23.11.01, 12:40
pada, pada snieg
niech zasypie nas
niechaj spelni sie
ten zimowy czas.....

dalej nie pamietam!
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: widzicie? 23.11.01, 12:48
      a ja lubie jak snieg pada....
      duzo, duzo sniegu poprosze....
    • hazir Re: widzicie? 23.11.01, 12:53
      mathildae napisał(a):

> pada, pada snieg
      > niech zasypie nas
      > niechaj spelni sie
      > ten zimowy czas.....
      >
      > dalej nie pamietam!

Pada śnieg, pada śnieg sypie granatami
      ech, Mikołaj dostał w łeb, leży pod saniami

dalej nie pamietam!

• mathildae Re: widzicie? - hazir 23.11.01, 12:59
        Raf, mordeczko, to Ty???
        • hazir Re: widzicie? - hazir 23.11.01, 13:02
          Jasne, że tak droga m.
          • mathildae Re: widzicie? - hazir 23.11.01, 13:07
            ucaluj ode mnie jalowke u srodmordzie;-). eh, stare dzieje...
            rozrzewniona m.
            • hazir Re: widzicie? - hazir 23.11.01, 13:11
              Jałówka jest na Twoim balkonie, wiec jak mam ją ucałować???
              • mathildae Re: widzicie? - hazir 23.11.01, 13:19
                hazir! wroc, przeciez ja juz czas jakis wyslalam ja do Ciebie! nie odebrales
                zwierzatka?!? nie sprawdzasz poczty? znowu jestes .... na odwyku? w
                psychiatryku? w ... ?
                • hazir Re: widzicie? - hazir 23.11.01, 13:28
                  Przecież wiesz. Zwierząt w szpitalu trzymać nie można. Wysłałaś zwierzątko w
                  ciemno? Wstydź się. A ja Ci ufałem. Teraz Twoja kolej na kurację:)
                  • mathildae Re: widzicie? - hazir 23.11.01, 16:14
                    hazir,
                    przyszlo dwoch takich i powiedzieli, ze zimno, ze snieg pada, ze trzeba sie
                    cieplo ubrac. i dali taki gustowny kaftanik. musieli mi pomoc go zawiazac na
                    plecach, wiesz, teraz taka moda. i potem pojechaliszmy do chaty na imprezke.
                    mnostwo ludzi, bardzo fajni sa;-). tylko jeden problem, ktos nas zamknal z
                    zewnatrz, a od srodka brak klamek - podobno ukradli podczas poprzedniej balangi -
                    wiec badz tak mily i przyjedz w niedziele z jakas klamka i wypusc mnie. albo sam
                    wpadnij tutaj, swietnie sie bawilimy, naprawde. latwo trafic, bo to najwieksza
                    willa ... w Tworkach, czy jakos tak.
                    pozdr.
                    m.

hazir napisał(a):

> Przecież wiesz. Zwierząt w szpitalu trzymać nie można. Wysłałaś zwierzątko w
                    > ciemno? Wstydź się. A ja Ci ufałem. Teraz Twoja kolej na kurację:)

• hazir Re: widzicie? - hazir 26.11.01, 10:42
                      Wpadnę z klameczką w przyszły weekend. Do tej pory zrób szaliczek dla Mućki. Po
                      komisyjnym odbiorze rękodzieła rozpatrzę podanie o przedterminowym zwolnieniu.
                      • mathildae Re: widzicie? - hazir 26.11.01, 15:59
                        nie wpadaj, badz swiadomie!;-))
                        z reszta juz nieaktualne. imprezka byla cool, ale wczoraj wieczorem powiedzieli,
                        ze wystarczy, ze biala sluzba nie ma kasy (to oni sponsorowali) i ze do roboty.
                        no i znowu - jak w poniedzialek; praca, praca, pr.........
                        ........
                        ............
                        ...........

o, chyba mi sie przysnelo;-). a co do szalika, to chyba bedziemy sie wymieniac
                        drutami. tylu sniegu, trzeba zwiekszyc tempo dziergania, a mi cos kiepsko idzie...

• hazir Re: widzicie? - m 27.11.01, 08:58
                          Może w przyszły weekend powtórzy się okazja to zabalujemy. Zaprosimy dyrektora
                          białych służb i kasa się znajdzie.
                          Mućka dostała komplecik od Górali. Zobaczyli bidulkę, tak bardzo zmarzniętą,
                          chyba ruszyło ich sumienie.
                          Nie sugeruj się prezentem od dobrych ludzi, Dziergaj dalej. Czas nie jest już
                          taki ważny, na obecną chwilę liczy się efekt. Twój komplecik będzie na zmianę
                          gdy zmoknie w czasie deszczu.
                          • mathildae Re: widzicie? - hazir 27.11.01, 15:19
                            hazir, podziekuj Goralom za dobre serce.:)))
                            ale nie wrabiaj mnie w samotne machanie drutami - mielismy robic szaliczek w
                            systemie zmianowym!
                            nie badz wisnia, tylko lap sie za druty!
                            pozdr.
                            m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka