drzejms-buond 05.02.07, 10:35 a to mnie Istłód zaskoczył.. no ja rozumiem reżysery, scenariusze..ale muzyka filmowa? no proszszsz.. raczej nie lubię tego typu filmów ale ten,przyznaje był dobry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmoni Re: rzeka tajemnic 05.02.07, 11:21 On juz od lat 80tych pisuje krótsze i dłuższe kawałki do swoich filmów, do tego popełnił parę filmów o muzykach jazzowych jako reżyser albo producent. Taki zdolny facet. A jego syn Kyle szarpie bas, w Trójce można czasem usłyszeć jego wersję "Every Little Thing She Does Is Magic". Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: rzeka tajemnic 05.02.07, 12:51 film nie byle jaki, Sean Penn w najwyższej formie, Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: rzeka tajemnic 05.02.07, 13:16 no, nie przepadam za nim ale kurde, przyznaję, dobry był! tylko nie wiedzieć czemu na początku filmu mylił mi się z Baconem.. moze dlatego, że w filmie wołali na niego: Szooon!? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond pmoss-ostrzeżenie 05.02.07, 16:29 przy okazji chciałem ostrzec przed czytaniem opisów "pmoss" ,w telewizyjnej. po nich ogladanie filmów mija się z celem.... wszystko ładnie opowiedziane, jak w szkolnym streszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś