maria421 11.02.07, 11:36 Ogladam wczoraj Teleexpress i co widze? Kaczynski w czarnym sweterku obok Barroso! O zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek_s Re: Kaczynski w sweterku 11.02.07, 12:15 maria421 napisała: > Ogladam wczoraj Teleexpress i co widze? > Kaczynski w czarnym sweterku obok Barroso! O zgrozo! To, być może, ma związek z jego złamaną ręką, ale - czy w sweterku, czy w czymkolwiek innym, facet wygląda równie koszmarnie. Cóż,jeśli chodzi o schludny wygląd, to minorytom pozostaje już tylko wiara w reinkarnację... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Kaczynski w sweterku 11.02.07, 20:22 He, he ... a pamiętacie jeszcze sweterek Pałubickiego i koszulę Kuronia ? Kaczyński to przynajmniej krawat nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
forumisko Re: Kaczynski w sweterku 11.02.07, 21:09 Jak dla mnie może być nawet w sweterku, byle był premierem i nie zmienił się. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Kaczynski w sweterku 12.02.07, 23:58 forumisko napisał: > Jak dla mnie może być nawet w sweterku, byle był premierem i nie zmienił się. a monarchia ci się przypadkiem nie marzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 O zgrozo ... 13.02.07, 08:47 Dlaczego ten człowiek ma sie nie zmieniać?? dlaczego go tak bardzo nie lubisz Forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: Kaczynski w sweterku 11.02.07, 22:54 gumpel napisał: > He, he ... a pamiętacie jeszcze sweterek Pałubickiego i koszulę Kuronia ? > Kaczyński to przynajmniej krawat nosi. Pamietam nie tylko sweterek Palubickiego, ale tez jego wiecznie smetna mine. Nie mam zaufania do ludzi, ktorzy nie potrafia sie usmiechac. Odpowiedz Link Zgłoś
forumisko Re: Kaczynski w sweterku 12.02.07, 20:53 maria421 napisała: > Nie mam zaufania do ludzi, ktorzy nie potrafia sie usmiechac. Wiesz, coś w tym jest. Na przykład Macierewicz uśmiecha się bardzo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Kaczynski w sweterku 13.02.07, 09:20 Macierewicz to sie uśmiecha jak baba jaga sadzająca małgosie na łopacie... Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: Kaczynski w sweterku 13.02.07, 09:56 monikaannaj napisała: > Macierewicz to sie uśmiecha jak baba jaga sadzająca małgosie na łopacie... Dobre! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Kaczynski w sweterku 13.02.07, 22:06 monikaannaj napisała: > Macierewicz to sie uśmiecha jak baba jaga sadzająca małgosie na łopacie... Chodzi Ci o Niezabitowską ? MACIEREWICZ NIE MIAŁ Z TYM NIC WSPÓLNEGO ... :-) g. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Kaczynski w sweterku 14.02.07, 01:00 forumisko napisał: > Na przykład Macierewicz uśmiecha się bardzo sympatycznie. Taa... Widziałem już gdzieś ten sympatyczny usmiech. Hannibal Lecter tak się właśnie sympatycznie uśmiechał. Odpowiedz Link Zgłoś