Dodaj do ulubionych

Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę

08.02.07, 13:47
mam ochotę z Wami poklikac widzę,że fajne z Was Babki.Może poprawi mi się
nastrój jak z Wami poklikam w wolnych chwilach.Mam strasznego doła i nie mogę
się z niego wykaraskać cóż za okropnośc, mam ochotę na wielkie szaleństow a
nie mogę nic zrobić. Pozdrawiam Was.
Obserwuj wątek
    • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 14:29
      Nie możesz zaszaleć?
      A jaki to rodzaj szaleństwa, bo może coś Ci doradzimy. :)))
      • ewesti Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 14:36
        pojechalabym daleko daleko uciekła od wszystkoch problemów poszalała na fajnej
        dyskotece, wróciłabym do czsów studiów, a teraz mąż, który mnie wkurza,
        córeczka, do której ciągle tęsknię, siedzę w pracy ,mnóstwo roboty a ja nic nie
        robie, a na dodatek okres którego brak i nie wiem co sie dzieje, boli ząb
        ósemka jak cholera i nie wiem co robiććććć.chce zaszaleć, ale to marzenieeee
        • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 15:51
          No to wiem o czym mówisz, bo mam podobne odczucia i potrzeby. :)
          Tyle, że jeszcze ząb szóstka...
          • ewa.x Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 15:57
            A mnie piątka...buuuu
    • pinia20 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 15:20
      Czytam to zajefajne forum od dłuższego czasu, jest po prostu boooskie.
      Można sie pożalić, można podzilić dobrą wiadomością, bo tu tyle życzliwych
      duszyczek.
      Chcę się wkręcić do waszego grona :-))))).
      Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
      • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 15:52
        Wkręcaj się, wkręcaj. :) Zapraszam.
        • pinia20 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 15:55
          Dziękować, dziękować :-))
          • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 16:00
            Pisać, pisać. :)
            • ewa.x Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 16:06
              Ha, zaraz dobrniemy do wątka 10000! Ale będzie impreza, prawda Polciu?;)
              • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 16:07
                Będą pączki, pavlova, sernik, szarlotka, ravioli, tarta Bogny :), wino, drinki,
                piwo - co kto lubi. :)
                A najważniejsze, że wszystko nietuczące. :)
                Aaa, no i sex dla spragnionych. Niezobowiązujący oczywiście. ;P
                • bella.donna1 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 16:15
                  mniam...
                  to i ja z Wami ja z Wami zabaluję
                  a się schlam i obeżre
                  żeby nie było że na krzywy ryj się wpraszam
                  to zabiorę ze sobą canelloni ze szpinakiem i pomidorami suszonymi i kaparamI:)
                  A na deserek ciacho cappuccino (coś jak tiramisu-ale się tak nie rozlatuje) :)
                  i żubruweczkę +sok=czyli jak Polcia szrlotkę-bedzie co
                  uh jak szlec to szaleć
                  karnawał w końcu nie?:):)
                  • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 17:09
                    Ooo, dobra! Jeszcze faworki by sie przydały, czipsy i founde (czy jak to się
                    pisze) ;P
                    • bogna71 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 17:38
                      O Wy małpy wredne:-p - dobrze, że ja juz po obiedzie, bo bym się własną śliną
                      na śmierć udławiła.....
                      Imprezka, imprezka!!!
                      To ja wnoszę tiramisu, lasagne ze szpinakiem, no i tartę obowiązkowo!!!
                      • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 17:56
                        Owoców to nie serwujemy co? ;)
                      • wojtek56 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 18:06
                        To może i ja (choćby incognito) jakoś się wkręcę? W końcu ktoś to wszystko musi
                        zjeść!
                        Trochę mnie tylko zaniepokoiły jakieś fantazjowania o seksie, ale niech tam,
                        byle był czas i na przyjemności.
                        • joanna784 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 18:16
                          to ja też!! ja tu dziś kompa w remoncie miałam a wy tu imperze organizujecie?
                          dobrze że zdążyłam.to ja wstawiam alkohol różnego rodzaju czysty i mieszany-jak
                          kto woli (bo ja się przyznam że z gotowaniem to kruchutko u mnie :) chyba że
                          kto lubi smażone batoniki :P
                          ale się urżnę,jak nigdy
                        • mandiko Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 18:22
                          Się chłopisko zestresowało! Nie bój nic, tu jest towarzystwo doborowe i nikt na
                          Twoją cnotę nie nastaje. Nie dziewczyny?
                          • wojtek56 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 18:27
                            mandiko napisała:

> Się chłopisko zestresowało! Nie bój nic, tu jest towarzystwo doborowe i nikt na
                            >
                            > Twoją cnotę nie nastaje. Nie dziewczyny?

(No wiesz co, Mandi, to Ty małpa wredna jesteś! A już Ci zaczynałem ufać.)
                            • wojtek56 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 18:39
                              No dobra, przesadziłem. Ale łakocie uwielbiam i tego sie nie wyprę!
                              Kłaniam się wszystkim pięknie i jakem tu wpadł, tako i wypadam. Użalajcie się
                              centralnie ile wlezie (a jak nie wlezie to zawsze można dopchnąć).
                              Niech żyje co ma żyć!
                              Nie bójmy się spojrzeć w oczy ślepej prawdzie!
                              Kochajmy się jak bracia (K.)!
                              Dobra, Wojtuś, zwijaj ogon i w drogę.
                              Pa!
                            • mandiko Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 18:54
                              No jasne, że wredna.;)I teraz masz zagwozdkę - nastają czy nie nasatją? hehehe
                              • wojtek56 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 19:04
                                E, to tylko takie przekomarzanki. Zacznijmy od sedna rzeczy: kto dzisiaj wie, co
                                to jest cnota?
                                We wtorek, zaraz po kilkugodzinnym saunowaniu, jadłem pysznego strudelka w
                                centrum Warszawy. Takiego z gałką lodów i ciepłym, żółtym sosem (nazywał się
                                jakoś z francuska). To było wcale nie gorsze niż seks :-)
                                • mandiko Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 08.02.07, 19:12
                                  Francuzi mówią, że wszyskie gusty występują w naturze. Jeden woli seks, drugi
                                  strudel, inny filmy koreańskie, jescze inny kocha się w maszynach rolniczych i
                                  walcach drogowych (znam takich dwóch). I to jest właśnie piękne!Taka
                                  bioróżnorodność.
                          • azaheca Mandiko, 08.02.07, 18:27
                            mów za siebie,dobra ? :)))))
                            • joanna784 Re: Mandiko, 08.02.07, 18:44
                              hehehe,właśnie azaheca :DDD
                              • wojtek56 Re: Mandiko, 08.02.07, 18:50
                                Nie ukrywam, że przywracacie mi wiarę w rodzaj ludzki, ten w spódnicy.
              • ewa.x Uwaga... 08.02.07, 19:02
                watek nr 10000 nadchodzi! Party czas zacząć:)
                • wojtek56 Re: Uwaga... 08.02.07, 19:06
                  Chyba dlatego nie czytam książek, bo zawsze wiem, kiedy kończę stronę o
                  wielokrotności 100...
                  • ewa.x Re: Uwaga... 08.02.07, 19:07
                    Mimo wszystko warto czytać:)
                    • rzaba10 Re: Uwaga... 08.02.07, 21:08
                      Ja tez,ja tez..
                      Zupki chinskie moga byc:))???
                      • bogna71 Re: Uwaga... 08.02.07, 21:10
                        Rzaba, żadne tam chńskie! Tylko gorące kubki!:-p
                        • ewa.x Re: Uwaga... 08.02.07, 21:14
                          Risotto zrobiłam i winko do tego niosę, może być?:)
                          • bogna71 Re: Uwaga... 08.02.07, 21:20
                            A winko jakie..????
                            • ewa.x Re: Uwaga... 08.02.07, 21:25
                              dobre winko Bogna, dobre;) A jakie preferujesz? (Ja lubię czerwone)
                              • bogna71 Re: Uwaga... 08.02.07, 21:28
                                Czerwone lubię (ale nie takie za bardzo wytrawne), a kocham wina reńskie
                                (białe, lekkie, półwytrawne/półsłodkie)
                                Ale jak mówisz, ze dobre, to wytrąbie, jakie dasz:)))
                                • ewa.x Re: Uwaga... 08.02.07, 21:29
                                  Z białych mam właśnie reńskie:) Pijemy:)
                                  • bogna71 Re: Uwaga... 08.02.07, 22:02
                                    Noooo!!
                                    Kochana!!!
                                    To siup - od razu na obie nóżki;-) Za Forum, za Polcię i za Was (nas:)
                                    wszystkie!
                                    Mmmmmm, mniam, Ewa, pyszne to winko, takie schłodzone - no idealne:)
                                • ciociapolcia Re: Uwaga... 09.02.07, 08:34
                                  Aaaa, Bogna! Tyś ma siotra winna! :)))
                        • rzaba10 Re: Uwaga... 08.02.07, 21:22
                          Ale te maja wyjatkowy zapach,zawsze moge fasole z puszki dorzucic i kulki z
                          chleba tostowego,recznie robione.Frytki polane octem i "pukka
                          pies"ciasteczko,ale prosze nie pytac jakie nasuwa skojarzenia..
                          Jessu!ja tu przez Was umre z glodu.Juz opanowalam do perfekcji pisanie
                          wywalonym jezorem.Dobrze,ze tu wscieklizny nie ma od wiekow,bo ten slinotok
                          daje do myslenia.Ptakow do ust nie biore,wiec ptasia grypa mi nie grozi.
                          Ale loda z francuska..hmm:))
                          A jak sie teraz tanczy?Bo ja to nozka w lewo,nozka w prawo..:)
                          • rzaba10 Re: Uwaga... 08.02.07, 21:26
                            No to ja proponuje bal przebierancow.
                            Zblizam sie ksztaltem do Agi-ropuchy.To nie bede juz cudawianek odstawiac i w
                            rzabke sie zamienie.
                            A Wy??
                            • joanna784 Re: Uwaga... 08.02.07, 22:24
                              bal przebierańców? o kurka,to ja chyba coś okrągłego muszę: kulka lodów,abo
                              M&ms z orzeszkiem :D (jak ja go wcisnę >:(
                          • joanna784 Re: Uwaga... 08.02.07, 22:22
                            zupki chińskie to tylko z Radomia-to zapraszam do mnie :D
                            • yvona73pol Re: Uwaga... 08.02.07, 23:43
                              mowi sie, ze jedzenie to seks wieku podeszlego, wojtek ;))))))
                              (chyba jadles profiteroles? :))))
                              a ja sie spoznilam lekko (jak zwykle) ale przyniose salatke owocowoa, bo juz
                              towarzycho sie nazarlo zdajesie ;)))))
    • miss96 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 09.02.07, 02:17
      A gdzie mieszkasz?
      • ewesti Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 09.02.07, 08:14
        no widzę, że poimprezowałyscie sporo, a ja popołudniami nie bardzo mogę klikać,
        wiecie same obowiązki domowe,mąż, dziecko, dopiero w pracy sobie użyję, miłego
        dnia
        • pinia20 Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 09.02.07, 08:32
          O rany!! ale impreza mnie ominęła :-(, dopiero teraz widzę ecccchhhhhh
          Ale pewnie dziś coniektóre będzie głowa bolała, hehe (proponuję kefirek)
          aaaaaa proszę tego nie brać za złośliwość
          • ciociapolcia Re: Cześć Babki, poczytałam i mam ochotę 09.02.07, 08:36
            Nie płacz, będą poprawiny! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka