shameeka Re: co słychać dziewczyny?;)))) 19.02.07, 15:48 no wlasnie :) Ewelcia co u ciebie?? :) ja wlasnie wrocilam z zajec. dzis rozpoczelam nowy semestr :) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: co słychać dziewczyny?;)))) 19.02.07, 15:57 ja sobie siedze w pracy jeszcze przez godzine, wieczorkiem na piwo z przyjaciolka, a za mna super weekend. Jedna rzecz mi tylko nie wyszla, chcialam isc na koncert Pogodno, ale odwolali;( Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: co słychać dziewczyny?;)))) 19.02.07, 16:23 Ja też dziś byłam pierwszy raz na uczelni i już się zdołowałam,bo wszyscy mówili o zerówkach,na które planują pójść(sic!):/a jamam dopiero 12 marca poprawkę:( Chyba zacznę odliczać dni do wakacji..Nienawidzę mojej uczelni:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: co słychać dziewczyny?;)))) 19.02.07, 19:05 prabucianka napisała: > chcialam isc na koncert Pogodno, ale odwolali; Górniczo-hutnicza orkiestra dęta robi nam paparara... ;) Kiedyś byłam na ich koncercie i polecam Można sobie pokrzyczeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: co słychać dziewczyny?;)))) 19.02.07, 16:35 no u mnie great!;D łiked zajebisty;) a ten tydzień zapowiada się pracowicie więc zbieram siły;))) Odpowiedz Link Zgłoś