jasmina_tdi 23.11.01, 12:56 Hura!!!! hura!!!!! hura!!!!! jest jest jest i sypie i sypie i sypie!!!!! Juuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 12:57 jasmina_tdi napisał(a): > Hura!!!! hura!!!!! hura!!!!! jest jest jest i sypie i sypie i sypie!!!!! > Juuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuu!!!!!!! sie podpisuje Onlyania Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:01 buuuuuu, a u mnie już nie sypie Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:05 kurde, u mnie tez przestal... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:15 A u mnie tez! Im bardziej pada snieg, bim-bom, Im bardziej sypie snieg, bim-bom.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:19 ...tym bardziej marzną mi paluszki..... Gość portalu: eor napisał(a): > A u mnie tez! > > Im bardziej pada snieg, bim-bom, > Im bardziej sypie snieg, bim-bom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:21 To nie tyle paluszki, co uszy i nos, Kubusiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:27 Oh! wiedziałam że coś tak mi zamarzło, że aż o tym zapomniałam :-))) Gość portalu: eor napisał(a): > > To nie tyle paluszki, co uszy i nos, Kubusiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:33 A w moim zakatku nie jest wcale tak cieplo o 3-ej nad ranem..... Szybciutko zrob sobie goraca czekolade. Baaaardzo dobrze robi na zmarzniete uszy i noski. Sprawdzone! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:37 mmmmmmmmmmm.......pycha! a gdzie Ty jesteś że jest 3 rano???? i dlaczego jeszcze nie śpisz??? a wogóle to jest tam śnieg? Gość portalu: eor napisał(a): > A w moim zakatku nie jest wcale tak cieplo o 3-ej nad ranem..... > > Szybciutko zrob sobie goraca czekolade. Baaaardzo dobrze robi na zmarzniete > uszy i noski. Sprawdzone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:44 To cytat byl moja droga jasmino, podobnie, jak i ten o uszkach i noskach... Ale widze, ze nie czytalas ksiazeczki az tak dokladnie.... chlip, chlip. A moze to ja niezbyt trafnie przytoczylem, bo niestety posiadam tylko wersje ang. "Bon-hommy," he went on gloomily. "French word meaning bonhommy," he explained. "I'm not complaining, but There It Is." A u mnie snieg byl juz dawno temu, stopnial i znow sypie. A gdzie to - spojrz w gore :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:47 Przyznaję się - nie czytałam WOGÓLE Kubusia .... tak tak tak.....wiem - jestem potworem :-((((( Hmmmm.... patrzę w górę..... zalewam się gorącą czekoladą......hmmm.... żyrandol widzę....:-((( Gość portalu: eor napisał(a): > To cytat byl moja droga jasmino, podobnie, jak i ten o uszkach i noskach... Ale > > widze, ze nie czytalas ksiazeczki az tak dokladnie.... chlip, chlip. A moze to > ja niezbyt trafnie przytoczylem, bo niestety posiadam tylko wersje ang. > > "Bon-hommy," he went on gloomily. "French word meaning bonhommy," he explained. > > "I'm not complaining, but There It Is." > > A u mnie snieg byl juz dawno temu, stopnial i znow sypie. A gdzie to - spojrz w > > gore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:51 Oj, przepraszam bardzo. Mam nadzieje, ze sie nie poparzylas. Pokryje koszt pralni.... W gore wiadomosci, lub w gore w sensie goegraficznym.... I nigdy, absolutnie nigdy nie powiedzialbym, ze jestes potworem. Nie stac mnie na takie klamstwa. A Kubusia zawsze moge podeslac.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:02 Ostatnio dowiedziałam się że Kubuś był kobietą - nie wiem czy mogłabym czytać z taką świadomością!!! Z drugiej strony - trzeba to przeczytać.... no nie wiem :-(((( W górę???? Gdańsk? Gość portalu: eor napisał(a): > Oj, przepraszam bardzo. Mam nadzieje, ze sie nie poparzylas. Pokryje koszt > pralni.... W gore wiadomosci, lub w gore w sensie goegraficznym.... > > I nigdy, absolutnie nigdy nie powiedzialbym, ze jestes potworem. Nie stac mnie > na takie klamstwa. > > A Kubusia zawsze moge podeslac.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 14:08 Gdansk? Gdyby nie pogoda powiedzialbym cieplej.... Ja na codzien to Warszawa, a tymczasowo od pol roku - Sztokholm. Co do Kubusia, byla nawet proba takiego tlumaczenia - Fruzia Fu-Fu, chyba tak niejaka pani Adamczyk przytlumaczyla Winnie the Pooh. Ja pozostane przy Tuwimowym K.Puchatku. Choc mam w ksiazce innego ulubienca.... Uciekam, skonczyl mi sie lunch, wracam do pracy. Pozdrowienia bardzo cieple, eor Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:11 Stanowczo zostajemy przy "Kubusiu".....nawet jeśli był kobietą :-)))) Nigdy nie byłam w Sztokholmie więc trudno mi coś powiedzieć na ten temat! Z telewizji i gazet - urocze miasto...Pewnie Ci się podoba, co? pozdr jasmine Gość portalu: eor napisał(a): > Gdansk? Gdyby nie pogoda powiedzialbym cieplej.... > > Ja na codzien to Warszawa, a tymczasowo od pol roku - Sztokholm. > > Co do Kubusia, byla nawet proba takiego tlumaczenia - Fruzia Fu-Fu, chyba tak > niejaka pani Adamczyk przytlumaczyla Winnie the Pooh. Ja pozostane przy > Tuwimowym K.Puchatku. Choc mam w ksiazce innego ulubienca.... Uciekam, skonczyl > > mi sie lunch, wracam do pracy. Pozdrowienia bardzo cieple, eor Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:43 a dlaczego u mnie nie??? Gość portalu: eor napisał(a): > A u mnie tez! > > Im bardziej pada snieg, bim-bom, > Im bardziej sypie snieg, bim-bom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 13:47 kropka! napisał(a): > a dlaczego u mnie nie??? > A zamawialas uslugi sniegosypnicze? Jesli nie sprobuj www.niechsypiejaknajmocniejitozaraz.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:48 :-))))))))))) > A zamawialas uslugi sniegosypnicze? Jesli nie sprobuj > www.niechsypiejaknajmocniejitozaraz.pl :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 13:52 kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem. zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg Gość portalu: eor napisał(a): > kropka! napisał(a): > > > a dlaczego u mnie nie??? > > > A zamawialas uslugi sniegosypnicze? Jesli nie sprobuj > www.niechsypiejaknajmocniejitozaraz.pl :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! IP: *.swipnet.se 23.11.01, 14:01 kropka! napisał(a): > kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem. > zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg Mikolaj strasznie z Ciebie zedrze. Ja mam znajomego sypnika, ktory za pol ceny Ci zasniezy. Napisz do: benek.zawieja@zasypane.com.pl i powolaj sie na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:11 EEEEEEEEEE, ŚCIEMNIASZ!!! Gość portalu: eor napisał(a): > kropka! napisał(a): > > > kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem. > > zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg > > Mikolaj strasznie z Ciebie zedrze. Ja mam znajomego sypnika, ktory za pol ceny > Ci > zasniezy. Napisz do: benek.zawieja@zasypane.com.pl i powolaj sie na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:13 dobra - to ja napiszę!!!!! zobaczymy co z tego wyjdzie! kropka! napisał(a): > EEEEEEEEEE, ŚCIEMNIASZ!!! > > Gość portalu: eor napisał(a): > > > kropka! napisał(a): > > > > > kurcze, nie zamawiałam, ale nieprzewidywalna jestem. > > > zaraz wysyłam maila do Św.Mikołaja z prośba o śnieg > > > > Mikolaj strasznie z Ciebie zedrze. Ja mam znajomego sypnika, ktory za pol > ceny > > Ci > > zasniezy. Napisz do: benek.zawieja@zasypane.com.pl i powolaj sie na mnie : > ) > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: eeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! 23.11.01, 14:19 do odaważnych świat należy, daj znać co z tego wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi wysłałam!!!!!!!!!!!!!!kropka 23.11.01, 14:20 hehehehe.... no zobaczymy na ile obrotnych eor ma kolegów hihi kropka! napisał(a): > do odaważnych świat należy, daj znać co z tego wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:14 Jaaaasminkooo! Przyślij mi tu trochę śniegu, bo u mnie wszystko jest poszarzałe... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:20 ok - otwieraj buzię!!!! szeeeeeeeroooookooooooo!!!!! leci śnieg leci........ mag_nolia napisał(a): > Jaaaasminkooo! > Przyślij mi tu trochę śniegu, bo u mnie wszystko jest poszarzałe... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:22 do buzi, nie chcę, ale na ulice-niech sobie zleci... DZIĘĘĘKIIIII! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 23.11.01, 13:43 > Jaaaasminkooo! > Przyślij mi tu trochę śniegu, bo u mnie wszystko jest poszarzałe... Daj spokoj Magnolio! Snieg to dobre gdzies na wschodzie. Szarosc zas jesli widzisz to dlatego ze w sobie ja masz. Ja widze kolorowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!!Potwór 23.11.01, 13:52 ...to ja też chcę zobaczyć kolorowe...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:05 owszem sypal z rana ale teraz jest obrzydliwa chlapa a ja musze w niej po kostki brodzic poprosze o temperature minusowa, coby blotka nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi eor!!!!!!!!!!! 23.11.01, 14:56 wpuściłeś nas w maliny!!!! benek się zmył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: eor!!!!!!!!!!! jasmina 23.11.01, 15:18 a nie mówiłam!!!!! jasmina_tdi napisał(a): > wpuściłeś nas w maliny!!!! benek się zmył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: jasminaaaaaaaaa, kropkaaaaaaaa!!!!! IP: *.swipnet.se 24.11.01, 00:28 Nie wiem jak to sie moglo stac, chyba przez pospiech, ale podalem Wam zly adres. Adres Benka to naturalnie benek.zawieja@zasypanenamaksa.com.pl, zapomnialem, ze firma dokonala niedawno fuzji ze szwajcarska firma Schneetz i zmienila nazwe. Jesli nie wierzycie - polecam artykul o firmie w miesieczniku: Moje iglo. Ale nie musicie juz pisac - zadzwonilem do Benka. Obfite opady zalatwione. Pa, eor Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: jasminaaaaaaaaa, kropkaaaaaaaa!!!!! 24.11.01, 07:12 czy ja moge chciec : sniegu dzis mowimy nie !!! bo odsniezac chodnik przed domem musze a nie jest to fajny plan na dzis zalaczniki do prosby oczywiscie jakby co podesle :-)))) uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: jasminaaaaaaa, kropkaaaaaaa, bachuuuuu!!! IP: *.swipnet.se 24.11.01, 15:41 Przed trudnym mnie zadaniem, moi drodzy stawiacie. No dobrze, podgadam raz jeszcze z Benkiem i namowie go zeby sypal wybiorczo. Nie wiem tylko gdzie ma nie sypac, bachuu... Powiem mu niech sypie mniej, a u kropki wiecej. Moze sie zgodzi. Zalaczniki do wnioskow, prosze kierowac na adres: Korzysc sp.z.o.o., Magazyn Lapka, ul. Pod Stolem 13, 13-013 Bogaczewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: jasminaaaaaaa, kropkaaaaaaa, bachuuuuu!!! IP: *.lot.pl 25.11.01, 06:08 Gość portalu: eor napisał(a): > Przed trudnym mnie zadaniem, moi drodzy stawiacie. No dobrze, podgadam raz > jeszcze z Benkiem i namowie go zeby sypal wybiorczo. Nie wiem tylko gdzie ma > nie sypac, bachuu... gdansk taka miescina pomiedzy sztokholmem a waw-a Powiem mu niech sypie mniej, a u kropki wiecej. Moze sie > zgodzi. Zalaczniki do wnioskow, prosze kierowac na adres: Korzysc sp.z.o.o., > Magazyn Lapka, ul. Pod Stolem 13, 13-013 Bogaczewo zalacznik wyslalem ale chyba nie doszedl bo u mnie chlapa sniegowo-wodno-blotna uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:chodźmy na saneczki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 24.11.01, 07:22 u mnie tez slicznie sypie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! IP: 202.62.139.* 25.11.01, 06:15 jasmina_tdi napisał(a): > Hura!!!! hura!!!!! hura!!!!! jest jest jest i sypie i sypie i sypie!!!!! > Juuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuu!!!!!!! Snieg? A co to takiego? Czy to jest takie cos biale co czasem spada z nieba? Cos pamietam - jak przez mgle - ale nie za bardzo. Mozesz opisac dokladniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 26.11.01, 10:45 no nieeee, Ty chyba od 10 lat na Czarnym Ladzie, jesli nie wiesz/pamietasz co to snieg;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ŚNIEG SYYYYYYYYYYYYYYPIE!!!!!!!!!! 26.11.01, 07:34 jasmina_tdi napisał(a): > Hura!!!! hura!!!!! hura!!!!! jest jest jest i sypie i sypie i sypie!!!!! > Juuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuu!!!!!!! u mnie proszy, u mnie proszy.... tralalala Odpowiedz Link Zgłoś