gph 23.04.03, 10:43 haha! to jest znak. (smutno jeno, że w podwórzu zamiast takowiego kwitnącego drzewa makdonald stoi :((( ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba a skad wiesz... 23.04.03, 10:55 ze to sliwa??? Poznales po kwiatkach?:))) Chyle czola, ja takich rzeczy nie umiem widziec, czy to sliwa czy co innego...no moze jeszcze czeresnie bym poznala...ale wiadomo...drzewo ulubione... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a skad wiesz... 23.04.03, 11:45 sabba napisała: > ze to sliwa??? Poznales po kwiatkach?:))) Chyle czola, ja > takich rzeczy nie umiem widziec, czy to sliwa czy co > innego...no moze jeszcze czeresnie bym poznala...ale > wiadomo...drzewo ulubione... nie na darmo 12 lat jak pies się męczyłem, zeby leśnikiem zostać... hehe :) a czereśnię mi stomma zohydził.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a skad wiesz... 23.04.03, 11:49 Jestes lesnikiem?:))) Serio? To jak rodzina:))) MOj wojcio i dziedek od strony mamy to tez lesnicy...ale nic sie od nich nie nauczylam bo dziadka juz nie ma a wujcio przepadl bez wiesci i nikt po nim nie placze > > czereśnię mi stomma zohydził.. W jaki sposob? > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a skad wiesz... 23.04.03, 12:04 sabba napisała: > Jestes lesnikiem?:))) Serio? To jak rodzina:))) MOj > wojcio i dziedek od strony mamy to tez lesnicy...ale nic > sie od nich nie nauczylam bo dziadka juz nie ma a wujcio > przepadl bez wiesci i nikt po nim nie placze to tak, jak ja za leśnictwem. też nie płaczę, chociaż pewno przyjemniej by było.. > > czereśnię mi stomma zohydził.. > > W jaki sposob? swoimi, psiakrew - felietonami.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a skad wiesz... 23.04.03, 12:46 > to tak, jak ja za leśnictwem. też nie płaczę, chociaż pewno przyjemniej by > było.. Przyjemniej plakac czy byc lesnikiem By bylo? Juz nic nie wiem.... > > > > czereśnię mi stomma zohydził.. > > > > W jaki sposob? > > swoimi, psiakrew - felietonami.. :( Alez ty skapy w odpowiedz8iach. No, nie ma mnie w Pl ale kto Stomma to wiem i domyslam sie ze zaszkodzic ci mogl felietonami a nie pila do galezi. No wiec czemu akurat spaskudzil ci czeresnie? > > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a skad wiesz... 23.04.03, 14:18 sabba napisała: > Przyjemniej plakac czy byc lesnikiem By bylo? Juz nic nie > wiem.... przyjemniej leśnikiem byłoby być. W lesie mieszkać. ale klika straszna lasy obsiadła, wszystkie najlepsze korupcyjno-koleżeńskie układy kopiując wprost od rządu najjaśniejszej Rzeczypospolitej. a płakać przyjemnie jest tylko wtedy, kiedy się płacze ze szczęścia. Ale to z rzadka.. > Alez ty skapy w odpowiedz8iach. No, nie ma mnie w Pl ale > kto Stomma to wiem i domyslam sie ze zaszkodzic ci mogl > felietonami a nie pila do galezi. No wiec czemu akurat > spaskudzil ci czeresnie? nadużyciem. wycieraniem sobie gęby kiedy już innego konceptu nie stało, zapychaniem nią dziur i uciekaniem w nią przed kłopotliwymi pytaniami. (to wszystko rzecz jasna w przerwach pomiędzy pianiem peanów na cześć braci Serbów i ich niesłusznie potępianych bandyckich przywódców) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: widziałem pierwszą, kwitnąca śliwę!! 23.04.03, 11:18 cześć fajnie, że drzewa kwitną, ale kiedy mój winobluszcz na balkonie pokaże, że żyje??? nie wiem czy mi nie zamarzł w zimie i strasznie się martwię... Odpowiedz Link Zgłoś
gph to proste 23.04.03, 11:46 wodnik74 napisała: > cześć > fajnie, że drzewa kwitną, ale kiedy mój winobluszcz na balkonie pokaże, że > żyje??? nie wiem czy mi nie zamarzł w zimie i strasznie się martwię... very soon or never...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to proste 23.04.03, 12:16 gph napisał: > > very soon or never...:) > znaczy się co??????? czy już jest very soon, czy jeszcze? hodowałam go pracowicie cały zeszły rok ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to proste 23.04.03, 12:33 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > > > very soon or never...:) > > > znaczy się co??????? czy już jest very soon, czy jeszcze? hodowałam go > pracowicie cały zeszły rok ... wodniku! z obserwacji, jakie można poczynić na ścianach zarośnietych przez tzw "dzikie wino" (pathenocissus) jeszcze nie ma oznak życia i rozwoju. Do dwóch tygodni powinnaś mieć pewność. Niestety zima ostra była tego roku.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to proste 23.04.03, 14:05 gph napisał: > z obserwacji, jakie można poczynić na ścianach zarośnietych przez tzw "dzikie > wino" (pathenocissus) jeszcze nie ma oznak życia i rozwoju. > Do dwóch tygodni powinnaś mieć pewność. Niestety zima ostra była tego roku.. > dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Żyje!!! 24.04.03, 12:33 Zapomniałm powiedzieć, że mój krzak ŻYJE! dziś to zobaczyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Żyje!!! 24.04.03, 12:39 wodnik74 napisała: > Zapomniałm powiedzieć, że mój krzak ŻYJE! dziś to zobaczyłam! było do przewidzenia. to draństwo jest bardzo trudne do wytępienia..:) Odpowiedz Link Zgłoś