anka1 22.11.01, 08:56 to ja ide popracowac bo mi juz tu niektorzy mowia ze okradam pracodawce:) a Wy bawcie sie dobrze, milego dnia i bez wyrzutow sumienia please:) a jak bede mogla to tu zajrze:)! buziaki dla wszystkich sympatycznych i mniej:)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomeranka Re: HEJ HA HEJ HO:) 22.11.01, 09:07 To leć i pracuj na chwałę naszej Ojczyzny. I nie miej wyrzutów sumienia, że nas samych zostawiasz... hihi:))) Będziemy czekać z obiadem. Ja jeszcze trochę będe rabować pracodawcę, ku zgorszeniu niektórym:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anka1 22.11.01, 10:36 Dzień dobry - ranny Ptaszek z Ciebie. To grzech tak rano wstawać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: anka1 22.11.01, 12:49 to pracodawca cie okrada!!!!! drenuje ci mozg!!! nie sluchaj glupot i wracaj natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: HEJ HA HEJ HO:) 22.11.01, 12:51 Anka, wracaj, a co masz byc lepsza od nas, niedoczekanie twoje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: HEJ HA HEJ HO:) 22.11.01, 13:46 wpadlam na chwile:) zobaczyc co napisaliscie i zaraz wypadam, bo sie s-f za plaecami znow kreci:) ale po pracy mam nadzieje ze sobie poszaleje:) ha, ha:) jak nie padnie( to bawcie sie dalej i smacznego:)! Odpowiedz Link Zgłoś