Gość: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 17:04 chce Ci pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freud Nie poganiaj!!!! 21.11.01, 17:06 Gość portalu: niunia napisał(a): > chce Ci pomóc... Spokojnie... Czemu sie tak niecierpliwisz? Jeszcze mi sie Men schowa... Pozdro, Sigi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie poganiaj!!!! IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 17:08 tus jest, Zyga! poprosze o dyagnoze! Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Nie poganiaj!!!! 21.11.01, 17:12 Gość portalu: mina napisał(a): > tus jest, Zyga! > poprosze o dyagnoze! Mina, bardzo chetnie... zapraszam na kozetke ;)))) Sigi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie poganiaj!!!! IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 17:14 jezdem, lezem! czy mam sie rozebrac? Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Nie poganiaj!!!! 21.11.01, 17:20 Gość portalu: mina napisał(a): > jezdem, lezem! czy mam sie rozebrac? Masz sie czuc swobodnie i zrelaksowana. To zalezy od Ciebie, jesli wolisz sie rozebrac, to coz krzyczec nie bede. Na poczatek poprosze o streszczenie dziecinstwa... Zaraz, myslalem, ze to kacik terapeutyczny MENa, nie robmy balaganu!!! Sigi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie poganiaj!!!! IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 17:21 dobra, zakladam nowa kozetke, tam mie prosze zdyagnozowac Odpowiedz Link Zgłoś
madame_poubelle Re: Nie poganiaj!!!! 21.11.01, 19:18 przepraszam Panstwa A czy ja tez moglabym sie rozebrac? chetnie skorzystam z uslug pana Freud'a Z powazaniem Madame Poubelle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Nie poganiaj!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 17:08 chce zobaczyć, czy on może trafić w takie maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do freuda IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 17:19 rozbierz minę, nie bój się Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re:do freuda 21.11.01, 17:22 Gość portalu: niunia napisał(a): > rozbierz minę, nie bój się Niunia, czego mam sie bac? Przeciez jestem psychoanalitykiem. A wogole co z Ciebie taki adwokat diabla??? Pozdro, Sigi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do freuda IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 17:22 mina miala stosunki z menem, jak jeszcze mogl, ze jak ja zaanalizujesz, to moze rozwiazesz problem mena Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Sigi ! 21.11.01, 17:35 A w ogóle co mam z zrobić z tym 'Uparciuchem" Niunią ??? Ona mi odstrasza wszystkie porządne dziewczyny na tym forum :)))) I nawet nie wiem za co ????? Może Ty sie dowiesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Sigi ! 21.11.01, 17:38 men_ napisał(a): > A w ogóle co mam z zrobić z tym 'Uparciuchem" Niunią ??? > > Ona mi odstrasza wszystkie porządne dziewczyny na tym forum :)))) > > I nawet nie wiem za co ????? Może Ty sie dowiesz > > pozdrawiam No zawsze przeciez mozesz oglosic formalnie votum separatum i po sprawie. Tutaj jednak obiektywnie stane po Twojej stronie. 3maj sie i badz dzielny. Sigi Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Sigi ! 21.11.01, 18:06 To nie żadnen obiektywizm tylko ..... ( niech bedzie męska, bo nie chcę kląć) solidarność. pozdrawiam karina Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: w kwesti formalnej!:) 21.11.01, 18:09 po co mlotek u psychoanalityka?:) w kolanka bedzie pukal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: w kwesti formalnej!:) 21.11.01, 18:15 Właśnie taki z niego psychoanalityk. Nie chcę być znów posądzana, że komuś ( tym ...facetom) dokuczam, ale oni uwielbiają zabierać się do rzeczy o których nie mają pojęcia. Np. my. Myślą , że coś wiedzą , a tu niespodzianka - nie wiecie nic! Buziaki karina Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: w kwesti formalnej!:) 21.11.01, 18:17 ale przyzansz Karina ze psychoanalizy byle kto nie wymysli:) trzeba miec talent do takiego wodolejstwa i umiejetnosc wmawiania ludziom ze na dodatek cos w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: w kwesti formalnej!:) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 18:38 w mena maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Sigi ! 21.11.01, 18:54 men ty nie zwalaj winy na biednia niunie ze cos tam ci nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Sigi ! 21.11.01, 18:59 .karita napisał(a): > men ty nie zwalaj winy na biednia niunie ze cos tam ci nie wychodzi Mnie Karitko, czy Niuni nie wychodzi ?:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Sigi ! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 19:01 menowi, ani nie wchodzi, ani nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: niunia 21.11.01, 19:04 Gość portalu: niunia napisał(a): > menowi, ani nie wchodzi, ani nie wychodzi Oj Niunia, znowu coś pokręciłaś, ale prosze bardzo: Men zawsze silny, zwarty gotowy ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Sigi ! 21.11.01, 19:21 niunia a ciekawe dlaczego? przeciez farmakogia swiatowal poczynila w tym wzgledzie duze wynalazki :) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Sigi ! 21.11.01, 19:20 nie dobrze juz z toba :) nie pamietasz co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
men_ W kwestii formalnej: miłe, obecne tutaj Panie 21.11.01, 18:56 Ale nas lubicie nieprawdaż ? Bo my Was bardzo, szczególnie, jak się tak mile i czule denerwujecie na nas :))) pozdrawiam Men Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: W kwestii formalnej: miłe, obecne tutaj Panie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.11.01, 18:58 chyba nie trafiles mlotkiem w malenstwo, bo nic nie slychac Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: W kwestii formalnej: miły Menie:) 21.11.01, 19:00 mowie za siebie:) lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: W kwestii formalnej: miła Aniu 21.11.01, 19:08 anka1 napisał(a): > mowie za siebie:) lubie:)- DZIĘKUJĘ, NA TOBIE ZAWSZE JAK NA ZAWISZY :)) A Karinka i Niunia - one nas tez lubią, tylko za cholerę nie wiem dlaczego nie chcą się przyznać do tego, przecież to bije z ich oczu :)) Poza tym juz nie mam sił, jak je przekonac, że sa bardzo miłe - chyba się poddam ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: W kwestii formalnej: miły Menie:) 21.11.01, 19:13 nie poddawaj sie kropla drazy skale. i to nie sila ale wytrwaloscia. Men szkoda ze tak pozno tu zajrzales. ja juz musze konczyc(. czy jutro zajrzysz ok. 15.30? moze juz bede jak technika pozwoli. buziaczki:) do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: W kwestii formalnej: miła Aniu 21.11.01, 22:21 Cieprliwości..... i orginalności Men'ie Odpowiedz Link Zgłoś