dammie...
                                                    A jak juz jestem w domu, to nie mam ochoty wychodzic...lepiej wtedy wskoczyc do
                                                    wanny i posluchac Schuberta...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 14:21
                                                    ja zdecydowanie jestem zwolenniczką współczesnej muzyki. Dla mnie do wanny
                                                    pełnej gorącej i parującej wody, przygaszonego światła najlepiej pasuje np.
                                                    Vangelis....tak....o i jeszcze drink z teqili:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 14:24
                                                    Ach tak? Widze, ze mam z koneserem do czynienia...
                                                    Vangelis...
                                                    A co z Tangerine Dream?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 15:05
                                                    żaden ze mnie koneser poprostu słucham tego co mi sie podoba. Jesli chodzi o
                                                    Vangelisa to bezapelacyjnie płyta "Direct" o reszte nie pytaj nie mam głowy do
                                                    tytułów:) Poza tym to wszystko zalezy od nastroju, nieraz lepszym wyborem
                                                    byłaby płyta o ostrym rockowym brzmieniu, nieraz troszke wspomnień muzyka lat
                                                    80 -tych. Masm swoich ulubieńców i tyle:)
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 15:06
                                                    aha no i oczywiście "1492":)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 15:15
                                                    Niestety nie znam...Vangelisa pamietam tylko "Rydwany ognia" i jego pierwsza
                                                    plyte z solista z "Yes"... To byly piekne dni...bylem wtedy taki mlody...

No coz, dzisiaj bardziej jazz i muzyka klasyczna...
                                                    A i Pnjabi MC "bringt mich in Wallung"...

Z alkoholi natomiast wole whisky... chociaz "wsciekle psy" takze kasam...
                                                    I lody...mhmmm...lody...przy blasku swiec...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 15:36
                                                    ja bardzo lubie teqile zarówno czystą tylko z pomarańczkami albo limonkami jak
                                                    i w drinku np z grenadiną:)Będe nieskromna ale podobno całkiem dobre drinki
                                                    robie:)dobrym winem półwytrawnym również nie pogardze:) ale w lato w upalny
                                                    dzień nie ma nic bardziej zbawczego jak zimniutkie piwo:))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 15:53
                                                    Ale piwo w wannie...To nie stylowo...:-)
                                                    Na upaly najlepsze jest wino szampanskie lub Sekt...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 16:01
                                                    dlatego napisałam że w upalny dzień piwo jest najlepsze:) a zresztą z drugiej
                                                    strony stylowo czy nie jeśli ktoś lubi tak to czemu nie? można nawet kompot
                                                    wiśniowy:)
                                                    Jesli chodzi o wina to ostatnio byłam pod wielkim wrażeniem win greckich. Są
                                                    naprawde dobre:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 16:28
                                                    Greckie wina podobno smakuja najlepiej w Grecji...
                                                    A w Polsce niestety wina so drogie i kiepskie...
                                                    To juz lepiej tequilla
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 16.04.03, 16:48
                                                    ba! myśle ze znalazłoby się jeszcze kilka innych rzeczy które najlepiej smakują
                                                    w Grecji:))
                                                    Dlaczego tak sądzisz? od conajmniej 13 lat można bezproblemowo kupić dobre wino
                                                    zarówno drogo jak i w przyzwoitej cenie. Masz jakieś niekompletne informacje.
                                                    Bardzo lubie teqile ale ograniczanie się tylko do niej byłoby marnotrastwem
                                                    przy tak wielkim wyborze przeróznych trunków wysokoprocentowych:)
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:54
                                                    marzyć mozesz sobie o wszystkim, w marzeniach to jest najfajniesz że czasem
                                                    moga sie spełnic i często nie maja nic wspólnego z rzeczywistością, więc marz
                                                    ile dusza zapragnie:)
                                                    ps. raj w wierzbowym lesie....podoba mi się:)
                                                  • martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:57
                                                    Iwa, to znaczy, ze jak Ciebie widzialam to nie bylas Ty?
                                                    innymi slowy Ty to nie Ty? oj, cos mi sie placze juz.
                                                    aha, jak bede u Czorta, to przybede fura, moge podrzucic
                                                    Cie home, my dear, jak chcesz.
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:59
                                                    bede jechac tyz z domciu więc dzięki za propozyszyn, ale bede jechac
                                                    samochodem, jak narazie po sobocie alkocholu mam dość:)
                                                    oczywiście tylko narazie:)
                                                  • martuha Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:02
                                                    tiaaaa, ja zawsze tak mowie, co nie znaczy, ze slowa
                                                    dotrzymuje ;))
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:08
                                                    w tym przypadku to tylko teoretyczne rozwazania:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 11:58
                                                    jesli granicza z malinowym chrusniakiem...

Zdradz, dziewczyno...jedno slowo...jeden obraz...prosze...!
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:00
                                                    hmmm tak tak czyżbyś był człowiekiem o zwierzęcej naturze? barabaszu?:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:08
                                                    o zwierzecej naturze? nie wypieram sie swoich przodkow...

Malinowy chrusniak, rozpalony sloncem...tam caluje sie delikatne wierzbowe
                                                    witki...
                                                    a wierzbowe soki smakuja tam tak slodko...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:10
                                                    a jakimi przodkami możesz się pochwalić, tymi z rodziny człekokształtnych czy
                                                    moze ....kotowatych?:)))
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:20
                                                    genetycznie jestem spokrewniony z prymatami an nawet z mucha owocowka...

ale jestem bardziej psowaty...
                                                    tylko rozgrzane gaje wierzbowe dzialaja mi na zmysly
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:22
                                                    wyjesz czasem do księzyca?:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:34
                                                    tylko jak jestem sam...
                                                    i ksiezyc jest w nowiu...

Ty musisz byc wierzbowo-kotowata?
                                                    Wierzba to Twoj znak w horoskopie?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:50
                                                    wg chinczyków jestem kotowata, według celtów wierzbowato-lipowata:)
                                                    ps. wierzba to określenie wymyślone nie przeze mnie.
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:55
                                                    tak myslalem...
                                                    Tylko ktory to jest rok Kota?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 12:58
                                                    1939? hihihihi
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:05
                                                    To cudowny rocznik...
                                                    Lato spedzilem wtedy z maja trzecia zona i dziecmi w Auvergne...
                                                    To byly piekne dni...
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:30
                                                    a pamietasz lato w 45? wtedy moje wnuki obdarowały mnie prawnukami:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 14:28
                                                    Lato 45? Spedzilem juz Buenos Aires...
                                                    Ten krotki wypad do Rio w lutym...
                                                    Nie moglem sie dlugo potem ruszac... Lumbago i artretis...
                                                    Ten klimat mi nie odpowiadal...

Duzo masz prawnukow?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 14:57
                                                    gdy nie moge zasnąć licze je sobie przed snem:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 15:58
                                                    To ile ich jest naprawde?
                                                    Czy musza skakac przez plot?

Duzo ciekawsze jest jednak, ilu mialas mezow?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:23
                                                    tych nawet nie licze bo to syzyfowa praca....gubie sie i zawsze musze zaczynac
                                                    od początku:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:30
                                                    Mezow?
                                                    Czy dzieci? Tylko takie pytanie....
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:33
                                                    mężów, dzieci pamiętam wszystkie:)
                                                  • barabas Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 16:52
                                                    Prawdziwa matka...
                                                    Matka carow?
                                                  • iwusia Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 17:01
                                                    Królowa Matka:)
    • Gość: onlyania Re: ja jestem pan Tik-Tak IP: *.kabel.telenet.be 15.04.03, 11:40
      z tego co pamietam, to ptaszki cwiekaja a wilki co najwyzej wyja.....
      z samego rana tak glosy slyszec, to podejrzane......
    • poziomka_zajac Re: ja jestem pan Tik-Tak 15.04.03, 13:17
      a ja jestem zając poziomka, dzien dobry :))
    • saqqara przynosze odrobine pieprzu i soli 15.04.03, 15:51
      oj strasznie tu slodko, oj strasznie...
      :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka