nekroskop88 04.02.07, 18:59 muzyka.onet.pl/0,1478941,newsy.html na szczęście piosenka nie jest aż taka tragiczna, może nawet wygrają ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: no i wybrali 04.02.07, 19:09 łoglądałam wczora te wystepy jeju, żalosne to bylo...serio serio, może nie stało się nic strasznego, ze Jet Set wygrali, bo to po prostu porażka!!! Jeszcze tylko Cerekwickiej i MAndaryny i Frytki lansowanych przez materace polskich reżyserów brakowało do tej śmietanki towarzyskiej:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: no i wybrali 04.02.07, 19:10 ej no, niegłupio, tylko ta ściana różowa pachnie dicho polo, ale dobrze że to nie ich troje tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: no i wybrali 04.02.07, 19:15 cała eurowizja to jedno wielkie dno i klub wzajemnego poklepywania się po dupach, więc wcale mnie nie zdziwi jak znów będzie porażka, choć przyznam, że miło by było zobaczyć Polskę w pierwszej piątce...:D Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: no i wybrali 04.02.07, 19:25 e przynajmniej energicznie i piosenka wpada w ucho let them go. poklepywanie po dupach? slabeuszom i tak to nie pomaga: patrz ich troje niech panna zaspiewa, pan niech zawtóruje Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: no i wybrali 04.02.07, 19:41 > poklepywanie po dupach? slabeuszom i tak to nie pomaga: patrz ich troje miałam na mysli głosowanie...sąsiad sąsiadowi daje punkty, choć poziom startujących zawodników marny...W ciągu kilku ostatnich lat zaobserwowałąm to...Może to jakaś skuteczna taktyka??? Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: no i wybrali 04.02.07, 19:28 To to jeszcze kogos interesuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: no i wybrali 04.02.07, 20:03 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > To to jeszcze kogos interesuje?? No co Ty, Kamilar ,z palmy wielkanocnej się urwałeś..:)) po losach :"Mody na sukces" i "M jak mordowanie telewidzów" to są zapytania ludzi,którzy z braku własnego życia, interesują sie bzdetnymi,naciąganymi historyjkami, chcą się leczyć w realu w szpitalach w Leśnej Górze..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Ale dno 04.02.07, 19:30 disco polo po anglosasku. Co za chała. Odpowiedz Link Zgłoś