Dodaj do ulubionych

ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!!

23.11.01, 12:56
Hura!!!! hura!!!!! hura!!!!! jest jest jest i sypie i sypie i sypie!!!!!
Juuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuu!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 12:57
      jasmina_tdi napisał(a):

> Hura!!!! hura!!!!! hura!!!!! jest jest jest i sypie i sypie i sypie!!!!!
      > Juuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuu!!!!!!!

sie podpisuje Onlyania
      • kropka! Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:01
        buuuuuu, a u mnie już nie sypie
        • onlyania Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:05
          kurde, u mnie tez przestal...
          buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          • jasmina_tdi eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:13
            znowu zaczyna!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:15
              A u mnie tez!

Im bardziej pada snieg, bim-bom,
              Im bardziej sypie snieg, bim-bom....
              • jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:19
                ...tym bardziej marzną mi paluszki.....

Gość portalu: eor napisał(a):

> A u mnie tez!
                >
                > Im bardziej pada snieg, bim-bom,
                > Im bardziej sypie snieg, bim-bom....

• Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:21

To nie tyle paluszki, co uszy i nos, Kubusiu....
                  • jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:27
                    Oh! wiedziałam że coś tak mi zamarzło, że aż o tym zapomniałam :-)))

>
                    > To nie tyle paluszki, co uszy i nos, Kubusiu....

• Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:33
                      A w moim zakatku nie jest wcale tak cieplo o 3-ej nad ranem.....

Szybciutko zrob sobie goraca czekolade. Baaaardzo dobrze robi na zmarzniete
                      uszy i noski. Sprawdzone!
                      • jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:37
                        mmmmmmmmmmm.......pycha!
                        a gdzie Ty jesteś że jest 3 rano???? i dlaczego jeszcze nie śpisz??? a wogóle to jest tam śnieg?

> A w moim zakatku nie jest wcale tak cieplo o 3-ej nad ranem.....
                        >
                        > Szybciutko zrob sobie goraca czekolade. Baaaardzo dobrze robi na zmarzniete
                        > uszy i noski. Sprawdzone!

• Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:44
                          To cytat byl moja droga jasmino, podobnie, jak i ten o uszkach i noskach... Ale
                          widze, ze nie czytalas ksiazeczki az tak dokladnie.... chlip, chlip. A moze to
                          ja niezbyt trafnie przytoczylem, bo niestety posiadam tylko wersje ang.

"Bon-hommy," he went on gloomily. "French word meaning bonhommy," he explained.
                          "I'm not complaining, but There It Is."

A u mnie snieg byl juz dawno temu, stopnial i znow sypie. A gdzie to - spojrz w
                          gore :)
                          • jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:47
                            Przyznaję się - nie czytałam WOGÓLE Kubusia .... tak tak tak.....wiem - jestem potworem :-(((((
                            Hmmmm.... patrzę w górę..... zalewam się gorącą czekoladą......hmmm.... żyrandol widzę....:-(((

> To cytat byl moja droga jasmino, podobnie, jak i ten o uszkach i noskach... Ale
                            >
                            > widze, ze nie czytalas ksiazeczki az tak dokladnie.... chlip, chlip. A moze to
                            > ja niezbyt trafnie przytoczylem, bo niestety posiadam tylko wersje ang.
                            >
                            > "Bon-hommy," he went on gloomily. "French word meaning bonhommy," he explained.
                            >
                            > "I'm not complaining, but There It Is."
                            >
                            > A u mnie snieg byl juz dawno temu, stopnial i znow sypie. A gdzie to - spojrz w
                            >
                            > gore :)

• Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:51
                              Oj, przepraszam bardzo. Mam nadzieje, ze sie nie poparzylas. Pokryje koszt
                              pralni.... W gore wiadomosci, lub w gore w sensie goegraficznym....

I nigdy, absolutnie nigdy nie powiedzialbym, ze jestes potworem. Nie stac mnie
                              na takie klamstwa.

A Kubusia zawsze moge podeslac.... :)
                              • jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:02
                                Ostatnio dowiedziałam się że Kubuś był kobietą - nie wiem czy mogłabym czytać z taką
                                świadomością!!! Z drugiej strony - trzeba to przeczytać.... no nie wiem :-((((
                                W górę???? Gdańsk?

> Oj, przepraszam bardzo. Mam nadzieje, ze sie nie poparzylas. Pokryje koszt
                                > pralni.... W gore wiadomosci, lub w gore w sensie goegraficznym....
                                >
                                > I nigdy, absolutnie nigdy nie powiedzialbym, ze jestes potworem. Nie stac mnie
                                > na takie klamstwa.
                                >
                                > A Kubusia zawsze moge podeslac.... :)

• Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 14:08
                                  Gdansk? Gdyby nie pogoda powiedzialbym cieplej....

Ja na codzien to Warszawa, a tymczasowo od pol roku - Sztokholm.

Co do Kubusia, byla nawet proba takiego tlumaczenia - Fruzia Fu-Fu, chyba tak
                                  niejaka pani Adamczyk przytlumaczyla Winnie the Pooh. Ja pozostane przy
                                  Tuwimowym K.Puchatku. Choc mam w ksiazce innego ulubienca.... Uciekam, skonczyl
                                  mi sie lunch, wracam do pracy. Pozdrowienia bardzo cieple, eor
                                  • jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:11
                                    Stanowczo zostajemy przy "Kubusiu".....nawet jeśli był kobietą :-))))
                                    Nigdy nie byłam w Sztokholmie więc trudno mi coś powiedzieć na ten temat! Z telewizji i gazet - urocze
                                    miasto...Pewnie Ci się podoba, co?
                                    pozdr
                                    jasmine

> Gdansk? Gdyby nie pogoda powiedzialbym cieplej....
                                    >
                                    > Ja na codzien to Warszawa, a tymczasowo od pol roku - Sztokholm.
                                    >
                                    > Co do Kubusia, byla nawet proba takiego tlumaczenia - Fruzia Fu-Fu, chyba tak
                                    > niejaka pani Adamczyk przytlumaczyla Winnie the Pooh. Ja pozostane przy
                                    > Tuwimowym K.Puchatku. Choc mam w ksiazce innego ulubienca.... Uciekam, skonczyl
                                    >
                                    > mi sie lunch, wracam do pracy. Pozdrowienia bardzo cieple, eor

• kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:43
                a dlaczego u mnie nie???

> A u mnie tez!
                >
                > Im bardziej pada snieg, bim-bom,
                > Im bardziej sypie snieg, bim-bom....

• Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:47
                  kropka! napisał(a):

> a dlaczego u mnie nie???
                  >
                  A zamawialas uslugi sniegosypnicze? Jesli nie sprobuj
                  www.niechsypiejaknajmocniejitozaraz.pl :)

• jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:48
                    :-)))))))))))

> A zamawialas uslugi sniegosypnicze? Jesli nie sprobuj
                    > www.niechsypiejaknajmocniejitozaraz.pl :)
                    >

• kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:52
                    kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem.
                    zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg

> kropka! napisał(a):
                    >
                    > > a dlaczego u mnie nie???
                    > >
                    > A zamawialas uslugi sniegosypnicze? Jesli nie sprobuj
                    > www.niechsypiejaknajmocniejitozaraz.pl :)
                    >

• Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 14:01
                      kropka! napisał(a):

> kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem.
                      > zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg

Mikolaj strasznie z Ciebie zedrze. Ja mam znajomego sypnika, ktory za pol ceny Ci
                      zasniezy. Napisz do: benek.zawieja@zasypane.com.pl i powolaj sie na mnie :)
                      • kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:11
                        EEEEEEEEEE, ŚCIEMNIASZ!!!

> kropka! napisał(a):
                        >
                        > > kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem.
                        > > zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg
                        >
                        > Mikolaj strasznie z Ciebie zedrze. Ja mam znajomego sypnika, ktory za pol ceny
                        > Ci
                        > zasniezy. Napisz do: benek.zawieja@zasypane.com.pl i powolaj sie na mnie :)

• jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:13
                          dobra - to ja napiszę!!!!! zobaczymy co z tego wyjdzie!

kropka! napisał(a):

> EEEEEEEEEE, ŚCIEMNIASZ!!!
                          >
                          > Gość portalu: eor napisał(a):
                          >
                          > > kropka! napisał(a):
                          > >
                          > > > kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem.
                          > > > zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg
                          > >
                          > > Mikolaj strasznie z Ciebie zedrze. Ja mam znajomego sypnika, ktory za pol
                          > ceny
                          > > Ci
                          > > zasniezy. Napisz do: benek.zawieja@zasypane.com.pl i powolaj sie na mnie :
                          > )
                          >

• kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:19
                            do odaważnych świat należy, daj znać co z tego wyszło
                            • jasmina_tdi wysłałam!!!!!!!!!!!!!!kropka 23.11.01, 14:20
                              hehehehe.... no zobaczymy na ile obrotnych eor ma kolegów hihi

kropka! napisał(a):

> do odaważnych świat należy, daj znać co z tego wyszło

• mag_nolia Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:14
      Jaaaasminkooo!
      Przyślij mi tu trochę śniegu, bo u mnie wszystko jest poszarzałe...
      • jasmina_tdi Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:20
        ok - otwieraj buzię!!!! szeeeeeeeroooookooooooo!!!!! leci śnieg leci........

mag_nolia napisał(a):

> Jaaaasminkooo!
        > Przyślij mi tu trochę śniegu, bo u mnie wszystko jest poszarzałe...

• mag_nolia Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:22
          do buzi, nie chcę, ale na ulice-niech sobie zleci...
          DZIĘĘĘKIIIII!
          pa!
      • potwor Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:43

> Jaaaasminkooo!
        > Przyślij mi tu trochę śniegu, bo u mnie wszystko jest
        poszarzałe...

Daj spokoj Magnolio! Snieg to dobre gdzies
        na wschodzie. Szarosc zas jesli widzisz to
        dlatego ze w sobie ja masz. Ja widze kolorowe !
        • mag_nolia Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!!Potwór 23.11.01, 13:52
          ...to ja też chcę zobaczyć kolorowe...???
    • Gość: aCh Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:05
      owszem sypal z rana
      ale teraz jest obrzydliwa chlapa a ja musze w niej po kostki brodzic
      poprosze o temperature minusowa, coby blotka nie bylo
      :(

• jasmina_tdi eor!!!!!!!!!!! 23.11.01, 14:56
      wpuściłeś nas w maliny!!!! benek się zmył!!!
      • kropka! Re: eor!!!!!!!!!!! jasmina 23.11.01, 15:18
        a nie mówiłam!!!!!

jasmina_tdi napisał(a):

> wpuściłeś nas w maliny!!!! benek się zmył!!!

• Gość: eor Re: jasminaaaaaaaaa, kropkaaaaaaaa!!!!! IP: *.swipnet.se 24.11.01, 00:28
          Nie wiem jak to sie moglo stac, chyba przez pospiech, ale podalem Wam zly adres.

Adres Benka to naturalnie benek.zawieja@zasypanenamaksa.com.pl, zapomnialem, ze
          firma dokonala niedawno fuzji ze szwajcarska firma Schneetz i zmienila nazwe.
          Jesli nie wierzycie - polecam artykul o firmie w miesieczniku: Moje iglo.

Ale nie musicie juz pisac - zadzwonilem do Benka. Obfite opady zalatwione.
          Pa, eor
          • bachuu Re: jasminaaaaaaaaa, kropkaaaaaaaa!!!!! 24.11.01, 07:12
            czy ja moge chciec : sniegu dzis mowimy nie !!!
            bo odsniezac chodnik przed domem musze
            a nie jest to fajny plan na dzis
            zalaczniki do prosby oczywiscie jakby co podesle :-))))
            uszanowanie
            • Gość: eor Re: jasminaaaaaaa, kropkaaaaaaa, bachuuuuu!!! IP: *.swipnet.se 24.11.01, 15:41
              Przed trudnym mnie zadaniem, moi drodzy stawiacie. No dobrze, podgadam raz
              jeszcze z Benkiem i namowie go zeby sypal wybiorczo. Nie wiem tylko gdzie ma
              nie sypac, bachuu... Powiem mu niech sypie mniej, a u kropki wiecej. Moze sie
              zgodzi. Zalaczniki do wnioskow, prosze kierowac na adres: Korzysc sp.z.o.o.,
              Magazyn Lapka, ul. Pod Stolem 13, 13-013 Bogaczewo
              • Gość: bachuu Re: jasminaaaaaaa, kropkaaaaaaa, bachuuuuu!!! IP: *.lot.pl 25.11.01, 06:08

> Przed trudnym mnie zadaniem, moi drodzy stawiacie. No dobrze, podgadam raz
                > jeszcze z Benkiem i namowie go zeby sypal wybiorczo. Nie wiem tylko gdzie ma
                > nie sypac, bachuu...

gdansk taka miescina pomiedzy sztokholmem a waw-a

Powiem mu niech sypie mniej, a u kropki wiecej. Moze sie
                > zgodzi. Zalaczniki do wnioskow, prosze kierowac na adres: Korzysc sp.z.o.o.,
                > Magazyn Lapka, ul. Pod Stolem 13, 13-013 Bogaczewo

zalacznik wyslalem ale chyba nie doszedl bo u mnie chlapa sniegowo-wodno-blotna

uszanowanie
    • Gość: niunia Re:chodźmy na saneczki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 24.11.01, 07:22
      u mnie tez slicznie sypie,
    • Gość: pawel Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! IP: 202.62.139.* 25.11.01, 06:15
      jasmina_tdi napisał(a):

Snieg? A co to takiego? Czy to jest takie cos biale co czasem spada z nieba? Cos
      pamietam - jak przez mgle - ale nie za bardzo. Mozesz opisac dokladniej?
      • mathildae Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 26.11.01, 10:45
        no nieeee, Ty chyba od 10 lat na Czarnym Ladzie, jesli nie wiesz/pamietasz co
        to snieg;-))
    • onlyania Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 26.11.01, 07:34
      jasmina_tdi napisał(a):

u mnie proszy, u mnie proszy....
      tralalala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka