sonrie 06.02.07, 09:06 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3898851.html Mam nadzieję, że Unia E. wlepi Polsce za Rospudę taki mandat, że jeszcze wnuki tego "ministra" będą na jego spłatę w Anglii na zmywaku robić. Biedny, smutny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Biedny, smutny kraj 06.02.07, 09:26 Aż mnie trzepneło dzisiaj jak to przeczytałam. Jak sie będzie trzeba łańcuchami do drzew przykuwac to jedziemy??? A minister to cep, idiota i debil. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Biedny, smutny kraj 06.02.07, 10:02 Mnie już ręcę opadają. Rozwalili gospodarkę, rozwalili kraj i za parki i rezerwaty się wzięli. Nie pamiętam gorszych (podlejszych) czasów :( Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Chloe !!!! 06.02.07, 11:09 Kurna no. Wysmarowałam na e-matce wkurzonego posta na ten temat bo się zdenerwowałam od samego rana. Chloe może da się wstawić na drzwiach baner z tego linka co??? www.greenpeace.org/poland/dzia-aj-teraz/co-mo-esz-zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe !!!! 06.02.07, 11:12 Znaczy się linka moge wstawić. Bo banner, taki co mryga to ja nie wiem jak. Ale linka, a jusci! Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Chloe !!!! 06.02.07, 11:19 A no ja też nie wiem, ale link też dobra sprawa. Nie no, kurcze, rano się aż kawą zakrztusiłam czytając.Myślałam , że te prostesty i petycje coś może dadzą. Ja już jakiś czas temu wyemigrowałam w siebie bo ja nie mogę po prostu i juz mnie nic nie dziwi, ale kurna to mnie ruszyło.Nie rozmiem już własnego kraju już.... Ja chcę oddychać, chcę oddychac, chcę oddychać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Biedny, smutny kraj 06.02.07, 12:53 oj, nie wiem, czy będą musiały. a swoją drogą to słów mi brakuje. niedługo nie będziemy mieć zadnego unikalnego i pięknego miejsca w Polsce, resztę wykupią cudzoziemcy, tak jak robią to teraz. będziemy niewolnikami w swoim własnym kraju na wlasne życzenie Odpowiedz Link Zgłoś