the_dzidka 14.02.07, 10:07 Miłych walentynek. A jak ktoś nie obchodzi, albo nie uznaje, jak ja, to i tak będzie jej/mu miło usłyszeć, że ją/go lubię. Dzid Zwizytuj krze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Lubię Was... 14.02.07, 12:59 the_dzidka napisała: > Miłych walentynek. I na wzajem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Lubię Was... 14.02.07, 14:11 Ja Cię też. Wczoraj też Cię lubiłam. Jutro też planuję Cię lubić :-> P.S. A ja mam nowy komputer, a ja mam nowy komputer!!! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Lubię Was... 14.02.07, 14:18 the_kami napisała: > P.S. A ja mam nowy komputer, a ja mam nowy komputer!!! :-DDD W fabryce oder w domu? /kołorker Tomek też dziś dostał fajnego Della z monitorem 19". W myszce są guziki do obracania obrazu. Po kwadransie bardzo brzydko mówił. Po kolejnym jeszcze brzydziej i głośniej. Potem wyłączył ten ficzer./ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Lubię Was... 14.02.07, 14:38 konradbryw napisał: > W fabryce oder w domu? We fabryce. Ale w domu tez będę miała, gdyż laptopa nowego też dostałam. Tylko czeka na mnie w magazynie, i nie mam czasu iść... Bo instaluję ten. > /kołorker Tomek też dziś dostał fajnego Della z monitorem 19". Ten mój ma 17". Ale wreszcie LCD, a nie tamten 'telewizorek'. > W myszce są guziki do obracania obrazu. Po kwadransie bardzo brzydko mówił. Po > kolejnym jeszcze > brzydziej i głośniej. Potem wyłączył ten ficzer./ Ulepszajmy, ulepszajmy, ulepszajmy... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Lubię Was... 14.02.07, 14:44 the_kami napisała: > > /kołorker Tomek też dziś dostał fajnego Della z monitorem 19". > > Ten mój ma 17". Ale wreszcie LCD, a nie tamten 'telewizorek'. 17" LCD to miałem już w PITie. Teraz też mam 17". CRT we fabryce w ogóle nie mamy. Ale widać idą nowe stardady, bo wymieniane kompy dostają LCD 19". > Ulepszajmy, ulepszajmy, ulepszajmy... :-D tia... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Lubię Was... 14.02.07, 14:59 konradbryw napisał: > 17" LCD to miałem już w PITie. Teraz też mam 17". CRT we fabryce w ogóle nie > mamy. Przypominam, że ja pracuję w Poczcie Polskiej :-DDDD > Ale widać idą nowe stardady, bo wymieniane kompy dostają LCD 19". No i gites :-) Mi te 17" wystarczy. Na razie muszę zainstalować gazylion aplikacji i klawiatura jeszcze jest mocno 'inna', ale jest coraz lepiej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Lubię Was... 14.02.07, 21:57 > Ten mój ma 17". Ale wreszcie LCD, a nie tamten 'telewizorek'. Co? Tylko 17? Znaczek pocztowy! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Lubię Was... 14.02.07, 14:42 the_kami napisała: > P.S. A ja mam nowy komputer, a ja mam nowy komputer!!! :-DDD > I to chyba nie jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Lubię Was... 14.02.07, 14:57 catalina1 napisała: > > P.S. A ja mam nowy komputer, a ja mam nowy komputer!!! :-DDD > > > I to chyba nie jeden :) Powodzi się, nie? /dlatego te znaczki takie drogie/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:01 konradbryw napisał: > Powodzi się, nie? > /dlatego te znaczki takie drogie/ ;) Pocałuj się w nos? :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:15 the_kami napisała: > > Powodzi się, nie? > > /dlatego te znaczki takie drogie/ ;) > > Pocałuj się w nos? :-PPP A wyjaśnisz, czemu masz dwa służbowe kompy? Bo nam się powodzi, ale przedstawicielom wystarczy laptok ze stacją dokującą na biurku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:18 konradbryw napisał: > A wyjaśnisz, czemu masz dwa służbowe kompy? Bo nam się powodzi, ale przedstawic > ielom wystarczy laptok ze stacją dokującą na biurku. :P Do wczoraj wieczora miała 4 słownie cztery.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:27 catalina1 napisała: > Do wczoraj wieczora miała 4 słownie cztery.... Oj no, formalnie jeszcze mam 4 :-D Z tego trzy stoją w pokoju, jeden w magazynie :-P Ale zdam jutro co najmniej jeden, spokojnie :-D Zresztą - Artur ma więcej :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:27 konradbryw napisał: > A wyjaśnisz, czemu masz dwa służbowe kompy? Bo nam się powodzi, ale > przedstawicielom wystarczy laptok ze stacją dokującą na biurku. :P A wiesz, że ja bym tak wolała? Mieć wszystko w jednym miejscu, a nie szukać w jednym kompie tego, co mialam w drugim, itd. Ale nie będę jeździć z laptopem do pracy autobusem. a) byłoby mi zwyczajnie, fizycznie zbyt ciężko, b) strach jeździć z celownikiem w postaci torby laptopowej (tak, wiem, jeżdżę w dzień - ale wracam po ciemku, a torebkę mi kiedyś chcieli raniutko obrobić...). A jakby nie patrzeć - pracuję z domu (hehehe). Dlatego mam dwa. O! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:50 the_kami napisała: > A wiesz, że ja bym tak wolała? Kami, ja nie mówię, że byś nie wolała, tylko jaki jest system. Wiesz, co mnie w PITie wkurzało, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:56 konradbryw napisał: > Kami, ja nie mówię, że byś nie wolała, tylko jaki jest system. Wiesz, co mnie > w PITie wkurzało, nie? System generalnie pewnie tak. Ale u nas powstała polityka 'odbierania drugich komputerów'. Co więcej - jest intensywnie wdrażana. NAPRAWDĘ intensywnie. I NAPRAWDĘ wdrażana. Tak, mnie też to dziwi. Masa pracowników, którym po dwa potrzebne nie są, zdaje właśnie teraz po jednym komputerze. A Radosław i ja zostajemy z dwoma - z przyczyn natury obiektywnej... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Lubię Was... 14.02.07, 15:02 No masz, każdemu po równo. Jedni dostają laptopki, inni kufajki. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Jesteście tragiczni! 14.02.07, 21:58 W fajnym kierunku poszedł ten wątek... Jesteście zboczeni! Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Jesteście tragiczni! 14.02.07, 22:23 the_dzidka napisała: > W fajnym kierunku poszedł ten wątek... Jesteście zboczeni! > ... i za to Was lubię? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jesteście tragiczni! 14.02.07, 22:46 Za to akurat nie. Siakoś tak kojarzy mi się radziecki film z lat 50-tych, o kołchozach, i o tym kombajniście, co krzyczał "Katiusza! Ja tiebia liublju kak swaju maszinu!" PS. Do udziału w tej dziwacznej grze komputerowej na pewno nie dam się namówić. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Jesteście tragiczni! 15.02.07, 14:26 the_dzidka napisała: > PS. Do udziału w tej dziwacznej grze komputerowej na pewno nie dam się namówić. A co powiesz na brydżyka? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Lubię Was... 15.02.07, 13:03 My / Ja Cię też - BARDZO !!! Najlepszego Dziduchno zarówno w walentynki jak i przez cały okrągły rok !!! ... i Wszystkim "Różnościowcom" równierz ;o))) Agorz Odpowiedz Link Zgłoś